hangi prof.a gidiyosun..çocuk nöroloji de mehmet sait okan mı??yoksa başka mı?
canım sağlık ocağında yaptırdık biz aşıyı.kızlar bende 2. ayın sonundaki aşılardan sonra bebeklerde herhangi bir değişiklik oldu mu?ateş,aşırı ağlama(ah zaten benimkilerinde de gaz problemi var,çok ağlıyorlar..)
canım sağlık ocağında yaptırdık biz aşıyı.
aşı olmadan bir gece önce fitil verdik ( yarım )
aşı 3 tane idi.
3 gün banyo yasağı vardı ve gün içerisinde sık sık ateşlerini ölçmüştüm. Allah a şükür bir şey olmadı.
bugunde rutin 3.ay muayenesi vardı, boy kilo baş çevresi ölçüsü..
ayrıca rota virüsü aşısı 1.dozu olduk.
şöyle bir derin ohhh çektim öyle böyle derken 3 ay geride kaldı.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, ne güzel bazılarınız kuzucukları büütmüş darısı başımıza.
moontorrent gözün aydın canım eeg de temiz çıkmış, Allah daha iyi etsin inşaallah
ilaybars cım 2.ay aşımızı 3 tane birden olduk ama ben gitmeden önce 1 er çay kaşığı calpol verdım. gelıncede 8 saat arayla 2 defa daha verdim. aşıları sabah 9:30 gibi olduk gece 1 gibi hafif ateş vardı sanki hem calpol verdım hemde üzelerını tek kat giydirip battanıyelerını üzerlerıne örtmeden 2 saat kadar beklettım oda sıcaklıgımızda normaldı huzurszluk yada agrı olmadı. şişerse veya kızarırsa bacaklarındaki aşılara olonyalı pamuk koy dedıler. oğlumun sağ bacagı şişti birazcık tamponu yaptım ıyı geldı ama şişlik zamanla geçiyor. 2 gün öncede 4.ay aşımızı olduk. yıne gıtmeden calpol verdim gelıncede 8 saat sonra yine verdım okadar. agrı ateş çok şükür olmadı oğlumda biraz huzursuzluk oldu. ne kucakta rahta ne yatarken ne sallarken, baya bi nazlıydı yani.neyseki bugun daha normaldı.
offfff kızlar bişey sormak istiyorum. moralım çok bozuk. zaten bebeklerım 2 gün önce aşı oldu bide bugun unıv.kontrol vardı. gecen ay kızımın kanında enfeksıyonla savaşan hücreler 1000 olması gerekırken 887 çıkmış. bana normal dedıler. bu ay dr ona yıne bakalım dedı kızımdan kan aldı. bu ay o hücrlerın degerı 87 olmuş nerdeyse 10 kat düşüş var. lab.cam. alın hematoljıde dr var ona gosterın ne hastalıgı var dıye dedıler. gittik muayene ettı şuan bır bulgu yok hastalıkda görünmüyor 15 gün sonra gelın yıne bakıcaz takıp edıcez dedıler ateşlenırse hemen gelın dedıler offf çok moralım bozuldu yaaa sizlerde böyle bisey oldumu . normale dönmezse ilaç tedavisi ozaman yaparız dedıler. eşim aşı oldular o yüzden olabılırmı dıye sordu olabılır dedıler. dr ınsanlardan uzak tutun bır sure enfeksıyona çok daha açık şu an dedı. offf kıme dınletıceksın kim anlıyor senı. bilgisi olan varsa sevınırım çok moralım bozuk yaa(
Günaydılar. Nasılsınız kızlar? Ben iyi değilim oğlumun biri çok fena hasta. Gece uyuyamadık ne o nede ben. Yavrum benim o bir parça haliyle ne acılar çekiyor. Hırıl hırıl boğazı. O iki alt dişiyle bana gülmesi yokmu ses denen birşey yok canımda. Antibiyotik, öksürük surubu verdim ama bakalım aftaiçi zaten yenidoğanda kontorlumuz vardı. Gerçi benim verdiğim ilaçları hemen hemen tüm doktorlar aynı veriyor. İnşallah ozamana kadar geçecektir. Bu ilk hastalığımız( Yavrumun o haline hiç dayanamıyorum
Hiç unutmuyorum cocuklarım ozamanlar 6aylık falandılar 1,5yasında oğlu olan bi arkadaşım demişti ki. Şimdi hasta olmazlar şöyle bi 9aya girince sürünme hareketlenmeye basladıkları dönemde hastalıklarıda başlar diye. Ayyy aynen de öyle oldu
Bide çocuklarını hasta yapan annelere çoook kızardım. Bu cocuk yürümüyorki kendisini üşütsün diye ,tamamen anneye muhtac bircocugu, tabiki anne üşütmüştür. Geçen gün banyo yaptırmıştım onları ne olduysa demek o arada oldu. Rabbim çocuğuma acil şifalar ver. Beterinden koru.
