2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

güzel demek barıştınız :KK16: böyle böyle bitecek bu gebişlik durumu inşallah kışa oh diyeceğiz :KK49:

yok canm nerde bu anlattığım olay tartışmadan 1 gün önceydi.......daha konuşup anlaşacak ortam bulamadık.....bakalım bu akşam neler olacak...
çok özledik biz babişi.....:26:

kızlar şu belirti işini birtek ben kafama takmıyormuşum...bendede bulantı yok ama değişik özellikle yemek kokusu olunca bir tiksinti geliyor sadece bulanmıyorum...başım dönüyor arada bir ayaklarım yerden kesiliyor sanki...çok çabuk yoruluyorum...birde göğüslerim acıyor...üstü yanları uçları uyuşuk...size birşey söyleyimmi benim göğüslerim çok küçüktür hep büyütmek için destekli taradım büyünce nasıl olucak çok merak ediyorum yada o kadar büyüyecekmi???çocuğuma yeteri kadar süt verebilecekmiyim???:18:

yaptığım kontrollere göre bulantı artışları 7. veya 8. haftadan sonra başlıyor gibi....aman öyle bulantı bulantı deyipte seruma bağlı yaşamayalım da allah korusun:KK50:....

Son düzenleme:
kızlar şu belirti işini birtek ben kafama takmıyormuşum...bendede bulantı yok ama değişik özellikle yemek kokusu olunca bir tiksinti geliyor sadece bulanmıyorum...başım dönüyor arada bir ayaklarım yerden kesiliyor sanki...çok çabuk yoruluyorum...birde göğüslerim acıyor...üstü yanları uçları uyuşuk...size birşey söyleyimmi benim göğüslerim çok küçüktür hep büyütmek için destekli taradım büyünce nasıl olucak çok merak ediyorum yada o kadar büyüyecekmi???çocuğuma yeteri kadar süt verebilecekmiyim???:18:

yaptığım kontrollere göre bulantı artışları 7. veya 8. haftadan sonra başlıyor gibi....aman öyle bulantı bulantı deyipte seruma bağlı yaşamayalım da allah korusun:KK50:....

Canım benim de midem bi garip ama tam bulantı yaşamıyorum tiksinti gibi bişey benimki arada geliyor. Midemde şişlik var midem eşkiyo derler ya öyle işte.:KK25:
Benim de gördüğüm kadarıyla bulantılar sanki 7.-8. hafta başlıyo sanki genelde. Zaten benim şikayetler de her geçen gün artıyo mesela 2 gündür daha yoğun hissediyorum midemdeki rahatsızlığı.

göğüslerin büyüyecek canım benim suan büyüdü bile 75 takıyordum suan 90 takıyorum herkes hamile pantolonu alıyor ben sutyen bende zaten var bi anormallik :KK1:

Son düzenleme:
biz geldiikkk çok mutluyuz.....

neredeyse ağlayarak girdim doktorun yanına...o usg yi açtı ben gözlerimi kapattım...bak pıt pıt dedi deriiinnn bir ohh çekerek açtım gözlerimi ve 4 hamileliğimde ilk kez güzel bişey duymanın rahatlığıyla bıraktım kendimi...4 mm olmuşuz teyzoşlar...6+1 iz SAT hesabından 3-4 gün öndeyiz (bu arada aile hekimime uğradım hemşiremiz oğlan olabilir dedi genelde oğlanlar böyle hızlı gidermiş:))) iğnelerimizi aldık...önceki 3 düşüğü göz önünde bulundurarak clexane 0.4 başladık..hafif koyu bölgeler var dinlenmen gerek dedi doktorumuz veeeee çooookkk mutlu oldum tammmm 30 gün rapor verdi ve böylece yaz tatiline girdimmm :)))) dilerim bu kez Allahım kucağıma almayı da nasip eder ve içime doldurduğu sevgiyi verebileceğim birisi daha eklenir hayatıma.....

eşime gelince sevgisini katladı galiba artık iki kişilik seviyor......

hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.doktorunuz kimdi acaba?

göğüslerin büyüyecek canım benim suan büyüdü bile 75 takıyordum suan 90 takıyorum herkes hamile pantolonu alıyor ben sutyen bende zaten var bi anormallik :KK1:

ay cnm seninkide küçükmüş yaaa..ama şimdi...valla bende bu gidişte pantolandon önce sütyen alıcam herhalde:KK9::KK9::KK9:
neyse bol bol süt olsunda tek...............

ya kızlar sol tarafımda yani sol kasığımda sanki baskı gibi değişik bir ağrı var....sanki böyle çok sıkışmısşımda lavabo ihtiyacım var gibi.....

bugün doktora gittim,özele bir sürü para bayıldık doğru dürüst yüzümüze bile bakmadı enerji fukarası:KK43: hiç tatmin olmadımmm........

bazıları öyle işte 7.aydan önce doktorunuzu belirleyin kızlar son aylarda özeller almıyor haberiniz olsun..
birde ben istanbul türkiye hastanesinde yapmıştım doğumu 6. ayda doktorum dedi ki boş oda bulamazsak eğer okmeydanı ssk da yaparsın doğumu dedi ne alaka dedim ben boşuna mı özele geliyorum yaniii...acil doğum başlarsa ve odalarımız dolu olursa öyle olacak dedi bende yedek hastane yaptım bi ona bi ötekine gidiyordum ne tuhaf bir durum :KK20::KK49::KK47::KK4:

ya kızlar sol tarafımda yani sol kasığımda sanki baskı gibi değişik bir ağrı var....sanki böyle çok sıkışmısşımda lavabo ihtiyacım var gibi.....

hafif ağrın varsa problem değil canım bende de oldu 6. haftalarda ama şimdi yok nedenide yerleşmeye çalışıyor dedi doktor

hafif ağrın varsa problem değil canım bende de oldu 6. haftalarda ama şimdi yok nedenide yerleşmeye çalışıyor dedi doktor

ay canım sıkıca yerleşsin razıyım bu duruma....içim rahatladı yaaa:KK49::emir_bebek::nazar:...
hala aklımda değişik değişik senaryolar kuruyorummm sanki ben hamile değilim bir hayal ben inanmak istiyorum gibi....allahım kafayı bozdum galiba.....:KK37::KK53::KK52:

ay canım sıkıca yerleşsin razıyım bu duruma....içim rahatladı yaaa:KK49::emir_bebek::nazar:...
hala aklımda değişik değişik senaryolar kuruyorummm sanki ben hamile değilim bir hayal ben inanmak istiyorum gibi....allahım kafayı bozdum galiba.....:KK37::KK53::KK52:

bende bebişimi ve kalp atışını görene kadar inanmadım hep şaka gibi geldi :KK16:
sende görünce inancan canım

TABİ DÜN ÇOK GEÇ YATTIN DİMİ:KK20:......yavrucum hadi bugün uyu eşin bugünde yok herhalde ama uykun gelmişken işte hemen uyursun....

evet o yokken geç yattım,adam sabah işten gelip birde kahvaltı hazırladı yaaaa..kıyamam bu sabah belki kalkmış olurum o geldiğinde inşallah..hadi iyi geceler kızlar..muahh:KK16:

Kızlar benide listeye eklermisiniz ya da benim yerime arkadaşımıza mesaj atarmısınız rica etsem.
Son adet tarihim 18 mart ikinci bebeğim yaşım 26 kilom 55
Tamamen plansız olan bir hamilelelik ilk gün çok üzüldüm ama şu an iyi drrumdayım oğlum daha 12 aylık işim biraz zor sanırım

X