2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

nuurrrr cum ben yaptırdım o testleri çünkü arka arka ya iki defa karnımda kalp atışları durdu bebeklerimin çok zor kürtaj olmak çok üzücü eve eli boş dönmek ne demek çok iyi bilirim
drun çok iyi bir insanmış bana hiç bir dr demedi test yaptır diye ben kendim yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı sonrasında hamile kaldım ve kan sulandırıcı iğne kullandım hergün ve bebeğime kavuştum
drunu tebrik ediyorum önce hakikaten insanmış muhakkak yaptır bu testleri üniversite hastanelerinde yaptırabilirisin sağlık güvencen varsa bedavaya
özel laboratuvarlar pahalı evet ama ünv sonuç daha güvenilir bana göre yaptır derim ben aynı sorunu yaşamış biri olarak hiç üzülme stresede girme herşeyin bir çaresi var allah dermansız dert vermesin canım sorun olursa özelden msj at cevaplarım

arkadaşlar bugün doktora gittim ve keseyi gördük..
doktor daha erken göremeyiz ama bakalımdedi ve gördük...2 hafta sonra yine gidicem bu sefer kalp seslerini duymak için inşallah...
Rabbim isteyen herkese bu güzelliği tattırır inşaAllah...

merhaba hoşgeldin aramıza çok sevindim keseyi görmene tamamına erer inşallah

cok saol canım dr um 13 tane test yazmıs ama protein c ve s yok içinde:26:sorarım dr um.ilk düşük oldugu için üniv hastanesinde yapıyolarmı bilmiyorum bide ben isatnbuldayım hastanelerdeki yogunluk malum ne kadar güvenilir olur sonuclar bilmiyorum.ama özeller asırı pahalı.6tanesine 1040 dedi dün bitane özele sordum bide yarısı testlerin yani düşün.folik asit kullanmayı hiç bırakmadım zaten inş bi sorun cıkmazda hayırlısıyla tekrar hamile kalabilirim.bebgini allah bagıslasın canım.

ne güzel canım mutlu sona ulasmıssın Allah bebgini korusun canım.gercekten cok üzücü bi durum ben 3sene normal tedavi gördüm olmadı ve 5.senemde tüp bebekle hamile kaldım cok acılar sıkıntılar yasadım ama dedigin gibi Allaah dermansız dert vermesin.o yüzden sanırım dr um riske atmak istemiyo ben istemeden kendisi önerdi bu testleri yaptırıp sonra tekrar denememi.özelde sordum 13tane testim var ama 6tanesini yapıyo ona bile 1040 tl hesap cıkardılar.sastım kaldım.ben istanbuldayım sen nerde yaptırdın testlerini istanbuldaysan yardımcı olabilirsen sevinirim canım.tsk ederiim ilginden dolayı

canım ben izmirdeyim fakat ist bi arkadaşım marmara ünv yaptırdı ha bu arada polikliniğe gittiğin zaman 3 düşük yaptım demen lazım çünkü devlet 3 düşükten önce yapmıyor bu testleri (evet çok saçma dediğini duyar gibiyim bende aynen öyle demiştim)ben 3 düşük yaptım dedim hemen infertilite bölümüne gönderip yaptırdık bu testleri ama sonuçlar geç çıkıyor biraz benim 6 ay sürmüştü bütün tahlillerimi toplamam birde hepsine birden kan veremiyorsun çünkü sınırı var 1 gidişte mesela 2 tahlil yaptırabiliyosun 15 gün sonra tekrar gidiyosun yine bu sınırlamayı da devlet koymuş canım tabi birde bu yüzden uzuyor ama muhakkak bunlaı yaptır drunu taktir ettim zaten artık acı çekme çok zor bir durum çünkü belkide seni en iyi anlayanlardan biri benim oyüzden yazına cevap vermeden geçemedim ha birde ''kan pıhtılaşmasıyla düşük yapanların paylaşım topiği '' git bi bak oradaki kızlar istanbulda olanlar sana daha iyi yardımcı oluyorum gelişlerden haberdar edersen sevinirim hoşçakal

