• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım ben varım burda sende gel konuşalım hadi :))))
güzdüzleri pek giremiyorum oğlumla oynamaktan ilgilenmekten girmek zor oluyo. onu uyutunca burdayım :)))

slm canım seninde hamileliğin hayırlı olsun ya ben çok hareketli bir topik olsun istiyorum ama neyse herkes yavaş yavaş tanıyo ve yavaş yavaş hamiş olduğunu öğreniyo gitgide muhabbetler artacakk inşallah bende gündüzleri okuldayım giremiyorum genellikle akşamları buradayım

evet canım bende bol hareketli bi topiğimiz olsun istiyorum. seninde dediğin gibi yeni yeni öğrenenler var yavaş yavaş tanıcaz inşallah birbirimizi:))) ben çok istiyodum ağustos annesi olmayı aslan burcu olması çok istiyorum:))
canım öğretmenmisim?? nerde yaşıyosun?? ben istanbuldayım 25 yaşındayım

evet canım bende bol hareketli bi topiğimiz olsun istiyorum. seninde dediğin gibi yeni yeni öğrenenler var yavaş yavaş tanıcaz inşallah birbirimizi:))) ben çok istiyodum ağustos annesi olmayı aslan burcu olması çok istiyorum:))
canım öğretmenmisim?? nerde yaşıyosun?? ben istanbuldayım 25 yaşındayım

ewet canım öğretmenim malesef 1.5 yıldır urfada yaşıyorum görev gereği inşallah tayinim çıkarsa antalyaya gideceğim cuma günü belli olacak 25 yaşındayım

ewet canım öğretmenim malesef 1.5 yıldır urfada yaşıyorum görev gereği inşallah tayinim çıkarsa antalyaya gideceğim cuma günü belli olacak 25 yaşındayım

inşallah canım istediğin yere antalyaya tayinin çıkar:)) topiğimizde öğretmen var çok mutlu oldum benim dayım kuzenimde öğretmen bende öğretmen olmayı çok istemiştim ama kısmet muhasebeci oldum :))) yaşıtız yanii senle:))

slm kızlar yarın 2 bucukta randevum var umarım güzel seyler söyler...:97: pazartesi gittiğim kafamı karıstırdığı için tekrar gidicem yarın. deneyimli tanınmıs birine randevu aldım bakalım bu dr ne diyecek

inşallah canım istediğin yere antalyaya tayinin çıkar:)) topiğimizde öğretmen var çok mutlu oldum benim dayım kuzenimde öğretmen bende öğretmen olmayı çok istemiştim ama kısmet muhasebeci oldum :))) yaşıtız yanii senle:))

kısmet canım:)evet yaşıtız sen 2. ye hamişsin ama ben daha 1:)))

slm kızlar yarın 2 bucukta randevum var umarım güzel seyler söyler...:97: pazartesi gittiğim kafamı karıstırdığı için tekrar gidicem yarın. deneyimli tanınmıs birine randevu aldım bakalım bu dr ne diyecek
canım korkma Allahın izniyle sorunsu< geçecek hamileliğin içini rahat tut yeter:)))
kısmet canım:)evet yaşıtız sen 2. ye hamişsin ama ben daha 1:)))

evet canım :)) aslında bakabileceğimi bilsem 4 çocuk yapardım:)) kalabalık aileleleri çok seviyorum :))

hadi bakalım canım inşallah güzel haberşerle gelirsin değerlerin çok güzel atrmış kesenin gözükmesi çok garip ama içini ferah tut bir sorun yoktur umarım canım güzel haberlerini bekliyoruz

canım korkma Allahın izniyle sorunsu< geçecek hamileliğin içini rahat tut yeter:)))

evet canım :)) aslında bakabileceğimi bilsem 4 çocuk yapardım:)) kalabalık aileleleri çok seviyorum :))

bende seviyorum kalabalık aile ama 1. yi doğurunca karar vereceğim kaç tane istediğime :)))

hadi bakalım canım inşallah güzel haberşerle gelirsin değerlerin çok güzel atrmış kesenin gözükmesi çok garip ama içini ferah tut bir sorun yoktur umarım canım güzel haberlerini bekliyoruz
altta baktı aslında keseyi görmesi normal değil mi alttan bakınca. kağan kocatepenin sayfasında hafta hafta hamilellik kısmını okudum. alttan bakılıca görülebilir diyor:26:

iyi akşamlar canlar..ben de öğretmenim..mardinde çalışıyorum ben de..
ben de canlı bi topik istiyorum..
arada gelip bakıyorum pek kimseler olmuyor..
gerçi benim ağrılarım da var..bu yüzden ara ara geliyorum...

