Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamel meraba..
Ben diğer topikten misafir geldimm..
Allah nasip ederse bende anne adayıyıym..
Bu ikinci..
Ilkinde kürtaj oldumm.kese gelişmemişti...
şimdide nekadarlık bilmiyorumm..cumartesi gidicez dr.a inşallahh...
Senin nekadarlık??
yooo bence niye sağlıksız olsun ki
mesela benim ilk doğumum 5/5 olacaktı
demek ki erken döllenmeydi 27/4 de geldi yavrum
ayrıca şimdiki de öyle olacak sanırım
çünkü adetime 2 gün kala test yaptım ve
hemen 2.çizgi belirdi....
canım hayırlısı ile hamilesindir.benim adetimi 2gün gece idrar testi yaptım çıkmamıştı.kan testi en garantisi...bebek döllendikten 1 gün sonra bile kantestinde çıkıyor..Saol cnm. Senin daha kesin deil o zaman. İnşallah gebesindir. Benim ilk gebeliğim 4. denememde olmuştu. Gebe kalmak için çok beklemedim belki ama bebek ilk haftalarda düştü maalesef. Şimdi de bekleme sürem dolduktan sonraki ilk denememiz. BAKALIM NOLCAK. tESTLER DE negatif ama 3 gün önceden negatif de olabilir deil mi yaa..
Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
Aslında regl olmassam da gebelik tstinde gebeliği görsemde hemen doktora gitmeyi düşünmürum. 7 haftalık olunca giderim diorum. Saçma belki ama ne bilim belki de hemen giderim. İlk gebelik düşük olunca! UFF kafam karışık. Gebe bile olmadan neler düşünüorum..
Merhaba ben de Allah izin verirse 2011 Ağustos annesi olcam. İlk bebeğim.Geçen sene 18 haftalık ikizlerim düştü. Bilgilerimiz versem beni de ekler misiniz. SAT 06 Kasım Beklenen Doğum tarihi 13 Ağustos 2011
Günaydın hanımlar emel yaptım testi çift çizgiyi gördüm haftayada doktora giderim hayırlısı artık ne bilgisi istiyan canım söyle ona göre yazayımekel tablona
canım tebrık ederım allah kucagınada almayı nasıp etsın.
bengisu canım buaraya gelmenı cok sevındım dun doktro tavsıyelerınde konusmustuk sende buraya gelmıssın. hosgeldın canım
merhaba hayırlı olsun. bende gecen yıl bebğimi kaybetmiştim şimdi yeniden hamileyim. SAT 8 Kasım Bekleen doğum tarihi 15 Ağustos.Merhaba ben de Allah izin verirse 2011 Ağustos annesi olcam. İlk bebeğim.Geçen sene 18 haftalık ikizlerim düştü. Bilgilerimiz versem beni de ekler misiniz. SAT 06 Kasım Beklenen Doğum tarihi 13 Ağustos 2011