2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bende kısmetse kasım annesi olacağımm ..

Arkadaşlar aralık ayında negatif tüp bebek denedim sonuç negatif oldu ve ben şuan doğal yolla hamileyim şükürler olsun Allah isteyen herkese versin inşallah..Bi mucize benim bebeğim hiç aklımda yokken geldi, benim hiç umudum yoktu adetim tedaviden gecikmiştir sanıyodum pazar günü idrarda gördük benim sat 28 ocak dün kanda 1.259 çıktı değer doktorum vajinal ultrason yapmadı karından baktı rahim kalınlaşmış dedi ama keseyi göremedik cts yi iple çekiyorumm..

Son düzenleme:

ayyyy çok güzel.....mucize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...hayırlı olsun şimdiden....

tebrik ederim canım sen ne biz aynı yollardan geçmişiz bende martda tüpbebek tedavisine başlayacaktım bi baktım ki hamileyim allahım inşallah kucagımıza almayı nasip eder bende cumartesi doktora gidecegim inşallah bebişlerimizi görürüz

Allah isteyen herkese versin ,,
canım evet benim sat 28 ocak siz keseyi gördünüzmü kan değerin nasıl,

Arkadaşlar benim sat 28 ocaka muhtemelen geç yumurtladım çünkü ilişkiye girdiğim günler belliydi kesemizi daha göremedik kasıklarımda batmalar rahimde biraz ağrı oluyoo sizlerde oluyormu bide bana doktorum ilaç vermedi cts gel konuşuruz dedi ben dayanamadım dün başka bi doktora gittim oda progestan ve folik plus verdi haliyle kafam karıştı cts kadar bişey kullanmamayı düşünüyorumm umarım doğrudur..

hayırlı olsunnn bebişin benimde sat 28 ocak bizde keseyi göremedik 15inde gidicez tekrar benimde kasıklarımda agrılar oluyor.doktor folik asit verdi sadece bana.bebegini saglıkla kucağına alman dileğiyle tekrar hayırlı olsun

seninkide canım hayırlı olsun Maşallahh bütün minnoşlara
ben çalışıyorum oturmaktan olabilirmi bilmem bu ağrılar..kendimi yormamaya çalışıyorum evde hiç bir iş yapmıyorum tatil ilan ettim kendime hayırlısıyla birde kesemizi görebilseydik..

Bütün büyülü bahcelere merhaba!

uzun süredir forumu takip edip sessizce bilgi aliyordum, nihayet üye oldum ve gördügünüz gibi ilk mesajimi paylasiyorum bircogunuz gibi bende kismetse Kasım ayinda Anne olcam doktorum kafami biraz karistirmis durumda cünkü kacinci haftada oldugumu hala net bi sekilde söyleyemedi bana bende size bir danisayim dedim....son adet adetim 19 ocak fakat son aylarda cok düzensiz oluyordum - 33 ila 45 gün arasi. iliskiye 05.02-11.02 arasi girdim (balayindaydikda ) 23.02. test cok silik de olsa pozitif cikti. 26.02. doktora gittim beta hcg 979 fakat kese görünmedi. 05.03 tekrar gittim ve bu sefer 12mm kese göründü fakat bu seferde bebisi göremedik. bu hafta tekrar gelmemi istedi. gitsemmi beklesemmi bilemedim birde kac haftalik onu cok merak ediyorum. kendim hesapladigimda 6ci hafta gibi geliyor bana ama emin olamadim, siz ne dersiniz???

Son düzenleme:
hani kızlar kasım hamişleri yok mu tek iki kişi mi doğurcaz hadi buyrun

merhaba bende kasım annesi olacağım inş.... ama topiğin adı ters olmamışmı biz kasım 2011 annesi olacaz kasım hamilesi değilki....

adı 2011 kasım anneleri taze hamileler daha uygun değil mi

selam arkadaşlar bende kasımda doğum yapıcam allah izin verirse. şuan 5+1 günlük bebişim. kızlar doktora gittiniz mi? ben yarına randevu aldım ama acaba erken mi davrandım

Canı hayırlı olsun bebeğin. Folik asit hamilelikten önce bile aylar öncesinden kullanılıyor. Onu içmelisin bence. Progestanı da bebek tutunsun diye vermiştir. Bazen lekelenmeler olabiliyor o da düşük tehtiti olabiliyor. Progestanı o yüzden önlem amaçlı vermiştir anlatmışsan gebelik öykünü. Allah tüm hamilelere bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Benim SAT'ım 12 Şubat. Bekliyorum birkaç gün sonra belli olur benimde var mı yok mu?

merhaba bende kasım annesi olacağım inş.... ama topiğin adı ters olmamışmı biz kasım 2011 annesi olacaz kasım hamilesi değilki....

adı 2011 kasım anneleri taze hamileler daha uygun değil mi

bilmem heycandan olmalı ama ben bir terslik bulmuyorum cnm yeni hamişler anlamında cnm aramıza hoş geldin

selam arkadaşlar bende kasımda doğum yapıcam allah izin verirse. şuan 5+1 günlük bebişim. kızlar doktora gittiniz mi? ben yarına randevu aldım ama acaba erken mi davrandım

hayırlı olsun canım.. bende 5. haftada gidicem doktora şu an 4+3 günlük hamileyim ne kadar erken gidersek o kadar iyi olurmuş verilecek vitaminler beslenme şekli bakımından... etrafımdakilerin tavsiyesi bu söylediklerim :)

hoş geldin aramıza netten mi hesapladın ben netten hesaplarken 6 haftalık yazıyo ama bende 2 gün önce doktora gittim 4 haftalık dedi adetim 9 gün geçmişti kesesini gördü ama çok ufak dedi çok zor gördü inşalla kalp atışınıda hep beraber duyarız rabbimin izniyle cnm kaç günün geçti bence erken değildir cnm vitaminlerini alırsın en önmlisi bu hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin

cnm hoş geldin nette güvenme güzelim bana doktor 4 hafta dedi nette 6 yazıyo

hoşbuldum canım.. evde idrar testi yapmıştım geçtiğimiz hafta... bu hafta pazartesi günü de kan testiyle kesinleşmiş oldu..

ne güzel allah tamamına erdirsin peki bhgc kaç çıktı cnm benim 7000 bin çıktı çok korktum adetim 7 gün geçerken yaptım cnm ne güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…