Sütü sevmeleri güzel canım ama gündüz versem yemek yemezler gece bir kez olunca az gibi geliyor 200 cc ve benimkiler beyaz peynir sevmiolar omletlerin içine koyup öyle yedirebiliyorum.doğum kilolarına göre iyiler seninkiler.benimkiler 3 kg kadarlardı şu an 15kg ler.
Derse sende giriyormusun yanında belki ondan mı inat ediyor aynen ya bebekken daha kolaydı sanki.şimdi inat edince gönlünü yapana kadar tüy bitiyor dilimde
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ouzi biz artık boy ölçtüreniyoruz kaçıyorlar sabitleyemiyoruz ama maşallah benimkilerin boyu iyi gibi yaşıtlarına göre.seninkiler niye kilo almayacak dedin canım anlamadım
Gündüz süt veriyor musun peki kahvaltıda falan? Geçen hafta gezdiğimiz kreşlerin yemek listesine baktım ortalama haftada 2 veya 3kez kahvaltıda
Ayrica sut hastası benimkiler yeter ki akıllarına gelsin gece gündüz demeden içer ler
Selam guzel anneler
Bızde gece beslenmesını bıraktık oglumun bırı cok guzel uyuyor bırı agzında emzık le yatıyor sanırım bıberon ıstıyor.
Aksam yatmadan once 200 cc bı ıcıyolar bıde kahvaltıdan 1 saat sonra 180. bende aralarda alıssınlar dıye bardakla sut verıyom bırı baya ıcıyor bırı pek oralı degıl.erkenmı yapıyorum bazı seylerı bılmem.
abur cuburla bızde henuz tanısmadık.amcalar teyzeler gofret getırıyor ama ıcındekını bılmedıklerı ıcın paketı acma yıp oynuyoruz...gecen gun azcık cıkolata verdım ama paketten cıkardıgımı gostermedım ordan cıktıgını bılmesınler dıye.
Bıde markette fılan kesınlıkle yıyecek fılan bıse almıyoruz hurma kayısı uzum badem cevız den olusan kucuk bı kasemız var heryerde dayıyorum onlerıne hatta gecen parkta park arkadaslarınada verdık, bu konuda ıyıyız masallah ama ne kadar dayanırız bılmem uyanmaları an meselesı.
gerçektende çok benziyorlar:) biizmkilerde portakal suyuna bayılıyorlar birde yazdan şeftali sularını sııkıp şişelere doldurmuştum onlarıda çok severek içiyorlar.hergün çorba bizdede var:)köfte balık makarna pilav vazgeçilmezimiz pırasayıda çok seviyorlar ıspanağıda zorlada olsa yiyorlar birde börek ve keki çok seviyorlarne kadar benziyorlar ya benimkilerde gündüz süt bardakta içmezler biberonda ben vermiyorum sadece gece biberon kullanıyoruz.
ayran kana kana içerler ya da yoğurt yediririm her gün
portakal suyu sıkma yapıyorum haftada 2 kez seviyorlar
her gün mutlaka çorba
diğerleribiz ne yersek aynen yiyorlar ama işte ıspanak pırasa gibi yiyecekler 3 kaşık falan yerler.zorlamayorum.
köfte pilav makarna patates püresi tavuk balık en sevdiği yiyecekler diyebilirim.
Günaydın moonternet annen yakın mı oturuyor değişiklik olmustur çocuklara.
Bizim oğlan gece 3de kalkıyor kurulmus saat gibi annemle uyucam diyor bir kez alınca alıştı galiba her gece aynı şey uyku sersemi oldugumdan pışpışlayıp yeniden uyutmaktansa alıyorum yanıma yanlış yapıyorum düzelticem umarım.
Tabi kafasına göre takılmak varken komutları uygulamak küçük beyi sıkıyor olsa gerek.
Sütlaç çok faydalı tok tutar epey ama ben pek beceremedim sanırım yaptım zorla yediler geçen gün.
Canım zeytinyağını nasıl içiriyorsun merak ettim bir de haftada 2gün muz versen mesela kabız olmazlar zyağıda içiyorlarsa kalp kaslarını güçlendiriyormus muz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?