2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bugünki mesaim bitsinnnn eve gideyim artıkkkkk püffffff

Son düzenleme:
slm kızlar napıyosunuz baya kaynatmışsınız oku oku yeni bitti annemle kaynanam var burda oturuyoruz

valla sorma bugün sakin işler bizde kaynattık epeyy,,sizdede poğaça börek vardır şimdi:))

selam kıslar nasılsınız?güzel anne adayları sizler iyimisiniz?:KK34::KK49:bugün doktora gittim keseyi gördüm minicik 5+4 olmuş mercimeğim bir sürü test yaptı şükürler olsun hepsi temiz çıktı :KK76:

tatlım hayırlı olsun miniciğinnn
epıdural normal dogum varya onu dıyor zaten..
belden uyusturma dıyeyım kısacası agrıyı sancıyı hıssetmeen doguruyorsun dort cm acılman oldugu zaman yapılan ıgne sayesınde agrısız dogum oluyor:)
epıdural sezaryende bas agrısı olmuyor spınal sezaryen yada genelde oluyor.spınal ve epıdural aynı gıbı gorunsede degıl..

ben epiduralin ne olduğunu biliyorum sen beni yazdığımı anlamadın herhalde:KK20:
o yüzden Ankarada ve iyi bir doktor arıyorum...doktorun işinin ehli ve tecrübeli olması çok önemli ... söyledim ya şimdilik aklımdaki bu, ama zaman ne gösterir bilinmez...şimdi benim için düşünecek başka şeyler var aslında ...ilk 3 ayı sağ salim bir atlatsam örneğin, 3 hamilelik yaşadım ama maksimum 9 hafta :KK43:(((

canım allaha duat et hayırlısını iste ,inşallah herşey senin için çok güzel olur:KK19:

valla sorma bugün sakin işler bizde kaynattık epeyy,,sizdede poğaça börek vardır şimdi:))

tatlım hayırlı olsun miniciğinnn

ben epiduralin ne olduğunu biliyorum sen beni yazdığımı anlamadın herhalde:KK20:

canım allaha duat et hayırlısını iste ,inşallah herşey senin için çok güzel olur:KK19:

sağol cnm seninde hayırlı olsun allah kucağımıza nasip etsin almayı inşallah:nazar::emir_bebek:

canım yanlıs anladın galıba
ben ıstıfra eden ve bırsey yıyemeyen anneler ıcın soyluorum bunu
tabıkı yıyebılen yesın daha ıyı ama yıyemeyende uzulup telef etmesın kendını yazık..bebek kılo almaya uc aydan sonra baslıyor sorun doktorunuza sızde

özlem34 özlem34 çok çok geçmiş olsun,bugün her cevabında bulantılardan bahsetmişsin:KK43:tekrar geçmiş olsun ikimize çünkü bende aynı durumları yaşıyorum ve seni çok ii anlıyorum inş. bu günlerimiz daha güzel günlere teslim eder kendini.ne yersem yiyim çıkarıyorum:26:
tek olmadığımı görüncede rahatlıorum..

bende afyondayım özel park hastanesine gidiyorum doktorumda halil gülden
malesef kan sulandırıcı iğne kullandığım için doğumum sezeryan olcak büyük ihtimalle
nasip artık hayırlısı kazasız olsun başka birşey istemiyorum:nazar:
slm arkdaşım öncelikle :KK49: hayırlı olsun
ve arkasından şok şok yşadım bende clexan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı.şimdi bendemi sezeryan doğum yapacam gibi gözüküyor

meraba sevimli hanımlar nasılsınız rabbim nasip ederse bende aralık ayı annesi olucam ins
güzel allahım hepimizi hayırlı hamişlikler hayırlı dogumlar nasip etsin
bu günleri hep birlikte saglıkla atlatmayı nasip eder ins:KK48::KK48::KK48::KK48:

ahhh canım daha çok erken ilk gebelikmi? vallahı öyle içten diyorumki inşallah yaşamassın şu bulantıları kendimi unuttum hayattan bezdim anlatılacak gibi bişey değil :KK14:

evet ilk gebeliğim ama sizi çok iyi anlıyorum çocukluğumda hep benim midem bulanırdı hep kusardım hiç birşey yiyemezdim 24 yaşından sonra düzeldi miğdem hep dua ediyorum şimdi bulantım olmasın

Allahım ne kötü bir durumdur bu. Müstakbel kayınvalidem 3 çocuk doğurmuş. Yatsıdan önce uyumamalısın diye empati kurmak istemeyen kötü niyetli cümleler kuruyor bana sürekli. Kendimi uzaylı gibi zannediyorum..
Uyku halim eleştiriliyor deli olacağım..
Yalnız değilsin inan.Doktor bize ilk 3 ay çok dikkat edeceğiz bebeği riske atmayacağız,bunun için bol bol dinlenmelisin dedi.Ben bunu defalarca kayınvalideme anlatmama rağmen bana hareket şart bol bol yürüyüş yap diye tutturuyor.Uykum zaten ana oğul ikisinede batıyor ama umrumda değil.İt ürür kervan yürür.Hamile olan benim canım ne isterse onu yaparım.
Sende hiç takma boşver arkadaşım.Konuşsun dursunlar:KK16::KK16::KK16:

kızlar daha erken,ben bekliyorum herkeşş kalp atışlarını netleştirsin kadro tamamlansın,o zaman başliyciğizz kaynana dedikodusuna :KK49::KK53::KK47::KK52: bende neler var neleeeerrr :KK1::KK4:

