2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım keşke yardımcı olabilsem am kzımda benim çok istiyoduk her ay beklemekten b,ir hal olmuştuk böyle yine adet belirtileriyle berber sanki olacam derken kalmıştım bundadad eğer hamileysem hiç bir şey anlamadım yine tek belirti günümü geçmme inş hamilesindir rabbim hayırlısını versin tüm istyenler evlat versin ne zor dur bilirm ve hep dua ederim

Kızlar bebekelriniz sağlıkla hayırla doğarlar umarım hepinizin. Ben de istiorum çok bakalım . Düşükten sonraki ilk denememiz. Bekliorum. O zaman ben de ağustos olur eğer gebesemm.. Olursa da ilk bebek olucak. Hayırlısı..

11 aralık a daha 4 gün var idrar testi negatif verir zaten sanırım yanlış bilmiyorsam b hcg 100 ün üzerine çıkınca ikinci çizgiyi gösteriyolar
özel bi test değilse hani önceden gösterenlerden değilse
kanda baktır düşük bi değer olsada kanda çıkar hcg
ama vajinal ıslaklık oluyor akıntı çoğalıyor
en iyisi bi b hcg baktır sen 50 lerde bi değer çıkabilir eğer varsa bebek

hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin isteyen herkesin kucağını doldursun

Saol cnm. Senin daha kesin deil o zaman. İnşallah gebesindir. Benim ilk gebeliğim 4. denememde olmuştu. Gebe kalmak için çok beklemedim belki ama bebek ilk haftalarda düştü maalesef. Şimdi de bekleme sürem dolduktan sonraki ilk denememiz. BAKALIM NOLCAK. tESTLER DE negatif ama 3 gün önceden negatif de olabilir deil mi yaa..

Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

Aslında regl olmassam da gebelik tstinde gebeliği görsemde hemen doktora gitmeyi düşünmürum. 7 haftalık olunca giderim diorum. Saçma belki ama ne bilim belki de hemen giderim. İlk gebelik düşük olunca! UFF kafam karışık. Gebe bile olmadan neler düşünüorum..

dr gitmeden de b hcg baktırabilirsin canım
muayene şartı yok kan testi için

Gbelik çıkarsa evdeki testte hemen gitmeyi düşünmüorum doktora 7 haftalık olursa o zaman ne bilim kafam karışık . Gbebe bile olmadan bunları düşünüorum. Bakalımm işte..

merhabalar az önce test sonucumu aldım 90,93 gibi bi sonuç çıktı. eğer bi aksilik çıkmazsa sanırım ben de ağustos annesi olucam

İyi akşamlar kızlar,
Keseyi gördük bugün ve bir tane kese var. 4 yumurtam gelişmişti benim bu ay.çoğul gebelik yüksek ihtimaldi. doktor tüplerede baktı orada da döllenmiş yumurta var mı diye. göremedi.
10 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışları için o zamanda bakıcakmış tüplere.

slm kızlar,bende dün doktordaydım ve keseyi gördük.darısı kalp atışlarını görmeye inşallah,haftaya perşembe gidicem tekrar.
inşallah herşey yolunda gider...

minik keelbek meraba canımm.ne kadarlık senin bebeğinn??
allah nasip ederse bende 5-6 haftalık hamileyimm...
ama daha kese görmeye gitmedikk.
cumartesi gidicez inşallah eşimlee...

minik keelbek meraba canımm.ne kadarlık senin bebeğinn??
allah nasip ederse bende 5-6 haftalık hamileyimm...
ama daha kese görmeye gitmedikk.
cumartesi gidicez inşallah eşimlee...
hayatım hoşgeldin seni burda görmek güzel
tam oalrak kaç günlük sen canım bir ticker yapsana alta

hayatım hoşgeldin seni burda görmek güzel
tam oalrak kaç günlük sen canım bir ticker yapsana alta

canım bizim topiktede bahsettim ya..benim büyük ihtimalle geriden geliyor..
yumurtlma geç oldu sanırımm..
o yüzden emin değilim ne kadarlık..
bide kalp atışlarını duymadan kesin gözüyle bakamıyorum canımm..
cumartesi duyarmıyızki acepp...

inşallah görürüsünüz canım benimde geriden geliyor canım hcg den anlıyorum hcg düşük gidiyor canım yarın doktor randevum var bakalım neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…