merhaba canım,
daha iyiler tam geçmedi hastalık ama antibiyotik kullanmıyoruz bugunden itibaren,
havalar biraz serinledi de rahat ettik nemden bunalmıştı bende çocuklarda.
kızın a kocaman bir maşallah
oğlun da heves eder kızı öyle görünce bak o zaman hangisinin peşinden koşacaksın dışarıda,daha da zorlaşıyor.kendi başlarına bir şey yapmanın verdiği haz ile ordan oraya koşuyorlar.
iyi sevindim canım havalar tam yanıltmalık akşam üstü kısa kollu giyip çıkıyoruz sonra bi rüzgar uzun kollu giydiriyorum çok değişiyor bende üşüyecekler diye korkuyorum artık uzun kollu pijama giyiyoruz gece üstleri açık uyuyorlar benimkiler daha geçen hafta kolsuz zıbınlaydık.....dışarıya zaten yalnız çıkmıyorum ben ve eşim ben çıkmazsam evde işim varsa babaaneyle çıkıyor babamız yoksa yalnız çok zor...dediğin gibi çok hoşlar ya yer elması 2 tane yürümek bi tarafa bide koşmaya çalışıyolar ÇOK ŞÜKÜR ALLAH a bugünleride gördük...
merhabalar,
bizde akşamlar üstler hep açık uzun pijama ve tshirt ile uyutuyorum. yaa bu çocukların hepsi mi üstünü açar uff kıştan çok korkuyorum.
canım daha güzel olacak her şey ama tabi daha yorucu ben kendimi 3,5 yaşa hedefledim ondan sonra inşallah biraz rahat ederiz.
anlarlar tehlikeleri her şeye koşmazlar. ben tek de çıkıyorum hangisine yetişeceğimi bilemiyorum sitenin parkına gitsekte korkuyorum.
bu cuma kontrlumuz var idrar enfeksiyonu bitmişse sünneti konusacağım dr ile. internette okuduğum kadarı ile çcuk cerrahının yapması uygunmuş. genel cerrah ve ürolaga da yaptıran ve memnun kalan çok.
sorunsuz ve korkusuzca geçmesi ümidi iile.
bandag izine ayrıldın mı? sende bu ay düşünüyordun sünneti sanırım..
aa kızlar birde çok duygusalım benim ikizlerden sonra hamilelik yaşadım malesef sonlandırdım bu ay doğacaktı yaşasaydı.
kendimi çok kötü hissediyorum. ikizler3. tüp bebek tedavisi ile olmuşlardı. yüce rabbim kimseyi böyle bir karar aldırmakla imtihan etmesin.Allah günahımı affetsin.
merhabalar,
bizde akşamlar üstler hep açık uzun pijama ve tshirt ile uyutuyorum. yaa bu çocukların hepsi mi üstünü açar uff kıştan çok korkuyorum.
canım daha güzel olacak her şey ama tabi daha yorucu ben kendimi 3,5 yaşa hedefledim ondan sonra inşallah biraz rahat ederiz.
anlarlar tehlikeleri her şeye koşmazlar. ben tek de çıkıyorum hangisine yetişeceğimi bilemiyorum sitenin parkına gitsekte korkuyorum.
bu cuma kontrlumuz var idrar enfeksiyonu bitmişse sünneti konusacağım dr ile. internette okuduğum kadarı ile çcuk cerrahının yapması uygunmuş. genel cerrah ve ürolaga da yaptıran ve memnun kalan çok.
sorunsuz ve korkusuzca geçmesi ümidi iile.
bandag izine ayrıldın mı? sende bu ay düşünüyordun sünneti sanırım..
aa kızlar birde çok duygusalım benim ikizlerden sonra hamilelik yaşadım malesef sonlandırdım bu ay doğacaktı yaşasaydı.
kendimi çok kötü hissediyorum. ikizler3. tüp bebek tedavisi ile olmuşlardı. yüce rabbim kimseyi böyle bir karar aldırmakla imtihan etmesin.Allah günahımı affetsin.
sağol canımcanim gecmis olsun
niye sonlandirdinki
ben hayatimda 7 senedir bir defa bile kendiliginden hamile kalmadim
sünnet için tam uygun zaman aslında bezliyken daha kolaymış daha sonrası çocuk kendini organlarını tanıdığı için psikolojik açıdan pek iyi olmuyormuş...çocuk cerrahı en uygun olan bu konuda..
canım hamilelik için rabbim hayırlısını versin ben 2,ayımda klomende hamile kaldım çok uzun yorucu zaman geçirmedim sen baya baya uğraşmışın canım kendine iyi bak...benimkiler uyudu oğlum giderken semeleşti arabada inince derse girmek istemedi bayadır ağlamıyordu uykusunu alamayınca huzurlaştı 10 dk sonra girdim derse anakucağıda yanımda salladım çubuk kraker verdim aldandı hadi öğretmenine mama verelim dedim götürdü bugün böyle geçti güç bela dersi bitirdik ağlamadan..çok şükür...
