arkadaşlar benim çarşamba kalp atışları için randevum var...ilk kontrolüm geçen çarşambaydı...SATa göre şu an 5+3 teyiz ama kese boyutuna göre 1 hafta ilerideyiz yani 6+3...bu çarşamba SAT a göre 5+5 olacağız kese boyutuna yani doktorumuzun söylediğine göre 6+5 kalp atışını görebilirmiyiz sizce...heyecan, endişe, mutluluk, huzur, hüzün ne bileyim bir sürü duygu karman çorman manik depresif oldum...bazen mutluluk pik yapıyor bazen mutsuzluk umutsuzluk dibe vuruyor...çarşamba gelse de ....
kızlar daha erken,ben bekliyorum herkeşş kalp atışlarını netleştirsin kadro tamamlansın,o zaman başliyciğizz kaynana dedikodusunabende neler var neleeeerrr
.
.
.
.
.
.doktor amcamız tırtılımı gösterdi bize,daha minnak kızlar yaaa 5+1 hep diyorum ocak annesi olucam bakın görörsünüz ben ocak annesi olucam
herşey normal bir şikayetim yok çok şükür ama hemen heveslenmiyim tabee henüz kalp atışlarını duyamadık göremedik 10 gün sonra dedi doktor amcamız ben sizden epeyy bir gerideyim..olsuuunnn hepinizi doğurtup topiği öyle kapatçaaammm
buda tırtılım
Eki Görüntüle 403048
kizlar bulantisi halaa devam eden varmiii
yok daha cok cok erken miş benm doktor öle söledi sadece rahim kaılmalarını arasıra hissedebilirmişiz o kadar kalp atısını duyan annişleri tebrik ediyorm biz gittigimzde dr ye 10hafta cıvarında olcaz inşaallah israr edip dinlemeyi düşünüyorum yhabebeği 8 haftalık olup, kalp atışını hisseden var mı aranızda.
ben hissedemiyorum, doktora gittiğimizde dinlemiştik kalp atışını ama.
gariplik bende mi acaba
canım bol bol su tüketmek gerekmiş benm doktor bas agrılarımn sebebi bundan mıs dedi sıvı alımını yükseltselam canlarım nasılsınız. nasıl gidiyor
benim bugün başım ağrıyo hafif dönüyo ya da onun dışında bişi yok. bulantı olmadı bende ya erken ya böyle olacak. İNŞ böyle devam eder. bulantısı olan arkadaşlarıma Allah ım kolaylık versin.
hoşgeldin aramıza evet bendede mutfak tiksintim var mutfakta bişi kokuyo ama cözemedim buda benim midemi kaldırıyoBen aranıza yeni katıldımbugün 9+2 olduk bebişimle.... İnanılmaz heyecanlı bir bekleyiş bu, normalde bu bulantılar,tiksinmeler,ağrılar olsa kendimizi çok hasta ilan ederdik ama ne tuhafki bu yakınmalarımızı etrafımızdakilere söylediğimizde herkesin yüzünde tatlı bir gülümseme oluyor... En güzeli de bu olsa gerek.... Ama arkadaslar ya benim inanılmaz tiksintim var her şey çok kötü kokuyo, en sevdiğim şeylerden tiksindim, sütü her zaman içerdim cok ta severdim ama hamile kaldığımdan beri kesinlikle içemiyorum ne yapıcam ben ya insallah gecer, benim gibi olan arkadaslar varmı acaba;(
ayyyyyyyy ne yazık ki bennnnnnn devam ediyo bide vitamin ilaçları alınca da daha fazla oluyo 2.günde bir alıyorum biraz rahat oluyo çok şükürkizlar bulantisi halaa devam eden varmiii
ben varım malesef bıde acken bulandıgı ıcın kalkar kalkmaz ıstıfra etmeye calısmak cok yorucu oluyor safra cıkarmak kadar kotu ve zor bırsey yoktur herhalde..
gun ıcınde gecmıyor gece bıle devam edıyor
Bende bazen bebek önemli diyorum sonra doğum yaptıktan sonrası var diyorum inanılmaz kafam karışıktahminen (ki benim halim belli olmaz) doğumu 85-90 arası bir kiloda tamamlayacağım sonrası kabus gibi
benm mutgfagımda ne koktugunu çözemedim hala buzdolabımda kokuyo sanki eşim yok dio ama ben daha yenilerde temizlemiştimmmmmutfakta özellikle sabahları bir şey kokuyor,
güneş de vurur benim mutfağıma, güneşin sıcağı kokuyor sanki,
işte böyle saçma sapan bişi yani
bulantısı gece uykudan uyandıran var mı aranıza, yoksa ben kendimi bile aştım mı
ben
26.11 de benim beklenen doğum tarihim ve hem kasım annelerini hem aralık annelerini okuyorum, çok yazamıyorum,
ama bulantım hala devam ediyor,
dün gece yarısı kalktım öğürmekten bitap düştüm sonra sabah bi daha
bi de bu çıktı, gece uykudan uyandırıyor,
ilk bebişimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım,
ne oluyor böyle anlamadım ya,
sabah mutfağa giremiyorum, akşamdan her tarafı siliyorum kırk kere ama yine de sanki sabah bir şeyler kokuytor o mutfakta
hadi baştan öğür öğür kahvaltı falan yapamadan çıkıyorum
ne olacak benim halim
benm mutgfagımda ne koktugunu çözemedim hala buzdolabımda kokuyo sanki eşim yok dio ama ben daha yenilerde temizlemiştimmmm
bana öle geliyorki tesbitime görecanim kac haftalik oldunn sabirla uyuyarak gunlerin gecmesini bekliyorum kizlar bu neymis boylee kizmdada cektim ama bu kadar feciii deildi nedeni ne olabilirkii
ben varım malesef bıde acken bulandıgı ıcın kalkar kalkmaz ıstıfra etmeye calısmak cok yorucu oluyor safra cıkarmak kadar kotu ve zor bırsey yoktur herhalde..
eğer gerçekten 6+5se duyabilirsin gibi geldi bana..biz 6+6 da duyduk,vajinal bakıldı gerçi..
bende aglayarak esime neolur su dolapi ac ne var ne yok cope at dedim
aslinda hepsinin agzi kapali dedi esim kokan hic bisey ok dedi egem ilk gebeligindemi boyleydi