çok sağol canım benim ama benimde var 2 tane verdi ama hiç masum değil içme dedi nasıl içeyim korkuyorum
ayy saol canım ya,bende öncekinde her yerden numune alıyordum sürekli ama bu paket hoşuma gittii...kızlar primanın sitesine üye olmuştum.Kargoyu benım ödemem şartıyla hedıye gonderdıler 4,75 kargo odedım.
İçeriğini Margu'nun Dünyası: Ultra Prima İlk Hediyem Paketim Geldi! sitesinde resimlerle göstermişler.
ewet ya sen HURİYESİN dimi
yaaaaaaaa soayadımı da soyle tam olsun.sanırım sende asuman yengesın:)))
TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
bencede 7.aydan sonra almak çok mantıklı insan dayanamıyor ama yinede fazla bişey almayın kızlar ben maalesef ilk gebeliğimde erkenden doldurmuştum eşyaları ama bebişi kaybettimsonrasında o eşyalara bakmak kahretti beni Allahım hepimizin meleklerini korusun kimsenin başına da vermesin ama sabredin kızlar.şimdi öyle yapmıyorum hiç bir şey almadım ve kimseye söylemedim hamileliğimi sadece ailem biliyor 5.aya kadar da kimseye söylemicem:)))
tatlım birde acilinden kilot al bızdığımadon alan donanır atasözümüz gerçektir belki,donansın dursun
TEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
Haklısın doktor banada böyle dese içemezdimbu arada bulantı içineslem bir bileklik deneyecekmiş kardeşine çok iyi gelmiş olmadı ona bir bakarsın ayy elim kolum bağlı birşey yapamıyorum çok sevimsiz bir durum bu
VALLA BENDE ŞUAN ALMIYORUM AMA BUNLARA DAYANAMADIM VALLAçok şekerrrevet iyi fikir internet seçenek daha çok, ama sanırım ben 6 aydan sonra almaya başlıyacağım halası ben dayanamam diyor
canım maşallah subhanallah çok tatlılar allahım sağlık sıhhat içinde giydirmeni nasip etsin meleğine:)
tatlım birde acilinden kilot al bızdığımadon alan donanır atasözümüz gerçektir belki,donansın dursun
hoşbulduk :) o kıyafetlerin içinde minicik bişey hayal etmek bile çok güzel bebiş doğduğunda üzerinde de görmek isteriz :))
İNŞALLAH İLK İŞİMİZ BU OLCAK TEYZESİ DÜŞÜNCESİ BİLE GÜZELL
hoş bulduukkkkk hepimiz çok yakın zamanlarda doğum yapıcaz inşallah..ne güzel bi duygu bu kadar hamileyle birlikte olmak:)
çok sevimli yaaa...bayıldımmmm..güle güle kullanın inş..darısı benim bebeğime ben daha kallp atışını duyamadım hem çok heyecanlı hem tedirginimm.inş 2gün içinde rahatlayacam..güzel günler biizi bekliyooo
ayy saol canım ya,bende öncekinde her yerden numune alıyordum sürekli ama bu paket hoşuma gittii...
kızlar canbebenin,niveanın v.s. gibi markaların sitesine girip numune isteyin gönderiyorlar ücretsiz güzel oluyor ya ben daha erken diye düşünüyordum ama çok hoşmuş bu paket bakalım ne zxaman gelecek bana..
Tanış çıktınız haaa,ne güzel
uuu baby çok tatlılar sarı renk almanda iyi olmuş canım iki cinsiyet için de geçerli bir renk,üzerindeki resimler çok tatlı güle güle giysin inşallah
evet ya yılbaşında giymiyormuyuz kırmızı donları bütün yıl donanmak içinbende öyle yapayım bari. Birde ben açılmayan kumbaralardan almıştım 1 tl atıyordum içine 1 aydır, aklıma geldi bari bebek doğana kadar açmıyayım dedim bebişimin bezlerini alırım o paralarla
canım yaaa çoookkkk tatlı ayyy yerim ben onu. Ne şirinler ya ben de istiyorum.
kumbara süper fikirbende eve gidince uygulamaya başlayayım hatta eşimin ortalığa saçtığı bozuk paraları toparlayayım
evet iyi olur bende öyle yapıyorum zati hatta ceket cebiplerimde unuttuğum paraları bile atıyorumhatta bak 2 bayram var dedelerine ninelerine bayrama gidicez daha el öpücez o paraları bilem atarız kumbaraya hihhhhoyt aklımı seveyim
bizimkilerin hepsi tatilde olurbir de arayıp seneye sende tatil yaparsın üzülme derler
2013 bayramları işime yarar ancak
biz geldiikkk çok mutluyuz.....
neredeyse ağlayarak girdim doktorun yanına...o usg yi açtı ben gözlerimi kapattım...bak pıt pıt dedi deriiinnn bir ohh çekerek açtım gözlerimi ve 4 hamileliğimde ilk kez güzel bişey duymanın rahatlığıyla bıraktım kendimi...4 mm olmuşuz teyzoşlar...6+1 iz SAT hesabından 3-4 gün öndeyiz (bu arada aile hekimime uğradım hemşiremiz oğlan olabilir dedi genelde oğlanlar böyle hızlı gidermiş:))) iğnelerimizi aldık...önceki 3 düşüğü göz önünde bulundurarak clexane 0.4 başladık..hafif koyu bölgeler var dinlenmen gerek dedi doktorumuz veeeee çooookkk mutlu oldum tammmm 30 gün rapor verdi ve böylece yaz tatiline girdimmm :)))) dilerim bu kez Allahım kucağıma almayı da nasip eder ve içime doldurduğu sevgiyi verebileceğim birisi daha eklenir hayatıma.....
eşime gelince sevgisini katladı galiba artık iki kişilik seviyor......
canım çookkk sevindim darısı yarın benim başıma inş
Arkadaşlarrr bugün dayanamadım cuma gunune gıdecegım randevuyu ozele gıtmekten vazgecerek kendı hastanemde baktırdım hem ustten hem alttan benım hesabıma gore bugun tam 6+0 haftalık ve bebıkımın hm kesesını hemde kalp atıslaırnı gordummmm ayyyy cok guzelll bır duyguu henuz ultrason goruntusunu yuklemedım ama esım nazar deger dıyee yukletmıyorr(((( :)))))))))
kıyamam olsun varsın gönüller hoş olsun daha çok var doğuma kadar ohoo bir sürü paramız olur abuk subuk şeylere bazen para harcıyoruz aklımıza gelir kumbaraya atarız herşey bebiş için
yarın güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. bende bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim. dün keseyi gördük 9 mm büyüklüğünde. kalp atışları ve bebeğim yok henüzendişeleniyorum normal midir bebeğin görünmemesi..