canım keşke yardımcı olabilsem am kzımda benim çok istiyoduk her ay beklemekten b,ir hal olmuştuk böyle yine adet belirtileriyle berber sanki olacam derken kalmıştım bundadad eğer hamileysem hiç bir şey anlamadım yine tek belirti günümü geçmme inş hamilesindir rabbim hayırlısını versin tüm istyenler evlat versin ne zor dur bilirm ve hep dua ederimKızlar merhaba. Benim de reglim 11 Aralık. Bu aralar akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi deil. Hafif sıvıla karışık. Pek bi belirtim de yok sankim gebelik ya da adet üzerine! Bu neden olabilir. İlk gebeliğim düşük olmuştu ilk haftalarda. O zaman da akıntı oluodu böle. Ama belirtiler çoktu. Adet olcam derken gebemişim meğer! Adtetten önce de akıntı olu omu sizlerde. Sankim bende olmuodu da!!.. Testler negatifi gösterdi bu arada! Bİ DE VAJİNADA ıslaklık ve genişilik olur mu gebelikte. İlk haftalarda falan. Ben de o da var bu iyi bişi mi bilmiorum da. İlk gebeliğimde böle oldu. Düşük oldu sonra . Bununla ilgisi de yoktur di mi düşüğün vajinada ıslaklık ve genişlik hissetmek falan. Karışık oldu ama. Bildiniz tahmininiz varsa yazar mısınız.....