2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aman da aman yeni pıtpıtları gelmişşşşşşşşş...maşallah bnm cücüklerimee gözleri aydın olsun annelerineeee

Duzeltme ıslemlerını yaptım bu sefer buton geldı ama yukleme yapmıyor neyse kısmett(( gosteremıcem sanırım.

gözün aydın canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..bende salı günü kontorle gitcem.ama benim hala bulantı koku hassasiyeti vs. gibi bi belirtim yok.sadece çok hafif kasık ağrısı var.bide sabahları ağzımın hiç tadı olmuyo ve canım bişey yemek istemiyo.bide çok uykum geliyo.herkes bulantıdan yakınınca nedn bende yok acaba bi problem mi var diye düşünüyorum bazen.sende ne gibi belirtiler durumlar mevcut.

canım aynı benım de oylee ne mutlu kı su anda mıgde bulantıları baslamadı. Herkeste olacak gıbı beklentı ıcerısındeyız ya ondan oluyor bu. Daha ıyı bosverr ınsalahh hep boyle gecerr.benım de hıcbır belırtım yok ne aserme,ne kusma,ne baska bırsey ... Sadece sırtım agrımaya basladı o da cok ayakta kaldıgımda,bırde cokk nadır mıgdem arada vuruyor ama kotu deıglım,ayrıca bas donmelerım oluyoo o da arada sırada boyle gayet ıyıyım,daha fazlasını nasıll ıse gıderken kaldırabılırım bılmıyorum...

canım yüklediğin resim ise şayet dosya boyutundan dolayı sorun yasıyor olabilirsin

canım ondan sanırım ama boyutu nasıl kuculteyım bılmeıyorum bırde sakın kafayla ugrasıcam sımdı esım gelır yemek faslı sonra belkıı ınsallahh

bi yandan bi problem varsa da hayırlısı olsun herşey allahtan diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama diğer yandan da öyle bişeyin olması çok üzüyo korkutuyo.ama dediğin gibi tüm hamilelerde yanı belirtiler olacakmış gibi geliyo.bel ağrısı bende de var çok uzun süre ayakta kaldığımda oturunca yada uzanınca ağrıyı daha çok hissediyorum.birde göğüslerimde hafif hafif ağrı oluyo.aslında düşününce belirtimizde hiç yok değil.bütün bunlarda bi belirtidir sonuçta.illa bulantı olacak diye bi şart yoktur. bu arada bende çalışıyrum ve bulantılarımın en azından şimdilik olmaması benim içinde çok büyük bir avantaj.

ay canım biraz olsun rahatladım.içimizde bi canlı büyüyo ve biz onun büyümesini sadece belirtilerle anlayabiliyoruz.ne garip.dediğin gibi belirti olarak en büyük beklentilerimizde bulantı olunca insan ister istemez olumsuz düşüncelere kapılabiliyo.bende de bel ağrısı var senin gibi ayakta uzun süre kaldığımda daha çok oluyo.bide göğüslerimde hafif hafif ağrı var hassaslaştı sanki.aslında hiç belirtimiz yok gibi görünse de bunlarda bi belirti aslında.

canım ondan sanırım ama boyutu nasıl kuculteyım bılmeıyorum bırde sakın kafayla ugrasıcam sımdı esım gelır yemek faslı sonra belkıı ınsallahh
kasım annelerinden bir anne de aynı sorunu yaşadı telefonuyla ultrason resmini çekip ekledi canım sen de öyle yapabilirsin

merhabalarr...duydun mu bebişin kalp atışını...bende cumartesi duyacam çok heyecanlıyım...hepimiz sağ salim kavuşalım inş.

merhabalarr...duydun mu bebişin kalp atışını...bende cumartesi duyacam çok heyecanlıyım...hepimiz sağ salim kavuşalım inş.

bende cumartesi günü gidicem kontrole bende heycanlıyım bakalım :)))
bu sefer babamızla gidicez.
hayırlısı bakalım..
sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh
tüm bebişlere maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…