kahverengiler için doktora gittim ve ultrasonda kanama noktası gördü progestan fitil ve iğne verdi vede 10 gün rapor bebişimizin kalp atımlarını duyduk allahıma şükür kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 1 ay raporluydum iğneler fitiller rabbim onu bana sağlıkla yolladı kardeşide sağlıkla gelicek inşallah
geçmiş olsun canım inşallah bişey olmayacak. bizde cumartesi gidiyoruz kalp atışları için. tahlil falan yaptı mı sana doktor.
merhaba
kusmaya başladım ben iyice
15 aralık geldi çattı randevum var inşallah görürüm kalp atışlarını
esteda hoşgeldin
skr1606 hayırlısı olsun canım içini ferah tut inşallah önemli bişey yoktur ne bileyim bişey diyemedim
oğlak75 hadi gözün aydın darısı başıma ilk sayfaya bi bak :)))
merhaba kızlar..
benimde üç gündür midem bulanıyo ha bire çubuk kraker yiyorum,yatarsam rahatlıyorum ancak.
bulantılar ne zamam bitecek acaba?
arkadaşlar kışın hamile olmak nekadar zormuş....çok çabuk hasta olan biriyim.okadar dikkat ediyorumki bugün hava soğuk diye işe gitmedim.zaten işe gitmemde binbir eziyet..hastayım dedim artık...ama dün zaten biraz rahatsızlandım.bu haldeyken sabah işe gitseydim.çok daha kötü olcaktım...ama kendimi korurken çok zorlanıyorum.çalıştığım yerde kaloriferde yanmıyor bozuldu...of off okadar zorki....Allah hepimize kolaylık versin....
arkadaşlar kışın hamile olmak nekadar zormuş....çok çabuk hasta olan biriyim.okadar dikkat ediyorumki bugün hava soğuk diye işe gitmedim.zaten işe gitmemde binbir eziyet..hastayım dedim artık...ama dün zaten biraz rahatsızlandım.bu haldeyken sabah işe gitseydim.çok daha kötü olcaktım...ama kendimi korurken çok zorlanıyorum.çalıştığım yerde kaloriferde yanmıyor bozuldu...of off okadar zorki....Allah hepimize kolaylık versin....
ay kader arkadasım benımde aynı calıstıgım yerde kalorıfer yok ufoyla ısınıyorum ısınmıyorda donuyorum 2 gundur ayaklarımda donuyor hamıle arkadaslar derdı hamıle olunca cok ter basar ıncecık seyler gıyerlerdı ama bıze daha erken heralde hormonlarımız calısmaya baslamadı heralde
oğlakcım inşallah sorunsuz geçer günlerin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...
skr1606 içini ferah tut canım başka bi doktorlada görüş sıkıntını anlat rahatlatacaktır seni eminim
merhaba
esteda hoşgeldin
skr1606 hayırlısı olsun canım içini ferah tut inşallah önemli bişey yoktur ne bileyim bişey diyemedim
merhaba
esteda hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?