2011 kasım mercimekleri de belli olmuş yavaştan bundan sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, kendi istediğiniz için değil mercimekleriniz için yapacaksınız bir çok şeyi, onlar sizin hayatınıza girebilecek bir çok şeyden en muhteşemi..
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı..

seneye bu zamanlarda böyle koca bir sıpa olacak sizin mercimeklerde maşallah demeyi unutmayın teyzeleri

Son düzenleme:

Evet Nur'un dediği gibi her şeyi aynı anda yapmıyor fakülte. Bir de fakültedekiler biraz özeldeki tahlil ve sonuçlara şüpheyle bakıyor. Benden geçen fakültedeki doçent özeldeki çektirdiklerimin (rahim filmi ve histeroskopi)cdlerini istedi. Rapor vardı sorun olmadığını yazan. Biz çok hastada sorun yok yazdığı halde filmlerde sorun gördük dedi. Malesef özel hastanedeki 5 ay önce çektirdiğim filmler makine bozuldudiye silinmiş. Yeniden çekelim dediler. Sakın yaptırdığın her işlemin hemen filmini cd sini raporunu sonucunu al ve dosyala. Kaybedebiliyorlar. Yedeklememişler. O filmler de çok pahalı ve zahmetli. Nur'un dediği mantıklı 3 düşük yaptım diyebilirsim ama tüp bebek olduğu için üçünü de tüp bebek değil de belki ilk ikisi adetim geçti evde test yaptım çıkmıştı. Sonra kanamam oldu düştü dersen sonra da hamile kalmadım dersen belki sorun olmaz. Benim 6.5 yaşında bir oğlum var. Bir de geçen 22 Haziran'da 25 haftalık doğan bebeğimi kaybettim. Evlat acısı zor. Bu ay denedik bakalım hayırlısı. Kafandaki soru işaretlerini gidermeden belirsizlikle yeniden hamile kalmamanı tavsiye ederim. Böyle tüp bebekle olup sorun yaşayıp sonradan normal yolla hamile kalan çok arkadaşım oldu. Ben yaşayan oğlumda da sorun yaşamıştım. Zeynep Kamil yoğun ama onların sayesinde o oğlumu zamanında doğurdum. Çapa ve Cerrahpaşa da iyi bildiğim kadarıyla...

sonu yok ve chnb cok saolun kızlar verdiginiz cvplar için ilginiz için.insanın kendisini anlayan birilerinin oldugunu bilmesi güzel bişey.bakalım olmazsa üniv hastanesine de bi giderim.3düşük olayı cok sacma bir iki kişiden duymustum illaki 3bebek kaybetmiş olmamızmı lazım.yapsalar sorun cıkarmasalar ne olacak sanki.böyle bir konuda insan yalan konusmak istemez ama mecbur kalırsam bende derim ya 2 ya 3düşük yaptım diye.

sonuyok, canım söledigin topikteki bayanlarada yazdım onlarda aynen sizin gibi hemfikirler.

chnb, canım senin durumun daha üzücüymüş 25 haftalık bir kaybın var Rabbim inş kaybettigin bebeginin yerini doldurur.
bende düşük yapınca demiştim eylül annesi olmak nasip olmadı inş kasım annesi olurum ama malesef düşükten sonra kürtaj olmama ragmen hormonal olarak kanamam 25gün devam etti ilişki yasaktı sonrasında kesilmesi için dr um ginera diye dogum kontrol hapı verdi kesildi ama kullanmaya devam ediyorum sanırım mart 19da falan adet olsam Allah nasip ederse aralık annelerine bile zor yetişiyorum.Rabbim inş uzaklastırmaz yakınlastırırda bende tekrara bu mutlulugu yasarım.:26:

maşallah barekallah. inşallah dediğin gibi olur canım ya iki kaybım var o kadar istiyorum ki bizimde evimize neşe gelsin bizimde kucaklarımız boş kalmasın artık....

bende geçen sene kasımda düşük yapıp bugunlerde hamile olduğumu öğrenmiştim...umarım sende çift ççizgiyi görürsün bu ay....hayırlısı olsun herşeyin...

