- Konu Sahibi bebegim_01
-
slm bayanlar ben 28ocakta 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.şimdi size sorum düşük yapan arkadaslar ilk düşük sonrası sizden genetik testler kromozom analizi falan böle testler istendimi yaptıran varmı aranızda.kadın dogumcum gerek yok diyo ilk düşük oldugu için tüp bebek merkezindeki dr da yaptırmamı istedi.oldukcada pahalı testler.napacagıma karar veremedim.aslında en az 2 düşük sonrası arastırma yapılıyomus 1.düşüge tesadüf tekrar hamile kalıp düşük yasıycaksın diye bişey yokta diyolar .cvp verirseniz sevinirim.tskler.:26:
arkadaşlar bugün doktora gittim ve keseyi gördük..
doktor daha erken göremeyiz ama bakalımdedi ve gördük...2 hafta sonra yine gidicem bu sefer kalp seslerini duymak için inşallah...
Rabbim isteyen herkese bu güzelliği tattırır inşaAllah...
Benim de ilk gebeliğim 8 haftalık düşükle sonuçlanmıştı. Öyle testler yaptırmadım. Genelde ilk gebelikte sıkça rastlanıyormuş. 2. bir çok sıkıntıya rağmen vaktinde doğdu. 3. de 25. haftalık erken doğdu. Ben de bu ay niyetlendim. Fakültede yaptırsan yine para istiyorlar mı? Ben dün kan verdim. Genetik testi için. Para filan demediler. Bir ay sonra dediler. Ama benim hepsi normal yolla idi. Bir de protein S ve C testi yaptırmıştım. Protein S düşük çıkmıştı. Şimdi bebe aspirini içiyorum her gün bir tane. İstersen Protein S ve C yi sor doktoruna istersen. Eminim ki çok üzülmüşsündür. İnşallah yeni hamileliğinde sorun olmaz. Psikolojik olarak hazır hissettiğinde yeniden denersin. Folik asit içmeye doktoruna sorarak başlayabilirsin... Geçmiş olsun...
nuurrrr cum ben yaptırdım o testleri çünkü arka arka ya iki defa karnımda kalp atışları durdu bebeklerimin çok zor kürtaj olmak çok üzücü eve eli boş dönmek ne demek çok iyi bilirim
drun çok iyi bir insanmış bana hiç bir dr demedi test yaptır diye ben kendim yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı sonrasında hamile kaldım ve kan sulandırıcı iğne kullandım hergün ve bebeğime kavuştum
drunu tebrik ediyorum önce hakikaten insanmış muhakkak yaptır bu testleri üniversite hastanelerinde yaptırabilirisin sağlık güvencen varsa bedavaya
özel laboratuvarlar pahalı evet ama ünv sonuç daha güvenilir bana göre yaptır derim ben aynı sorunu yaşamış biri olarak hiç üzülme stresede girme herşeyin bir çaresi var allah dermansız dert vermesin canım sorun olursa özelden msj at cevaplarım
ne güzel canım mutlu sona ulasmıssın Allah bebgini korusun canım.gercekten cok üzücü bi durum ben 3sene normal tedavi gördüm olmadı ve 5.senemde tüp bebekle hamile kaldım cok acılar sıkıntılar yasadım ama dedigin gibi Allaah dermansız dert vermesin.o yüzden sanırım dr um riske atmak istemiyo ben istemeden kendisi önerdi bu testleri yaptırıp sonra tekrar denememi.özelde sordum 13tane testim var ama 6tanesini yapıyo ona bile 1040 tl hesap cıkardılar.sastım kaldım.ben istanbuldayım sen nerde yaptırdın testlerini istanbuldaysan yardımcı olabilirsen sevinirim canım.tsk ederiim ilginden dolayı
cok saol canım dr um 13 tane test yazmıs ama protein c ve s yok içinde:26:sorarım dr um.ilk düşük oldugu için üniv hastanesinde yapıyolarmı bilmiyorum bide ben isatnbuldayım hastanelerdeki yogunluk malum ne kadar güvenilir olur sonuclar bilmiyorum.ama özeller asırı pahalı.6tanesine 1040 dedi dün bitane özele sordum bide yarısı testlerin yani düşün.folik asit kullanmayı hiç bırakmadım zaten inş bi sorun cıkmazda hayırlısıyla tekrar hamile kalabilirim.bebgini allah bagıslasın canım.
