2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle annenin enerjisini düşürmeyecek şeyler yemesi gerekiyor bunu için de dışarıdan yenecek bir tost vsvs yerine çantanıza atacağınız bir elma az ceviz çoook daha faydalıdır....

6900 müüüüüüüü yuh yaa,,,bu kadarda olmaz,sanki suda doğum yaptırıp doğum koçu veriyorlar yanına,,ne saçma...ben asla o kdr para vermem valla,,:)))kundaklayalım en iyisi:)hayırlı olsun şimdiden cnm

iyi olmana sevindim,yemek olayınıda halletmi,şssin bugün senden iyisi yok hadi bakalım

ahh canım valla böyle giderse bende stok mtok kalmıcak içim hiç rahat değil valla şu 3 ayı bir atlatsak kiloda alırım hiç önemli değil böyle yiyememektense (

hıc endıse etme bende yıyemıyorum ama doktorum bana vıtamınını al gerısını bosver demıstı hıc dusunme uc ay senı ıdare edecek stogun var..
tabıkı yemeye calısıyorum ama cıkarınca ay aman ac kalacak yıne yemelıyım dıye kendımı daha cok bulandırmıyorum..canım ısterse amenna ..

ben Acıbadem Kozyatağı hastanesıne gıdıyorum.Doktorum Cem Öncüloğlu..muthıs bır doktor hep soyleyecegım hastane hakkında aynı seyı soyleyemeyecegımde doktorum ıyı ıste

benden de bisürü kan testi istedi doktorum, çarş.günü çapaya gidecem bakalım..

evet tatlım kesınlıkle bazen ınsan kendının doktoru olması lazım yanı baktımkı hıc bır care yok gelıp bakanım yada yanımda kımsemde yok gurbetcıyız...e bıraz ayakalrının ustunde durmak lazım cok az yıyorum dusun 3 zeytın yedım saat 13 gıbı sımıd bıraz daha zeytın yıyecegım doktorumda dedı su 3 ay bebek beslenemıyor dıye tasa etme endıselenme kenıdını toprlamaya calıs dedı az az sık sık ye dedı gercekten denedım cok sukur bır haftadır mıgdem bulanmıyor mıgde bulatısını ben bır hafta yasadım sımdı atlatıtım gercekten cok zor sımdıde hersey yıyemıyorum ama en azından cıkarmıyorum...kuzenın esının de bebegıne kocaman masallah waalla bende de normal dogal domatesı ıkıye bolup gunde 2 3 tane yıyorm cekıyor bazn bazı seyler dondurma domates eksı elma ve zeytın bunlardan baska hıc bırsey yıyemıyorum ıste bazen esım yapıyorsa ana yemeklerdende bır yada ıkı kasık baskada azgıma bırsey suremem yanı yasadıgınız seylerı bende yasadım paylasmak ıstedım kızlarda azar azar yavs yavas seylerı yesınler....

acıbademde dogum normal 10000 epıdurallı normal dogum 11 500 sezaryenı sormadım dusunmedıgım ıcın..zaten herseyı bes katı hastanenın su yasılan fıyatların yanında

amanda aman nasıl kalabalığız öyle yaa 20 kişi burdaymış gittikçe çoğalıyoruz ohh ohh gelsin minişler

kesinlikle annenin enerjisini düşürmeyecek şeyler yemesi gerekiyor bunu için de dışarıdan yenecek bir tost vsvs yerine çantanıza atacağınız bir elma az ceviz çoook daha faydalıdır....

canım yanlıs anladın galıba
ben ıstıfra eden ve bırsey yıyemeyen anneler ıcın soyluorum bunu
tabıkı yıyebılen yesın daha ıyı ama yıyemeyende uzulup telef etmesın kendını yazık..bebek kılo almaya uc aydan sonra baslıyor sorun doktorunuza sızde

masallah masallah masallah diyorum ne güzel ne cesaret en güzel kardeşli olmaları zaten:)

ben Ordunun sahil ilçelerinden birindeyim doktorum burdaki özel hastanede iyi bir doktor, ama doğum için Ankarada epidural normal yapacak bir doktor arıyorum....

o günleri görebilsem...

bende afyondayım özel park hastanesine gidiyorum doktorumda halil gülden
malesef kan sulandırıcı iğne kullandığım için doğumum sezeryan olcak büyük ihtimalle
nasip artık hayırlısı kazasız olsun başka birşey istemiyorum

Son düzenleme:

biliyorum canım benimki extra bilgi :)))

ilk 3 ay anneden yiyor zaten bebek....

Merhaba Arkadaşlar;
benim bebişimde inşallah aralıkta gelecek.. Allah'ım nasip ederse inşallah... çok hevesliyim ilk bebeğim olacak

gözünüz aydın arkadaşlar.Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

acıbademde dogum normal 10000 epıdurallı normal dogum 11 500 sezaryenı sormadım dusunmedıgım ıcın..zaten herseyı bes katı hastanenın su yasılan fıyatların yanında

ya insanların duygularını sömürmekten başka birşey değil,,herşeyi biz yapıyoruz zaten:)))

amanda aman nasıl kalabalığız öyle yaa 20 kişi burdaymış gittikçe çoğalıyoruz ohh ohh gelsin minişler
evetttt aralıkta bebiş ğatlaması yaşanacak:)
ben Ordunun sahil ilçelerinden birindeyim doktorum burdaki özel hastanede iyi bir doktor, ama doğum için Ankarada epidural normal yapacak bir doktor arıyorum....

o günleri görebilsem...

tatlım epidurali araştırmışsındır mutlaka ama,sonrasında ağrı olabiliyormuş ve çok uzman biri olması gerekiyormuş,,,en iyisi normal kızlar,,

urhan
benımde kızım on eylul dogumlu ve hamıleyım aralık annesı
hayırlı olsun senın bebısınde:))

slm kızlar napıyosunuz baya kaynatmışsınız oku oku yeni bitti annemle kaynanam var burda oturuyoruz

selam kıslar nasılsınız?güzel anne adayları sizler iyimisiniz?bugün doktora gittim keseyi gördüm minicik 5+4 olmuş mercimeğim bir sürü test yaptı şükürler olsun hepsi temiz çıktı

epıdural normal dogum varya onu dıyor zaten..
belden uyusturma dıyeyım kısacası agrıyı sancıyı hıssetmeen doguruyorsun dort cm acılman oldugu zaman yapılan ıgne sayesınde agrısız dogum oluyor:)
epıdural sezaryende bas agrısı olmuyor spınal sezaryen yada genelde oluyor.spınal ve epıdural aynı gıbı gorunsede degıl..

o yüzden Ankarada ve iyi bir doktor arıyorum...doktorun işinin ehli ve tecrübeli olması çok önemli ... söyledim ya şimdilik aklımdaki bu, ama zaman ne gösterir bilinmez...şimdi benim için düşünecek başka şeyler var aslında ...ilk 3 ayı sağ salim bir atlatsam örneğin, 3 hamilelik yaşadım ama maksimum 9 hafta (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…