2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bu arada bnim yasim 29 48 kiloyum ilk bebegim tahmini dogum tarihi bana gore 29 aralik sanirim yilbasina surpriz yapcak bizim tosbaga

ay canım biraz olsun rahatladım.içimizde bi canlı büyüyo ve biz onun büyümesini sadece belirtilerle anlayabiliyoruz.ne garip.dediğin gibi belirti olarak en büyük beklentilerimizde bulantı olunca insan ister istemez olumsuz düşüncelere kapılabiliyo.bende de bel ağrısı var senin gibi ayakta uzun süre kaldığımda daha çok oluyo.bide göğüslerimde hafif hafif ağrı var hassaslaştı sanki.aslında hiç belirtimiz yok gibi görünse de bunlarda bi belirti aslında.

merhaba bende aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum ayı duygular içerisindeyim evdekilere bende bulantı olmuyor aşermiyorum diyip duruyorum sabahın köründe bi miğdem bulandı dedim eyvah başladı galiba dedim hiç bir şey yiyemiyeceğim sabah uyandığımda bitmişti bulantı şükür çok seviniyorum şimdi bulantılarımın olmamasına rahat rahat yiyip içebiliyorum bebeğim beslensin diye. şükredelim valla halimize Allah bulantısı olan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. :KK16::KK16:

Arkadaşlarrr bugün dayanamadım cuma gunune gıdecegım randevuyu ozele gıtmekten vazgecerek kendı hastanemde baktırdım hem ustten hem alttan benım hesabıma gore bugun tam 6+0 haftalık ve bebıkımın hm kesesını hemde kalp atıslaırnı gordummmm ayyyy cok guzelll bır duyguu henuz ultrason goruntusunu yuklemedım ama esım nazar deger dıyee yukletmıyorr:KK43:(((( :)))))))))

ayyy ne güzeell şimdi merak sırası cinsiyeti :))) Allah onuda göstermek nasip etsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım bütün anneleri ve bebişlerini korusun bende yarını iple çekiyorum saat 15:30 randevum benimde inşallah bende pıt pıtları duyarım beni merakta bırakmaz:KK9:

ayyy ne güzeell şimdi merak sırası cinsiyeti :))) Allah onuda göstermek nasip etsin, sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım bütün anneleri ve bebişlerini korusun bende yarını iple çekiyorum saat 15:30 randevum benimde inşallah bende pıt pıtları duyarım beni merakta bırakmaz:KK9:

Amanin benim de yarin 15.30 da insallah kalp atislarini duyariz

selam kızlar merhabalar nasılsınız? lezginka naber cnm?:21::21::21:nasıl gidiyo?:KK34:

Bu arada bnim yasim 29 48 kiloyum ilk bebegim tahmini dogum tarihi bana gore 29 aralik sanirim yilbasina surpriz yapcak bizim tosbaga

selam cnm bende senin gibi 6 haftalığım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim doğum tarihim 20 aralık dktr öyle dedi:KK49:

selam kızlar merhabalar nasılsınız? lezginka naber cnm?:21::21::21:nasıl gidiyo?:KK34:

iiyilik canım kendimi dinliyorum fazla belirtim yok gibi geliyordu kaç gün şüphelenmeye başlamıştım dün kendimi fazla yormuşum belim ağrıdı duygusal olarak çöküntüye uğradım ağladım azcık evdekiler gülüyo duygusallık başladı diye :) sabahta saat 5 sıraları miğdem acayip bulandı korktum ama sonra geçti saat 8:30 gibide zorla uyandım eşim kahvaltı hazırlamış kalk bebiş kahvaltı yapacak diyo :) kahvaltı sonrası tekrar yatacaktım ama bulaşıkları toparlarken uykum kaçtı nette takılıyorumin yarın saat 15:30 da doktorda randevum var pıt pıtlar için sen nasılsın senin nasıl gidiyor.:KK49:

iiyilik canım kendimi dinliyorum fazla belirtim yok gibi geliyordu kaç gün şüphelenmeye başlamıştım dün kendimi fazla yormuşum belim ağrıdı duygusal olarak çöküntüye uğradım ağladım azcık evdekiler gülüyo duygusallık başladı diye :) sabahta saat 5 sıraları miğdem acayip bulandı korktum ama sonra geçti saat 8:30 gibide zorla uyandım eşim kahvaltı hazırlamış kalk bebiş kahvaltı yapacak diyo :) kahvaltı sonrası tekrar yatacaktım ama bulaşıkları toparlarken uykum kaçtı nette takılıyorumin yarın saat 15:30 da doktorda randevum var pıt pıtlar için sen nasılsın senin nasıl gidiyor.:KK49:

kıyamam sana bende bu aralar duygusallaştım galiba napalım cnm normal olacak tabi gülü seven dikenine katlanırmış dimi.Hadi bakalım hayırlısı tatlım inşallah duyarsın o güzel meleğin kalp atışını cnm .Ben iyiyim gizel gidiyo maşallah hiç bulantım olmuyo tatlım ayın 15.inde gidicem dktra kalp atışını duymak için bakalım hayırlısı cnm inşallah duyarız:KK49::nazar:

günaydın cnm nasılsın? bende MANİSALIYIM.böyle kendi memleketimden karşılaşınca çok mutlu oluyorum yaaaaaaaaa:KK34:

aa ben de ilk defa manisadan biriyle karşılaştım.tanışalım canım nicklerde benziyor.:))))

kıyamam sana bende bu aralar duygusallaştım galiba napalım cnm normal olacak tabi gülü seven dikenine katlanırmış dimi.Hadi bakalım hayırlısı tatlım inşallah duyarsın o güzel meleğin kalp atışını cnm .Ben iyiyim gizel gidiyo maşallah hiç bulantım olmuyo tatlım ayın 15.inde gidicem dktra kalp atışını duymak için bakalım hayırlısı cnm inşallah duyarız:KK49::nazar:

inşallah duyarız minnakların pıtpıtları çooook heyecanlıyııım çoooook:KK52::KK52:

X