SLM arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende 13.12.2010da yani pzt sabahı ümitsiz olarak gebelik testi yaptım ve gözlerime inanamadım HAMİLEYDİMMM:)))hemen doktora gittim kan testi yaptırdım betahcg=1550 cıktı ama ulturasyonda kese gözükmedi alttan ulturasyonda kese gözüktü ama daha cok küçüktü 3mmkadardı bebeğim :)))doktorum folikasit,elevit,bebeaspirini ve dodex iğne verdi ve perşembe günü tekrar doktora gidicem inşallah bebişimde ,kalp atışada gözükür çünkü cok korkuyorum çünkü bu 3.bebeğim ama diğerlerini hep kaybettim ilkini 4aylıkken aldılar hastaydı 2.bebeğim 2 aylıkken düştü o yüzden bu bebek benim için cok önemlii...ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN:))))ayrıca benim gibi kan pıhtılaşması yaşayan ark.lar varmı???
SLM arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende 13.12.2010da yani pzt sabahı ümitsiz olarak gebelik testi yaptım ve gözlerime inanamadım HAMİLEYDİMMM:)))hemen doktora gittim kan testi yaptırdım betahcg=1550 cıktı ama ulturasyonda kese gözükmedi alttan ulturasyonda kese gözüktü ama daha cok küçüktü 3mmkadardı bebeğim :)))doktorum folikasit,elevit,bebeaspirini ve dodex iğne verdi ve perşembe günü tekrar doktora gidicem inşallah bebişimde ,kalp atışada gözükür çünkü cok korkuyorum çünkü bu 3.bebeğim ama diğerlerini hep kaybettim ilkini 4aylıkken aldılar hastaydı 2.bebeğim 2 aylıkken düştü o yüzden bu bebek benim için cok önemlii...ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN:))))ayrıca benim gibi kan pıhtılaşması yaşayan ark.lar varmı???
hayırlı olsun ben de ilk bebeğimi kalbi atmadığı içi aldırmak zorunda kalmıştım. umarım bu defa sağlıkla alırız bebklerimizi kucaklarımızaSLM arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende 13.12.2010da yani pzt sabahı ümitsiz olarak gebelik testi yaptım ve gözlerime inanamadım HAMİLEYDİMMM:)))hemen doktora gittim kan testi yaptırdım betahcg=1550 cıktı ama ulturasyonda kese gözükmedi alttan ulturasyonda kese gözüktü ama daha cok küçüktü 3mmkadardı bebeğim :)))doktorum folikasit,elevit,bebeaspirini ve dodex iğne verdi ve perşembe günü tekrar doktora gidicem inşallah bebişimde ,kalp atışada gözükür çünkü cok korkuyorum çünkü bu 3.bebeğim ama diğerlerini hep kaybettim ilkini 4aylıkken aldılar hastaydı 2.bebeğim 2 aylıkken düştü o yüzden bu bebek benim için cok önemlii...ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN:))))ayrıca benim gibi kan pıhtılaşması yaşayan ark.lar varmı???
canım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..bende gecen perşembe keseyi ve bebeği gördüm cuma günüde kalp atışını görmek için gidicez.sen yarınmı haftaya perşembemi gideceksin dr.a?bu arada benimde 3.bebeğim ilki dış gebelikti açık ameliyatla bebek alındı 2. bebeğiminde kalbi durdu. bu 3. sü inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.dr. bana folik asit.progestan.coraspin verdi
bayanlar benimde gunume 3 gun var ama 1,5 haftadir inanilmaz gazim var oyle usutme ve ya yedigimden olsaydi en fazla3 gun surerdi sizde boyle bir belirti oldumuu
bayanlar benimde gunume 3 gun var ama 1,5 haftadir inanilmaz gazim var oyle usutme ve ya yedigimden olsaydi en fazla3 gun surerdi sizde boyle bir belirti oldumuu
arkadaşlar kışın hamile olmak nekadar zormuş....çok çabuk hasta olan biriyim.okadar dikkat ediyorumki bugün hava soğuk diye işe gitmedim.zaten işe gitmemde binbir eziyet..hastayım dedim artık...ama dün zaten biraz rahatsızlandım.bu haldeyken sabah işe gitseydim.çok daha kötü olcaktım...ama kendimi korurken çok zorlanıyorum.çalıştığım yerde kaloriferde yanmıyor bozuldu...of off okadar zorki....Allah hepimize kolaylık versin....
