şu otomatik sallanan bebek koltuğu nasıl bende kızıma almak istiyorum çok canı sıkılıyo hep sallancak kollar açık vaziyette yada kucakta gezcek
nurum çok geçmiş olsun canım, haklısın yardımcı lazım olur ama bana gelenler kendı bıldıklerını uygulamak ıstıyor kafayı yıyorum, birde bir çocuk sevme aşkı geldı herkese bildiğiniz gibi değil, prematüre ve ikiz bebeklerın hemde rahatsızlanmış hassasiyetını kımseye anlatamıyorum. o yüzden çok yorulsamda kendım bakmaya çalışıyorum. Allah banada eşimede zeval vermesinde Rabbimin emanetlerıne en ıyı şekilde bakabılelım. ben dr un dedıklerını uygulamaya çalışıyorum gelenler benımle kavga edıyor vay dr ne bılıyormuş. nasrettın hoca eşşekten düşmüş dr a götürelim demişler, eşşekten düşmüş bir dr olsun da benı anlasın demiş. benımkıde o hesap bu hassasiyeti yaşamayan anlamıyor, hadı anlamıyorsunuz saygı gösterin. bende napıyım artık arsızlaştım canımı çok sıkarlarsa bende can sıkıyorum.
kızlar ben kolık müziği, otomatık sallanan bebek koltugu, beşiklerdeki dönence, ayakta ve kucakta sallama, şarkı söyleme, egzersiz yapma,beşikleri cama doğru çevirip baktırma,... vs..vs .. böyle zaman geçirmeye çalışıyoruz. ama bazende acaba yetemıyomuyuz canları sıkılıyormu dıye üzülüyorum, e halıyle ılgıde bölünüyor tabi
biz bi dünya iğne ilaç yedi diye çocuklar başka aşı araştırmadık. rota virüsünü yani acaba hatamı edıyorum yaptırmalımıyım
ev işi ve yemek yapmaya yetişebilen varmı hanımlar, ben maalesef hiçbirini yapamıyorum. sizde durum nedır