• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mayıs 2 canım kızımı yapabilmek için çok uğraştık olmadı geç geldi buysa eğer varsa nasıl oldu çok ilginç ama rabbim her işinde bir hayır vardır

5 gün varmış benim oğlanla
bende kara kara düşünüyorum valla
nasıl yaparım diye çok zorlanıcam kesin

ewet canım bendede negatıf cıkmıs ondan yasakladı ınsan sımdı korkuyor hanı bısey olcak ama hanı fazla dusunmemek lazım aslında sakınan goze cop batar derler ya. sen p.tesi kontrole kalp atısları ıcın mı gıtcen canım. bende ayın 21ınde gıtcem kalp atısları ıcın.buarada ıkımizde 5+6 yız ne guzel ılk bebeğinmi

evet ilk bebeğim..senin?

2. bebeğini bekleyen ne kadar çok oldu
ben çok az olur diyordum
benimde oğlum 2 yaşında
haftaya perşembe günü doğum günü:69::nazar:
haftaya çarşamba da kontrolüm var 15 inde bakalım

eacar80 sende ver bilgilerini son durumu da yaz dr a gittin mi kese göründü mü vb.

Canım seninki en azından 2 olmuş bizim oda olmadı evet zor olacak ama benim kızım uysaldı beni çok zorlammıştı birde her kaktığızda ben kucağıma lıyosam eşim ammasını hazırladı kızımda çokta yoruldum diyemem

valla bizim nisan annelerinde hiç bu kadar küçük yapan olmadı
ve 2.bebeği olanlar sadece 2 kişiydi
sanırım zor günler bekliyor bizi

valla benim oğlan 2 yaş sendromunda
herşeye hayır diyo:68:
son 1-2 aydır zor geç,iyo bizimde yoksa 41 bin kere maşallah usludur yavrum
bi de yemek yese dünyanın en şanslı annesiyim derdim:52:

oo şanslıymışsın genelde birincilerin tersi olur diyorlar
ben ona güveniyorum yoksa ben hala uyku nedir bilmiyorum valla

Isim eml her hakde bizde maşallah diyeyim yemek problemide yoktu tek problem şuanda her yere tırmanma problemi yükseklerde duruyoruz

Birde kızlar bu akşamki test sonuçuda bunu doğrularsa aranızda tecrübeli varsa kilo konusunda ban yardımcı olmalı ben kzımda çok almıştım bunda almamam lazım

oo şanslıymışsın genelde birincilerin tersi olur diyorlar
ben ona güveniyorum yoksa ben hala uyku nedir bilmiyorum valla

hadi yaa yandım o zaman ben:31:

Isim eml her hakde bizde maşallah diyeyim yemek problemide yoktu tek problem şuanda her yere tırmanma problemi yükseklerde duruyoruz

evet canım adım emel
tırmanmayla kalsa keşke ahh ahh akla hayale gelmeyen şeyler yapıyo yaramazlık bakımından
tırmanıyo hoplıyo zıplıyo sağlıklı olsunlarda arkalarından koşturuluyo bolca
bi de wc eğitimimiz var bizim nerdeyse bıraktı bezi çok şükür yarım saate bi wc deyiz:1:koşa koşa gidiyoz:66::66:

Ay sevgicim deme öyle senin işin baya zormuşcanım allah kolaylık versin desene tersi olursa yandım ben

bi de ben çok korkmuyorum
yeni bebek nedir biliyoruz
nasıl uyurlar ne yerler nasıl giydircez ne yapcaz unutmadık
unutmadan inşallah 2. ve son numarayı da aradan çıkarırız en azından kendi adıma:34:

Birde kızlar bu akşamki test sonuçuda bunu doğrularsa aranızda tecrübeli varsa kilo konusunda ban yardımcı olmalı ben kzımda çok almıştım bunda almamam lazım

canım ben diyetisyene gidiyorum
verilmemiş ve lohusalıkta alınmış kilolarım duruyo
bebeği sakin olan annelerin kaderi kilo verememek sanırım

listenin ayrıntılarını konuşuruz sen bi öğren de inşallah

Emelcim bencede dah tazayken bilgiler baştan almadan 2 sini büyütü çıkarız bende öyle düşünüyprum birde wc eğitimine ne zamn başaldın tecrübelerinia nlatsan bende başlasam ii olacak

Emelcim ben tam22 kilo aldım 64 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim şimdide 69 kiloyum çok almam alzım sen diyetisyenden söylediklerini bizede uygulatırsın

Back