2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canmm çok teşekkür ederim yazdığın için. ilaç olunca insan çekiniyor ya zararı varsa diye. bu gece başlıyım en iyisi. arkadaşına da selamlar:)

hiç korkma tatlım bende şuan idrar yolları için antibiyotik kullanıyorum başka türlü geçmedi allaha emanet artık iyi düşün iyi olsun
onunda sana selamı var tatlım

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bende neden pek belirti yok bildigim sadece halsizlik,cabuk yorulma ve miğde ağrısı ve hazımsızlık normalmi sizce :18:

ya arkadaşlar bende neden pek belirti yok bildigim sadece halsizlik,cabuk yorulma ve miğde ağrısı ve hazımsızlık normalmi sizce :18:

bende de çabuk yorulma ve halsizlik var.ama bugün midem de bi garip.sabah 8den 11e kadar yanma gibi bulantı gibi ne olduğunu anlamadığım şeyler vardı.şimdide eşimle yemek yiyoduk.yarıda bıraktım yiyemedim.2 gündür canım bişey istemiyo.ağzımın hiç tadı yok.

bende aralık annesi olacam kısmetse 8 yıl sonra zorlu mücadeleden sonra ilk bebegim çok mutluyum rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş..

bende aralık annesi olacam kısmetse 8 yıl sonra zorlu mücadeleden sonra ilk bebegim çok mutluyum rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş..

bende de ara ara oluyo iştahsızlık zehir gibi agzımın içi ama bulantı uyku hala yok onlar bakalım erken biraz bekle diyolar beklicez yada belki böyle gecicek inş...

slm kızlar nasılsın 2 3 gündür yazamıyorum çok yorgunum yataktan kalkamıyorum ya uyuyorum sürekli yemek yemeye bile zorla kalkıyorum ne olacak benim halim yemeğimi de kocam hazırlıyo oda olmasa açlıktan ölcem herhalde
elendilden haber alan var mı geçmişe göz gezdirdim yazmamış

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz............
maşallah sabrın sonu selamet derler sizinkide öyle olmuş...normal şekildemi hamile kaldınız veya aşılamam veya tüp bebek tedavisi ile mi???

çok tşk. ii olmaya çalışıyoruz siz nasılsınız?bende battaniye+bulantı=yatış
yemek pişiremiyorum onun için görümcem gelecek bize bakmaya:13: çok ii olacak

valla bende ii olmaya çalışıyorum,baktım yatarak olmayacak,gardrobu düzenledim giyemeyeceğim bütün dar kıyafetlerimi kaldırdım,yeni aldıklarımı yerleştirdim,sonra çiçeklerin saksılarını değiştirdim,kendimi oyalıyorum işte,birazdan yemek yapmaya geçicem,midem sürekli bulanıyor ama yapacak bişi yok,,canım yeşil mercimek çorbası istedi onu yapıcam inşallah:))senin görümcen gelcekse kalkma yat ohh ne güzel=)))
merhaba aralık anneleri nasılsnz bakem :)

iyiyiyiz sen nasılsınnn

hep aynı mide bulantısı gibi,bide ishal oluyorum ben sürekli önce mide bulantısı sonra ishal,,bide ne kdr uykum olursa olsun tuvalete gitmek için hep aynı sattlerde uyanıyorum uykum hep bölünüyor

allah tamamına erdirsin arkadaşım..8 yıl bekledin demek,inşallah değer mutlu olursunuz

Daha erken mi acaba bende de bu belirtiler var ama gün geçtikçe yoğunlaşıyo sanki...

yeteri kadar belirtin var canım mide bulantısı baş dönmesi ve kusma bende de yok yrgunluktan ölüyorum ama

kaldı 9 gün pıt pıt ları duymaya tırtılım nasıl acaba keşke evde de ultrason olsada hep görsek bebişleri :2:

iyi akşamlar hanımlar.nasıl geçiyo günler.benim az önce doktorumla ilgili aldğım duyumlar sebebiyle canım sıkıldı.eşim doktorumuzun pek de iyi olmadığını duymuş.benimde ilk muayeneden sonra kafamda soru işareti kalmıştı.hamile olduğumu söyledi keseyi gördük ama başka hiçbir açıklama yapmamıştı.aranızda şanlıurfada iyi bir doktor bilen var mı acaba?ben 1-2 isim duymuştum bide onları denemek istiyorum.haftaya doktor kontrole çağırmıştı.yine ona gidip sonra başka doktorda devam etmeyi düşünüyorum.sizce doğru mu yapıyorum.???? kafam çok karıştı(((

5+2 canım 10 gün sonra gel dedi doktor kalp atışları için..hayırlısı bakalım şafak sayıyorum sonra cinsiyeti için şafak sayarız sonra doğum

günler o kadar çabuk geçiyo ki canım bi bakmışız doğurmuşuz bebişlerimizi

madem bırakmayı düşünüyorsun canım haftaya diğer doktorlardan birisine git niye tekrar ona gitcen ki diğer doktor hakkında fikir edinmiş olursun hem

madem bırakmayı düşünüyorsun canım haftaya diğer doktorlardan birisine git niye tekrar ona gitcen ki diğer doktor hakkında fikir edinmiş olursun hem

doğru söylüyosun aslında.ben bundan sonraki kontrolü diğerlerinden birine yaptırayım.üüüfffff yaaa neden bu kadar önemli bir konuda hep kötü şeyler duyabiliyoruz ki.sağlık işi hiç şakaya gelmemeli ve biz hiçbirşey bilmediğimiz içn ya doktorlarımıza güvenmek zorundayız ya da duyumlarımıza.ne acı(((

bazı insanlarda abartıyo canım senin doktorun hakkında ne düşündüğün önemli canım sana nasıl davranıyo sen sormadan söylemesi gereken şeyleri söylüyor mu seni uyarıyormu yapmaman şeyler konusunda telefonda ona ulaşmak kolay mı bunlar önemli şeyler

bazı insanlarda abartıyo canım senin doktorun hakkında ne düşündüğün önemli canım sana nasıl davranıyo sen sormadan söylemesi gereken şeyleri söylüyor mu seni uyarıyormu yapmaman şeyler konusunda telefonda ona ulaşmak kolay mı bunlar önemli şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…