2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

eşin evdeyse işin daha rahat olacaktır. kızlarbirde sizinkiler kaç kg benim oğlanın yüzü iyi ama vücut inceldi çok hareketli.
kız baya dolgunlaştı ve kilolu olmasından çok korkarım. (ekmek pek yemezler, kek börek falan da normal abur cuburu o nedenle kıza çok ama çok kısıtlı izin verebilirim )ve ben gece sütünü artık vermiyorum. bir kez 200 cc veriyorum.[/QUOTE]

BENİMKİLER BANA GÖRE NORMALLER AMA YAŞITLARINA BAKINCA BİRAZ ZAYIF KALIYOLAR BAYADIR TARTMADIK AMA 13-14 ARASI FALAN KİLOLARI KIZ LA OĞLAN ARASINDA HEP 1 KG FARK OLUYO KIZ BİRAZ DAHA ZAYIF GECE SÜTÜ BEN BAYADIR VERMİİYORUM YATARKEN 150ML VERİYORUM SADECE ONUDA BAZEN BİTİRMİYOLAR.

Gündüz süt veriyor musun peki kahvaltıda falan? Geçen hafta gezdiğimiz kreşlerin yemek listesine baktım ortalama haftada 2 veya 3kez kahvaltıda

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sür veriyorlar.1çay bardağı kadar.ama ben gündüz içiremiyorum süt

Selam kızlar okulu sorma rudi gidinceye kadar hiçbir sorun yok servi ste eğleniyor ama derse girmek yok gezmek saniyor kendi kafasına göre takilcak inat dönem i ya yapmak istemiyor hic kilo olarak 12 500 civarı bana göre iyiler 1 kg dogmamiza göre yemekte yiyorlar istahsiz degiller yani Hamdolsun bugunlere.

Selam guzel anneler
Bızde gece beslenmesını bıraktık oglumun bırı cok guzel uyuyor bırı agzında emzık le yatıyor sanırım bıberon ıstıyor.
Aksam yatmadan once 200 cc bı ıcıyolar bıde kahvaltıdan 1 saat sonra 180. bende aralarda alıssınlar dıye bardakla sut verıyom bırı baya ıcıyor bırı pek oralı degıl.erkenmı yapıyorum bazı seylerı bılmem.
abur cuburla bızde henuz tanısmadık.amcalar teyzeler gofret getırıyor ama ıcındekını bılmedıklerı ıcın paketı acma yıp oynuyoruz...gecen gun azcık cıkolata verdım ama paketten cıkardıgımı gostermedım ordan cıktıgını bılmesınler dıye.
Bıde markette fılan kesınlıkle yıyecek fılan bıse almıyoruz hurma kayısı uzum badem cevız den olusan kucuk bı kasemız var heryerde dayıyorum onlerıne hatta gecen parkta park arkadaslarınada verdık, bu konuda ıyıyız masallah ama ne kadar dayanırız bılmem uyanmaları an meselesı.

Sütü sevmeleri güzel canım ama gündüz versem yemek yemezler gece bir kez olunca az gibi geliyor 200 cc ve benimkiler beyaz peynir sevmiolar omletlerin içine koyup öyle yedirebiliyorum.doğum kilolarına göre iyiler seninkiler.benimkiler 3 kg kadarlardı şu an 15kg ler.
Derse sende giriyormusun yanında belki ondan mı inat ediyor aynen ya bebekken daha kolaydı sanki.şimdi inat edince gönlünü yapana kadar tüy bitiyor dilimde

Bıde sızın bebıkoların kıloları ne guzelmıs masallah benımkıler ırı dogmalarına ragmen 11 bucuk 12 kıloları.boylarıda 84 85 dır herhal..sızın aylarınıza geldıgımızde de muhtemelen cok artmıyacak kiloları.

Ouzi biz artık boy ölçtüreniyoruz kaçıyorlar sabitleyemiyoruz ama maşallah benimkilerin boyu iyi gibi yaşıtlarına göre.seninkiler niye kilo almayacak dedin canım anlamadım

Ouzi abur cubur taktiğin iyimiş artık ne kadat sakınırsak kardır dimi? Geç tanışsınlar hatta mümkünse hiç tanımasalar abur cuburu ne güzel olur.bizim büyüklerin çocuk sevme şekli elimde çikolata cips ile gelmedir😁

Masallah ya boyları kac acaba,
Benımkınınde bırı 2800 bırı 3400 dogdu ama son aylarda hıc kılo almıyolar ben kıloya fazla takmıyom onemlı olan boy uzaması bence ama bızım sankı o da az uzuyor gıbı

Ne bıleyım canım ya hıc artmıyo kıloları son bı kac aydır boy gene az az uzuyor.
Benımkının bırı masallah duruverıyor olculurken dıgerı kacıyor o daha uzun zaten.

