anladım canım geçmiş olsun havalar malum burun akıntısı var oğlumda korkutuyor kustu yine 1 kere yarın gözdibine bakıtırıcaz inşallah bişey yoktur kızımda yürümeyi bıraktı emeklemeye başladı sinirlerim bayağı bozuldu anlayacağın...allah hast. Düşürmesin çok zor koşturmaca...
Oooo maşallah te 5. Ayda yazılarımız kalmış hatunlar. Ben facedeyim yüzlerce ikiz annesi var. Daha aktif. Onun için buraya bakamıyorum. Umarım herkes iyidir. Büyük delikanlı adamlar olduk biz.
Sizler nasılsınız.??
herkese merhaba kızlar kimseler yazmaz oldu ufaklıklar nasıl kış geldi hastalıklar başladı((
biz 23 aylık olduk az kaldı 2 yaşa kızım bayağa kelimeleri söylüyor ama henüz cümle yok oğlumda bazı kelimeleri söylüyor öyle çok net konuşamıyor maalesef
herkese merhaba kızlar kimseler yazmaz oldu ufaklıklar nasıl kış geldi hastalıklar başladı((
biz 23 aylık olduk az kaldı 2 yaşa kızım bayağa kelimeleri söylüyor ama henüz cümle yok oğlumda bazı kelimeleri söylüyor öyle çok net konuşamıyor maalesef
burdayım canım iyiz şükür sünnet olduk ptesi iyi atlattık oynuyo yürüyo....
büyüdükçe evet daha iyi oldu beraber bir şeyler yapmak çok keyifli çocuklarla, en çok da acıkınca söylemeleri uykularını isteklerini belirtmeleri hoşuma gidiyor.biz de sürekli dışardayız çoğu zaman tek çıkartıyorum. ben 2 sini dışarda idare ediyorum ama yanımızda babaları olunca azıtıyorlar,moontorrent geçmiş olsun darısı bizimde başımıza inşallah.iyi olmanıza sevindim.
bizimkiler kendi isimlerini söyleyemiyolar ya adın ne diye sorunca birisi kız oğlanın adını oğlanda kızın adını söylüyor:)))
kız evde sakin dışarıda çok şımarıyo oğlanda tam tersi evde çok şımarık dışarıda sakin birbirlerini tamamlıyorlar:))
kızım bana ve kardeşine çok düşkün ikimizin yakasından düşmüyor hiç:)) oğlanın umrunda değil annesi babası hiç farketmiyo yeterki birisi baksın ona yabancıda olsa önemli değil :)),
büyüdüklerce daha iyi anlaşmaya başladık sizdede ölemi artık birlikte vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz eskiden dışaıya çıkmaya korkuyoduk
merhaba canım,selam rudi nasılsın balık veriyorsun dimi çocuklara bende veriyorum ama babaannesi yapıyor alabalık bizim verdiğimiz bende sorayım dedim ne çeşit veriyorsun ve nasıl yaptığını haftada 2 kez vermek istiyorum ama insan bekleyemem dimi yapıp getirsin diye...ayrıca şu balıktan sonra süt ve ürünleri tüketilmesin deniyor sen ne biliyorsun bu konuda.....yardımcı oursan sevinirim...
merhaba canım,
ben balık haftada 2 vermek istiyorum ama pek de mümkün olmuyor hep unutuyoruz. ortalama 5 günde 1 kez veriyorum.
palamut doğrayıp yağda kızartıyorum çok hoşlarına gidiyor.
bazen de istavrit yapıyoruz anneanneye gittiğimizde mangal da daha güzel.
sen neden yapmıyorsun evde?
yapmadım canım daha önce balık hep büyükler yaptı altlı üstlü oturuyoruzya bende vermek istiyorum evime yakın pek satan yer yok...ayrıntılı yazarmısın palamutu nasıl yaptığını zahmet olmazsa...teşekkürler...
canım satan yer yoksa tabi nasıl olacak. haftada 2-3 tane at buzluğa bir çıktığında alsan. ben aldığım yere temizletiyorum.yıkayıp una buladıktan sonra kısık ateşte kızartıyorum.
yani en basit yemekden kolay. sadece çocuğa verirken iyice yokluyorum kılçık kalmasın diye.
palamut tava fileto | KLASİK TATLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?