- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
ben ılk hamılelıgımde 13 kılo aldım ama sadece gobısım vardı boyumda uzun oldugu ıcın kaldırdı.ancak bunda dıyetısyenle kılo vererek hamıle kalma planı ıcerısındeyım.suan 64 kılodayım hıc almadan dogurmak ıstıyorum.bır arkadasım zayıflayarak kılo vererek dogurdu ..
tabı bebegım beslenecek sonucta kendı basıma hareket etmeyecegım guvenlı eller olduktan sonra hıc sorun olmaz ..ılkınde 13 kılo aldım ıkı bucuk kılocuk dogdu kızcem:))
annenın kılosuyla alakalı bır durum dııl o onemlı olan bebegı beslemek yarar seyler yemek
mısal su uc ay sadece sızın stoklarınız yeter hıc bırsey yemesenız dahı
Gebze Anadolu Hast yani john hopkins hastanesi normal doğum için 6900tl istedi.Ben birebir konuştum yoksa bu fiyata uyduruyorlar derdim.Hayır bütün çaba benim bu kadar parayı neden ödeyeceğim belli değil.Sezeryan içinde 8500tl dedi.Benim kardeşim bu bebeği çok istiyor o yüzden doğurup eline tuttuşturacağım sonra kundakmı yapar bezemi sarar bilmiyorum
çok teşekkür ederim arkadaşlarım şimdilik daha iyiyim çok şükür bugün annemde geliyo yemek işindende yırttım midemde sakin kuzuların sessizliğide olabilir amaniin allah korusun karın kaslarım acıdı artık
ahh canım valla böyle giderse bende stok mtok kalmıcak içim hiç rahat değil valla şu 3 ayı bir atlatsak kiloda alırım hiç önemli değil böyle yiyememektense(
Arkadaşlar,herkes hangi şehirde ve hangi hastane ve doktorlara gittiğini yazabilir mi?belki fikir olur.Ben istanbul Şişli de Atıf Akyol un özel muayenehanesine gidiyorum.1 hafatdır kahverengi lekelenmeler yaşıyordum daha önce de yazmıştım.Fakat allahıma şükür dünden beri kesildi gibi..umarım herşey yolunda gider hepimiz için.
kuzenimin eşi ilk 3 ay neredeyse sadece AOÇ nin doğal domates suyu ile beslendi ve 9. ay sonunda 4 küsür bir tosun doğurdu...ben ilk kez onda görmüştüm hamile iken kilo verildiğini ama hiç canını sıkmamıştı (kendisi doktor adayı idi o zaman) olması gereken bu demişti...ne yiyebiliyorsanız nasıl yiyebiliyorsanız onu yeyin...sık sık az az yemek mide bulantısını gerçekten hafifletiyormuş
6900 müüüüüüüü yuh yaa,,,bu kadarda olmaz,sanki suda doğum yaptırıp doğum koçu veriyorlar yanına,,ne saçma...ben asla o kdr para vermem valla,,:)))kundaklayalım en iyisi:)hayırlı olsun şimdiden cnm
iyi olmana sevindim,yemek olayınıda halletmi,şssin bugün senden iyisi yok hadi bakalım
kesinlikle annenin enerjisini düşürmeyecek şeyler yemesi gerekiyor bunu için de dışarıdan yenecek bir tost vsvs yerine çantanıza atacağınız bir elma az ceviz çoook daha faydalıdır....
2011 eylülünde şimdiki bücürümde 21 aralık kısmetse :) birlikte büyümelerini çooook istiyordum kardeşsiz aslaaaa taraftarıyım ben yanlız büyümesine karşıyım çocukların
mevlam kalbime göre verdi şükürler olsun:)
Arkadaşlar,herkes hangi şehirde ve hangi hastane ve doktorlara gittiğini yazabilir mi?belki fikir olur.Ben istanbul Şişli de Atıf Akyol un özel muayenehanesine gidiyorum.1 hafatdır kahverengi lekelenmeler yaşıyordum daha önce de yazmıştım.Fakat allahıma şükür dünden beri kesildi gibi..umarım herşey yolunda gider hepimiz için.
canım yanlıs anladın galıba
ben ıstıfra eden ve bırsey yıyemeyen anneler ıcın soyluorum bunu
tabıkı yıyebılen yesın daha ıyı ama yıyemeyende uzulup telef etmesın kendını yazık..bebek kılo almaya uc aydan sonra baslıyor sorun doktorunuza sızde
Merhaba arkadaşlar;
29 eylül doğumlu biz kızım var ve kısmetse 21 aralıkta bi bıcır daha evimizi şenlendirecek
küçük kızıma kardeş geliyor yaniiii:))) süpriz oldu biraz ama çok sevindim istiyordum çünkü zor olacak ama...:)
kundağa koymayınca ilk dönem uyumuyorlar özgürleğe hemen alışamıyor bebekler korkuyor içerdeki sıcaklığı arıyorlar ben kundak yaptım kızıma ama 2 hafta bile sürmedi isyanı:)
Merhaba Arkadaşlar;
benim bebişimde inşallah aralıkta gelecek.. Allah'ım nasip ederse inşallah... çok hevesliyim ilk bebeğim olacak
acıbademde dogum normal 10000 epıdurallı normal dogum 11 500 sezaryenı sormadım dusunmedıgım ıcın..zaten herseyı bes katı hastanenın su yasılan fıyatların yanında
evetttt aralıkta bebiş ğatlaması yaşanacak:)amanda aman nasıl kalabalığız öyle yaa 20 kişi burdaymış gittikçe çoğalıyoruz ohh ohh gelsin minişler
ben Ordunun sahil ilçelerinden birindeyim doktorum burdaki özel hastanede iyi bir doktor, ama doğum için Ankarada epidural normal yapacak bir doktor arıyorum....
o günleri görebilsem...
ya insanların duygularını sömürmekten başka birşey değil,,herşeyi biz yapıyoruz zaten:)))
evetttt aralıkta bebiş ğatlaması yaşanacak:)
tatlım epidurali araştırmışsındır mutlaka ama,sonrasında ağrı olabiliyormuş ve çok uzman biri olması gerekiyormuş,,,en iyisi normal kızlar,,
ya insanların duygularını sömürmekten başka birşey değil,,herşeyi biz yapıyoruz zaten:)))
evetttt aralıkta bebiş ğatlaması yaşanacak:)
tatlım epidurali araştırmışsındır mutlaka ama,sonrasında ağrı olabiliyormuş ve çok uzman biri olması gerekiyormuş,,,en iyisi normal kızlar,,
slm kızlar napıyosunuz baya kaynatmışsınız oku oku yeni bitti annemle kaynanam var burda oturuyoruz