- Konu Sahibi bebegim_01
-
Bende kısmetse kasım annesi olacağımm ..
Arkadaşlar aralık ayında negatif tüp bebek denedim sonuç negatif oldu ve ben şuan doğal yolla hamileyimşükürler olsun Allah isteyen herkese versin inşallah..Bi mucize benim bebeğim hiç aklımda yokken geldi, benim hiç umudum yoktu adetim tedaviden gecikmiştir sanıyodum pazar günü idrarda gördük benim sat 28 ocak dün kanda 1.259 çıktı değer doktorum vajinal ultrason yapmadı karından baktı rahim kalınlaşmış dedi ama keseyi göremedik cts yi iple çekiyorumm..
ilk ben yazmış olayım kasım annişi olarak inşallah :)
Bende kısmetse kasım annesi olacağımm ..
Arkadaşlar aralık ayında negatif tüp bebek denedim sonuç negatif oldu ve ben şuan doğal yolla hamileyimşükürler olsun Allah isteyen herkese versin inşallah..Bi mucize benim bebeğim hiç aklımda yokken geldi, benim hiç umudum yoktu adetim tedaviden gecikmiştir sanıyodum pazar günü idrarda gördük benim sat 28 ocak dün kanda 1.259 çıktı değer doktorum vajinal ultrason yapmadı karından baktı rahim kalınlaşmış dedi ama keseyi göremedik cts yi iple çekiyorumm..
tebrik ederim canım sen ne biz aynı yollardan geçmişiz bende martda tüpbebek tedavisine başlayacaktım bi baktım ki hamileyimallahım inşallah kucagımıza almayı nasip eder bende cumartesi doktora gidecegim inşallah bebişlerimizi görürüz
ayyyy çok güzel.....mucize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...hayırlı olsun şimdiden....
Arkadaşlar benim sat 28 ocaka muhtemelen geç yumurtladım çünkü ilişkiye girdiğim günler belliydi kesemizi daha göremedik kasıklarımda batmalar rahimde biraz ağrı oluyoo sizlerde oluyormu bide bana doktorum ilaç vermedi cts gel konuşuruz dedi ben dayanamadım dün başka bi doktora gittim oda progestan ve folik plus verdi haliyle kafam karıştı cts kadar bişey kullanmamayı düşünüyorumm umarım doğrudur..
hayırlı olsunnn bebişinbenimde sat 28 ocak bizde keseyi göremedik 15inde gidicez tekrar benimde kasıklarımda agrılar oluyor.doktor folik asit verdi sadece bana.bebegini saglıkla kucağına alman dileğiyle tekrar hayırlı olsun
hoş geldin cnm ne zaman öğrendin gözün aydın allah kucağınada almayı nasip eylesin
Arkadaşlar benim sat 28 ocaka muhtemelen geç yumurtladım çünkü ilişkiye girdiğim günler belliydi kesemizi daha göremedik kasıklarımda batmalar rahimde biraz ağrı oluyoo sizlerde oluyormu bide bana doktorum ilaç vermedi cts gel konuşuruz dedi ben dayanamadım dün başka bi doktora gittim oda progestan ve folik plus verdi haliyle kafam karıştı cts kadar bişey kullanmamayı düşünüyorumm umarım doğrudur..
merhaba bende kasım annesi olacağım inş.... ama topiğin adı ters olmamışmı biz kasım 2011 annesi olacaz kasım hamilesi değilki....
adı 2011 kasım anneleri taze hamileler daha uygun değil mi
selam arkadaşlar bende kasımda doğum yapıcam allah izin verirse. şuan 5+1 günlük bebişim. kızlar doktora gittiniz mi? ben yarına randevu aldım ama acaba erken mi davrandım
selam arkadaşlar bende kasımda doğum yapıcam allah izin verirse. şuan 5+1 günlük bebişim. kızlar doktora gittiniz mi? ben yarına randevu aldım ama acaba erken mi davrandım
hayırlı olsun canım.. bende 5. haftada gidicem doktora şu an 4+3 günlük hamileyim ne kadar erken gidersek o kadar iyi olurmuş verilecek vitaminler beslenme şekli bakımından... etrafımdakilerin tavsiyesi bu söylediklerim :)
hoşbuldum canım.. evde idrar testi yapmıştım geçtiğimiz hafta... bu hafta pazartesi günü de kan testiyle kesinleşmiş oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?