canmm çok teşekkür ederim yazdığın için. ilaç olunca insan çekiniyor ya zararı varsa diye. bu gece başlıyım en iyisi. arkadaşına da selamlar:)
ya arkadaşlar bende neden pek belirti yokbildigim sadece halsizlik,cabuk yorulma ve miğde ağrısı ve hazımsızlık normalmi sizce :18:
bende de çabuk yorulma ve halsizlik var.ama bugün midem de bi garip.sabah 8den 11e kadar yanma gibi bulantı gibi ne olduğunu anlamadığım şeyler vardı.şimdide eşimle yemek yiyoduk.yarıda bıraktım yiyemedim.2 gündür canım bişey istemiyo.ağzımın hiç tadı yok.
bende aralık annesi olacam kısmetse 8 yıl sonra zorlu mücadeleden sonra ilk bebegim çok mutluyumrabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş..
çok tşk. ii olmaya çalışıyoruz siz nasılsınız?bende battaniye+bulantı=yatış
yemek pişiremiyorum onun için görümcem gelecek bize bakmaya:13: çok ii olacak
merhaba aralık anneleri nasılsnz bakem :)
İYİYİZ............................ÇOK ŞÜKÜR...
yanlız sabah saat 07:00 veya 07:30 olunca yani babamızın işe kakış saatinde midemde bir çalkantı ile uyanıyorum öğürme felan olmuyor ama çalkalanıp duruyor...
bende aralık annesi olacam kısmetse 8 yıl sonra zorlu mücadeleden sonra ilk bebegim çok mutluyumrabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş..
bende de çabuk yorulma ve halsizlik var.ama bugün midem de bi garip.sabah 8den 11e kadar yanma gibi bulantı gibi ne olduğunu anlamadığım şeyler vardı.şimdide eşimle yemek yiyoduk.yarıda bıraktım yiyemedim.2 gündür canım bişey istemiyo.ağzımın hiç tadı yok.
ya arkadaşlar bende neden pek belirti yokbildigim sadece halsizlik,cabuk yorulma ve miğde ağrısı ve hazımsızlık normalmi sizce :18:
kaldı 9 gün pıt pıt ları duymaya tırtılım nasıl acaba keşke evde de ultrason olsada hep görsek bebişleri :2:
inşallah canım kaç haftalıksın sen evde ultrason olsa dizi gibi izlerdik bebişlerimizi
5+2 canım 10 gün sonra gel dedi doktor kalp atışları için..hayırlısı bakalım şafak sayıyorum sonra cinsiyeti için şafak sayarız sonra doğum
iyi akşamlar hanımlar.nasıl geçiyo günler.benim az önce doktorumla ilgili aldğım duyumlar sebebiyle canım sıkıldı.eşim doktorumuzun pek de iyi olmadığını duymuş.benimde ilk muayeneden sonra kafamda soru işareti kalmıştı.hamile olduğumu söyledi keseyi gördük ama başka hiçbir açıklama yapmamıştı.aranızda şanlıurfada iyi bir doktor bilen var mı acaba?ben 1-2 isim duymuştum bide onları denemek istiyorum.haftaya doktor kontrole çağırmıştı.yine ona gidip sonra başka doktorda devam etmeyi düşünüyorum.sizce doğru mu yapıyorum.???? kafam çok karıştı(((
madem bırakmayı düşünüyorsun canım haftaya diğer doktorlardan birisine git niye tekrar ona gitcen ki diğer doktor hakkında fikir edinmiş olursun hem
doğru söylüyosun aslında.ben bundan sonraki kontrolü diğerlerinden birine yaptırayım.üüüfffff yaaa neden bu kadar önemli bir konuda hep kötü şeyler duyabiliyoruz ki.sağlık işi hiç şakaya gelmemeli ve biz hiçbirşey bilmediğimiz içn ya doktorlarımıza güvenmek zorundayız ya da duyumlarımıza.ne acı(((
doğru söylüyosun aslında.ben bundan sonraki kontrolü diğerlerinden birine yaptırayım.üüüfffff yaaa neden bu kadar önemli bir konuda hep kötü şeyler duyabiliyoruz ki.sağlık işi hiç şakaya gelmemeli ve biz hiçbirşey bilmediğimiz içn ya doktorlarımıza güvenmek zorundayız ya da duyumlarımıza.ne acı(((