2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kıslar nasılsınız?güzel anne adayları sizler iyimisiniz?:KK34::KK49:bugün doktora gittim keseyi gördüm minicik 5+4 olmuş mercimeğim bir sürü test yaptı şükürler olsun hepsi temiz çıktı :KK76:

canım gözün aydın:nazar::nazar::nazar: inşallah pıtpıtlarıda duyarsın:nazar::nazar::nazar:

o yüzden Ankarada ve iyi bir doktor arıyorum...doktorun işinin ehli ve tecrübeli olması çok önemli ... söyledim ya şimdilik aklımdaki bu, ama zaman ne gösterir bilinmez...şimdi benim için düşünecek başka şeyler var aslında ...ilk 3 ayı sağ salim bir atlatsam örneğin, 3 hamilelik yaşadım ama maksimum 9 hafta :KK43:(((

hepımızın derdı bu ınsallah atlatacagız su rısklı donemı..
uc ay gectıgı vakıt hersey gelır:))
su bulantılarda gecse daha ne ısterım

selamlarımı illet, içebiliyorsa benim yerime güzel bir kahve içsin:KK68: sanki biri kahve tutuyor burnuma:KK36::KK36::KK36:

canım sende içiver bir tane türk kahvesiyse az telveli yaptırırsın nescafe ise bol sütlü canın bişey çekmiş işte daha ne benim canım bişeyler istesin diye evde herkes gözümün içine bakıyor ama tık yok :KK19::KK19:

benim hiç bulantım yok, hatta hiç bişey hissetmiyorum... acaba doktor yanlış mı gördü bile diyorum :)) üstelik kan değerim de oldukça yüksek çıktı... sat 20 mart iken ben 21 nisanda kan testi yaptırdım 2046 çıktı.. baya yüksek burda okuduğum kadarıyla

slm kızlar ohhh annemin yanındayım biliyosunuz biri 3.5 yaşında diğeri 5 aylık 2 oğlum vardı ve bu süprizde gelince çok yoruluyodum şimdi yemek temzlik derdi olmadan bol bol uyuyorum çocukların çoğu ihtiyacını da annem karşılıo sağolsun perşembe günü de ilk kez dr gidicem inş çok merak ediyorum fasulyemi

geçmişte neler oldu bilmiyorum inş herkes iyidir hepinizi kocaman öptm ara ara gelirm beni bekleyin anacımmm

benim hiç bulantım yok, hatta hiç bişey hissetmiyorum... acaba doktor yanlış mı gördü bile diyorum :)) üstelik kan değerim de oldukça yüksek çıktı... sat 20 mart iken ben 21 nisanda kan testi yaptırdım 2046 çıktı.. baya yüksek burda okuduğum kadarıyla

kan tetın banada yuksek geldı..ıkız olmasın :))

ne güzel canım boşver hiç bekleme belirti falan bende öyle bir terslikmi var diye dra sordum oda bana yakında başlar demesiyle eve gelip başlaması bir oldu bulantı beni hastanelik etti inşallah sende olmaz rahat bir hamilelik geçirirsin evet değerinde maşallah yüksekmiş belkim ikizdir :KK1:

slm kızlar ohhh annemin yanındayım biliyosunuz biri 3.5 yaşında diğeri 5 aylık 2 oğlum vardı ve bu süprizde gelince çok yoruluyodum şimdi yemek temzlik derdi olmadan bol bol uyuyorum çocukların çoğu ihtiyacını da annem karşılıo sağolsun perşembe günü de ilk kez dr gidicem inş çok merak ediyorum fasulyemi

geçmişte neler oldu bilmiyorum inş herkes iyidir hepinizi kocaman öptm ara ara gelirm beni bekleyin anacımmm

ohhh hazır anneyı bulmusken dınlen bence yatyat uyu ne gusel ne ala

kan tetın banada yuksek geldı..ıkız olmasın :))

doktora sordum ikizse belli olurmu diye geçen hafta perş.günü.
ayrı yumurta ikizi değil olsaydı belli olurdu ama aynı yumurta ikizi ise o ilerde belli olur dedi...
ama bence erken döllenme, çünkü ben ovulasyon testi de yapıyordum, 10. yada 11. gün çift çıkardı genelde..
biz bu ay tam tüp bebek tedavisine başlıcaktık, bebişimiz yola çıkmış meğer.. mucize gibi :KK70: Rabbime şükürler olsun...

inşallah tatlım dktr 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi bakalım inşallah duyarım cnm sağol:nazar::emir_bebek:sen kaçıncı haftada duydun ?:KK53:

4+6da keseyi gördük,6+5'tede kalp atışını gördük...Yüce mevlam herkese nasip etsin çok güzel bir duygu:KK16:

yaşasın annelerrr...Allah onlara güç kuvvet sağlık sıhhat versinnn

4+6da keseyi gördük,6+5'tede kalp atışını gördük...Yüce mevlam herkese nasip etsin çok güzel bir duygu:KK16:

amin cnm inşallah bebiş bekleyen cici annelere allah nasip etsin o küçücük kalplerindeki atış sesini amin ne güzel ya!!!!:nazar::nazar::nazar:

canım sende içiver bir tane türk kahvesiyse az telveli yaptırırsın nescafe ise bol sütlü canın bişey çekmiş işte daha ne benim canım bişeyler istesin diye evde herkes gözümün içine bakıyor ama tık yok :KK19::KK19:

türk kahvesi şansım yok ama hemeeeeen bol sütlü bir nescafe içeyim:KK16::KK16::KK16:

ne güzel canım boşver hiç bekleme belirti falan bende öyle bir terslikmi var diye dra sordum oda bana yakında başlar demesiyle eve gelip başlaması bir oldu bulantı beni hastanelik etti inşallah sende olmaz rahat bir hamilelik geçirirsin evet değerinde maşallah yüksekmiş belkim ikizdir :KK1:

saol canım.. inşallah seninde yakında geçer, ne kadar geç başlarsa o kadar iyi sanırım :KK70:

doktora sordum ikizse belli olurmu diye geçen hafta perş.günü.
ayrı yumurta ikizi değil olsaydı belli olurdu ama aynı yumurta ikizi ise o ilerde belli olur dedi...
ama bence erken döllenme, çünkü ben ovulasyon testi de yapıyordum, 10. yada 11. gün çift çıkardı genelde..
biz bu ay tam tüp bebek tedavisine başlıcaktık, bebişimiz yola çıkmış meğer.. mucize gibi :KK70: Rabbime şükürler olsun...

gozunuz aydın ne guzel belkıd etek yumurtadır aıle varsa eger senın aılende ozelıkle genetık olabılıyor..
bulantının olmamasıda ne gusel kendını sanslı hısset cok fena bısı gercekten cıleden cıkıyor ınsan.

merhabalar cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah .benimde hiç bulantım yok olmadı daha .ileride olurmu bilmem.:KK76:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.benim canım anoşum sıkıntım yok diye şimdilik tatilde:103: sen ağırlaşınca nazından geçilmez bari dinleneyim dedi.Haklı söze ne denir:KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:

enerji toplasınlar haziran sonuna kadar benim annem de izinli :)) ama kıyamıyorum ben ona 30 haziranda kardeşimin düğünü var yorulacak zaten....

X