anladım olsun yinede bana göre şanslısın bende hep eşimin uyumasını istiyorum ama olmuyor pazarları uyutmaya özellikle çalışıyorum[/QUOTE
en fazla anneler yoruluyor kim ne derse desin.bizim yaptığımız fedakarlığın yanında onlarda azıcık uykusuz kalsın. çok acımasız mıyım neyim?
anladım olsun yinede bana göre şanslısın bende hep eşimin uyumasını istiyorum ama olmuyor pazarları uyutmaya özellikle çalışıyorum[/QUOTE
en fazla anneler yoruluyor kim ne derse desin.bizim yaptığımız fedakarlığın yanında onlarda azıcık uykusuz kalsın. çok acımasız mıyım neyim?
TABİKİ ANNELER ÇOK YORULUYOR CANIM AKŞAM YATTIĞIMDA HEMEN UYUYORUM GÖZÜM BİŞEY GÖRMÜYOR AMA SAĞOLSUN BABAMIZDA YARDIMCI OLUYO EN AZINDAN KENARI GEÇİP YATMIYO:)
bugun evimize yakın kreş tespiti yaptık toplam 8 adet var.
6 tanesi ile görüşmeye gideceğiz çoluk çocuk hem keşfederler hem de tanışırız yapılacaklar listemde belki de bu hafta başlarız görüşmeye.
aslında tuvalet eğitimini tamamlasaydık ne iyi olurdu ama havalardan dolayı beklemedeyim.
sizler neler yapıyorsunuz kızlar ?
Rudi çok şanslısın ya 8 kreş ve 6sı görmeye değer benim eve yakınm sadece 2 kreş var ikiside bezli istemiyor ve ben gidip görmeye bile korkuyorum:)) çünkü biliyorumki kesinlikle benim istediklerim yok orda onun dışında en yakın yer 6 km falan oda yarım gün çocuk başı 650 tl istedi nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum çok kararsızım kreş konusunda
tuvalet eğitimde bende beklemediyim kızımdan korkmuyorumda oğlumla çok uğraşırız gibime geliyo :26:
benimkiler çok fena yaa külot giyip çömeşip çiş diyor.....yaparken söylüyorlar çok korkmuyorum ama kızımın yürümeyi bırakması saç yemesi tırnaklarını yemesini düşünürsem çok fazla sıkmamam gerekiyor ......çok özeniyorlar hep birbirlerini taklit ediyorlar...saç yemesi ve tırnak olayı biz yokken başladı sıkıntıdan psikolojik dedi doktor oğlumun ameliyat old. dönemde eşimde bende evde yoktuk bırakmasını umut ediyorum.....
canım ya sen oğlanla ilgilenince fizik tedavi ye giderken bile kız etkileniyordur. sanırım bir alışkanlığın geçmesi için umursamamk gerekiyormuş. yani tırnak yediğinde görmezden gelmek gerekli..arada oğlanı kv ye bırakıp yada eşine kızınla yalnız çıksan kendini özel hisseder hoşuna gider muhtemelen.
kült hiç giydirmiyorum ben çıtçıtlılara devam.ama bezini bağlamak için kırk takla atıyorum desem abartmış olmam.
görmezden geliyorum zaten ama çok canını sıkıyor insanın havalar ısınsın pazara gitmeyi düşünüyorum kızımla....kayınv. 1 ini bırakamam kıyamet kopar diğeri bende gidicem diye babaanneye gitmek için ağlıyorlar evde kapalı hep canları sıkılıyor hatta kızımı fizik ted. bile götürmek istiyorum kendi annemlere yakın dayısı hep geliyor okula dersten çıkınca 1 saat servis bekliyoruz çünkü...baba evdeykende benim yüzüme bakmıyorlar ....açıkıçası külot bende giydirmiyorum ki dolaplarından alıp giyiyorlar....yada çamaşır katlarken benimkilere saldırıyorlar ...:))))))
canım ya bizimkilerde birbirlerini hep istiyorlar.ama mesela doktordan korkuyorlar her beyaz önlüklüyü dr sanıyorlar. eczane girecektik adam beyaz önlük giymiş kapıdan içeri kıyamet kpt girmediler.
bende eğer birini babaanneye gönderip diğeri ile çıkacaksak doktor a götürüyorum iğne yapıp geleceğiz diye kandırıyorum.o zaman diğeri gelmek istemiyor. yalan söylemek istemesemde mecbur kalıyorum.