offfff kızlar bişey sormak istiyorum. moralım çok bozuk. zaten bebeklerım 2 gün önce aşı oldu bide bugun unıv.kontrol vardı. gecen ay kızımın kanında enfeksıyonla savaşan hücreler 1000 olması gerekırken 887 çıkmış. bana normal dedıler. bu ay dr ona yıne bakalım dedı kızımdan kan aldı. bu ay o hücrlerın degerı 87 olmuş nerdeyse 10 kat düşüş var. lab.cam. alın hematoljıde dr var ona gosterın ne hastalıgı var dıye dedıler. gittik muayene ettı şuan bır bulgu yok hastalıkda görünmüyor 15 gün sonra gelın yıne bakıcaz takıp edıcez dedıler ateşlenırse hemen gelın dedıler offf çok moralım bozuldu yaaa sizlerde böyle bisey oldumu . normale dönmezse ilaç tedavisi ozaman yaparız dedıler. eşim aşı oldular o yüzden olabılırmı dıye sordu olabılır dedıler. dr ınsanlardan uzak tutun bır sure enfeksıyona çok daha açık şu an dedı. offf kıme dınletıceksın kim anlıyor senı. bilgisi olan varsa sevınırım çok moralım bozuk yaa(
Bir bebişimiz daha hasta olmuş. çok geçmiş olsun canım size de. hastalıklar demek bu ay da başlıyor,Allah tüm bebişlere şifalar versin. dediğin gibi daha beterinden korusun...Günaydılar. Nasılsınız kızlar? Ben iyi değilim oğlumun biri çok fena hasta. Gece uyuyamadık ne o nede ben. Yavrum benim o bir parça haliyle ne acılar çekiyor. Hırıl hırıl boğazı. O iki alt dişiyle bana gülmesi yokmu ses denen birşey yok canımda. Antibiyotik, öksürük surubu verdim ama bakalım aftaiçi zaten yenidoğanda kontorlumuz vardı. Gerçi benim verdiğim ilaçları hemen hemen tüm doktorlar aynı veriyor. İnşallah ozamana kadar geçecektir. Bu ilk hastalığımız( Yavrumun o haline hiç dayanamıyorum
Hiç unutmuyorum cocuklarım ozamanlar 6aylık falandılar 1,5yasında oğlu olan bi arkadaşım demişti ki. Şimdi hasta olmazlar şöyle bi 9aya girince sürünme hareketlenmeye basladıkları dönemde hastalıklarıda başlar diye. Ayyy aynen de öyle oldu
Bide çocuklarını hasta yapan annelere çoook kızardım. Bu cocuk yürümüyorki kendisini üşütsün diye ,tamamen anneye muhtac bircocugu, tabiki anne üşütmüştür. Geçen gün banyo yaptırmıştım onları ne olduysa demek o arada oldu. Rabbim çocuğuma acil şifalar ver. Beterinden koru.
canım rotavirüs 2.ayda yapılmıyo mu.o aklıma takıldı.ve kaç paraya yaptırdın..aşı ama ağızdan verilen damla değilmi????canım sağlık ocağında yaptırdık biz aşıyı.
aşı olmadan bir gece önce fitil verdik ( yarım )
aşı 3 tane idi.
3 gün banyo yasağı vardı ve gün içerisinde sık sık ateşlerini ölçmüştüm. Allah a şükür bir şey olmadı.
bugunde rutin 3.ay muayenesi vardı, boy kilo baş çevresi ölçüsü..
ayrıca rota virüsü aşısı 1.dozu olduk.
