2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

çok haklısın ne diyeyim bilmem eşiminde vardiyalı çalışması hep evde gibi olması yardım açısından çok iyi ama annesi markete gidelim dese gider ben desem o nerden çıktı şimdi ....bakalım hep çocuklar iyi olsun diyoruz.....

Kızlar merhaba bayadır yazmadım biraz değişiklikler oldu hayatımda iş değiştirdim alışma süresi falan tabi çok yoruluyorum şimdiki işim çok yoğun bide eve git evde çalışmaya devam aksamdan çocukların yemekleri falan derken yatmam gece yarısı oluyo

çocuklarada emziği bıraktırdık ama kızın huyu değişti çıldırtıyo bizi oğlan daha sakin bu konuda bakalım böyle atlatıcaz sanırım bu konuyuda

Biz normalde cok siki fikiydik annemle k.validemle ama cocuklar olunca aramiz acildi.benimde hic unutamayacagim seyler oldu.esimle sarildik birbirimize allah razi olsun ondan.

Iki tane bebek kolay degil tabi insanin tahammul siniri kalmiyor. Esimle cok kapistigimiz zzmanlar olmustur.birbirimize agza alnmayacak laflar ettigimiz olmustur.ama sonra kabahati birbirimizde degil hep sartlarda arayarak durumu toparlamaya calisiriz.

iş için hayırlısı olsun canım inşallah iyi olur senin için bayadır olmadığından anladım işte olmadığını genelde online olurdun...şartları daha iyidir umarım ...

hayırlı olsun bandag yeni işin. ikiz çocuk iş ve ev düşündümde Allah gerçekten kolaylık versin. iş bir yandan iyi oluyordur kafa dağıtıyorsun ama işte yemek hazırlamak gece geç uyumak çok yorucudur.
biz de 2,5 ay oldu emzik bırakalı artık normale döndüler, biraz sabır.

sende belirt açıkca eşine ya da eşin evdeyken al çocukları kv ye bırak biz markete gidiyoruz işimiz var halledip geleceğiz dışarda. madem ikili oynuyor sende eşinin yanında kozlarını kullan bakalım napacak ?
erkekler malesef gözüyle görse bile kendi ailelerine kötüyü hiç kondurmuyorlar.

iş için hayırlısı olsun canım inşallah iyi olur senin için bayadır olmadığından anladım işte olmadığını genelde online olurdun...şartları daha iyidir umarım ...

sağol canım burası birazda daha iyi bakalım hayırlısı
senin için üzüldüm canım ya ama rudinin dedği gibi sende eşinin yanında onların üstüne oyna baktın ilgileniyorlar hemen bırak baksınlar biraz çık dışarıya hava al eşine de sanada çok iyi gelir aynı binada oturmanın zorluklarını bilirim ama biraz duymamak gerekiyor birde rica değilde emrivaki yapmak lazım

çocukları eşim bırakmaz annem hasta v.s v.s bize sıra gelince hasta olurlar çok haklısın inan bir pazar eşimle dışarı çıkmışlığım yok madem kalabalık evde oturuyoruz demez k.v bırakın bana siz gidin kafanızı dağıtın bir kahve bile içsek eşimle dışarda ne kadar büyük ödül olur bize ama nerde aman bana dokunmasınlar diye sabahın köründe dışarı gezmeye giderler gecede dönerler biz eşimle çocuklarla evde kafayı yeriz arabayıda kullanmıyoruz haftasonu bu arada sıra gelmiyorki abisinden babasından ancak hast. giderken bazen otobüsle gittiğimi bilirim düşün....ee çocuklarda anlıyor artık herşeyi park diye ağlıyorlar evime yakın metro geliyor bende insan beklemeyeceğim hiç binip gideceğim yoksa evde hep hapis....tabi sağlıkları elverdiği sürece
şimdi uyuttum çocukları oğlum fizik ted. dönerken bir başladı ağlamaya feleğim şaştı bayadır yapmıyordu böyle sanırım tırnağı batıyor ayak botlarıda küçüldü ayaklarımız büyüdüde çok şükür servis şöförü sağolsun beni bıraktı eve gelince dolven verdim ağrı yapıyor diye inşallah uyurlar böyle işte hep sıkıntı hep sıkıntı...