Ayy inşallah ya aynen bende kasımda düşük yaptım ondan önce de 19 haftalık bebeğimi kaybettim. inaşlalh bu ay umudum boşa çıkmaz..

Son düzenleme:

Canım ben de 25. haftalık doğumumdan sonra 50 gün sürmüştü kanama. Kendi doktorumu aradım o zaman İstanbul'a ailemin yanına gelmiştim. Orada doktora git demişti ben 40'tan sonra hemen adet oldum sanmıştım. Medipol'e gitmiştim, hormonal bir kist oluşmuş demişti doktor ve bana senin gibi Ginera vermişti.Kullandım, kanaman kesilse bile düzenli kullan. Çünkü biter bitmez bir iki gün içinde adet oluyorsun. Adetini düzenlemiş oluyor canım. Dediğim gibi üzülmemeye çalış ama küçük haftalık düşüklerde kan pıhtılaşma sorunu çok görülüyor, doktoruna sor istersen canım tahlillerinde var mı herhalde vardır.

hayırlı olsun değerin kaç çıktı bende yarın ilk kez görücem ultrasonda kısmetse hayırlıısı olsun hakkında inş

benim değerler 411,7 çıktı. şimdi görünmez biraz daha büyüsün dedi doktor.ayın 24 üne ultrasona gideceğim.folik asit verdi birde günde 3 tane kullanıyorum.hepimiz için hayırılısı olsun :)

Rabbim tez zamanda seni ve senin gibi isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah canım..

aminn canım Allah razı olsun.rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı bi evlat olsun inşallah....

kızlar şimdi kaç kişi hamileyiz listeyi kim yapıcak :26:

benim değerler 411,7 çıktı. şimdi görünmez biraz daha büyüsün dedi doktor.ayın 24 üne ultrasona gideceğim.folik asit verdi birde günde 3 tane kullanıyorum.hepimiz için hayırılısı olsun :)

Merhaba hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.Bende bende hamileyim ama henüz göremedik bizde keseyi adetim 1 gün geçtiğinde yaptırmıştım kan tahlilimi 79.35 çıkmıştı 2 gün sonrada son adetime göre 4+4 tü doktora gittim ama göremedik tabi 2 hafta sonra bakalım dedi.sen ne zaman gittin??? benzer durum bizim ki paylaşırsan sevinirim

kızlar topıgınız hayırlı olsun bende 2010 kasım annesıyım...bır mucızenın ılk adımlarını attıyosunuz su an ve ınanın bebegınızı ılk gordugunuzden ıtıbaren hayatınız tamamıyla degısecek.ve cok uzun gectıgını zannettıgınız hamılelıgınızın ne kadar cabuk gectıgıne ınanamıycaksınız.inşallah hepınız saglıklı gebelık donemı gecırırsınız.sıze tavsıyem kendınızı cok dınlemeyın,tabıkı zorluklar olcak ama sonunda kavuscagınız mucızeyı dusunerek sukredın ve kendınıze mutluluk depolayın..herseyı oluruna bırakın.ben ole yaptım ve cok rahat bı hamılelık gecırdım sızde tadını cıkarın.keyfınıze bakın.sonradan cok ararsınız cokkk.Allaah hepınıze saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah...

50gün mü baya sürmüş ginerayı kullanmasaydım belkide benimde okadar sürerdi.bende diyodum hep aksi durumlar benimi bulur..benim anlamadıgım basta verselerdi bu hapıda 30gün sonra düzenli sekilde adet gelseydi.bazen veriyolarmıs drlar kürtajdan sonraki ilk gün baslıyomussun.bakalım canım test sonuclarında hersey belli olur var pıhtılasma testlerim hepsini yaptırcam ne gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…