Gündüz süt veriyor musun peki kahvaltıda falan? Geçen hafta gezdiğimiz kreşlerin yemek listesine baktım ortalama haftada 2 veya 3kez kahvaltıda

ben kahvaltıda vermiyorum benimkiler yemek yanında içecek bişey olursa yemek yemeyip içcekleri içmek istiyorlar.hergün olmasa bazen kahvaltıdan sonra biraz ısıtıp veriyo babannemiz bazen içiyorlar bazende birazını içip birazını bırakıyorlar bizde çok zorlamıyoruz tigsinmesinler diye beyaz peynir benimkilerde yemiyo maalesef bende omletin içine koyuyorum birde ayranı çok seviyorlar ayran vermeye çalışıyorum hergün

kuru yemiş benimkilerde çok seviyorlkar ama markette almamanın çok etkisi var önlerinden geçerken bilmiyolar bile ne olduğunu bide dış etkenler olmasa herşey daha kolay olucak bizimkiler birde yaban mersini ve kuru üzüm ü çok seviyorlar

ne kadar benziyorlar ya benimkilerde gündüz süt bardakta içmezler biberonda ben vermiyorum sadece gece biberon kullanıyoruz.
ayran kana kana içerler ya da yoğurt yediririm her gün
portakal suyu sıkma yapıyorum haftada 2 kez seviyorlar
her gün mutlaka çorba
diğerleribiz ne yersek aynen yiyorlar ama işte ıspanak pırasa gibi yiyecekler 3 kaşık falan yerler.zorlamayorum.
köfte pilav makarna patates püresi tavuk balık en sevdiği yiyecekler diyebilirim.

gerçektende çok benziyorlar:) biizmkilerde portakal suyuna bayılıyorlar birde yazdan şeftali sularını sııkıp şişelere doldurmuştum onlarıda çok severek içiyorlar.hergün çorba bizdede var:)köfte balık makarna pilav vazgeçilmezimiz pırasayıda çok seviyorlar ıspanağıda zorlada olsa yiyorlar birde börek ve keki çok seviyorlar

selam kızlar sabahtan anneme geldik bugün kalıcam akşama dönücem eve sizinkiler gece kalkmıyor gece beslenmesi istemiyor olması normal ama benimkiler geçen sene 25kere kalkarlardı uyku herzaman düzensiz oldu bizim sağlık problemleride etkili tabi böyle olmalarında mesela dün gece oğlum 3 kere mıkır mıkır klaktı ne istiyorsun diye sorduğumda ilkinde su istedi 2.de pışpışladım uyudu 3.de saat 4 te de süt istiyorum dedi kızımda kalkıyor anlamıyorum neden kalktıklarını gece 10 30 da yatsalar 2 kere kalkıyorlar 21 de uyuduklarında 4 kere kalkıyorlar böyle yani bizim daha zamana ihtiyacımız var bu konuda

rudi okulda derse bende giriyorum dayısı gelinca onunla oynuyor ya sanırım o geliyor aklına emir almak hoşuna gitmemeye başladı....
benimkiler fırında sütlaç hastası 2 side 1 er kase yer....akşam pilav verdim yanındada ayran 19, 30 da 21 30 dada yatağa yatırdım süt demeye başladılar 150 cc de süt içtiler böyle işte kuruyemiş vermedim desem yeri...portakalda vermedim hiç gaz yapar diye çok gazlıydık biz çünkü sabah kalktığımızda aç karnına zeytinyağı ve elma yeriz elmayı çok severler armutta yediler mandalinayıda çok severler...muzda vermedim kabız olurlar diye böyle işte.....

Günaydın moonternet annen yakın mı oturuyor değişiklik olmustur çocuklara.
Bizim oğlan gece 3de kalkıyor kurulmus saat gibi annemle uyucam diyor bir kez alınca alıştı galiba her gece aynı şey uyku sersemi oldugumdan pışpışlayıp yeniden uyutmaktansa alıyorum yanıma yanlış yapıyorum düzelticem umarım.
Tabi kafasına göre takılmak varken komutları uygulamak küçük beyi sıkıyor olsa gerek.
Sütlaç çok faydalı tok tutar epey ama ben pek beceremedim sanırım yaptım zorla yediler geçen gün.
Canım zeytinyağını nasıl içiriyorsun merak ettim bir de haftada 2gün muz versen mesela kabız olmazlar zyağıda içiyorlarsa kalp kaslarını güçlendiriyormus muz.

annem arabayla 35 dk uzak okula daha yakın o yüzden okula geliyorlar haftada 1 kez
annemle yatma bizim kızda var yatak odasına gidicem diyor daha öncede onların odasında yerde yatarken yanıma yatmak için kalkıyordu alışınca vazgeçmek zor oluyor..öğretmeni sağ eline devamlı çalıştırıyor tabi onunda hoşuna gitmiyor 45 dk evde 3 kereden fazla almıyor sağ eline bizi hiç dinlemiyor algılaamasıda sol el gibi olmadığı için....fırında sütlaçı acayip sevdiler doktor sütlaçla keşkül verebilirsin demişti...ayrıca zeytinyağını çok seviyorlar hatta kaşığıyı yalıyorlar..normal tatlı kaşığı veriyorum...muzuda deniyecem diyorumya zaman biraz bizde yavaş geçiyor şimdide banyonun kapısını açıp duruyorlar...ev tel sakladılar annemler ses geliyorya evimizdede görmedikleri bişey 2 si kavga ediyor diye kaldırdılar biz gelince......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…