şöyle bir derin ohhh çektim öyle böyle derken 3 ay geride kaldı.
kuzum geçmiş olsun..bence üşüdüğü için değil,,hareketlendiği için olmuştur..rabbim acil şifalar versin..Günaydılar. Nasılsınız kızlar? Ben iyi değilim oğlumun biri çok fena hasta. Gece uyuyamadık ne o nede ben. Yavrum benim o bir parça haliyle ne acılar çekiyor. Hırıl hırıl boğazı. O iki alt dişiyle bana gülmesi yokmu ses denen birşey yok canımda. Antibiyotik, öksürük surubu verdim ama bakalım aftaiçi zaten yenidoğanda kontorlumuz vardı. Gerçi benim verdiğim ilaçları hemen hemen tüm doktorlar aynı veriyor. İnşallah ozamana kadar geçecektir. Bu ilk hastalığımız( Yavrumun o haline hiç dayanamıyorum
mootorrent sağol canım içimi rahatlattın, ama ziyaretçi konusunda(( ne siz sorun ne ben söyliyim. kime ne desem fayda yok. riayet edenlerde var etmeyenlerde. bu konuda çok dertliyim iyisimi ağzımı iç açmıyım
ilaybars araştırman için teşekkür ederim canım inan cesaret edip araştıramamıştım. bende yaygın anksiyate bozukluğu var bu yüzden herşeyi kötüye yoruyorum. içime su serptin.
nurum geçmiş olsun bebişine . Allah şifa versin. olucak bu tür seyler ama yeni anneyiz ben hala hemen ağlıyorum kızıyorum kendime ama elimde değil.
rudi teşekkürler canım umarım hepınızın dedığı gibi aşıdandır sadece. dua edıyorum cümlemizinkiler iyi olsun Allahım evlatlarımızla aılemızle ımtihan etmesin.
kızlar benimkiler 6.5 ve 6.4 kılodalar boyları 62-63 umarım ıyıdır.
bırde bışey sorucam genelde hepımız bebeklerımıze kendımız bakıyoruz. ne kadar uyanık vakıt gecırıyorlar gunduzmu gecemı uyanıklar. uyanıkken nasıl vakit geçirtiyorsunuz onlara, nasıl oyalıyorsunuz, nasıl uyutuyorsunuz...vs..vs....
canım rotavirüs 2.ayda yapılmıyo mu.o aklıma takıldı.ve kaç paraya yaptırdın..aşı ama ağızdan verilen damla değilmi????
canım benm dr 3.ay veya 4.ay da ilk doz yapılır
ikinci doz ise 2 ay sonra dedi.
6 aylık olana kadar 2 dozuda almaları gerekli imiş.
Şimdi bebişler 2.ayda 3 tane aşı oldu ya yeteri kadar canları yandı , o nedenle 3.ay uygun hem 3.ay da başka aşı da yok.
ağızdan enjekte ettiler aşıyı. fiyatı :150 tl * 2 = 300 tl ( tek doz fiyatı bu toplam 600 tl )
İlaybars ; darısı başınıza olsun. Büyüyorlar ve bu günler bir daha geri gelmeyecek kıymetini bilmek lazım.
Kız bebeğimiz ; 5 500 kg, 61 cm boy
Erkek bebeğimiz;5 800 kg, 61 cm boy
küçük doğan bebek büyüğü geçti
Doktor günde 900-1000 cc mama almaları lazım artık dedi. ben 800 veriyordum yavaş yavaş arttıracağım.
Ayrıca ben sormadan kendisi yürüteçi tavsiye etmiyorum dedi.
ek gıdaları da 4,5 ay dan sonra başlatacak sanırım..
Moonternet ; sein yazdıklarından bebişi gören sayısı 5 yazmışsın. Canım ben bunu okuyunca dedim ki benimkileri çok fazla kişi görüyor ve ben buna dikkat etmiyormuşum..
inşallah enfeksiyon kapmazlar...
İyi akşamlar arkadaslar. Diğer oğlumda hastalandı. 4gundur yavrularımda uğraşıyorum. Bakmaya zaman olmadı, şimdi fırsat buldumda telden yazıyorum.
Dün acile cocuk hastanesine ikisinde götürdük. Dr. Antibiyotik yazmasada onden ben verdigim için çabuk toparlandı. İyi dilekleriniz için Cook teşekkür ederim Sagolun arkadaslar.
İkizlerine yalnız bakan annelere
Sesleniyorum. İki bebeğiniz aynı anda hastalandığında yetemiyorsunuzz onlara, iste asıl buzaman birine ihtiyac duyuluyormuş onu anladım. Sagolsun annem200kmlik yoldan geldi de öyle bakıyoruz hastalikliklari başka birseyymis. Çok zor.
Günaydın İyi Haftalar kızlar;
Benim bebişlerin kafası çok terliyor bu durumu yaşayan var mı ?
netten baktım d vitamini eksikliğinden olabilir diyor, doktora sordum burnu kapalı olunca terler diyor, burunlarıda açık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?