- 28 Temmuz 2008
- 377
- 0
canim kac haftalik oldunn sabirla uyuyarak gunlerin gecmesini bekliyorum kizlar bu neymis boylee kizmdada cektim ama bu kadar feciii deildi nedeni ne olabilirkii
hanımlar neden konusmuyorsunz?:26:
tek carem vitamin ilacını2günde bir akşam yatmadan alıp yatıyorum baska bişi bulamadım ama karnım acayim siş görenler4aylık sanıyoslm canım nasılsın?şuan bulantımı bastırsın diye beyaz leblebi tüketiyorum...inş. sen iisindir?
tek carem vitamin ilacını2günde bir akşam yatmadan alıp yatıyorum baska bişi bulamadım ama karnım acayim siş görenler4aylık sanıyo
magandalar gibiyim midem bagırsagım gaz dolu bunu nasıl basaracam çözemedim
okadar da dolaşıyorum yaaaaaa gene fayda yok karnım herkesin dikkatini çekiyo malesefçok geçmiş olsun,acaba hareket etmek mi ii gelir bilemedim
masallahKızlaarrr dr'dan geldim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atışını görmek için gidecez. Çok değişik bi duygu bu ya.
ilkinde nasildin peki ben bazen ikiz oldugunu dusunuyorummdahagitmedim dra bu hafta insalahh
oo safra varya ıgrenc bısı acı acı ama cıkarınca oh dıorum.gozlerım kurbaga gıbı dısarı cıkıyor ter ıcınde kalıyorum dogumdan zor ınankıahhhh ahhhh aynı tatlım sabahın köründe aç karnına o azcık safrayı çıkarmak için mahvoluyorum tansyn. düşüyor bayılcak gibi oluyorum gün içindede hiç geçmiyr çok zor ya çok anlatılmaz yaşanır derlerya aynı en iyi birbirimizi anlarız
Kızlaarrr dr'dan geldim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atışını görmek için gidecez. Çok değişik bi duygu bu ya.
birinci kız canım ama ben hep ortak renk aldım genelde ikinciyi belki erkek olur diye genelde beyaz giydiriyorum kızımıbirincisinin cinsiyeti neydi tatlım?bencede daha çok erken biraz daha geçsin şöyle 7 aylık olalım hayırlısıylan inşallah allah göstersin kucağımıza almayı .doğru sölüon göze yasak yok canımız herşeyide istiyo napalım dimi ama
bende 5+1 im canım banada haftaya cuma gel dedi kalp atışları için demekki görebiliriz ki aynı döneme çağırılmışız hayırlısı ile inşallaharkadaşlar benim çarşamba kalp atışları için randevum var...ilk kontrolüm geçen çarşambaydı...SATa göre şu an 5+3 teyiz ama kese boyutuna göre 1 hafta ilerideyiz yani 6+3...bu çarşamba SAT a göre 5+5 olacağız kese boyutuna yani doktorumuzun söylediğine göre 6+5 kalp atışını görebilirmiyiz sizce...heyecan, endişe, mutluluk, huzur, hüzün ne bileyim bir sürü duygu karman çorman manik depresif oldum...bazen mutluluk pik yapıyor bazen mutsuzluk umutsuzluk dibe vuruyor...çarşamba gelse de ....
cücüğün9 haftaya kadar duyulmayabiliyomuş hemen de panik yapma duyamazsancücüğün seninle
benim ilkinde hep mutfak bezleri kokardıı ne kadar yıkasamda o bez çok pis kokuyordu banabenm mutgfagımda ne koktugunu çözemedim hala buzdolabımda kokuyo sanki eşim yok dio ama ben daha yenilerde temizlemiştimmmm
şu an tam olarak haftan kaç canım?Kızlaarrr dr'dan geldim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atışını görmek için gidecez. Çok değişik bi duygu bu ya.
şu an tam olarak haftan kaç canım?
6 ya girdim canım. 5+4
Ben doktora bu kasık ağrıları ne zaman geçecek diye sordum o da dur daha başındasın dedi. Aslında insan resmen hasta gibi oluyor, normalde kendimi çok kötü hissederdim ama ben hamilelikle ilgili olan tüm rahatsızlıklarıma seviniyorum. Nasıl bişey bu böyle yaa....
canım bnde bugun gordum kesemı sat gore 5+5 im haftaya bugun cagırdı bakalım kalp atısını gostercekmı mınıgım kasık agrım benımde var normal yat dınlen dedı rahım genıslıyo gerılıyo oyuzden daha surere dedı aman agrısın bısı olmasıda ınan bende razıyım ısterse 9 ay agrısın
Allahım 40 haftamı doldurayım lütfen :))
kızımda 41.haftada doğurdum ama inşallah bunda da böyle olur
bende 5+1 im ondan sordum canım
canım bnde bugun gordum kesemı sat gore 5+5 im haftaya bugun cagırdı bakalım kalp atısını gostercekmı mınıgım kasık agrım benımde var normal yat dınlen dedı rahım genıslıyo gerılıyo oyuzden daha surere dedı aman agrısın bısı olmasıda ınan bende razıyım ısterse 9 ay agrısın