2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bugünki mesaim bitsinnnn eve gideyim artıkkkkk püffffff

Son düzenleme:
slm kızlar napıyosunuz baya kaynatmışsınız oku oku yeni bitti annemle kaynanam var burda oturuyoruz

valla sorma bugün sakin işler bizde kaynattık epeyy,,sizdede poğaça börek vardır şimdi:))

selam kıslar nasılsınız?güzel anne adayları sizler iyimisiniz?bugün doktora gittim keseyi gördüm minicik 5+4 olmuş mercimeğim bir sürü test yaptı şükürler olsun hepsi temiz çıktı

tatlım hayırlı olsun miniciğinnn

ben epiduralin ne olduğunu biliyorum sen beni yazdığımı anlamadın herhalde

canım allaha duat et hayırlısını iste ,inşallah herşey senin için çok güzel olur

sağol cnm seninde hayırlı olsun allah kucağımıza nasip etsin almayı inşallah

özlem34 özlem34 çok çok geçmiş olsun,bugün her cevabında bulantılardan bahsetmişsintekrar geçmiş olsun ikimize çünkü bende aynı durumları yaşıyorum ve seni çok ii anlıyorum inş. bu günlerimiz daha güzel günlere teslim eder kendini.ne yersem yiyim çıkarıyorum:26:
tek olmadığımı görüncede rahatlıorum..

slm arkdaşım öncelikle hayırlı olsun
ve arkasından şok şok yşadım bende clexan iğne kullanıyorum kan sulandırıcı.şimdi bendemi sezeryan doğum yapacam gibi gözüküyor

meraba sevimli hanımlar nasılsınız rabbim nasip ederse bende aralık ayı annesi olucam ins
güzel allahım hepimizi hayırlı hamişlikler hayırlı dogumlar nasip etsin
bu günleri hep birlikte saglıkla atlatmayı nasip eder ins

ahhh canım daha çok erken ilk gebelikmi? vallahı öyle içten diyorumki inşallah yaşamassın şu bulantıları kendimi unuttum hayattan bezdim anlatılacak gibi bişey değil

evet ilk gebeliğim ama sizi çok iyi anlıyorum çocukluğumda hep benim midem bulanırdı hep kusardım hiç birşey yiyemezdim 24 yaşından sonra düzeldi miğdem hep dua ediyorum şimdi bulantım olmasın

kızlar daha erken,ben bekliyorum herkeşş kalp atışlarını netleştirsin kadro tamamlansın,o zaman başliyciğizz kaynana dedikodusuna bende neler var neleeeerrr

.
.
.
.
.
.doktor amcamız tırtılımı gösterdi bize,daha minnak kızlar yaaa 5+1 hep diyorum ocak annesi olucam bakın görörsünüz ben ocak annesi olucam
herşey normal bir şikayetim yok çok şükür ama hemen heveslenmiyim tabee henüz kalp atışlarını duyamadık göremedik 10 gün sonra dedi doktor amcamız ben sizden epeyy bir gerideyim..olsuuunnn hepinizi doğurtup topiği öyle kapatçaaammm

buda tırtılım

Son düzenleme:

evet canım malesef normale göre daha kanlı bir doğum olduğu için normal doğum riskini göze almıyorlarmış ben doktoruma henüz sormadım ama arkadaşımda aynı durumdaydı onun doktoru en başından sezeryan olcak mutlaka dedi ve öylede oldu zaten nettede araştırdım öyle yazıyor heryerde sende gittiğinde sor bakalım bende sorayım ne diycek

canım hayırlısı olsun bende 5+4 üm aynıyız tatlım .keseyi gördük ama kalp atışlarına var daha dktr 15 gün sonra gelin dedi bize.

evet ilk gebeliğim ama sizi çok iyi anlıyorum çocukluğumda hep benim midem bulanırdı hep kusardım hiç birşey yiyemezdim 24 yaşından sonra düzeldi miğdem hep dua ediyorum şimdi bulantım olmasın

hayırlısı olsun cnm inşallah bulantın olmaz sonuna kadar iyi geçer .benim üçüncü hamişliğim 2 tane oğluşum var yane tecrübeliyim

lezginka bu arada hemde hemşeriyiz tatlım bende manisalıyım tanışalım cnm .ay çok sevindim kıs!!!!!!!!!

hayırlısı olsun cnm inşallah bulantın olmaz sonuna kadar iyi geçer .benim üçüncü hamişliğim 2 tane oğluşum var yane tecrübeliyim

maşallah Allah bağışlasın inşallah tatlı kızın olur. Tecrübeli annelerden bilgilenmek istiyoruz artık. Tv de börek gördüm canım börek çekti hazır ıspanak varken börekmi yapsam ne yarın

sonesinti nasılsın tatlım? nasıl gidiyo hamişlik?

canım hayırlısı olsun bende 5+4 üm aynıyız tatlım .keseyi gördük ama kalp atışlarına var daha dktr 15 gün sonra gelin dedi bize.

:13: hayırlısı canım bakalım,gözüm hep ilişiyor bebek kıyafetlerine ama almıycam daha var..önce kendim gerçi 1. nin herşeyi duruyor ama yinede göz bu işte istiyor

maşallah Allah bağışlasın inşallah tatlı kızın olur. Tecrübeli annelerden bilgilenmek istiyoruz artık. Tv de börek gördüm canım börek çekti hazır ıspanak varken börekmi yapsam ne yarın

amin cnm inşallah hayırlısıyla prensesim gelir .prenslerin arasına yakışır dimi.yap tatlım hazır varmış ıspanağın sar gitsin 5 dk. hemen olur. kolay gelsin afiyet olsun sana cnm.

lezginka bu arada hemde hemşeriyiz tatlım bende manisalıyım tanışalım cnm .ay çok sevindim kıs!!!!!!!!!

aaa hadi kıs ne güzel gerçi ben manisalı değilim ama babam akhisarlı ordan hemşeri sayılırız hangi semttesin

maşallahallahım boy boy fotoğraflarını görmeyi nasip eder inşallah

:13: hayırlısı canım bakalım,gözüm hep ilişiyor bebek kıyafetlerine ama almıycam daha var..önce kendim gerçi 1. nin herşeyi duruyor ama yinede göz bu işte istiyor

birincisinin cinsiyeti neydi tatlım?bencede daha çok erken biraz daha geçsin şöyle 7 aylık olalım hayırlısıylan inşallah allah göstersin kucağımıza almayı .doğru sölüon göze yasak yok canımız herşeyide istiyo napalım dimi ama

aaa hadi kıs ne güzel gerçi ben manisalı değilim ama babam akhisarlı ordan hemşeri sayılırız hangi semttesin

ben merkezden özelden yazayım tatlım olurmu?şu an manisadamı oturuyorsun başka yerdemi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…