• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kahverengiler için doktora gittim ve ultrasonda kanama noktası gördü progestan fitil ve iğne verdi vede 10 gün rapor bebişimizin kalp atımlarını duyduk allahıma şükür kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 1 ay raporluydum iğneler fitiller rabbim onu bana sağlıkla yolladı kardeşide sağlıkla gelicek inşallah

oglak hadı hayırlısı cok sevındım kalp atıslarını duydugunuza bende pazartesıyı beklıyorum kalp atısları ıcın
sıkı dınlen hıcccc bı ıscıkler yapma allahın ıznıyle bunuda kucagına saglıcakla al ınsallahh..

:49:

kahverengiler için doktora gittim ve ultrasonda kanama noktası gördü progestan fitil ve iğne verdi vede 10 gün rapor bebişimizin kalp atımlarını duyduk allahıma şükür kızımdada aynı şeyleri yaşamıştım 1 ay raporluydum iğneler fitiller rabbim onu bana sağlıkla yolladı kardeşide sağlıkla gelicek inşallah

geçmiş olsun canım inşallah bişey olmayacak. bizde cumartesi gidiyoruz kalp atışları için. tahlil falan yaptı mı sana doktor.

merhaba arkadaşlar
dün dr a gittim güzel seyler duyacağımı düşünmüştüm ama kafam karıştı resmen. :59:
Sat 8 kasım 8 aralıkta kan testide 90,95 çıkmıştı aradan 2 gün geçince 208 e çıktı. cumartesi yaptırdım ikinci testi. doktoruma da pazartesi gittik. önce şimdi göremeyiz dedi. ben de biliyorum önemli değil dedim. yok ben yine de bakıcam dedi. alttan baktı ve keseyi gördü. sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. minicik bir kese vardı orada. bu değerde bu keseyi görememem lazım dedi. keseye göre 5+5 olması lazım ama senin B hcg değerin ona uyuşmuyor falan dedi. sonra tekrar B hcg istedi. 1 saat bekledik ama o 1 saatte neler geçti aklımdan...:58:bu da gidici galiba diye düşünmeye başladım. geçen yıl da kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştık bebeğimi. sonuç çıktı. artış normal görünüyor. haftaya bi daha bakalım dedi ama ben zaten üzüleceğim kadar üzüldüm. ve hala kafamda soru işaretleri var. sizce nedir? bugun tekrar test yaptırdım korka korka... dün 400 civarı olması gerekiyordu. ama 366 cıktı. hastane farklı olduğu için kitler farklı diye sanırım. bugünkü çok şükür 508 çıktı. biraz olsun rahatladım. bi sorun olsaydı artmazdı değil mi? :26::26:kafam allak bullak perşembe başka bir dr da randevu aldım aslında artık dr a gitmekten korkar oldum ama içimi rahatlaması da lazım:50:

Son düzenleme:
merhaba
kusmaya başladım ben iyice
15 aralık geldi çattı randevum var inşallah görürüm kalp atışlarını

esteda hoşgeldin:71:

skr1606 hayırlısı olsun canım içini ferah tut inşallah önemli bişey yoktur ne bileyim bişey diyemedim

oğlak75 hadi gözün aydın darısı başıma ilk sayfaya bi bak :)))

oğlakcım inşallah sorunsuz geçer günlerin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

skr1606 içini ferah tut canım başka bi doktorlada görüş sıkıntını anlat rahatlatacaktır seni eminim

merhaba

skr1606 hayırlısı olsun canım içini ferah tut inşallah önemli bişey yoktur ne bileyim bişey diyemedim

merhaba canım hoşbulduk:))
bende ilk hamileliğimde bulantım oluyodu ama kusmam yoktu. şimdi ise iyiyim daha bulantıalrım başlamadı. ama daha çok küçük 7 haftadan sonra başlar diye düşünüyorum

merhaba kızlar..
benimde üç gündür midem bulanıyo ha bire çubuk kraker yiyorum,yatarsam rahatlıyorum ancak.
bulantılar ne zamam bitecek acaba?

merhaba kızlar..
benimde üç gündür midem bulanıyo ha bire çubuk kraker yiyorum,yatarsam rahatlıyorum ancak.
bulantılar ne zamam bitecek acaba?

