• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oglak75 hayaletorka neva_ Yavyum xnazox
hayret kızlra kalbalıklaşıyor muyuz neyiz çok heyecanlıyım yarın için

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler:71::71::71:
bilgilerinizi verin sizi de tabloya ekleyelim

bu arada benim bebekte küçükmüş geç döllenme dedi dr inşallah sağlıksız değildir
rabbim hayırlısını versin

yooo bence niye sağlıksız olsun ki
mesela benim ilk doğumum 5/5 olacaktı
demek ki erken döllenmeydi 27/4 de geldi yavrum
ayrıca şimdiki de öyle olacak sanırım
çünkü adetime 2 gün kala test yaptım ve
hemen 2.çizgi belirdi....

Adamel meraba..
Ben diğer topikten misafir geldimm..
Allah nasip ederse bende anne adayıyıym..
Bu ikinci..
Ilkinde kürtaj oldumm.kese gelişmemişti...
şimdide nekadarlık bilmiyorumm..cumartesi gidicez dr.a inşallahh...
Senin nekadarlık??

Adamel meraba..
Ben diğer topikten misafir geldimm..
Allah nasip ederse bende anne adayıyıym..
Bu ikinci..
Ilkinde kürtaj oldumm.kese gelişmemişti...
şimdide nekadarlık bilmiyorumm..cumartesi gidicez dr.a inşallahh...
Senin nekadarlık??

tam bişey diyemedi dr
kese küçük hafta söyleyemem dedi
15 inde belli olacakmış çok korkuyorum aslında
27 ekim benim hesabım geç döllenmenin bende farkındayım ama dr kafamı karıştırdı 15 inde gel ona göre konuşalım dedi
1,07 cm imiş kese boyutu

Son düzenleme:
yooo bence niye sağlıksız olsun ki
mesela benim ilk doğumum 5/5 olacaktı
demek ki erken döllenmeydi 27/4 de geldi yavrum
ayrıca şimdiki de öyle olacak sanırım
çünkü adetime 2 gün kala test yaptım ve
hemen 2.çizgi belirdi....

inşallah canım inşallah değildir hepimizin ki sağlıkla gelir:nazar:

Günaydın hanımlar emel yaptım testi çift çizgiyi gördüm haftayada doktora giderim hayırlısı artık ne bilgisi istiyan canım söyle ona göre yazayımekel tablona

Saol cnm. Senin daha kesin deil o zaman. İnşallah gebesindir. Benim ilk gebeliğim 4. denememde olmuştu. Gebe kalmak için çok beklemedim belki ama bebek ilk haftalarda düştü maalesef. Şimdi de bekleme sürem dolduktan sonraki ilk denememiz. BAKALIM NOLCAK. tESTLER DE negatif ama 3 gün önceden negatif de olabilir deil mi yaa..

Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
canım hayırlısı ile hamilesindir.benim adetimi 2gün gece idrar testi yaptım çıkmamıştı.kan testi en garantisi...bebek döllendikten 1 gün sonra bile kantestinde çıkıyor..

Aslında regl olmassam da gebelik tstinde gebeliği görsemde hemen doktora gitmeyi düşünmürum. 7 haftalık olunca giderim diorum. Saçma belki ama ne bilim belki de hemen giderim. İlk gebelik düşük olunca! UFF kafam karışık. Gebe bile olmadan neler düşünüorum..

canım eğer gebeysen 5 haftalıkken git..Allah korusun benim ilki dış gebelikti ve farketmeseydik.iç kanamadan ölebilirdimde..5 haftalıkken kese görülüyor...

öyle sevgicim hayırlısı bir birimize kuvvet vermeliyiz hayırlısı hakkımızda sevinmek sevinmemk arası zor günler bizi bekliyo

Merhaba ben de Allah izin verirse 2011 Ağustos annesi olcam. İlk bebeğim.Geçen sene 18 haftalık ikizlerim düştü. Bilgilerimiz versem beni de ekler misiniz. SAT 06 Kasım Beklenen Doğum tarihi 13 Ağustos 2011

yeni anne adaylarını tebrik ediyorum...
benim ayın 13.de usg em var onu beklemeden başka doktora gittim ve kesemizi gördük doktora göre bugün 5 haftalık olduk 4+4 de kese göründü bende...:))) ilk defa pazartesiyi böyle iple değil halatla çekiyorum kendi doktoruma gitcem bakalım neler olcak....dualarınızı eksik etmeyin kızlar...:)))

Hayırlısı olsun benimde 4+6 o zaman görünür benimki de
BengisuCum aynıyız seninle benimde sat 6 kasım
Haticecim aynen valla sevinemiyorum,heleki doğum sonrasını
düşündükçe naptım ben diyorum ben hala geceleri
4-5 kez kalkıyorum birda o sıralar wc eğitme dönemi

Merhaba ben de Allah izin verirse 2011 Ağustos annesi olcam. İlk bebeğim.Geçen sene 18 haftalık ikizlerim düştü. Bilgilerimiz versem beni de ekler misiniz. SAT 06 Kasım Beklenen Doğum tarihi 13 Ağustos 2011

bengisu canım buaraya gelmenı cok sevındım dun doktro tavsıyelerınde konusmustuk sende buraya gelmıssın. hosgeldın canım

bengisu canım buaraya gelmenı cok sevındım dun doktro tavsıyelerınde konusmustuk sende buraya gelmıssın. hosgeldın canım

Teşekkür ederim. Artık burdan bol bol konuşruz. Bu arada sana da hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

merhaba hayırlı olsun. bende gecen yıl bebğimi kaybetmiştim şimdi yeniden hamileyim. SAT 8 Kasım Bekleen doğum tarihi 15 Ağustos.

Back