- Konu Sahibi bebegim_01
slm bayanlar ben 28ocakta 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.şimdi size sorum düşük yapan arkadaslar ilk düşük sonrası sizden genetik testler kromozom analizi falan böle testler istendimi yaptıran varmı aranızda.kadın dogumcum gerek yok diyo ilk düşük oldugu için tüp bebek merkezindeki dr da yaptırmamı istedi.oldukcada pahalı testler.napacagıma karar veremedim.aslında en az 2 düşük sonrası arastırma yapılıyomus 1.düşüge tesadüf tekrar hamile kalıp düşük yasıycaksın diye bişey yokta diyolar .cvp verirseniz sevinirim.tskler.:26:
nuurrrr cum ben yaptırdım o testleri çünkü arka arka ya iki defa karnımda kalp atışları durdu bebeklerimin çok zor kürtaj olmak çok üzücü eve eli boş dönmek ne demek çok iyi bilirim
drun çok iyi bir insanmış bana hiç bir dr demedi test yaptır diye ben kendim yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı sonrasında hamile kaldım ve kan sulandırıcı iğne kullandım hergün ve bebeğime kavuştum
drunu tebrik ediyorum önce hakikaten insanmış muhakkak yaptır bu testleri üniversite hastanelerinde yaptırabilirisin sağlık güvencen varsa bedavaya
özel laboratuvarlar pahalı evet ama ünv sonuç daha güvenilir bana göre yaptır derim ben aynı sorunu yaşamış biri olarak hiç üzülme stresede girme herşeyin bir çaresi var allah dermansız dert vermesin canım sorun olursa özelden msj at cevaplarım