Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimkiler henüz çok küçükler şu an itibarı ile düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem :44:Herkese iyi akşamlar. İkizannelerine sorum olacak:)))
Kızlar ikizlerden sonra 3 numara cocuk istiyor musunuz?
ben de yarın doktora bir sorayım. bakalım ne diyecek.cnm ben yaptırdım 2.tozluk benim bu ayda 2.doz vuruldu daha doğrusu ağızdan veriliyo iğne yapılmıyo doktorları vurdurun dedi tabiki ishal olur ama ağır geçmez en azından dediler..
[COLOR="#FF0000"]ben de otribebe aldım[/B][/COLOR]Otrivine burun aspiratoru ve sterimar. Ağzına alıyorsun bir ucunu ince çekiyorsun vakum yani çok memnunum. Netten bebevak diye bir üründe buldum. Aspiratoru icin elektrikli süpürgeyi kullanmış ama ben daha cesaret edemedim.
hoşgeldin , 2 kız bebiş bekliyorduk (m ) açıkcası ..
bende bebekler daha küçük olduğu için şimdilik düşünmüyorum..ama sen sanki istiyorsun gHerkese iyi akşamlar. İkizannelerine sorum olacak:)))
Herkese iyi akşamlar. İkizannelerine sorum olacak:)))
kızlar bende 2. ayın sonundaki aşılardan sonra bebeklerde herhangi bir değişiklik oldu mu?ateş,aşırı ağlama(ah zaten benimkilerinde de gaz problemi var,çok ağlıyorlar..)
kızlar bende 2. ayın sonundaki aşılardan sonra bebeklerde herhangi bir değişiklik oldu mu?ateş,aşırı ağlama(ah zaten benimkilerinde de gaz problemi var,çok ağlıyorlar..)
Herkese iyi akşamlar. İkizannelerine sorum olacak:)))
kuzucuklarım henüz bir yaşına yeni girdiler..bugün itibariyle kesinlikle hayıııııııııııırrrrrrrr... onlara haksızlık olur herşeyden önce..zaten ilgi hep bölünüyo tek bebek gibi ilgi gösteremiyo insan istesede yetişemiyo.. ama Rabbim nasip etse onlar büyüdüklerinde isterdim bi bebek daha..ikiz gebelik...doğum ve sonrası çokkk stresli yoğun bi dönem bide ilk anne olmanın getirdiği kaygılar eklenince üstüne bazı şeyleri yaşayamıyo insan tam anlamıyla o yüzden isterdim bi daha çocuk.. ama kısmett
eşim çok istiyor ama kendi annem bağlatın kapatın oturun oturduğunuz yerde diyor çalıştığım için çok zor oluyor bizim ailesel de problemlerden ötürü bakılmayacağını savunuyor kendisi:26::26:
inşallah ateş falan olmaz..haftaya yaptıracağız bakalım..
bence senin annen sana kıyamadığı için diyodur..sıkıntıyı genelde anneler çeker diye..eşler ne kadar yardım etse de annelik bambaşka..hepimiz için hayırlısı olsun bakalım..şimdilik rabbim bunlara sağlık sıhhat versin..
yasemin hanım içimdekileri siz dile dökmüş söylemişsiniz bana birşey yazmak kalmadı, maşallah:):)) çok güzel bir soru
ben çocuk sevgisini tatdıktan sonra, dahada yapardım yeterki eli ayağı düzgün aklı bütün olsun, bizlerinde çocuklarında sağlık problemi yoksa doğumu ve bakımı hiçbirşeymiş. sevgileri yetiyor insana. ama yaşım itibariyle (32) düşünmüyorum. ilerki okul dönemlerinde onlara destek olmaya yetişememekten korktugum için istemiyorum. tabi kazara gelen olursa başımızın üstünde yeri var.
Sağol canım. Evet şuanda kamera alarım falan takıyorlar.canım benimkiler henüz çok küçükler şu an itibarı ile düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem :44:
bu arada geçmiş olsun hırsızlık için önlemleri almışsınızdır sanırım..
Nekadar zekisin öyle:) Evet ben istiyorum dedıgın gıbı tekrar ıkızolma ıhtımalıde cok yuksek. yasemin hanımın dediği gibi bende okul dönemlerinde yetişememekten korkuyorum neticede 2cocuk. tembel olmalarını istemem iyi bi okulda güzel egitim almalılar. belki 3cocuk olunca özele gönderme gibi durumumuz olamaz. Basbakanımız desin biz 2 cocukla kalaalım Dbende bebekler daha küçük olduğu için şimdilik düşünmüyorum..ama sen sanki istiyorsun g
ayrıca tekrar ikiz olma ihtimali olduğu aklında olsun.
Hym... Anne ya herşseyi biliyor. Cektiğiniz tüm sıkıntıları. Siz ne badireeler atlattınız birde. Hem bir kız bir oğlan var. Örnegin 2oğlan olsa dersiniz kızımda olsun die ama Hayırlısı canım.eşim çok istiyor ama kendi annem bağlatın kapatın oturun oturduğunuz yerde diyor çalıştığım için çok zor oluyor bizim ailesel de problemlerden ötürü bakılmayacağını savunuyor kendisi:26::26:
Merhaba IKIZLERI hoşgeldiniz. Masallah epey yol almışsınız. Eğer sizde gerekli bilgilerinizi yazarsanız tablo kısmına ekleme yaparız. Herkes sizin gibi ikizlerin yogunlgundan çok bakamıyoruz baksak bile yazmaya fırsatımız olmuyor.Merhaba kızlar.benim ikizlerim 13 aylık.bizde gazdan çok çektik.büyüdükçe daha iyi oluyor tabiki ama birbirlerine çok zarar veriyolar.kaşla göz arasında birbirlerini dövüyolar.ama ilk aylarmı şimdimi derseniz tabiki şimdi daha iyi.benide aranıza alırsanız sevinirim.herzaman giremesemde girmeye çalışıcam. Hepinizi öpüyorum.
Merhaba kızlar.benim ikizlerim 13 aylık.bizde gazdan çok çektik.büyüdükçe daha iyi oluyor tabiki ama birbirlerine çok zarar veriyolar.kaşla göz arasında birbirlerini dövüyolar.ama ilk aylarmı şimdimi derseniz tabiki şimdi daha iyi.benide aranıza alırsanız sevinirim.herzaman giremesemde girmeye çalışıcam. Hepinizi öpüyorum.
ilaybrs sen jimerde doğum yapmıştın çocuk doktoruna yine oraya mı gidiyosun bizim beyin cerrahımız oğlumun şevket yılmazda ahmet gülen e yönlendirdi sonuçta özel hast. olsa boy kilo baş çevresi hep aynı rutin kontroller hiç randevu almadan gidiyoruz bide yeni doğan takip yapıyo uludağ ünv.de
ilaybrs sigortada şevket yılmaz hast.yeni açıldıya kadın doğum ve çocuk hast. bizim prof direk telefon açtı o yapıyo oğlumun takibini kızımıda ona götürücem bakalım prof.umuz benim adım yeter zaten dedi randevu almadan gidiyoruz doruk çekirgede atilla güray var ne zaman gitsek göz için murat beye felakat yoğun bi dünya sıra bekleniyo ben öle deyince bizi ahmet gülen e yönlendirdi