Canım biz doktorumuzun önerisiyle 4.ayımızda EkGıdaya başladık. Sadece mamayla beslediğim için olsa gerek. Bu mamamızı hiç değiştirmedik diğerlerine pek güvenmedim açıkcası 9.ayımıza gireceğiz ve şimdi APTAMİL 3'e geçicem:)
İlk *mamayla yoğurt mayaladım verdim hem daha doyurucu hemde tadı tatlı oluyordu (doktorumuz önerdi) sonra *muhallebi ve meyve rendesinde *elmasuyunu verdim. Sonrada sebzecorbaları yumurta beyaz peynir mevye suyu değilde meyvelerin kendilerini blendıra cekerek veriyorum diye devam ederlen, şimdi hemen hemen herşeyi veriyorum.
Arkadaşım hazır tahıllardan bahsetmişsin ben onu sadece bikaç kez yaptım sonra kendi kendime dedim; zaten yeterince hazır mamayla besliyorum birde bumu hazır olsun dedim atmıştım. Eğer illa kaşıkla vermek istiyorum diyorsan daha katı kıvamlı ve içine cicibebe bisküvi atmanı tavsiye ederim.
Kızlar Rota virüsü aşısı yaptıran / yaptırmayı düşünen var mı aranızda ben kararsız kaldım ...
Buglem 80; ben gün içerisinde hiç birşeyi ortada bırakmıyorum sürekli koşuşturmaca çamaşır as,kurut,katla,yerleştir,ütülenecekleri ayır... bir gün ütü yapıyorum gündüz, diğer gün 3-4 çeşit yemek yapıyorum hafta boyunca neredeyse yetiyor . pazara,markete hiç gitmiyorum eşim alıyor eksikleri, günlük ev süpürüyorum,2-3 günde bir ancak siliyorum,toz alıyorum...bebişleri 2 günde bir yıkıyorum. tüm bunları gündüz uyuduklarında yapıyorum. gündüz uyuduğum görülmemiştir, o kadar iş dururken zaten ben kurtluyumdur :18: uyuyamam. bunu da yıllardır çalışmış olmanın verdiği çeviklige borçluyum sanırım. yaklaşık 10 yıl hiç durmadan çalıştım ve çok erken saatlerde işe başladım hep,uyku ve dinlenme olanagım pek olmadı o nedenle uykusuzluga alışığım.
senin ikizler dışında da 2 çocugun var değil mi? en azından onlar kendi kendilerine yetiyorlardır , sonunda tek çocuk ile ikiz çocugun kıyaslanamayacağını tecrübeli birinden duymak çook güzel.çevremde herkes aman canım 2 tane de ne var benimkilerde peşpeşe oldu ikiz sayılır gibi uzayan cümleler duymaktan çook sıkılmıştım. bir gün gel de sen dur ya nımda diyorum hani koşuşturmamızı görsünler diye,,o vakit hepsi kaçıyorr...
bende çok ağladım sabrımın, gücümün tükendiğini hissediğim günler oldu hala da arada oluyor ama bu süre geçecek bir gün hepsi geride kalacak koşuşturmacaya ayak uydurmalıyım diye telkinde bulunuyorum sürekli. tek sosyalliğim bu siteye girmek inana başka birşeyim kalmadı....
Nurum_29 sen epey büyüttün bebişleri emeklemeye başlamışlardır artık değil mi nasıl o süreç daha mı zor yoksa ilk 3 ay mı daha zor.. tecrübelerinden bahseder misin