Kişiden kişiye değişiyor galiba , bende hala bulantı falan yok , sadece aşırı uyku var. Tecrübeliler 15-16. haftaya kadar geçmez bu şikayetler diyor ....

arkadaşlar kışın hamile olmak nekadar zormuş....çok çabuk hasta olan biriyim.okadar dikkat ediyorumki bugün hava soğuk diye işe gitmedim.zaten işe gitmemde binbir eziyet..hastayım dedim artık...ama dün zaten biraz rahatsızlandım.bu haldeyken sabah işe gitseydim.çok daha kötü olcaktım...ama kendimi korurken çok zorlanıyorum.çalıştığım yerde kaloriferde yanmıyor bozuldu...of off okadar zorki....Allah hepimize kolaylık versin....

arkadaşlar kışın hamile olmak nekadar zormuş....çok çabuk hasta olan biriyim.okadar dikkat ediyorumki bugün hava soğuk diye işe gitmedim.zaten işe gitmemde binbir eziyet..hastayım dedim artık...ama dün zaten biraz rahatsızlandım.bu haldeyken sabah işe gitseydim.çok daha kötü olcaktım...ama kendimi korurken çok zorlanıyorum.çalıştığım yerde kaloriferde yanmıyor bozuldu...of off okadar zorki....Allah hepimize kolaylık versin....

Canım bende aynyım , hamilelik başladığından beri ya gribim ya nezle , biri bitiyor , biri başlıyor , sakınan göze çöp batar misali heralde.....

ay kader arkadasım benımde aynı calıstıgım yerde kalorıfer yok ufoyla ısınıyorum ısınmıyorda donuyorum 2 gundur ayaklarımda donuyor hamıle arkadaslar derdı hamıle olunca cok ter basar ıncecık seyler gıyerlerdı ama bıze daha erken heralde hormonlarımız calısmaya baslamadı heralde

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım Allah nasip ederse bende Ağustos annesi olucam şu anda 5 haftalık sanırım doktora cumartesi gidicem inşallah hepinize Allah sağlık versin inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..... bu arada ben Bursa'da oturuyorum doktorda karar veremedim hangi doktorlara gidiyorsunuz....

Hoşgeldin cnm
allah ağız tadıyla doğurmak nasip etsin,
valla benim ilk hamileliğimde hiç bulantı yoktu nerdeyse
bunda daha 5.hftda başladı üşümek bende de var
bacaklarım buz ilkinde de üşürdüm o üşümeyenler
normalde de az üşürdür mutlaka.....

ay kader arkadasım benımde aynı calıstıgım yerde kalorıfer yok ufoyla ısınıyorum ısınmıyorda donuyorum 2 gundur ayaklarımda donuyor hamıle arkadaslar derdı hamıle olunca cok ter basar ıncecık seyler gıyerlerdı ama bıze daha erken heralde hormonlarımız calısmaya baslamadı heralde

kaç gündür şikayetlerimi bildiriyorum.kombi bozuk dediler. yapılmıyor.ısıtıcımda yok. dün sabah dondum..öğleden sonra ısıtıcı bulup gelmişler. ama birazcık geç oldu.zaten kaloriferler yanmıycaksa ben gelmiyorum dedim:52:ve bugün gitmedim:1:ne yapayım iş işten geçince kendimi korumanın anlamı yok...erken teşhis:9:

oğlakcım inşallah sorunsuz geçer günlerin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

skr1606 içini ferah tut canım başka bi doktorlada görüş sıkıntını anlat rahatlatacaktır seni eminim

aminnn inşallah hepimiz doğum hikayelerimizi konuşalım sağlıkla

merhaba

baktım canım ellerine sağlık

merhaba

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:nazar:

SLM arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende 13.12.2010da yani pzt sabahı ümitsiz olarak gebelik testi yaptım ve gözlerime inanamadım HAMİLEYDİMMM:)))hemen doktora gittim kan testi yaptırdım betahcg=1550 cıktı ama ulturasyonda kese gözükmedi alttan ulturasyonda kese gözüktü ama daha cok küçüktü 3mmkadardı bebeğim :)))doktorum folikasit,elevit,bebeaspirini ve dodex iğne verdi ve perşembe günü tekrar doktora gidicem inşallah bebişimde ,kalp atışada gözükür çünkü cok korkuyorum çünkü bu 3.bebeğim ama diğerlerini hep kaybettim ilkini 4aylıkken aldılar hastaydı 2.bebeğim 2 aylıkken düştü o yüzden bu bebek benim için cok önemlii...ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN:))))ayrıca benim gibi kan pıhtılaşması yaşayan ark.lar varmı???

Back