2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canim kac haftalik oldunn sabirla uyuyarak gunlerin gecmesini bekliyorum kizlar bu neymis boylee kizmdada cektim ama bu kadar feciii deildi nedeni ne olabilirkii

10 haftadayım,
uyuyamıyorum çünkü çalışıyourm,
akşam erkenden uykum geliyor,
gece yarısı uykum açılıp midem bulanıyor,
safra çıakrtıp da perişan olana kadar dönüyorum,
sonra sızıyorum,
bi bakıyorum işe gitme zamanı gelmiş..
2. bebeğim..sanırım herkes ikincinin daha zor olduğunu söylüyor,
ama annem 3 tane doğurdu, hiç de böyle olmadı

kızlar slm ben doktora gıttım geldım çok şükür kesemızı gorduk ama daha cok mınıcıksınız dedı karından baktı vajınal bakmak ıstemedı haftaya gel bıda bakalım kesenın içi daha net gozukur belkı kalp ayışıda duyulur dedı beta hcg mede baktı tekrar cok sukur yukselmış baya allahım ıns saglıkla buyumelerını nasıp etsın cumlemızınkını haber verıyım dedım sabah baya tedırgındım cok sukur allahıma sımdı ıyıyım

kızlar bizimde yarın kontrolümüz var bakalım cücüğümüz ne kadar büyümüş bir sürüde tahlil yapılacak yine
bebişimi göreceğimi düşündümmü bulantı falan kalmıyor :) birde kızlar ikinci gebelikte daha çok bulantı olduğunu düşündüğünüzü söylemişsiniz benim ilk ama 3 haftadır ölüp ölüp diriliyorum çok fena yani bence kişiden kişiye göre değişiyor ilk yada ikinci olmasıyla pek alakası yok

kızlar benimde ilk gebeliğimde tam 5 ay öldüm bittim resmen her sabah o safra denen illeti çıkarana kadar mahfoldum.bundada ara ara oluyor ama sanki biraz formülü çözmüş gibiyim yada sadece şuan başedebiliyorum.çünkü oğlumda 8 haftamda başlamıştı.kızlar gözümü açaraçmaz yutkunmam başlıyor ve sürekli tükürük üretiyorum eskiden bunu yutardım daha çok bulanırdı miğdem şimdi her yerde poşetlerim var heran yanımd aolsunlar diye tükürüklerimi poşete atıyorum iğrenç bişey ama iyi geliyor.sonra yataktan çok çok yavaş hareketelerle kalkıyorum ve hiç yere bakmıyorum.çok yavaş adımlarla başlıyorum güne.bazı diş macunları direk öğürmeme sebep oluyor.hafif tuzlu yiyeceklerle başlıyorum güne.suyu az az artırarak içiyorum sonrasıda çokşükür iyi devam ediyor.

slm canım nasılsın?şuan bulantımı bastırsın diye beyaz leblebi tüketiyorum...inş. sen iisindir?
tek carem vitamin ilacını2günde bir akşam yatmadan alıp yatıyorum baska bişi bulamadım ama karnım acayim siş görenler4aylık sanıyo
magandalar gibiyim midem bagırsagım gaz dolu bunu nasıl basaracam çözemedim

çok geçmiş olsun,acaba hareket etmek mi ii gelir bilemedim

Kızlaarrr dr'dan geldim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atışını görmek için gidecez. Çok değişik bi duygu bu ya.