.
.
.
.
.
.doktor amcamız tırtılımı gösterdi bize,daha minnak kızlar yaaa 5+1 hep diyorum ocak annesi olucam bakın görörsünüz ben ocak annesi olucam :KK49:
herşey normal bir şikayetim yok çok şükür ama hemen heveslenmiyim tabee henüz kalp atışlarını duyamadık göremedik 10 gün sonra dedi doktor amcamız ben sizden epeyy bir gerideyim..olsuuunnn hepinizi doğurtup topiği öyle kapatçaaammm :KK51:

buda tırtılım
$534bn.jpg
:nazar:

Son düzenleme:
özlem34 özlem34 çok çok geçmiş olsun,bugün her cevabında bulantılardan bahsetmişsin:KK43:tekrar geçmiş olsun ikimize çünkü bende aynı durumları yaşıyorum ve seni çok ii anlıyorum inş. bu günlerimiz daha güzel günlere teslim eder kendini.ne yersem yiyim çıkarıyorum:26:
tek olmadığımı görüncede rahatlıorum..

slm arkdaşım öncelikle :KK49: hayırlı olsun
ve arkasından şok şok yşadım bende clexan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı.şimdi bendemi sezeryan doğum yapacam gibi gözüküyor

evet canım malesef normale göre daha kanlı bir doğum olduğu için normal doğum riskini göze almıyorlarmış ben doktoruma henüz sormadım ama arkadaşımda aynı durumdaydı onun doktoru en başından sezeryan olcak mutlaka dedi ve öylede oldu zaten nettede araştırdım öyle yazıyor heryerde sende gittiğinde sor bakalım bende sorayım ne diycek

kızlar daha erken,ben bekliyorum herkeşş kalp atışlarını netleştirsin kadro tamamlansın,o zaman başliyciğizz kaynana dedikodusuna :KK49::KK53::KK47::KK52: bende neler var neleeeerrr :KK1::KK4:

.
.
.
.
.
.doktor amcamız tırtılımı gösterdi bize,daha minnak kızlar yaaa 5+1 hep diyorum ocak annesi olucam bakın görörsünüz ben ocak annesi olucam :KK49:
herşey normal bir şikayetim yok çok şükür ama hemen heveslenmiyim tabee henüz kalp atışlarını duyamadık göremedik 10 gün sonra dedi doktor amcamız ben sizden epeyy bir gerideyim..olsuuunnn hepinizi doğurtup topiği öyle kapatçaaammm :KK51:

buda tırtılım
Eki Görüntüle 403048

canım hayırlısı olsun bende 5+4 üm aynıyız tatlım .keseyi gördük ama kalp atışlarına var daha dktr 15 gün sonra gelin dedi bize.:nazar:

evet ilk gebeliğim ama sizi çok iyi anlıyorum çocukluğumda hep benim midem bulanırdı hep kusardım hiç birşey yiyemezdim 24 yaşından sonra düzeldi miğdem hep dua ediyorum şimdi bulantım olmasın

hayırlısı olsun cnm inşallah bulantın olmaz sonuna kadar iyi geçer .benim üçüncü hamişliğim 2 tane oğluşum var yane tecrübeliyim:KK49::KK76:

lezginka bu arada hemde hemşeriyiz tatlım bende manisalıyım tanışalım cnm .ay çok sevindim kıs!!!!!!!!!:KK76::KK76::KK76:

hayırlısı olsun cnm inşallah bulantın olmaz sonuna kadar iyi geçer .benim üçüncü hamişliğim 2 tane oğluşum var yane tecrübeliyim:KK49::KK76:

maşallah Allah bağışlasın inşallah tatlı kızın olur. Tecrübeli annelerden bilgilenmek istiyoruz artık. Tv de börek gördüm canım börek çekti hazır ıspanak varken börekmi yapsam ne yarın :KK1::KK1::KK1:

canım hayırlısı olsun bende 5+4 üm aynıyız tatlım .keseyi gördük ama kalp atışlarına var daha dktr 15 gün sonra gelin dedi bize.:nazar:

:13::KK19::KK19: hayırlısı canım bakalım,gözüm hep ilişiyor bebek kıyafetlerine ama almıycam daha var..önce kendim gerçi 1. nin herşeyi duruyor ama yinede göz bu işte istiyor :KK14:

maşallah Allah bağışlasın inşallah tatlı kızın olur. Tecrübeli annelerden bilgilenmek istiyoruz artık. Tv de börek gördüm canım börek çekti hazır ıspanak varken börekmi yapsam ne yarın :KK1::KK1::KK1:

amin cnm inşallah hayırlısıyla prensesim gelir .prenslerin arasına yakışır dimi.yap tatlım hazır varmış ıspanağın sar gitsin 5 dk. hemen olur. kolay gelsin afiyet olsun sana cnm.:KK56:

.
.
.
.
.

buda tırtılım
Eki Görüntüle 403048

maşallah:nazar::nazar::nazar:allahım boy boy fotoğraflarını görmeyi nasip eder inşallah:nazar::nazar::nazar::KK16:

:13::KK19::KK19: hayırlısı canım bakalım,gözüm hep ilişiyor bebek kıyafetlerine ama almıycam daha var..önce kendim gerçi 1. nin herşeyi duruyor ama yinede göz bu işte istiyor :KK14:

birincisinin cinsiyeti neydi tatlım?bencede daha çok erken biraz daha geçsin şöyle 7 aylık olalım hayırlısıylan inşallah allah göstersin kucağımıza almayı .doğru sölüon göze yasak yok canımız herşeyide istiyo napalım dimi ama :KK1::KK52:

X