iyi akşamlar canlar..ben de öğretmenim..mardinde çalışıyorum ben de..
ben de canlı bi topik istiyorum..
arada gelip bakıyorum pek kimseler olmuyor..
gerçi benim ağrılarım da var..bu yüzden ara ara geliyorum...

ay bu da burhan altintop gibi olmuş
ben de zengin çocuğuyum , ben de üniversite mezunuyum:60::60:

bende seviyorum kalabalık aile ama 1. yi doğurunca karar vereceğim kaç tane istediğime :)))
:))) hayırlısı canım:))
altta baktı aslında keseyi görmesi normal değil mi alttan bakınca. kağan kocatepenin sayfasında hafta hafta hamilellik kısmını okudum. alttan bakılıca görülebilir diyor:26:

canım normalde kese küçük olduğunda alttan bakınca gözüküyo ama belki çok küçük olduğu için gözükmemiştir. sen içini hiç sıkma canım rahat tut kaç haftalık hamileisn canım

toprakcım branş ne?
benim ingilizce lisede çalışıyorum..

esteda boyun fıtığım ve boynumda düzleşme var..2 kez gittim dr a ama hiç bişey yapılamıyor..
evet benim ki yaramazlığını şimdiden yaptı..
doğsunda popişini ısıracam onun:66:

:

canım normalde kese küçük olduğunda alttan bakınca gözüküyo ama belki çok küçük olduğu için gözükmemiştir. sen içini hiç sıkma canım rahat tut kaç haftalık hamileisn canım
yok caım dr alttan baktı ve gördü ona saırdı zaten senin B hcg ne göre büyük görünüyor bu kese dedi. tekrar test yaptırdı. artıs normal görünüyor dedi test soucunu görünce haftaya cağırdı. ama ben bi baskasına gidicem yarın. yani sorun görememsi değil görmesi:1: ben de anlayamadım.normalde taş catlasa en fazla 5 haftalıktır ama dr un ölçmüne göre kese 5+5 falan gözüküyordu cok yorgundu artık yanlıs mı ölçtü bilemem. 2 kez ayrı ayrı ultrason cihazıyla baktı ama ...

benim okul öncesi canım bende ceylanpınardayım belki duymuşsundur mardine 80 km kızıltepeye yakın

duymak ne kelime gördüm canım :))
ben ilk kızıltepenin bi sınır köyüne atanmıştım..okuldan bakınca ceylanpınar görünürdü..
Allah kurtarsın canım..
benim mardinde6 .yılım
çıkmadı tayinimiz..eşimden dolayı heryeri yazamıyoruz..alıştık gitti mardinli olduk:25::25:

valla canım kanda belli seviyeye geldiğinde gözüküyo diye biliyorum gerçi ben alttan baktırmadığım içinde tam bilmiyorum belkide dediğin gibi gözüküyordur hemen inşllah öyledir allahım yavrularımızı bize bağışlasın inşallah hamileliğin bu kadar zor sitresli olduğunu bilmezdim ne kadar zormuş

duymak ne kelime gördüm canım :))
ben ilk kızıltepenin bi sınır köyüne atanmıştım..okuldan bakınca ceylanpınar görünürdü..
Allah kurtarsın canım..
benim mardinde6 .yılım
çıkmadı tayinimiz..eşimden dolayı heryeri yazamıyoruz..alıştık gitti mardinli olduk:25::25:

6 yıl mı:((((( allahım kurtarsın valla sen alıştın ama ben alışamıyorum boğuluyorum sanki burada ahhh bir gitsem evime inşallah cuma günü atanmış olurum inşallah

Back