Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar
bende bugün hamile olduğumu öğrendim
2. bebeğimiz olacak. bir oğlum var 2.5 yaşında
sat 16 kasım
çok mutluyum doktora henüz gitmedim. inşallah bir sorunla karşılaşmaz ve sağsalim kucağımıza alırız. rabbim tüm bebekleri korun
Hayırlı olsun canım , sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah....
kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
benden bugün yine kahverengi lekeler geldi yine doktor yolu göründü
inşallah bitirirsin haticecim
bende 16 kilo aldım 12 kilo ile bitirsem süper olur
hastanede 10 kilosunu verdim ama 6 kilo yapıştı kaldı
bende ilk hamilelğimde 59 la hamile kalıp 71 le doğuma gitmiştim. Eve geldiğimde 65 kiloya düşmüştüm. 10 gün sonra falan 62 ye geri döndüm ama sonradan süt olsun diye habire yemekten 67 ye çıkmıştım. şimdi 61 kilodayım tekrar. Bakalım 2. Hamileleğimde kaç kiloyla tamamlıcam. Allahın izniyle
esteda hos gelsın hayırlı olsun ıkıncı melegınn benım ılk melegım cok heyecanlıyım ama genelde mıde bulantım olmasa hala kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum
evet canım fazla almadım.zaten doktorum benden çok dikkat ediyodu. çok alma kilo dikkat et diyodu. Inşallah canım fazla kilo almayız... Ilk 4-5 ay kilo almamaya dikkat etmek lazım zaten 5 aydan sonra kilo alımı fazla oluyo o şekilde dengelicez inşallah
inş canım ne güzel senin oğlun 2.5 yaşınad benim kızım daha 19 aylık benim işim daha zor bende hep kızım 2.5 falan olsun yapacam derdim ama nasip işet kararını bzi vermiyoruz
slm ben de 8 kasım da adet olmustum 8 aralıkta sabah yaptım negatif çıktı. okuldan geldiğimde tekrar yaptıgımda ise cok silik cıktı 2. çizgi. ertesi sabah da daha belirginleşti. dene bence bu zamana kadar adet olmadıysan vardır bir seylergünaydın kk nın güzel anne adayları:)
sizlere bişey sormak istiyorum
benim sat ım 8 kasım ve bugün itibariyle 6gün geçmiş oluyor
olmam gerken tarihte 8 aralıkta evde test yaptım fakat tek çizgiydi
şimdi diyorumki bidaha yapsammı acaba 6gün geçti napsamm?acaba aranızda ilk yaptıgında çıkmayıpta bidahaki yaptıgında çift çizgi gören oldumu?
bıktım her ay alıp test yapmaktan :)7aydır bekliyoruz ama hayırlısı bakalım
hiçbir değişiklik hisettmiyorum kendimde napayyım sizce yine yapsammı
hayırlısı olsun bence en kısa zamanda dr a görünsen iyi edersin canımyaa test yaptım kıslar malesef tek çizgi çıktı hayırlısı ama neden hala adet olmadım hiçbi belirtimde yok(((napmalıyım