2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttttttttttttttt gelmeye ceseretınız yokmu lannnnnnnnnnnnnnn

çıkınnnnnnnnnnn karşımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben bu topıgın kötu kalpli cadısıyımmmm

gelen olursa döverımmm

nöbetteyım...

hadı gelın cesaretınız mı yok

hhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız allah seni hehhe yapma bebikleri korkutucan gerçekten ya bu aya pek hamile kalan yok heralde

merhabalar herkese
ben bugun ögrendim hamile oldugumu o nedenle icim icime sigmiyor ve cok mutluyum :)
ikinci bebisim olacak ins ilk i 2009 mart bebegi fakat subatta geldi acaleci veledim :)
ismi arda kaan
suan cok heyecanliyim hesaplarima göre kasim annesiyim bende fakat pazartesi dr a gidince anlasilacak hersey :)

kızlar bende kasım annesi olucam inşallah...
sat 27 ocak...23 şubatta idrar testinde, dün de kan testinde öğrendim kuzcuğumun gelişini....
şu an 4+3 teyim...hayırlısı bakalım...

sat 27 ocak...23 şubatta idrar testinde, dün de kan testinde öğrendim kuzcuğumun gelişini....

hayırlı olsun canım... allah korusun bebişlerı... çok sevındımm

hoşgeldin iz :)))
burda bir sen bir ben bir kişi daha var sanırım daha çok azız benim 31 ekim ama kasımı bulur heralde ekimede kasımada giriyorum burası bir çoğalsa keşke

kızlar daha marta yeni girdik artık gelmeye başlar yavaş yavaş hamileler. ben 3,5 ay önce düşük yaptım bu ay umutluyum inşallah aranıza bende katılırım ayın ondördünde belli olur...dua edin ne olur..

bende geçen sene kasımda düşük yapıp bugunlerde hamile olduğumu öğrenmiştim...umarım sende çift ççizgiyi görürsün bu ay....hayırlısı olsun herşeyin...

Benimde 13 Martta adetim. Ben de bekliyorum. İçimden bir ses hamilesin diyor. İnşallah hayırlısı...

amnnnnnnnnnnnn 2011 anaları da olusmaya baslamıs. 2009 cularda bize diyordu ahha ahhh zaman ne cauk gecıyor

bayanlar heranınızın tadını cıkarın gercekten cook guzel seyler sızı beklıyor

sağlıkla kucaklarınıza alırsınız ıns

Merhaba arkadaşlar 26 şubatta kan testi ile ögrendim adet tarihim 1 gün geçmişti hcg 79.35 ama bugün doktora gittim 4+4 tü bugün keseyi göremedik doktorum erken 2 hafta sonra baklım dedi umarım 2 hafta sonra görebilirim kafam çok karıştı umarım ters birşey olmaz....

Ben de geldiiiiim Kasım'a
21 şubatta idrar testiyle öğrendim ilk olarak, 24'ünde de kan testi yaptırdım
sonuç:1910 hamileyim ama hala inanamıyorum gerçek olduğuna
Hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah

Selam ÇiÇeği burnunda anneler...Bende kasım 2010 annesiyim satım 8 şubattı 15 martta öğrendim hamile olduğumu ve 10 kasım 2010 da doğdu SUEDAmmm...Biraz sıkıntılar çekeceksiniz ama annelik herşeye değer...Şimdi meleğimi uyuttum ve onu seyrediyorum mis kokulu saçlarını öpüyorum...Sizin topiği görünce içimi bir mutluluk sardı...boooool hamileli ve boool sağlıklı bir topik olsun inşallah seneye bu zamanlar sizde bu güzel cümleleri kurun...

slm bayanlar ben 28ocakta 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.şimdi size sorum düşük yapan arkadaslar ilk düşük sonrası sizden genetik testler kromozom analizi falan böle testler istendimi yaptıran varmı aranızda.kadın dogumcum gerek yok diyo ilk düşük oldugu için tüp bebek merkezindeki dr da yaptırmamı istedi.oldukcada pahalı testler.napacagıma karar veremedim.aslında en az 2 düşük sonrası arastırma yapılıyomus 1.düşüge tesadüf tekrar hamile kalıp düşük yasıycaksın diye bişey yokta diyolar .cvp verirseniz sevinirim.tskler.:26:

slm kızlar bu topiği benimle hemen hemen aynı zamanda yani ocak ayında düşük yapan arkadaşımız açmıştı ne güzel hamilelerimiz gelmiş bende 12 ocakta 7 haftalık bebğimimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra hiç regl olamadan tekrardan hamile olduğumu öğrendim fakat 39. gün yumurtlamam oldu henüz 4 haftalık dün druma gittim küçük olduğu için keseyi göremedik cuma tekrardan gidicem 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için bununda öle olduğunu sanıyorum ama drum hamilesin sen dedi hakkımızda hayırlısı bakalım eğer öle isem kasım annesi olucam arkadaş aslında ekim anneleri die açıcaktı ama yanlış açmış bende belki kasım oluruz Rabbim söyletmiştir demiştim

Benim de ilk gebeliğim 8 haftalık düşükle sonuçlanmıştı. Öyle testler yaptırmadım. Genelde ilk gebelikte sıkça rastlanıyormuş. 2. bir çok sıkıntıya rağmen vaktinde doğdu. 3. de 25. haftalık erken doğdu. Ben de bu ay niyetlendim. Fakültede yaptırsan yine para istiyorlar mı? Ben dün kan verdim. Genetik testi için. Para filan demediler. Bir ay sonra dediler. Ama benim hepsi normal yolla idi. Bir de protein S ve C testi yaptırmıştım. Protein S düşük çıkmıştı. Şimdi bebe aspirini içiyorum her gün bir tane. İstersen Protein S ve C yi sor doktoruna istersen. Eminim ki çok üzülmüşsündür. İnşallah yeni hamileliğinde sorun olmaz. Psikolojik olarak hazır hissettiğinde yeniden denersin. Folik asit içmeye doktoruna sorarak başlayabilirsin... Geçmiş olsun...

hoşgeldiniz 2011 kasım anneleri ben 2010 kasım annesiyim şimdi meleğim 4 aylık oldu bende 8 martta öğrendim hamile olduğumu veeeeee su gibi akıp geçti hamilelik dersemde inanmayın çok zordu ama değdi gül kokulu kızım kollarımda artık allah sizede nasip etsin ne güzel telaşlar içindesiniz hadi hayırlısı herkesi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…