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım Allah nasip ederse bende Ağustos annesi olucam şu anda 5 haftalık sanırım doktora cumartesi gidicem inşallah hepinize Allah sağlık versin inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..... bu arada ben Bursa'da oturuyorum doktorda karar veremedim hangi doktorlara gidiyorsunuz....
canım hayırlı olsun bebşin :)) umarım sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini. geçmişi unut canım şimdi içinde yeni bir umut var:))SLM arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende 13.12.2010da yani pzt sabahı ümitsiz olarak gebelik testi yaptım ve gözlerime inanamadım HAMİLEYDİMMM:)))hemen doktora gittim kan testi yaptırdım betahcg=1550 cıktı ama ulturasyonda kese gözükmedi alttan ulturasyonda kese gözüktü ama daha cok küçüktü 3mmkadardı bebeğim :)))doktorum folikasit,elevit,bebeaspirini ve dodex iğne verdi ve perşembe günü tekrar doktora gidicem inşallah bebişimde ,kalp atışada gözükür çünkü cok korkuyorum çünkü bu 3.bebeğim ama diğerlerini hep kaybettim ilkini 4aylıkken aldılar hastaydı 2.bebeğim 2 aylıkken düştü o yüzden bu bebek benim için cok önemlii...ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN:))))ayrıca benim gibi kan pıhtılaşması yaşayan ark.lar varmı???
Merhaba arkadaşlar.Benim ilk bebeğim olacak inşallah.Sat'ım 3Kasımdı.Testte nihayet çift çizgiyi gördüm.Kan tahlilinde de 5 haftalık görünüyor.Doktorum hiçbir problem olmadığını söyledi.İnşallah hayırlısıyla hepimiz zamanı geldiğinde sağlıklarla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Herkesi şimdiden tebrik ediyorum..
mrb kızlar ben de cumartesi öğrendim bebişimi..daha adetime 1 hafta vardı, sırt ağrılarım dayaanılmaz olunca dr a gittik..ilaç kullanmak istemedim olabilir diye..dr bi test yapalım dedi ve işte ordaydı bebeğim..değerim 30 çıkmıştı..iki gün sonra 91..
bu benim ilk gebeliğim.tam 12 ay bekledikten sonra Rabbim OL deyiverdi çok şükür..
çook mutluyum çok...
ama sırtım ve boynum tutulmuş tam 5 gündür mahvoldum geçmek bilmiyor..işe gidemiyorum raporluyum..ilaç da alamıyorum..şimdiden şunun bana ettiğine bak diyorum eşime :))
eşim halimi görünce kalk dr a gidecez dayanamıyorum diyor..3 gündür o da işe gitmiyor ama yarın başlayacak bakalım ben ne yapacam
acıdan ağladığımı hiç bilmezdim hergün ağlıyorum nerdeyse 1 haftadır....
ama yine de çok mutluyum..
bebişim bana dayanma gücü veriyor..birisi için bunca acıya katlanabileceğimi hiç tahmin etmezdimm
annelik gerçekten başka bişey..
Allahım inşaallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder
inşallah canım bende henüz gitmedim inşallah bi sıkıntıyla karşılaşmayız hayırlısıyla alırız bebklerimi kucaklarımızaiyi akşamlar kızlar
ben daha dr kontrolüne gitmedim..
22sinde gelin dedi dr.
Allahım inşaallah hiç bi sorun çıkmaz
kızlatrr ya neden kimsecikler uğramıyo hiiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?