- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
Bütün büyülü bahcelere merhaba!
uzun süredir forumu takip edip sessizce bilgi aliyordum, nihayet üye oldum ve gördügünüz gibi ilk mesajimi paylasiyorumbircogunuz gibi bende kismetse Kasım ayinda Anne olcam doktorum kafami biraz karistirmis durumda cünkü kacinci haftada oldugumu hala net bi sekilde söyleyemedi bana bende size bir danisayim dedim....son adet adetim 19 ocak fakat son aylarda cok düzensiz oluyordum - 33 ila 45 gün arasi. iliskiye 05.02-11.02 arasi girdim (balayindaydikda ) 23.02. test cok silik de olsa pozitif cikti. 26.02. doktora gittim beta hcg 979 fakat kese görünmedi. 05.03 tekrar gittim ve bu sefer 12mm kese göründü fakat bu seferde bebisi göremedik. bu hafta tekrar gelmemi istedi. gitsemmi beklesemmi bilemedim birde kac haftalik onu cok merak ediyorum. kendim hesapladigimda 6ci hafta gibi geliyor bana ama emin olamadim, siz ne dersiniz???
Arkadaşlar benim sat 28 ocaka muhtemelen geç yumurtladım çünkü ilişkiye girdiğim günler belliydi kesemizi daha göremedik kasıklarımda batmalar rahimde biraz ağrı oluyoo sizlerde oluyormu bide bana doktorum ilaç vermedi cts gel konuşuruz dedi ben dayanamadım dün başka bi doktora gittim oda progestan ve folik plus verdi haliyle kafam karıştı cts kadar bişey kullanmamayı düşünüyorumm umarım doğrudur..
hoşgeldin canım bebişinde hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip eder inşallahBütün büyülü bahcelere merhaba!
uzun süredir forumu takip edip sessizce bilgi aliyordum, nihayet üye oldum ve gördügünüz gibi ilk mesajimi paylasiyorumbircogunuz gibi bende kismetse Kasım ayinda Anne olcam doktorum kafami biraz karistirmis durumda cünkü kacinci haftada oldugumu hala net bi sekilde söyleyemedi bana bende size bir danisayim dedim....son adet adetim 19 ocak fakat son aylarda cok düzensiz oluyordum - 33 ila 45 gün arasi. iliskiye 05.02-11.02 arasi girdim (balayindaydikda ) 23.02. test cok silik de olsa pozitif cikti. 26.02. doktora gittim beta hcg 979 fakat kese görünmedi. 05.03 tekrar gittim ve bu sefer 12mm kese göründü fakat bu seferde bebisi göremedik. bu hafta tekrar gelmemi istedi. gitsemmi beklesemmi bilemedim birde kac haftalik onu cok merak ediyorum. kendim hesapladigimda 6ci hafta gibi geliyor bana ama emin olamadim, siz ne dersiniz???
selam arkadaşlar bende kasımda doğum yapıcam allah izin verirse. şuan 5+1 günlük bebişim. kızlar doktora gittiniz mi? ben yarına randevu aldım ama acaba erken mi davrandım
cnm hoş geldin nette güvenme güzelim bana doktor 4 hafta dedi nette 6 yazıyo
kızlar mideniz bulanmaya başladımı peki ben bugün çok kötü durumdaydım bide aşermeye başladım ekşi erik istiyorum tuzla banıp yicektim ama bulamıyoruz:18: delircek gibi istiyorumçok güzel bir duygu çok duygusal oldum ben yaa
kızlar kendimden bahsedeyim birazben 1.5 senelik evliyim istde yaşıyorum bu zamana kadar bebiş istedik olmadı doktora gittim rahim filmi yumurtlama takibi derken hiç bir sorun çıkmadı ve ben bu geçen ay dedim olmuyo artık tüp bebek olcak heralde dedim annemlere gittim hava deeğişimi aldım sonra eşimin yanına geldim ve hiç kafama takmadım olmuyo heralde daha olaz dedim takmadığım ay oldu halşa inanamıyorum şoktayım
günaydın canım ben 4 martda yaptırdım 657 çıktı salı günü tekrar yaptırıcam inşallah 3000leri bulurum doktor 18 martda gel hem keseyi hem bebegi görürüz dedi.senin bebeginde hayırlı olsun inşallah biran önce bebekleri görürüz
Merhaba ben 2010 Kasım annesiyim. Yazınızı görünce çok duygulandım. Son adet tarihim 27 ocak, ilk kan testi yaptırıp hamileliğimi öğrendiğim gün ise 4 marttı. 1 Kasımda kızıma kavuştum. Şimdi minik Ece'm kucağımda. Sizler de sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah...
Bütün büyülü bahcelere merhaba!
ben gitmedim daha şimdi gitsem kese ya görünce ya görnmicek stress olacm oyüzden geç gidiyorum....
cnm ben devlete gittim bhgc orda yaptırdığım için bi görüneyim dedi doktor bana belki dış gebelik olabilir dedi bebek yok dedi var dedi beni çok üzdü hemen ordan özele gittim hemen keseyi gördü devletin makinaları biraz geriden geliyo cnm zaten dava açılmış cinsiyeti yanlış sölüyomuş öle işte özele git hemen çıkar cnm
doktor neye göre hesaplıyor peki sata göre değil mi yoksa seninki geç döllenme falanmıymış
cnm makine gösteriyo onu ona göre yapmışlar senin kaç gün geçti bence erken de olsa kese her zaman görünür cnm
bende hiç bir şey yok çok şükürr şimdilik aman dilimi ısırayım normal hayatıma devam ediyorum....
maşallah ne güzel mucize çocuk desennize...inş hep böyle şanslı olur.....
merhaba bende kasım annesi olacağım inş.... ama topiğin adı ters olmamışmı biz kasım 2011 annesi olacaz kasım hamilesi değilki....
adı 2011 kasım anneleri taze hamileler daha uygun değil mi
inşallahseninki ilk mi hemen mi oldu cnm
slm kızlar bende galiba 2011 kasım annesi oluyorum, ayy söylemesi bile güzel, dün beta 27 çıktı, daha erken ve değer düşük, kimyasal gebelik değilde inşallah bende arnızda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?