- Konu Sahibi bebegim_01
-
Merhaba hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.Bende bende hamileyim ama henüz göremedik bizde keseyi adetim 1 gün geçtiğinde yaptırmıştım kan tahlilimi 79.35 çıkmıştı 2 gün sonrada son adetime göre 4+4 tü doktora gittim ama göremedik tabi 2 hafta sonra bakalım dedi.sen ne zaman gittin??? benzer durum bizim ki paylaşırsan sevinirim
iyiki bu topik var içim nasıl rahatladı yazdıklarınızı okuyunca anlatamam bende sat 27 ocak ve muhtemelen tam bilmesemde 2 3 haftalık hamileyim bugun doktora gittim kasıktan ultrosonla baktı ve bebişimi göremedi zaten söylemişti görünmez diye ama dedi biz kesesi görünmeyen her gebelige kimyasal gebelik diyoruz dedi 2 hafta sonra gel hem bebegi hem kesesini görürüz dedi ben yinede çok korktum:18: ama burayı okuyunca baktımki herkesin 20den sonra kese görünecek rahatladım inşallah hepimize bebeklerimiz sıkıca tutunurbu arada kan testi yaptıranların degerleri kaç çıktı
doktor kontrolü bekliyor herkes umarım iyi haberler alırız. HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUNNNben doktora perşembe gittim daha cok küçük göremeyiz dedi .AYIN 24 DE GİDİCEM.ultrasonla kontrol olucam .merakla bekliyorum o günü
iyiki bu topik var içim nasıl rahatladı yazdıklarınızı okuyunca anlatamam bende sat 27 ocak ve muhtemelen tam bilmesemde 2 3 haftalık hamileyim bugun doktora gittim kasıktan ultrosonla baktı ve bebişimi göremedi zaten söylemişti görünmez diye ama dedi biz kesesi görünmeyen her gebelige kimyasal gebelik diyoruz dedi 2 hafta sonra gel hem bebegi hem kesesini görürüz dedi ben yinede çok korktum:18: ama burayı okuyunca baktımki herkesin 20den sonra kese görünecek rahatladım inşallah hepimize bebeklerimiz sıkıca tutunurbu arada kan testi yaptıranların degerleri kaç çıktı
Merhaba hayırlı olsun. benimde sat 28 ocak çok yakın tarihler.okuduysan diğer yazıları bende göremedim henüz ve çok üzülmüştüm burada aynı durumla karşılaşan arkadaşları okuyunca birazda olsa rahatladım.paylaşmak güzel:)ben adet tarihim 1gün geçtiğinde yaptırdım 79.35 çıkmıştı .senin kaç çıktı???
günaydın canım ben 4 martda yaptırdım 657 çıktı salı günü tekrar yaptırıcam inşallah 3000leri bulurum doktor 18 martda gel hem keseyi hem bebegi görürüz dedi.senin bebeginde hayırlı olsun inşallah biran önce bebekleri görürüz
merhaba bende kasım annesi olacağım inş.... reglim 1 gün geçmişti dün idrar testinde çift çizgiyi görünce hemen kan testide yaptırdık 889 çıktı......
ben daha dr gitmedim 6.-7. haftada gitsem olurmuki şimdi gitmeyip????
canım senın ıkızın olabılır:)degerin epey bi yuksek..yada erken dölenmıs bebişin..allah kucagına almayı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?