Canım bızdede oyle maalesef, ama benımkıler uzakta allahtan goermuyom da rahatım.benım esımden baska kımsem yok,annemle kayınvalıdem yanlarında yabancı bırı varken cok sevgı dolu ılgılıler yalnızken cocukların kıyafetlerını toplayıp hısımla fırlattıklarını bılırım evlerı dagıldı dıye.
Canım bızımde daha esımle bır dakıka bıle basbasa bisey yapmışlıgımız yok,daha yenı yenı gecen esımı sınemaya gonderdım,bu haftada o benı gonderdı aynı fılme.
Bıde aksam cocuklar uyuyunca cok acıl olmadıkca ıslerı yapmıyom ben oturuyoz dınlenıyoz netten alısverıs yapıyoz fıilm dızı ızlıyoruz.ha ıcım rahat degıil ev cogu zaman dagınık kalıyor tezgah kırlı kalıyor ama kendımıze de zaman ayırmazsak hepten kafayı yıcez boyle telkın edıyorum kendımı

oğullarının ve insanların yanında oynadıkları ikiyüzlülüğe ağzım açık baka kalıyorum anlamıyorum ALLAH korkusu yok sanırım bunlarda nasıl hesap vericekler senin kendi annendemi bu şekilde yapıyor yoksa hadi kayınvalideyi anladımda...

Maalesef canım kendı annemde boyle yapıyor.neden boyle yapıyor bılmem hayatlarını yasayacaklarmıs yasasınlar

Maalesef canım kendı annemde boyle yapıyor.neden boyle yapıyor bılmem hayatlarını yasayacaklarmıs yasasınlar

onların açısından düşündüğümde yaşlandım çocuklarımı büyüttüm şimsı sıra bende gezecem rahat edeceğim havasındalar. ama zaten tek olsa hiç yardım rica etmeyeceğimz 2 olunca arada bir destek olsalar yeter.
benim annem yarım saat mesafede oturuyor ve gelmiyor bende çocukları arabaya koyup kapısına götürüyorum haftada bir ev işlerini rahatça o gün yapıyorum ancak öyle bakıyor.
ve ben yüzüne karşı bakmadığını gelmediğini söylüyorum ama işte hep aynı bahaneler tam gaz devam ediyor.
inanır mısınız geçen hastaneye gittim ben hastaydım 2 çocukla ultrasona girdim labaratuar tetkikleri yaptırdım onca merdiven in çık 2 çocukla ben o halde halimi gören Allah yardım etsin diyor . ama ne bi kv ne annem yok yanımda.
alıştım gibi ya sabır çekerek devam ediyorum.

canım geçen bir komşu kv nin bu yıl cuma sohbetlerine pek gelmediğini ve nedenini soruyor; kv ne dese beğenirsin bu yıl torunlardan vakit bulamadım diyor ağzım açık kaldı.
inanır mısın en fazla çocuklar 2 saat falan dururlar orada ve haftada 1 kez falan.
şok oldum.ama işte onun yüzüne birşey diyemiyorum,eşimi yiyip bitiriyorum.

Son düzenleme:
Ben yatıp kalkıp dua ediyim ozaman sağolsunlae severek bakıyorlar arada söylenselerde duymamazlıktan geliyorum
İnsan kendi torununuda neden enazından haftada bir kere bakmaz anlamıyorum insanoğlu çok garip

ayyy çok güldüm ya...yaşasınlar bakalım
benim kayınv. 16 yaşında kaçarak evlenmiş ve onun kayınv. tam 36 yaşındaymış tam yaşayacak zamanı dimi hep benimki anlatır benim 2 oğluma bakmadı gezdi durdu diye inanki aynısını bana şimdi kendisi yapıyor rahmetli oldu babaannemiz eşimin bana tam 2 ay yardım etti ayakta ölüymüş ben işi bıraktım geldi sağolsun düşün kendi kayınv. 1katta 70 yaşında kadın geliyor bana dışardan yardım etmeye hastalandı bebeklerimin mevlüdüne bile gelemedi hasta yatağında 2 gelini olmasına rağmen kızları gelip baktı ve bende açıkçası merak ediyorum benim kayınv. kızı yok 2 tane gelini var kim bakacak gerçi ALLAH BÜYÜK kimin kime bakacağı belli olmaz ama bana yaptıklarının yanında ALLAH onu benim elime düşürmesin derim büyükte konuşuyorum ama çok günahımı aldı eşimle aramız açıldı...sağolsun...

Son düzenleme:
desinler canım napalım kendi annem benim yapmaz böyle şeyler benim eşim yine laf söyletmez annesine artık bana değil annesine iananır oldu bazı problemlerden sonra çok anneci yani hasta yım deyip o şekilde kandırıyor...

bencede yat kat dua et hep bakıyorlar üstelik çalışabiliyorsun...eşinle dışarı çıkmak istesen bırabileceğin bi yer var....
Ben yatıp kalkıp dua ediyim ozaman sağolsunlae severek bakıyorlar arada söylenselerde duymamazlıktan geliyorum
İnsan kendi torununuda neden enazından haftada bir kere bakmaz anlamıyorum insanoğlu çok garip

anladım olsun yinede bana göre şanslısın bende hep eşimin uyumasını istiyorum ama olmuyor pazarları uyutmaya özellikle çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…