2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok sağol canım benim ama benimde var 2 tane verdi ama hiç masum değil içme dedi nasıl içeyim korkuyorum

Haklısın doktor banada böyle dese içemezdimbu arada bulantı içineslem bir bileklik deneyecekmiş kardeşine çok iyi gelmiş olmadı ona bir bakarsın ayy elim kolum bağlı birşey yapamıyorum çok sevimsiz bir durum bu

ayy saol canım ya,bende öncekinde her yerden numune alıyordum sürekli ama bu paket hoşuma gittii...
kızlar canbebenin,niveanın v.s. gibi markaların sitesine girip numune isteyin gönderiyorlar ücretsiz güzel oluyor ya ben daha erken diye düşünüyordum ama çok hoşmuş bu paket bakalım ne zxaman gelecek bana..

ewet ya sen HURİYESİN dimi
yaaaaaaaa soayadımı da soyle tam olsun.sanırım sende asuman yengesın:)))

Tanış çıktınız haaa,ne güzel

TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI

uuu baby çok tatlılar sarı renk almanda iyi olmuş canım iki cinsiyet için de geçerli bir renk,üzerindeki resimler çok tatlı güle güle giysin inşallah

canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun Allahım bebişine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

tatlım birde acilinden kilot al bızdığıma don alan donanır atasözümüz gerçektir belki,donansın dursun

evet ya yılbaşında giymiyormuyuz kırmızı donları bütün yıl donanmak için bende öyle yapayım bari. Birde ben açılmayan kumbaralardan almıştım 1 tl atıyordum içine 1 aydır, aklıma geldi bari bebek doğana kadar açmıyayım dedim bebişimin bezlerini alırım o paralarla

çok sağol canım ilgin için ama çaresi olduğuna inanmıyorum o bilekliği bende araştırmıştım ama birkaç kişiden hiç bişeye yaramadığını duydum bilmiyorum yani benimki nöbet gibi bir çok fena bir çok iyi anlayamıyorum ama çok şükür az kaldı 3 hafta inşş geçecek

çok şekerrr evet iyi fikir internet seçenek daha çok, ama sanırım ben 6 aydan sonra almaya başlıyacağım halası ben dayanamam diyor
VALLA BENDE ŞUAN ALMIYORUM AMA BUNLARA DAYANAMADIM VALLA

canım maşallah subhanallah çok tatlılar allahım sağlık sıhhat içinde giydirmeni nasip etsin meleğine:)

AMİN TATLIM
tatlım birde acilinden kilot al bızdığıma don alan donanır atasözümüz gerçektir belki,donansın dursun

TAMAM TATLIM İLK FIRSATTA ALAYIM HEMEN

DUYARSIN TATLIM ALLAHIN İZNİYLE BİZDE GEÇEN CUMA DUYDUK

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM BENİM EVET CİNSİYET BİLMEYİNCE HERŞEYE UYACAK RENKLER ALDIM

kumbara süper fikir bende eve gidince uygulamaya başlayayım hatta eşimin ortalığa saçtığı bozuk paraları toparlayayım

kumbara süper fikir bende eve gidince uygulamaya başlayayım hatta eşimin ortalığa saçtığı bozuk paraları toparlayayım

evet iyi olur bende öyle yapıyorum zati hatta ceket cebiplerimde unuttuğum paraları bile atıyorum hatta bak 2 bayram var dedelerine ninelerine bayrama gidicez daha el öpücez o paraları bilem atarız kumbaraya hihhhhoyt aklımı seveyim

bizimkilerin hepsi tatilde olurbir de arayıp seneye sende tatil yaparsın üzülme derler
2013 bayramları işime yarar ancak

bizimkilerin hepsi tatilde olurbir de arayıp seneye sende tatil yaparsın üzülme derler
2013 bayramları işime yarar ancak

kıyamam olsun varsın gönüller hoş olsun daha çok var doğuma kadar ohoo bir sürü paramız olur abuk subuk şeylere bazen para harcıyoruz aklımıza gelir kumbaraya atarız herşey bebiş için

canım çookkk sevindim darısı yarın benim başıma inş

gözün aydın tatlımm

kıyamam olsun varsın gönüller hoş olsun daha çok var doğuma kadar ohoo bir sürü paramız olur abuk subuk şeylere bazen para harcıyoruz aklımıza gelir kumbaraya atarız herşey bebiş için

bakma ağlandığıma ben şanslıyım herkesi geçtim fasulyemi yana yana bekleyen bir teyzesi var kesin şimdiden alışverişe başlamıştır ama kimseye söylemiyordur

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. bende bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim. dün keseyi gördük 9 mm büyüklüğünde. kalp atışları ve bebeğim yok henüz endişeleniyorum normal midir bebeğin görünmemesi..

Hoşgeldin.aklına hiç kötü şeyler getirme burada %90'ınımız önce keseyi gördük.Hepimiz bomboş keseye baktık.Allah kısmet ederse 10-15 gün sonrada bebişini görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…