hoşbulduk teşekkür ederiz:80:oh ne guzel topıgımız cogalıyor hosgeldınız hepınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk teşekkür ederiz:80:oh ne guzel topıgımız cogalıyor hosgeldınız hepınız
merhaba hayırlı olsun. bende gecen yıl bebğimi kaybetmiştim şimdi yeniden hamileyim. SAT 8 Kasım Bekleen doğum tarihi 15 Ağustos.
bana da bu defa iyi olacakmış gibi geliyor her sey güzel olacak öyle hissediyoruminşallah bu sefr hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.bende bu yıl 2 kez bebk kaybettim.bu sefr umutluyum. ama hayırlısı
Kızlar merhaba. Ben yine bişi danışmak istiorm. İdrar testinde evde yapılan adeti geçtikten sonra silik de olsa pozitif görenleriniz var mı gebeliğinizde. Benim 11 arlık reglim . test negatif. Günüm gelmedi ama ilk gebeliğimde 5-6 gün geciktikten sonra gölge gibi çizgi vardı. Düşük oldu. Şimdi de çok akıntım var. Eğer gebelik çıkarsa idrarda geç çıkması yine bebeğin düşmesiyle alakalı olabilir mi gelişmediğinden falan. Aklıma takıldı. Sizin ne zaman belli oldu..
Kızlar merhaba. Ben yine bişi danışmak istiorm. İdrar testinde evde yapılan adeti geçtikten sonra silik de olsa pozitif görenleriniz var mı gebeliğinizde. Benim 11 arlık reglim . test negatif. Günüm gelmedi ama ilk gebeliğimde 5-6 gün geciktikten sonra gölge gibi çizgi vardı. Düşük oldu. Şimdi de çok akıntım var. Eğer gebelik çıkarsa idrarda geç çıkması yine bebeğin düşmesiyle alakalı olabilir mi gelişmediğinden falan. Aklıma takıldı. Sizin ne zaman belli oldu..
canım benim adetimi 2gün geçti yaptım.nerdeyse 2. çizgi görülmüyordu.varla yok arasındaydı...senin daha erken olduğunu düşünüyorum.ama kişiden kişiyede değişeblir.
doktoruma gittim nhayet kesemizi gördü ölçtü sat ile uyumlu dedi kese ve rahim düzgün dedi yolk kesesini de gördü embriyoyu göremeyiz daha dedi 2 hafta sonrada embriyoyu görelim dedi allahıma bin şükür kahverengi lekelere karşı progestan verdi
canım bende bugün dr.a gittim . keseyi gördük çok şükür.banada progestan verdi..kalp sesi için nezman gidiceksin?
Ben regl günüm 4 gün geçtikten sonra test yapmama rağmen silk çıktı ama hastane yapılan testlerde pozitif çıktı , ayrıca benimde akıntım normalden daha fazlaydı ama bu normalmiş, vucüt rahmi korumak için daha fazla üretiyomuş... Allah kalbine göre versin
Saol cnm. Ben regl olmaya başladm şimdi. Düşükten sonraki ilk denememdi. Akıntı dışında belirtim pek yoktu zate. Kısmet artık..
Bi sürpriz olur mu dedim ama olmadı kızlar. Sağlıkla kucaklamanız nasip olsun inşallah bebeklerinizi..
kimseler yok kızlar bu topic çok sessiz başka bir ağustos anneleri topiğimi var oraya mı taklıyorsunuz yoksa
Pozitif bakmak lazım canım, umarım en kısa zamnda bebeğine kavuşursun :)))