şimdi bir hastane ile görüştüm çocuk cerrahı yapıyr ve lokal anestezi ile dediler,bir de çocuga bir fitil vereceklermiş bizim yanımızdan ameliyathaneye giderken hafif baygın olacak rahat olur ağlamaz dediler ama benim oğlum beyaz önlük görür görmez yere atıyr kendini.Allah kolaylığını verir inşallah.10 gün içerisinde kısmetse yaptıracağım.
seninde bahsettiğin gibi 2 yaş en uygun dönemmiş.3-6 yaş aralığında tavsiye etmiyorlar.hadi bu ay sen ben bandag yaptıralım gaz veriyorum kızlar buradan önce kendime tabiki
Kızlar merhaba henüz izne çıkmadım ayın 15inden sonra fakat bizim sünnet işi kalabilir babam rahatsız hastanede ve onunla ilgileniyoruz ev -iş -hastane üçleminde koşturuyorum yani sünnet babamın sağlığına bağlı allahım ona şifa versinde oğluşuma herşekilde sünnet ettiricez nasıl olsa((
rudi oğlan sünnet oldu sanırım.........
merhaba canım,
yok henüz sünnet olmadı yoğundum yazamadım.şehir dışından misafirim vardı yatılı . onları bugun yola verdim temizlik falan ancak vakit bulabildim.
seninkiler nasıl ?
Bandag babana çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin babana ve tüm hastalara.
Arkadaşlar özellilkle çift yumurta ikizi anneleri bebekleriniz ilk doğduğunda birbirlerine benziyorlar mıydı nasıl ayırıyordunuz? çok merak ediyorum:))
Meraba benimde ikiz ogluslarim var bir kac gune 14 aylik olacsklar...bende ikizlerime tek bakiyorum bi yasindan sonra daha kolay gelmeye basladi en azindan dedigimi az cok anlamaya basladilar.oyun oynuyorlar ama yaninda babalari yada benim olmam gerekiyor oylece otursan bile razilar.oyun odamiz mutfagin tam karsisinda beni ordan gorseler bile ikisi birden kalkip geliyor.bu hep boylemi olacak acab .siz tecrubelisiniz.
Geceleyin bi kac kez kalkip cigligi basiyorlar ve genelde acikmis oluyolar .150 180 cc sut icince tekrar siziyorlar .hic uyanmafiklari gece sayidi parmakla sayilir nerdeyse.gece biberon verdigim icin gunduz yemediklerini dusunuyorum.dogrumudur acaba.bide gece beslenmeyi kendiliginden birakirlarmi acikcasi ben biraktirabilecegimi sanmiyorum.herkeze kolayliklar diliyorum.
günaydın kızlar nasılsınız?
Bandag afişlerde gördüm incir festivali varmış sizin orda gitmek isterdim inciri çok seviyorum çocuklarda seviyor sen gidebiliyormusun çocuklarla zor olur ama en azından bırakabileceğin birileri var...
arkadaşlar özellilkle çift yumurta ikizi anneleri bebekleriniz ilk doğduğunda birbirlerine benziyorlar mıydı nasıl ayırıyordunuz? çok merak ediyorum:))
merhaba valla canım incir festivaline falan gidemiyorum çocuklarla cesaret etmem zaten kendimde öyle kalablık yerleri pek sevmiyorum.inciri agacımız var bol bol yiyoruz bu sene geçti seneye mutlaka gel bize ben sana bol bol incir yediririm arkadaşım.
çocuklar nasıl bir sorun yoktur inş.bizim çocuklar iyi fakat babam baya rahatsız üzerine birde kayınpederim hastalandı.bir hafta izindeydim gecen hafta ama maalesef bişey anlayamadık hastaneledern çocuklarlada çok zaman geçiremedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?