• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:1: Allah sanada gönlündekini nasip etsin canım . ben kız dedim ama erkekte olsa çok sevinicem isimleri bile hazır :52:

hayırlısı olsun canım inşallah tekrarlanabilecek bişey değildir :54:

sağol teyzesi :1: bizimki tüp ya şekerim dışardan geliyo işte :9: ama görünce benimde çok hoşuma gitti :34:

heheheheeee :9::9::9::9: olsun canim valla benim aklima hic tüp olayi gelmedi.. hani 40. hafta sonunda geliyor evine diye düsünmüstüm ben.. eveettt isimleri alalim lütfen...

breshkaya gülmesem zaten baya bildiğin ağlıyordum.. ama onun böyle hormonal duygu yoğunlukları hoşuma gitti gülümsedim ağlamaktan kurtardı beni:61:

he iyi sevindim bak buna... hadi bi konu acalim yaa olmaz mi???

ayyy çok heyecanlıyım breshkam dilerim rabbim yüzümü tek seferde güldürür:nazar:senin mercimeğinide yerim ben yaaaaa zuzum benim:16:kısss yağmur sen bi hamiş kal ben sana tickerların en güzelini bulup yapıcam canım benim:48:şeydacım drun korunma süresi verdimi peki sana işşallah tez zamanda sağlıklı bi bebişin olur:emir_bebek:ayyy tatlı cadım o kız doğurdumu yani maşşallah yaaaa başına onca şey geldi ma bebiş sapasağlam doğdu yani bazen kocişe diorumki seni alıp bi diziye gidesim var orda hayat daha sorunsuz ve mucizevi haksızmıyım canlarım:53:

tamam fistik bi hamis olalim ticker kolay di mi??? sen yap o zaman ilk tickerimi.. ben zaten bi hamis olayim zirt pirt resim tickerla ugrasirim artik :52::52::52::52::52: ay her seyi atlattim da ticker kaldi :9::9::9::9: ayyy bi yumurtlama günüm geleydi :52::52::52::52: cok heyecanliyim cooookkk....

ay kızlar ağladım ağlayacağım valla..
bir çocuk sevdimde bebek doğdu. acayip duygulanıyorum böyle sahnelerde..
Allahım bütün hakeden kadınlara yaşatsın bu duyguyu inşallah. öncede bu topicteki arkadaşlarıma inşallah....
ayyy yeni sustum şekerim dur sende ağlama şimdi valla açarım muslukları gene :45:

breshkaya gülmesem zaten baya bildiğin ağlıyordum.. ama onun böyle hormonal duygu yoğunlukları hoşuma gitti gülümsedim ağlamaktan kurtardı beni:61:
oh oh bugün birini güldürmüşüm :21::21::21:
bu arada koptum yaaaa:9::9: kanalları geziyordum feriha varmış bugün çocuk kızı öpüyor ama kamburu çıkmış resmen iki büklüm garibim :1: şu kız az daha uzun olaydı keşke :32:

ayyy çok heyecanlıyım breshkam dilerim rabbim yüzümü tek seferde güldürür:nazar:senin mercimeğinide yerim ben yaaaaa zuzum benim:16:kısss yağmur sen bi hamiş kal ben sana tickerların en güzelini bulup yapıcam canım benim:48:şeydacım drun korunma süresi verdimi peki sana işşallah tez zamanda sağlıklı bi bebişin olur:emir_bebek:ayyy tatlı cadım o kız doğurdumu yani maşşallah yaaaa başına onca şey geldi ma bebiş sapasağlam doğdu yani bazen kocişe diorumki seni alıp bi diziye gidesim var orda hayat daha sorunsuz ve mucizevi haksızmıyım canlarım:53:
amin canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle :54:

Son düzenleme:
hadi hayırlısı bakalım breshkacımmmm:nazar:istediğin ticker olsun yağmurum benim sen bi hamiş kal gerisi kolay tatlım:13:şeydacım dur bakalım test sonuçların falan belli olsun ondn sonra yeniden başlarsın bebiş çalışmalarına:17:

he iyi sevindim bak buna... hadi bi konu acalim yaa olmaz mi???

gülüm bana uyar siz bilirsiniz yani

ayyy yeni sustum şekerim dur sende ağlama şimdi valla açarım muslukları gene :45:

oh oh bugün birini güldürmüşüm :21::21::21:
bu arada koptum yaaaa:9::9: kanalları geziyordum feriha varmış bugün çocuk kızı öpüyor ama kamburu çıkmış resmen iki büklüm garibim :1: şu kız az daha uzun olaydı keşke :32:

aman aman ağlamıyorum ben valla bak,açma muslıuk falan...:1:
ayrıca o sahneye gülmemek elde değilki. emir sırık ,ferihada bildiğin yanında cüce. kız uzun olsa kaç yazar, ayrıca buzzz gibi biri,güzel ama sevimsiz bence

kızlar benim çok uykum geldi .... :26: ben kaçıyorum hepinize iyi geceler ay ne zor yazdım şu cümleleri gözlerim kapanıyor ...

iyi geceleeeer:54::54::54::54::54::54:

evet tatlım aynn öle bi 5 aralk geçsin...benim doğum günüm 26 arlıktaydı..ailem çok sevndiğinden doğum günmde bebişe alcklardı bişler kardeşim puset biri altını açamk içn altına bişe konuluyo ya ondan olcktı biri onu biri bunu ama olmadı..5 arlığı sabırsızlıkla beklyorumm

gülüm bana uyar siz bilirsiniz yani

aman aman ağlamıyorum ben valla bak,açma muslıuk falan...:1:
ayrıca o sahneye gülmemek elde değilki. emir sırık ,ferihada bildiğin yanında cüce. kız uzun olsa kaç yazar, ayrıca buzzz gibi biri,güzel ama sevimsiz bence

eeveeeeeeettttttttt fikri olan??????

iyi geceler breshkaciimm...:54:

ay yandim yandim hala yaniyorum :27::27::27::27::37::37::37::37::37::37::37:
anacim ya su tursuyu acisiz olanini getirseydin bana neolurdu ya ay sümüyüm akti:1::1:
yok anam iyiki canim cekmiste yemisim azicik. Allah kimseyi yakmasin

ay yandim yandim hala yaniyorum :27::27::27::27::37::37::37::37::37::37::37:
anacim ya su tursuyu acisiz olanini getirseydin bana neolurdu ya ay sümüyüm akti:1::1:
yok anam iyiki canim cekmiste yemisim azicik. Allah kimseyi yakmasin

dayanamadi geri geldi :1::1::1::1: yanma kuzum yanma... tatli bir seyler ne bileyim kocisin üflesin gecer...

eyyyy çok yazmışsınız yaa okumasam olur mu :17::17::17:

kankitom canım katalogdan beğenelim canımm... kendine de dikkat et. hafif besinler tüket. öptüm çokkk:54::54::54:

napıyorsunuz bakim kızlarrrrrrrrrrrrrr
varmı bi haber, değişiklik.....

ooo kizlar kimsenin bi fikri yok mu??? hadi bi konu acin da konusalimmm...:52::52::52::52::52:

ne yabayım kıssss, kızancıkları yatırdım biraz bakınayım dedim..
sen ne yaparsın...

ben de naparim iste, herif laptoptan film izler ben de arkasinda pc'den size laf yetistiriyem... arada bi dönüp kafami sisirdin diyo ama napiiimmm burayi birakamiyorum :1::1::1:

Back