2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

biz de eşimle öğretmeniz ikimizde.eşim adanalı.ne kadar çok ortak yönümüz varmış.benim de dış gebelikten şüphelenmişlerdi önceki gebeliğimde ama boş gebelik olduğu anlaşıldı.8 haftalık kürtaj olmuştum.sana da çok geçmiş olsun.umarım bu defa olumsuzluk yaşamadan tamamlar bebişleri kucağımıza alırız.

evet gerçekten çok ortak yönümüz varmış hangi okulda çalışıyosunuz siz.

taze anneler ve cücükleri nasılsınız bakalım ne var ne yok. ben bulantılar dışında iyiyim geçmesini sabırsızlıkla beklıyorum. çok bunaldım ama artık

taze anneler ve cücükleri nasılsınız bakalım ne var ne yok. ben bulantılar dışında iyiyim geçmesini sabırsızlıkla beklıyorum. çok bunaldım ama artık

günaydın canımsenin fasulye bir doğsun bak biz ona neler yapacağız zaman banada geçmiyor gibi geliyor.Bende de siyatik gibi bel ağrısı var oturup kalkmak eziyet şimdiden böyle daha sonra ne yapacağım bilmiyorum

seninde zor canım ya ağırlaşınca daha zorlanırsın ama allah sabrını veriyor onları ultrasonda gördğkmü herşeyi unutuyoruz dimi hayırlısıyla sağlıkla bir an önce doğsunlarda biz yine bir şekilde toparlarız inşş ama daha çoooookkkk var

arkadaşım çok ama çok mutlu oldum.yat dinlen sakın kendini yorma

Önümüzdeki p.tesi tekrar görmeye gideceğizEşime artık eli kolu oynuyormuş dedim ben bakamam dedi bazen gözümü kapasam açsam ve kucağımda bulsam diyorum

Önümüzdeki p.tesi tekrar görmeye gideceğizEşime artık eli kolu oynuyormuş dedim ben bakamam dedi bazen gözümü kapasam açsam ve kucağımda bulsam diyorum

aaaahhhhhh öyle bişey olsa ne güzel olurdu ben doğumdanda çok korkuyorum :18: evet canım oynuyor inanamıyorsun minnacık ama kolları bacakları bıcır bıcır durmuyor yerinde çok harika bir görüntü gör bak nasıl havalara uçacaksın. çok komikti benim eşimde tavana fırladı resmen anaaa kolları bacaklarımı onlar diyor nası oynuyordu dr um evet dedi. kocam diyorki kadına hocam tecrübelerinize dayanarak ne gibi görünüyor sadece bi tahmin :) cinsiyet soruyor dr a aklınca. akıllı şimdiden kadın ne desin. dr un cevap süper ama evet görüyorum tam bir bebek görünüyor dedi.
ama midem çooookkkkk kötü öğürmekten ölüyorum gözlerim yaşarıyor oofff ooffff geçsin artık

kızlar bu arada bir şey sorucam.ben de sanırım vajinal mantar oluştu.kaşıntı yok ama böyle küçük beyaz akıntılarım oluyor.sizlerde de olan varmı?geçen hafta gitmiştim doktora sormayı unuttum zararı olurmu diye?

Akinti eger kotu kokulu sari yesilimsi degilse ya da kasinti yoksa normal yine de ic camasirini sik sik degistir eger imkanin yoksa pamuklu koteks gibi gunluk peerden kullan

canım çok sağol .yok kötü kokulu değil beyaz renkte.içimi rahatlattın.önerine dikkat edicem

Benim de cok midem bulanmiyor aslinda daha cok ogurtu hissi ve yemeklerden tiksinme tavuk et falan gormek istemiyorum midem yaniyo bazen ona da annem beyaz leblebi onerdi evde heryere koydum yatagin kenarina falan sabah ilk uyandigimda sanki 1 hf. Dir disimi fircalamiyomusum gibi bir his oluyo Bide mide bulanma hissi olunca limon ye diyolar ben midemi agritir diye kolonya kokluyom yakinda kafam guzel olcak :)

benımde oluyor koyu beyaz bende doktora soracagım gercı bızım randevumuz 29 mayıs.2li taramaya gel demıstı ama erken zıyaret edebilirim.

ben de ılk once lımon yıyordum ama o tansıyonumu yerle bır ettı.leblebı ve nohut ıyı gelıyor.benım fix menum ekmek peynır domates salatalık.doktor endıselenme o 3 ay senın yedıklerınden etkılenmıcek dedı.
psikolojım bozuldu kendımı hep hasta hıssedıyorum mıdem bulandıkca.hayat kalıtem dustu ev kontrolden cıktı su 3 ay cabuk gecse de bıtse su bulantılar.

alem bu adamlarbenim eşime birde cinsiyet söylerse düşer bayılır valla...Neyseki bu kontrole kardeşimde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…