meraba herkeze
bız dısarı cıkarken ıyı de gerı gelırken dellenıyoruz.bıde ben cıkarabılısem ıkısını dısarı tek basına...
Benımkılerde cok hayvancı kus kedı kopek arıyoruz dısarda.parkı sevıyolar ama avm de bunalıyolar hemen.
Sıze bısey soracam sımdı ben haftada 2 balık 1 kez tavuk 3 kezde kırmızı et verıyorum. Dıger zamanlar sebze corba pılav. Et yıyorlar ama az gıbı geldı bana balık tavuk el ayası kadar anca kırmızı etı o kadarda yemıyorllar. Her cocuk bır degıl tabı ama ortalaması ne dır kı.
bu arada kreş gezme tanıma dönemimiz dvm ediyor. 5 tanesini inceledik. Vallahi en iyisi ev diyesim geliyor yine de . Ama 2si evde tek başına ne kadar yeteceğiz ki çocuk dışarı çıkıp oynamak istiyor. Bizi bekleyen yemek temizlik ütü varken gitsen döndüğünde yine işler bekliyor ve çocuklara yedireceğin yemek yok ortada. Yetememek ne kadar kötü
selam kızlar bizde dün akşam eşimin ark gittik annesi ameliyat olmuştu arabaya binerken hep h... abilere gidiyoruz dememize rağmen evden içeriye ağlayarak girdiler büyük parka trene gitmek istiyorlarmış neyse oyuncak otobüsle kandı benim oğlum otobüs kepçe hastası...sonrada avm ye gittik trene bindik hoşlarına gitti inşallah bu akşamda gidicez eşim telefon alıcak barışma hediyesi olarak tabi maaşı bu akşam yatarsa.....inşallah yatar..
bandag benim oğlum cümle kuruyor ama bazen sanki aklındakini diline dökemiyor...bende tedirgin oluyorum çünkü konuşma merkezi beyinde soldaymış benim oğlumun beyin kan. sol taraftaydı maalesef hiçte konuşmayabilir demişlerdi fizyoterapistimiz çok iyi diyor kendi geçirdiği duruma göre ama işte korkuyor insan kızım çok iyi örnek konuşmada oğluma o nedese hemen tekrarlıyor bakalım zaman gösterecek....
selam kızlar bizde dün akşam eşimin ark gittik annesi ameliyat olmuştu arabaya binerken hep h... Abilere gidiyoruz dememize rağmen evden içeriye ağlayarak girdiler büyük parka trene gitmek istiyorlarmış neyse oyuncak otobüsle kandı benim oğlum otobüs kepçe hastası...sonrada avm ye gittik trene bindik hoşlarına gitti inşallah bu akşamda gidicez eşim telefon alıcak barışma hediyesi olarak tabi maaşı bu akşam yatarsa.....inşallah yatar..
Bandag benim oğlum cümle kuruyor ama bazen sanki aklındakini diline dökemiyor...bende tedirgin oluyorum çünkü konuşma merkezi beyinde soldaymış benim oğlumun beyin kan. Sol taraftaydı maalesef hiçte konuşmayabilir demişlerdi fizyoterapistimiz çok iyi diyor kendi geçirdiği duruma göre ama işte korkuyor insan kızım çok iyi örnek konuşmada oğluma o nedese hemen tekrarlıyor bakalım zaman gösterecek....
moonternet ne kadar mutlu olmuslardır artık kandırmak zorlaşıyordeğil miçocukları ?
Bandag benimkilerde şu sıralar iyiler 4-5 kelimelik cümleler kuruyor kız. Oğlan da kurabiliyr cümle ama canı isterse genelde 2 kelime ile anlatıyor derdini. Kız ama ,çünkü ler le cümlesini bağlarken erkek daha net anlaşılır konuşuyor ama kelime kullanma sayısı az.
Işe gelince dinleniyorum tabi eve göre ama işimde yoğun yorucu bide üstüne eve gidince sizin gün içine sığdırdığınıoz işleri ben hep akşam yapmaya çalışıyorum yemek ev işi bide çocuklar için hergün ayrı yemekte yapıyorum(
bizimkiler yemedikleri için markete gidince pek bilmiyolar sakız çikolatalşarı oyüzden istemiyorlar sadece süt dilimi veriyorum onu görünce istiyolar sıkıntı yaşamıyoruz yani
rudi sizde böyle diyince rahatladım biraz kız güzel konuşup oğlan konuşmayınca endişelendim biran
babanne ve dedemiz 20 günlük bi geziyo gidiyolr bu gece çocuklara başkası bakıcak bakalım nasıl olucak düşünmekten başım agrıyo(
canım sen çocuklar ne kadar oldugunda işe geri döndün ? Işde yorul gel eve yemek yap çocuklarla ilgilen çok zordur her şeyi 3 saate yetiştirmeye çabalıyorsun ve dinlenemeden tekrar işe.
Bakacak olan yakın biri mi düzeni biliyorsa ve çcuklar yabancılamaz ise işin kolay inşallah rahat geçer.
Birde bandag şanslısın genelde babaanneler falan abur cubur a çok meraklı olurlar seninkiler bilmiyorsa çok güzel.
canım çocuklar 11. Ayını bitirmişti işe başladığımda ne yazıkki dinlenmeye fırsat olmuyo ama alıştım artık
eşimin teyzesi bakıcak ama edirneden geldi çocuklar tanımıyo onu bugün hep birlikteler işte inş. Sıkıntı olmaz
babannemize gelince başta çok tartıştık ama hep mantıklı bi açıklama yaptım oda doğrusunun bu olduğuna kanaat getirdi şimdi sıkıntı çıkarmıyo ama yazın çok zor oluyo başka çocuklarda görünce onun yerinede küçük kuruyemiş poşetleri alıp ellerine veriyoruz
evet yazın gerçekten eve sokmakta zor çocukları dışarda avur cubur ve kötü davranışları görmesinede nasıl engel olacağız yaşayıp öğreneceğiz artık.
Biz o kadar üzerlerine titrerken kötü şeyler öğrenmesini istemezken ama işte gördüklerini hemen kapıyorlar
bizim komşular mesela ne yiyorsa sokakta kendisi yada çocugu hemen ikram ediyor. Bir taneden bir şey olmaz edasında. Ama işte alışıyrlar öylece.
Sana gerçekten kolay gelsin. Siz teyzeye samimi durun ki çocuklarda yabancılamasın aklıma gelen tek şey bu inşallah sorunsuz atlatırsınız.
burdayim kizlar bugun okul vardi yoruldum abur cuburu ogrendiler engel olamiyorsun gorunce agliyorlar hele kiz bonibon hastasi maalesef havalar soguk asil kis simdi geldi
merhabalar, soğuk ve yağmurlu birgün yine evdeyiz bugun. evde kaldıkça birbirlerini yiyorlar.okul nasıl gidiyor canım ?Burdayim kizlar bugun okul vardi yoruldum abur cuburu ogrendiler engel olamiyorsun gorunce agliyorlar hele kiz bonibon hastasi maalesef havalar soguk asil kis simdi geldi
ne yazıkki bizim komşularda aynı şekilde ama ben uzattıklarını aldırmıyorum tabi bu seferde çocuklar ağlamaya başlıyo anlıcağın sancılı geçiyo bakalım bu sene nasıl olucak .
Bugün teyzeyle ilk günümüz sabahtan sorun yok inşallah sorunsuz geçer gerçi bu hafta babamızda saat 4 e kadar evde onlarda bu arada alışmış olucaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?