2 yaş zormuş gerçekten inatları kıskançlıkları inşallah kısa zamanda atlatırız.
inşallah atlatırız fizik ted. geldim vallahi derste onu beğenmiyor bunu beğenmiyor genelde oyuncakla oynuyoruz hadi gidelim zil çaldı ama servis gelmeden daha evdeyken okula gidicem diye ağzı açık sevinçten ...bende birdaha gitmeyeceğiz dedim oyuncaklarla oynuyacağım buseferde diyor...benimkiler önlüğü bırak hast. yanından geçince kıyamet kopuyor....üstelik ağlama krizindende çıkmıyorlar susturamıyoruz çok bıktılar çok .....
merhaba benimde 6 aylık ikizlerim var.. ben ikizlerime nasıl olsa yalnız dışarı çıkamam diye ayrı ayrı bebek arabası aldım.. şimdide ikiz bebek arabasına çok hevesim olduğunu anladım.... uygun fiyatlı ikiz bebek arabası olupta satmak isteyen varmıııııı???? eğer varsa bana resim yollarmısınıııızzzz çoookkk seviniriimmmmmmmm
Allah sakınsın hastalıktan cümlemizin çocuklarını.
bugun hava güzel diye 1,5 saat parkta takıldık.içeri zor soktum esiyor yinede
Gerçektende hava çok güzeldi bugün rudi ikisini birlikte iyi zaptede biliyosun dışarda benim kız çok inat dışarıya çıkınca oyüzden artık cesaret edemiyorum eskiden iyiydi arabada duruyolardı şimdi durmuyolarda
doktor korkusu bizdede çok var hemen ağlamaya başlıyorlar bide köpekten çok korkuyolar aslında hiç korkutmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorlar
canım park dışında zapteetmek çok zor. cadde ortasında dolaşamam mesela her yerden araba geçiyor saniyede kaçıyorlar elimden.
bizimkiler tüm sokak köpeklerini elliyorlar ve cici yapıyorlar. kedileri kuyruklarından tutup sallıyorlar. hiç korkmuyorlar . ama ben eve gelir gelmez dezenfekte ediyorum ve tüylerinden nefret ederim.
haftaya hava yağışlı bu hsonu da dahil. kuzular yine içeriye tıkanıp kalacak
Meraba herkeze
Bız dısarı cıkarken ıyı de gerı gelırken dellenıyoruz.bıde ben cıkarabılısem ıkısını dısarı tek basına...
Benımkılerde cok hayvancı kus kedı kopek arıyoruz dısarda.parkı sevıyolar ama avm de bunalıyolar hemen.
Sıze bısey soracam sımdı ben haftada 2 balık 1 kez tavuk 3 kezde kırmızı et verıyorum. Dıger zamanlar sebze corba pılav. Et yıyorlar ama az gıbı geldı bana balık tavuk el ayası kadar anca kırmızı etı o kadarda yemıyorllar. Her cocuk bır degıl tabı ama ortalaması ne dır kı.
ikiz anneleri merhaba,
ben de tüp bebek ile ikizlere hamile kaldım
istanbul avrupa yakasında önereceğiniz iyi bir doktor var mı?
Özellikle bakırköy çevresinde.
az kaldı kırlarda piknik yapmaya bandag..haftasonlu avm ler çok fena. çalışmadığımdan hiçi bomboşken gidiyoz. ama işte mecburiyetten çocuklar enerji atamıyr orada.ancak jetonlu oyun makinaları onlarada alışsınlar istemiyorumayy ne güzel hayvanları seviyorlar tüyleri kötü ama olsun hayvanları sevmeleri çok güzel benimkiler çok korkuyor hayvanlardan görmesine gerek bile sesini duyması yeterli korkmak için
hep haftasonları hava güzel olsun diye dua ediyorum ama hepte yağmurlu oluyo( alışveriş merkezlerinde çok canım sıkılıyo benim çok kalabalık oluyo hava güzel olunca açık alanlarda dolaşmayı ailecek çok seviyoruz neyse bahar geldi artık bundan sonra güzel havalar daha çok olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?