2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oh oh maşallah gördüğüne çok sevindim Allahım kalp atışlarını da göstermeyi nasip etsin inşallahhhhh benimde pıtpıtlar için 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım

sonesinti nasılsın tatlım? nasıl gidiyo hamişlik?

iyiyim tatlım sağolasın sen nasılsın
bende şu bulantı hissim ve baş dönmem olmasa çok güzel tatlım leyla oldum leyla
sende durumlar nasıl ne var ne yok anlat bakalım

Selamlar Aralık anneleri...Sanırsam ben de aralık annesi olabilitrm.. Henuz doktorum soylemedi..sadece regl tarihim 18 marttı. ve 13 nısanda olmam gerekırken regl olmamıstım ve ayın 18 ınde yanı 18 nsanda hamıle oldugumu ogrendım, haftaya sanırım 7.hafta olacak..ama ilk ultrasonda mercimek buyuklugundeydı..ben de adını mercimek koydum...Suan hiç asermem yok, zaten 6 aydır cok saglıklı beslenıyordum...katkı maddeli hiçbirşey yemıyorum zaten gorunce de mıdem kalkıyor, mesela cikolataya karsı ınanılmaz bi mide bulantım var..yani reklamını gorunce dahi...bulantı filan yok ama arada şişkin gibi hissediyorum...tuvalete cıkma gayet duzenlı, su tuketımım 3 lt. yi asıyor cogunca, sporuma devam ediyorum, yüzüyorum haftanın 3 gunu ve dıger gunler muhakkak yuruyorum..NAsı bi hamile olacagım bilmem ama suara sadece uyku hali mevcut..Bunun dısında mercimek ne zaman gelcek bilmiyorum ama bu carsamba test zamanı..bazı testlerı yaptırmam gerekıyor..TAbii kesınlesınce gene buraya yazarım haftaya ancak doktor soyleyecek mugtemel dogum tarıhını..tek takvıye folik asit alıyorum..eitme sutume balıgıma özen gösteriyorum..bununn dısında kısa ve anı sınır durumları oluyor, kuslarıma karsı, ama stres yonetımı ıle nefesımı duzenledıkten sonra hersey yoluna gırıyor, uykular duzenlı sımdılık, cok erken uyuyorum sadece ve erken kalkıyorum..Durum böyle..hepinize sevgiler...hepimize basarılı hamilelikler dılerım...saglıklı...guzel meltem esintili yaz aksamları ile dolu saglıklı bir yaz bilhsaa...sevgiler..dakik

iyiyim tatlım sağolasın sen nasılsın
bende şu bulantı hissim ve baş dönmem olmasa çok güzel tatlım leyla oldum leyla
sende durumlar nasıl ne var ne yok anlat bakalım

iyiyim tatlım bende bulantım falan yok benim daha olmadı cnm.kıyamam sana ya dktr vermedimi bulantı ilacı cnm?

hadi bakalım gözün aydın tatlım darısı pıt pıtlara

iyiyim tatlım bende bulantım falan yok benim daha olmadı cnm.kıyamam sana ya dktr vermedimi bulantı ilacı cnm?

yok canım doktora gittiğimde normaldi şimdi biraz zorluyor beni
zaten o haplarında bi faydası olmuyormuş tecrübeli anneler söyledi beklemekten başka çaremiz yok anlayacağın
aman hiç olmasın inşallah bulantın falan kötü birşey

özelden mesaj atamıyorum 100 tane mesaj yazmalıymışım pööfff evet manisadayım yeni mahallede itfaiye karşı yolundaki

biliyorum orasını cnm görüşürüz inşallah .sen benim burayı biliyomusun?hiç geldinmi?izmir yolunda bizim burası cnm

kıyamam ya tuzlu kraker ye bol bol bastırır mideni cnm en güzeli

biliyorum orasını cnm görüşürüz inşallah .sen benim burayı biliyomusun?hiç geldinmi?izmir yolunda bizim burası cnm

evet gelmiştim o taraflara yukarıda göl olan bi kültür parkı var. güzel o taraflar ormana yakın temiz hava

Mercimeğin ve sen aramıza hoşgeldin Hamileliğini öğrenmek için epey sabırlı davranmışsın.Genel itibari ile çoğumuzun doktoru aynı şeyleri söylüyor.Spor konusunda şu anda bana yasak,ilk 3 ay düşüğe karşı fazla hareket,mikrobik durumlar nedeniyle havuz izni vermedi.Sende durum farklı olabilir çünkü bünyeden bünyeye doktordan doktora değişen bir durum

evet gelmiştim o taraflara yukarıda göl olan bi kültür parkı var. güzel o taraflar ormana yakın temiz hava

ewet cnm aynen öyle çok havadar burası çok seviyorum havasını yazın çok güzel esiyo mis gibi temiz hava .doğru yukarıda park harika gideriz bi gün inşallah.

bende de böyle bir foto var :))) ortada minnacık bir nokta.. cts tekrar gidicez bakalım inşallah herşey yolundadır...

arkadaşlar benim çarşamba kalp atışları için randevum var...ilk kontrolüm geçen çarşambaydı...SATa göre şu an 5+3 teyiz ama kese boyutuna göre 1 hafta ilerideyiz yani 6+3...bu çarşamba SAT a göre 5+5 olacağız kese boyutuna yani doktorumuzun söylediğine göre 6+5 kalp atışını görebilirmiyiz sizce...heyecan, endişe, mutluluk, huzur, hüzün ne bileyim bir sürü duygu karman çorman manik depresif oldum...bazen mutluluk pik yapıyor bazen mutsuzluk umutsuzluk dibe vuruyor...çarşamba gelse de ....

eğer gerçekten 6+5se duyabilirsin gibi geldi bana..biz 6+6 da duyduk,vajinal bakıldı gerçi..

sata göre erken tabi tatlım olsun sen git yinede bellimi olur doktorun ölçtüğüne göre duyuyverirsin pıt pıtları
ama duymasanda sakın endişe etme çünkü sata göre erken sabırla bekle

arkadaşım aslında bu tür sorulara cevap vermeyi doğru bulmuyorm sonra hayal kırıklığı olabilir.ben 6+5 te gittiğimde gördüm ama ultrason çıktısında 7+0 yazıyordu. Bu herkeste değişik olabilir.İnşallah gittiğinde görürsün ama görmezsende bebişe biraz zaman tanı yavaş yavaş büyüyorlar

canım epıdural bas agrısı yapıyormus bence en ıyısı normal demıssın ya bende bılmedıgını dusundum..neden boyle dusundum epıduralda normaL doguma gırıyor.EPIDURAL DOGUM SEKLI DEGILDIR NARKOZ SEKLIDIR.yanı boyle dusunmeme neden olan senın son cumlen bence en ıyısı normal demıs olman ...bende katılıyorum sana tabıkı en ıyısı normal dogum..Allah herkese kısmet etsın ınsallah..
ayrıca bılmedıklerımz seylerde olabılır burası paylasım alanı..tecrubelı yada tecrubesız anneler var ..yasanmıslıklardan tecrube edınmek ısteyenler var bılemyıp burda ogrenmek ısteyenlerde var.dogrusu ben ogrenmeye acık bır ınsanım bılmedıklerımı ogrenebılecegım yerse burası ne gusel ne mutlu..
yanlıs anladıgımı belırtmen yeterlıydı sonundakı parmak hareketı de nesı??hoslanmadım..
neysekı ogrenmeye acık bır ınsanımher zaman da derım paylasmak guseldır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…