2011 kasım mercimekleri de belli olmuş yavaştan bundan sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, kendi istediğiniz için değil mercimekleriniz için yapacaksınız bir çok şeyi, onlar sizin hayatınıza girebilecek bir çok şeyden en muhteşemi..
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı..
seneye bu zamanlarda böyle koca bir sıpa olacak sizin mercimeklerde maşallah demeyi unutmayın teyzeleri
bende geçen sene kasımda düşük yapıp bugunlerde hamile olduğumu öğrenmiştim...umarım sende çift ççizgiyi görürsün bu ay....hayırlısı olsun herşeyin...
heycanlıyım 2 haftalık hamileyim daha çok küçük ultrasonla ayın 24 de görebilicem mutluyum ..
sonu yok ve chnb cok saolun kızlar verdiginiz cvplar için ilginiz için.insanın kendisini anlayan birilerinin oldugunu bilmesi güzel bişey.bakalım olmazsa üniv hastanesine de bi giderim.3düşük olayı cok sacma bir iki kişiden duymustum illaki 3bebek kaybetmiş olmamızmı lazım.yapsalar sorun cıkarmasalar ne olacak sanki.böyle bir konuda insan yalan konusmak istemez ama mecbur kalırsam bende derim ya 2 ya 3düşük yaptım diye.
sonuyok, canım söledigin topikteki bayanlarada yazdım onlarda aynen sizin gibi hemfikirler.
chnb, canım senin durumun daha üzücüymüş 25 haftalık bir kaybın var Rabbim inş kaybettigin bebeginin yerini doldurur.
bende düşük yapınca demiştim eylül annesi olmak nasip olmadı inş kasım annesi olurum ama malesef düşükten sonra kürtaj olmama ragmen hormonal olarak kanamam 25gün devam etti ilişki yasaktı sonrasında kesilmesi için dr um ginera diye dogum kontrol hapı verdi kesildi ama kullanmaya devam ediyorum sanırım mart 19da falan adet olsam Allah nasip ederse aralık annelerine bile zor yetişiyorum.Rabbim inş uzaklastırmaz yakınlastırırda bende tekrara bu mutlulugu yasarım.:26:
hayırlı olsun değerin kaç çıktı bende yarın ilk kez görücem ultrasonda kısmetse hayırlıısı olsun hakkında inş
maşallah barekallah. inşallah dediğin gibi olur canım ya iki kaybım var o kadar istiyorum ki bizimde evimize neşe gelsin bizimde kucaklarımız boş kalmasın artık....
Ayy inşallah ya aynen bende kasımda düşük yaptım ondan önce de 19 haftalık bebeğimi kaybettim. inaşlalh bu ay umudum boşa çıkmaz..
benim değerler 411,7 çıktı. şimdi görünmez biraz daha büyüsün dedi doktor.ayın 24 üne ultrasona gideceğim.folik asit verdi birde günde 3 tane kullanıyorum.hepimiz için hayırılısı olsun :)
Canım ben de 25. haftalık doğumumdan sonra 50 gün sürmüştü kanama. Kendi doktorumu aradım o zaman İstanbul'a ailemin yanına gelmiştim. Orada doktora git demişti ben 40'tan sonra hemen adet oldum sanmıştım. Medipol'e gitmiştim, hormonal bir kist oluşmuş demişti doktor ve bana senin gibi Ginera vermişti.Kullandım, kanaman kesilse bile düzenli kullan. Çünkü biter bitmez bir iki gün içinde adet oluyorsun. Adetini düzenlemiş oluyor canım. Dediğim gibi üzülmemeye çalış ama küçük haftalık düşüklerde kan pıhtılaşma sorunu çok görülüyor, doktoruna sor istersen canım tahlillerinde var mı herhalde vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?