2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hey Allahım yaa bu nasıl doktor böyle. bizlerde böylelerine güvenip muayene oluyoruz yaa

hey Allahım yaa bu nasıl doktor böyle. bizlerde böylelerine güvenip muayene oluyoruz yaa

gerçekten ilginç ben olsam sorardım ne kullandığını....belki de hamile olduğunu öğrenmeden önce kullanmıştır...

Kızlar bugün kan testlerimin hepsini yaptırdım sonunda çok fazla kansızlık çıktı ondan iyi beslenmem gerekiyormuş laboratuvardaki adam moralimi bozdu abarta abarta sinir etti beni dr çok asırı degil dedi dikkat et yinede dedi eve gelirken eşimle keçiboynuzu özü diye birşey varmış onu aldık içinde sütteki kalsiyumun 3 katı varmış sabah 3 yemek kaşıgı aksam 3 yemek kasıgı içecekmişim 2 haftaya degerlerim çok yükselirmiş bakalım deneyecegim hemen arastırdım bakalım ona göre kullanayım sizede önereyim:))

kızlar size yine bişey sorcam dün konuşmuşsunuz sanırım. kan sulandırıcı iğne kullananların doğumunun sezeryanmı olması gerekiyo normal doğum yapamıyolarmı??

slm canım eet bende yeni öğrendim ama sağlıkla kucağımıza alalımda doğum şekli önemli diil,doktorumu ararsam sorarım ne dicek merak ettim.

offf,geçmiş olsun.çok ağır geçiriyorsunuz ya ilaç ya da serum paklar ancak sizi,bende hiiç bişi yiyemiyorum neyseki koku hassasiyetim yok şu saate kadar sadece ceviz yedim beslenemiyorum die korkuyorum.çok su içmem lazım oda olmuyor

dramamıne dıye bır ılac verdı hastanede yatmak ıstemedım ama ustune ekledı ıcmemeye calıs cok masum degıl bu haplar dedı.sımdı baklama bişey olacak dıye ıcmemeye calısıyorum.

Günaydın arkadaşlarım nasılsınız,bugün evdeyiz ne güzel,,,ama mide bulantısı ve halsizlik var..battaniyenin altına oturdummm üşüyorum....sizler ne durumdasınız,,,

dramamıne dıye bır ılac verdı hastanede yatmak ıstemedım ama ustune ekledı ıcmemeye calıs cok masum degıl bu haplar dedı.sımdı baklama bişey olacak dıye ıcmemeye calısıyorum.

ayyy eet ALLAH korusun sizide, baklanızıda.dualarımız sizinle

Günaydın arkadaşlarım nasılsınız,bugün evdeyiz ne güzel,,,ama mide bulantısı ve halsizlik var..battaniyenin altına oturdummm üşüyorum....sizler ne durumdasınız,,,

çok tşk. ii olmaya çalışıyoruz siz nasılsınız?bende battaniye+bulantı=yatış
yemek pişiremiyorum onun için görümcem gelecek bize bakmaya:13: çok ii olacak

herkese selamlar:) bayanlar, ben ctesi dr a gittim ve kalp atışlarını dinleyebildim:) bu arada 1 hafta önce sadece 1 gün içersinde çok açık kahverengi leke gelmişti, bir daha da gelmedi ama onu dr a söyler söylemez progynex ilacından yazdı ben de korkuyorum kötü bir etkisi olmasın? kullanan var mı aranızda acaba, önceki sayfalarda bahsedildiyse bulmam çok zor çünkü. bu arada fitil olarak vajinal kullanırsan daha iyi dedi. geçen haftadan beri hiç leke de olmadı o yüzden hala kullanmadım ilacı emin olamıyorum.

İYİYİZ............................ÇOK ŞÜKÜR...

yanlız sabah saat 07:00 veya 07:30 olunca yani babamızın işe kakış saatinde midemde bir çalkantı ile uyanıyorum öğürme felan olmuyor ama çalkalanıp duruyor...

hadi bakalım gözün aydın tatlım
progestana gelince şimdi yanımda arkadaşım var ilk bebeği düştüğü için ikinci bebeğinde doktor 3 ay boyunca kullandırdı yanetkisi olmuyormuş korkma maşallah nur topu gibi 14 aylık bir kızımız var kullanmazsa daha kötü olur diyor bak sana doktorun bir bildiği vardır dedi oda hapını kullandı

geçmiş olsun hemen hemen aynı problemleri yasıyoruz rabbim yardımcımz olsun:26::26::26::26:

canmm çok teşekkür ederim yazdığın için. ilaç olunca insan çekiniyor ya zararı varsa diye. bu gece başlıyım en iyisi. arkadaşına da selamlar:)

cnm progestronunun hem iğne şekşlinde hemde fitil şeklinde kullanıyorum benimde leke gelmişti...birde progestron oranımı çok düşüktü 6.46 o yüzden...
korkulcak bir şey yok hormon yüklemesi sadece hiç bir zararı olmadığını bütün doktorlar söylüyor...bebeğimiz tutsun diye bunlar KORKMAYIN....

geçmiş olsun hemen hemen aynı problemleri yasıyoruz rabbim yardımcımz olsun:26::26::26::26:

AMİN.....buna çok şükür benim bir arkadaşımın 5 haftalıkken başladı 5 ay olana kadar su bile içemiyordu...........çok şükür benim hiç öyle aşırı bulantım yok daha doğrusu hiçö yok...yanlız bazen ayaklarım yerden kesiliyor..sanki düşücek gibi oluyorum...merdiven çıkarken veya inerken basamakları göremiyorum sanki düşücek gibi oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…