• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar yavaş yavaş paylaşımlar artmış ama yine kimsecikler yok benimde şimdilik her şey yolunda sadece miğde bulantılarım var birde yemeğime dikkat ediyorum kızmda aldığım kiloyu almamaya çalışıyorum inş 10 kiloyla falan bitiririrm bu işi

inşallah bitirirsin haticeCim
bende 16 kilo aldım 12 kilo ile bitirsem süper olur
hastanede 10 kilosunu verdim ama 6 kilo yapıştı kaldı

yavas yavas burası kalabalıklasıcak daha anneler hamıle olduklarını yenı ogrenıyorlar bendede cok mıde bulantısı var hıcbısey yapamaz yıyemez haldeyım ıyıye ısaretmı kızlar allah bebeklerımıze sıfa versın gelıssınler saglıcakla dogsunlarda ben razıyımmm:49:

merhaba hanımlar
bende bugün hamile olduğumu öğrendim:49:
2. bebeğimiz olacak. bir oğlum var 2.5 yaşında
sat 16 kasım:49:
çok mutluyum doktora henüz gitmedim. inşallah bir sorunla karşılaşmaz ve sağsalim kucağımıza alırız. rabbim tüm bebekleri korun

merhaba hanımlar
bende bugün hamile olduğumu öğrendim:49:
2. bebeğimiz olacak. bir oğlum var 2.5 yaşında
sat 16 kasım:49:
çok mutluyum doktora henüz gitmedim. inşallah bir sorunla karşılaşmaz ve sağsalim kucağımıza alırız. rabbim tüm bebekleri korun

Hayırlı olsun canım , sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah....

kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
benden bugün yine kahverengi lekeler geldi yine doktor yolu göründü

kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
benden bugün yine kahverengi lekeler geldi yine doktor yolu göründü

merhaba canım hoşbulduk.
canım lekenmeler oluyo ihmal etme canım bir sorun mu var?? doktorun ne diyo

inşallah bitirirsin haticecim
bende 16 kilo aldım 12 kilo ile bitirsem süper olur
hastanede 10 kilosunu verdim ama 6 kilo yapıştı kaldı

ay canım inş bende hastanede oda gitmedi benim birde sezeryamla idi ya 86 hastaneye gititm geldim 82 falan dedim herhalde benden bişe çıkmadı neyse yavaş yavaş emzire emzire 69 kadar düştü şimdi hamile kalınca prensesimide emzirmeyi bıraktım ay çok kötü oldu bir kaç gün babasına bel mem diye yapışmaya başladı

bende ilk hamilelğimde 59 la hamile kalıp 71 le doğuma gitmiştim. eve geldiğimde 65 kiloya düşmüştüm. 10 gün sonra falan 62 ye geri döndüm ama sonradan süt olsun diye habire yemekten 67 ye çıkmıştım. şimdi 61 kilodayım tekrar. bakalım 2. hamileleğimde kaç kiloyla tamamlıcam. Allahın izniyle

bende ilk hamilelğimde 59 la hamile kalıp 71 le doğuma gitmiştim. Eve geldiğimde 65 kiloya düşmüştüm. 10 gün sonra falan 62 ye geri döndüm ama sonradan süt olsun diye habire yemekten 67 ye çıkmıştım. şimdi 61 kilodayım tekrar. Bakalım 2. Hamileleğimde kaç kiloyla tamamlıcam. Allahın izniyle

canım sen bişe almamışsın ehmnde vermişsin ben emziriken almadımda doğumda abartım ve eve geldiğimde sadece 4 kilo vermiştim inş bunda almam artık tavsyelerinizi bekliyorum

evet canım fazla almadım.zaten doktorum benden çok dikkat ediyodu. çok alma kilo dikkat et diyodu. inşallah canım fazla kilo almayız... ilk 4-5 ay kilo almamaya dikkat etmek lazım zaten 5 aydan sonra kilo alımı fazla oluyo o şekilde dengelicez inşallah

esteda hos gelsın hayırlı olsun ıkıncı melegınn benım ılk melegım cok heyecanlıyım ama genelde mıde bulantım olmasa hala kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum:49:

esteda hos gelsın hayırlı olsun ıkıncı melegınn benım ılk melegım cok heyecanlıyım ama genelde mıde bulantım olmasa hala kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum:49:

merhaba canım hoşbulduk :)))
canım seninde meleğin hayırlı olsun.
bende çok heyecanlıyım bugün test yaparken heyeecandan karnım ağrıdı :))) benim daha bulantılar başlamadı. oğlumda da aç kaldığım zamanlarda bulantım oluyo kusma falan yoktu şükür inşallah bunda da öyle olurum.

evet canım fazla almadım.zaten doktorum benden çok dikkat ediyodu. çok alma kilo dikkat et diyodu. Inşallah canım fazla kilo almayız... Ilk 4-5 ay kilo almamaya dikkat etmek lazım zaten 5 aydan sonra kilo alımı fazla oluyo o şekilde dengelicez inşallah

inş canım ne güzel senin oğlun 2.5 yaşınad benim kızım daha 19 aylık benim işim daha zor bende hep kızım 2.5 falan olsun yapacam derdim ama nasip işet kararını bzi vermiyoruz

inş canım ne güzel senin oğlun 2.5 yaşınad benim kızım daha 19 aylık benim işim daha zor bende hep kızım 2.5 falan olsun yapacam derdim ama nasip işet kararını bzi vermiyoruz

aslında bende başlarda pek sıcak bakmıyodum ama sonra düşünce 2.5 yaşında şuan doğana kadar Allahın izniyle tabi oğlum 3 yaşında olmuş olacak hem peşpeşe büyürler dedik çok şükürki oğlumda çok uysal yaramazlığı falan yok beni zorlayacağını sanmıyorum bide bebekleri falan çok seviyo.
canım senin bebğinde 2 yaşını doldurmuş olacak o zaman çok zorlanmazsın inşallah. başta zorluk çekicez biraz belki ama sonradan rahat ederiz :))) ikisi beraber büyümüş olurlar

öyle artık sağlıcakla gelsinler dünyaya bereber büyürler hemde daha ii olur başatan alma derdi olmaz hepsi bir arada çıkar

günaydın kk nın güzel anne adayları:)
sizlere bişey sormak istiyorum
benim sat ım 8 kasım ve bugün itibariyle 6gün geçmiş oluyor
olmam gerken tarihte 8 aralıkta evde test yaptım fakat tek çizgiydi
şimdi diyorumki bidaha yapsammı acaba 6gün geçti napsamm?acaba aranızda ilk yaptıgında çıkmayıpta bidahaki yaptıgında çift çizgi gören oldumu?
bıktım her ay alıp test yapmaktan :)7aydır bekliyoruz ama hayırlısı bakalım
hiçbir değişiklik hisettmiyorum kendimde napayyım sizce yine yapsammı
slm ben de 8 kasım da adet olmustum 8 aralıkta sabah yaptım negatif çıktı. okuldan geldiğimde tekrar yaptıgımda ise cok silik cıktı 2. çizgi. ertesi sabah da daha belirginleşti. dene bence bu zamana kadar adet olmadıysan vardır bir seyler

yaa test yaptım kıslar malesef tek çizgi çıktı hayırlısı ama neden hala adet olmadım hiçbi belirtimde yok:((((napmalıyım

Back