çok geçmiş olsun,acaba hareket etmek mi ii gelir bilemedim
okadar da dolaşıyorum yaaaaaa gene fayda yok karnım herkesin dikkatini çekiyo malesef

Kızlaarrr dr'dan geldim çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atışını görmek için gidecez. Çok değişik bi duygu bu ya.
masallahRABBİM tamamına erdirsin inşaallahh

Ben doktora bu kasık ağrıları ne zaman geçecek diye sordum o da dur daha başındasın dedi. Aslında insan resmen hasta gibi oluyor, normalde kendimi çok kötü hissederdim ama ben hamilelikle ilgili olan tüm rahatsızlıklarıma seviniyorum. Nasıl bişey bu böyle yaa....

ilkinde nasildin peki ben bazen ikiz oldugunu dusunuyorumm dahagitmedim dra bu hafta insalahh

ılkınde bu kadar degıldı ama yıne vardı ..ancak bu abartı derecesınde..bebegımde kucuk dusun kı bırde ona sabah cıvk cıvık mama yedırıyorum o yıyor ben cıkarıyorum..kokuyor hele o yumurta yokmu ahh ahh..mutfaga gırmeme luksum yokkı benım mama hazırlamam lazım ek gıdaya gectık

oo safra varya ıgrenc bısı acı acı ama cıkarınca oh dıorum.gozlerım kurbaga gıbı dısarı cıkıyor ter ıcınde kalıyorum dogumdan zor ınankı

hadı hayırlısı ınsallah kalp atısınıda duyarsın canımmm..kocaman olcaklar karnımızda:))

birinci kız canım ama ben hep ortak renk aldım genelde ikinciyi belki erkek olur diye genelde beyaz giydiriyorum kızımı

bende 5+1 im canım banada haftaya cuma gel dedi kalp atışları için demekki görebiliriz ki aynı döneme çağırılmışız hayırlısı ile inşallah

9 haftaya kadar duyulmayabiliyomuş hemen de panik yapma duyamazsan cücüğün seninle
cücüğün
mercimek,tırtıl,cücük,tontiş,pompiş bakalım doğduklarında isimleri ne olacak

benm mutgfagımda ne koktugunu çözemedim hala buzdolabımda kokuyo sanki eşim yok dio ama ben daha yenilerde temizlemiştimmmm
benim ilkinde hep mutfak bezleri kokardıı ne kadar yıkasamda o bez çok pis kokuyordu bana

şu an tam olarak haftan kaç canım?

kızlar hurser vardı nerde bilginiz var mı ?yoksa yazdıda benim mi gözümden kaçtı

sabahtan beri sular kesik deliriyorum ya pazartesi günü pazartesi günü olmayacak iş yani

kızlar bu arada agresif ve sinirli halim bitti sanırım artık ota b.ka sinirlenmiyorum,sigarasız günlere alıştı sanırım bünyem çabuk toparladım,ama iştahım açılmış sanırım kızımda aldığım kilo kadar bundada alıcam şimdiden 3 kg almışım

canım bnde bugun gordum kesemı sat gore 5+5 im haftaya bugun cagırdı bakalım kalp atısını gostercekmı mınıgım kasık agrım benımde var normal yat dınlen dedı rahım genıslıyo gerılıyo oyuzden daha surere dedı aman agrısın bısı olmasıda ınan bende razıyım ısterse 9 ay agrısın

cnm benimde 5+4 kalp atışını duyabildinizmi veya görebildinizmi???beni cuma günü çağırdı..bu cuma çoğumuz ultrasona giricez galibe öyle görünüyor....MÜBAREK CUMA....

Benden 1 gün ilerdesin canım Bende bugün gördüm keseyi .İnşallah haftaya duyarsın kalp atışını. Bişey sorcam eşinle mi gidiyosun? O da gitsin bence duysun. Erkekler bu duyguyu bizim kadar yoğun ve erken yaşayamıyolar. Bizim zorlamamız gerekiyo bence.

slm kızlar bende drdaydım bugün 8 artı 5 olduk maşallah tıkır tıkır atıyodu kalbi bizi bandoyla karşıladı resmen bizde tabi annane babane baba tam takım karşısındaydık şükür iyiymiş bu hafta kanama yaşamıştım hiç zarar yok dedi ama bana hala herhangi bi kan testi yapılmadı 12, hafta yapıcakmış 10 mayısda tekrar gidicem hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…