- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
benım fındık uyandı bol sohbetler sıze ıyı bakın bebıklerede kendınızede
kolay gelsin.......:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım fındık uyandı bol sohbetler sıze ıyı bakın bebıklerede kendınızede
slm kızlar napıyosunuz baya kaynatmışsınız oku oku yeni bitti annemle kaynanam var burda oturuyoruz
selam kıslar nasılsınız?güzel anne adayları sizler iyimisiniz?bugün doktora gittim keseyi gördüm minicik 5+4 olmuş mercimeğim bir sürü test yaptı şükürler olsun hepsi temiz çıktı
epıdural normal dogum varya onu dıyor zaten..
belden uyusturma dıyeyım kısacası agrıyı sancıyı hıssetmeen doguruyorsun dort cm acılman oldugu zaman yapılan ıgne sayesınde agrısız dogum oluyor:)
epıdural sezaryende bas agrısı olmuyor spınal sezaryen yada genelde oluyor.spınal ve epıdural aynı gıbı gorunsede degıl..
o yüzden Ankarada ve iyi bir doktor arıyorum...doktorun işinin ehli ve tecrübeli olması çok önemli ... söyledim ya şimdilik aklımdaki bu, ama zaman ne gösterir bilinmez...şimdi benim için düşünecek başka şeyler var aslında ...ilk 3 ayı sağ salim bir atlatsam örneğin, 3 hamilelik yaşadım ama maksimum 9 hafta (((
valla sorma bugün sakin işler bizde kaynattık epeyy,,sizdede poğaça börek vardır şimdi:))
tatlım hayırlı olsun miniciğinnn
ben epiduralin ne olduğunu biliyorum sen beni yazdığımı anlamadın herhalde
canım allaha duat et hayırlısını iste ,inşallah herşey senin için çok güzel olur
canım yanlıs anladın galıba
ben ıstıfra eden ve bırsey yıyemeyen anneler ıcın soyluorum bunu
tabıkı yıyebılen yesın daha ıyı ama yıyemeyende uzulup telef etmesın kendını yazık..bebek kılo almaya uc aydan sonra baslıyor sorun doktorunuza sızde
slm arkdaşım öncelikle hayırlı olsunbende afyondayım özel park hastanesine gidiyorum doktorumda halil gülden
malesef kan sulandırıcı iğne kullandığım için doğumum sezeryan olcak büyük ihtimalle
nasip artık hayırlısı kazasız olsun başka birşey istemiyorum
ahhh canım daha çok erken ilk gebelikmi? vallahı öyle içten diyorumki inşallah yaşamassın şu bulantıları kendimi unuttum hayattan bezdim anlatılacak gibi bişey değil
Allahım ne kötü bir durumdur bu. Müstakbel kayınvalidem 3 çocuk doğurmuş. Yatsıdan önce uyumamalısın diye empati kurmak istemeyen kötü niyetli cümleler kuruyor bana sürekli. Kendimi uzaylı gibi zannediyorum..
Uyku halim eleştiriliyor deli olacağım..
Yalnız değilsin inan.Doktor bize ilk 3 ay çok dikkat edeceğiz bebeği riske atmayacağız,bunun için bol bol dinlenmelisin dedi.Ben bunu defalarca kayınvalideme anlatmama rağmen bana hareket şart bol bol yürüyüş yap diye tutturuyor.Uykum zaten ana oğul ikisinede batıyor ama umrumda değil.İt ürür kervan yürür.Hamile olan benim canım ne isterse onu yaparım.
Sende hiç takma boşver arkadaşım.Konuşsun dursunlar
özlem34 özlem34 çok çok geçmiş olsun,bugün her cevabında bulantılardan bahsetmişsintekrar geçmiş olsun ikimize çünkü bende aynı durumları yaşıyorum ve seni çok ii anlıyorum inş. bu günlerimiz daha güzel günlere teslim eder kendini.ne yersem yiyim çıkarıyorum:26:
tek olmadığımı görüncede rahatlıorum..
slm arkdaşım öncelikle hayırlı olsun
ve arkasından şok şok yşadım bende clexan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı.şimdi bendemi sezeryan doğum yapacam gibi gözüküyor
kızlar daha erken,ben bekliyorum herkeşş kalp atışlarını netleştirsin kadro tamamlansın,o zaman başliyciğizz kaynana dedikodusuna bende neler var neleeeerrr
.
.
.
.
.
.doktor amcamız tırtılımı gösterdi bize,daha minnak kızlar yaaa 5+1 hep diyorum ocak annesi olucam bakın görörsünüz ben ocak annesi olucam
herşey normal bir şikayetim yok çok şükür ama hemen heveslenmiyim tabee henüz kalp atışlarını duyamadık göremedik 10 gün sonra dedi doktor amcamız ben sizden epeyy bir gerideyim..olsuuunnn hepinizi doğurtup topiği öyle kapatçaaammm
buda tırtılım
Eki Görüntüle 403048
evet ilk gebeliğim ama sizi çok iyi anlıyorum çocukluğumda hep benim midem bulanırdı hep kusardım hiç birşey yiyemezdim 24 yaşından sonra düzeldi miğdem hep dua ediyorum şimdi bulantım olmasın
hayırlısı olsun cnm inşallah bulantın olmaz sonuna kadar iyi geçer .benim üçüncü hamişliğim 2 tane oğluşum var yane tecrübeliyim
canım hayırlısı olsun bende 5+4 üm aynıyız tatlım .keseyi gördük ama kalp atışlarına var daha dktr 15 gün sonra gelin dedi bize.
maşallah Allah bağışlasın inşallah tatlı kızın olur. Tecrübeli annelerden bilgilenmek istiyoruz artık. Tv de börek gördüm canım börek çekti hazır ıspanak varken börekmi yapsam ne yarın
lezginka bu arada hemde hemşeriyiz tatlım bende manisalıyım tanışalım cnm .ay çok sevindim kıs!!!!!!!!!
kızlar daha erken,ben bekliyorum herkeşş kalp atışlarını netleştirsin kadro tamamlansın,o zaman başliyciğizz kaynana dedikodusuna bende neler var neleeeerrr
.
.
.
.
.
.doktor amcamız tırtılımı gösterdi bize,daha minnak kızlar yaaa 5+1 hep diyorum ocak annesi olucam bakın görörsünüz ben ocak annesi olucam
herşey normal bir şikayetim yok çok şükür ama hemen heveslenmiyim tabee henüz kalp atışlarını duyamadık göremedik 10 gün sonra dedi doktor amcamız ben sizden epeyy bir gerideyim..olsuuunnn hepinizi doğurtup topiği öyle kapatçaaammm
buda tırtılım
Eki Görüntüle 403048
:13: hayırlısı canım bakalım,gözüm hep ilişiyor bebek kıyafetlerine ama almıycam daha var..önce kendim gerçi 1. nin herşeyi duruyor ama yinede göz bu işte istiyor
aaa hadi kıs ne güzel gerçi ben manisalı değilim ama babam akhisarlı ordan hemşeri sayılırız hangi semttesin