2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar mideniz bulanmaya başladımı peki ben bugün çok kötü durumdaydım bide aşermeye başladım ekşi erik istiyorum tuzla banıp yicektim ama bulamıyoruz:18: delircek gibi istiyorum çok güzel bir duygu çok duygusal oldum ben yaa

Hayırlı olun. Allah hayırlısıyla kucağınaalmayı nasip etsin...

canım bende gittigimde keseyi göremedi ve bende muhtemelen geç yumurtladım doktor sana verdigi ilaçların aynısından banada verdi folik plus zaten hamilelikten önce kullanılması gerek progestanıda beklenen bebek oldugu için veriyorum dedi seninle benim hikayelerimiz benzedigi için söylüyorum bence kullan ben kullanıyorum bi problem yok allaha şükür

kızlar kendimden bahsedeyim biraz ben 1.5 senelik evliyim istde yaşıyorum bu zamana kadar bebiş istedik olmadı doktora gittim rahim filmi yumurtlama takibi derken hiç bir sorun çıkmadı ve ben bu geçen ay dedim olmuyo artık tüp bebek olcak heralde dedim annemlere gittim hava deeğişimi aldım sonra eşimin yanına geldim ve hiç kafama takmadım olmuyo heralde daha olaz dedim takmadığım ay oldu halşa inanamıyorum şoktayım

hoşgeldin canım bebişinde hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip eder inşallah

selam arkadaşlar bende kasımda doğum yapıcam allah izin verirse. şuan 5+1 günlük bebişim. kızlar doktora gittiniz mi? ben yarına randevu aldım ama acaba erken mi davrandım

ben gitmedim daha şimdi gitsem kese ya görünce ya görnmicek stress olacm oyüzden geç gidiyorum....
cnm hoş geldin nette güvenme güzelim bana doktor 4 hafta dedi nette 6 yazıyo

doktor neye göre hesaplıyor peki sata göre değil mi yoksa seninki geç döllenme falanmıymış

bende hiç bir şey yok çok şükürr şimdilik aman dilimi ısırayım normal hayatıma devam ediyorum....

maşallah ne güzel mucize çocuk desennize...inş hep böyle şanslı olur.....

Merhaba ben 2010 Kasım annesiyim. Yazınızı görünce çok duygulandım. Son adet tarihim 27 ocak, ilk kan testi yaptırıp hamileliğimi öğrendiğim gün ise 4 marttı. 1 Kasımda kızıma kavuştum. Şimdi minik Ece'm kucağımda. Sizler de sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz inşallah...

tşkler canım inşallah bende senin gibi bebegimi sagsalim kucagıma alırım umarım sende kızınla bi ömür saglıklı ve mutlu olursunuz

iyi akşamlar kızarr bende 2010 kasım annesiyim topiğinizi görünce hamileliğimin ilk günleri aklıma geldi ilk heyacan bthg değerleri :)

çok güzel bir ayda doğum yapacaksınız kışın pek dışarı çıkılmıyor evde bebeğinizle ilgilenirsiniz bahardada tam gezilcek zamanları olcak ayrıca kıışnda fazla kilolarınıdanda kurtulmuş olacaksınız yaza kadar çok vaktiniz olacak hepinize sağlık diliyorum hayırlısıyla sapasağlam alın bebişlerinizi kucağınıza :)

bence senin ayın 6 sında veya 7sinde yumurtan olgunlaşmıştır.şu anda da 7. haftanın 3 günündesindir.

selamlar herkese...
baktim da bu gun bizimkiler dökülmüs topiginize .. ben de 2010 kasim annesiyim...
gecen sene bu zamanlar sizin durumunuzdaydik, o vakitleri animsadim...
umarim hepinizin hamileligi yolunda gider ve saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz... allah bagislasin yavrularinizi...

sanki midem çalışmıyo gibi hiç bir şeyden tat alamıyorum ama yinede yiyorum her gördüğümü istiyorum sadece cnm yemek yemek istemiyo hep dışardan istiyo buda zararlı bişey ama acaba bebişden gelen bir huy mu :26:

merhaba bende kasım annesi olacağım inş.... ama topiğin adı ters olmamışmı biz kasım 2011 annesi olacaz kasım hamilesi değilki....

adı 2011 kasım anneleri taze hamileler daha uygun değil mi

düzeltim şeker olmuş mu

arkadaşlar merhaba,
bende yeni katıldım aranıza dün öğrendim hamile olduğumu şuan 3 haftalık bugün doktora gidecem ama bilmiyorum görebilirmiyiz keseyi daha çok küçük çünkü çok merak ediyorum umarım hepimiz için herşey yolunda gider..

bütün kasım hamilelerinin gözüaydın olsun inanın çok mutlu oldum.haberlerinizi okudum bende ümit ettim ama olmadı rabbim hayırlısını versin insaallah.

inşallah seninki ilk mi hemen mi oldu cnm

evet canım ilk.... hemen oldu sayılır 2. ayımızda çok şükürrr.....inş dr amcamızda güzel haberleri verir......

slm kızlar bende galiba 2011 kasım annesi oluyorum, ayy söylemesi bile güzel, dün beta 27 çıktı, daha erken ve değer düşük, kimyasal gebelik değilde inşallah bende arnızda olurum

slm kızlar bende galiba 2011 kasım annesi oluyorum, ayy söylemesi bile güzel, dün beta 27 çıktı, daha erken ve değer düşük, kimyasal gebelik değilde inşallah bende arnızda olurum

hayırlı olsun inş...... batın ne zmaandi çokmu erken yaptırdın testi.... inş güzel haberler alırsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…