Emelcim bencede dah tazayken bilgiler baştan almadan 2 sini büyütü çıkarız bende öyle düşünüyprum birde wc eğitimine ne zamn başaldın tecrübelerinia nlatsan bende başlasam ii olacak
Emelcim ben tam22 kilo aldım 64 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim şimdide 69 kiloyum çok almam alzım sen diyetisyenden söylediklerini bizede uygulatırsın
evet ilk bebeğim..senin?
sağol emelcim ya benim kızmda aynı tuvaltlerle kapılarda çiş çiş diye bende pek dikate almıyorum eğilerek yapıyo hep her geldiğindede haber veriyo sanki bande başlıyayım ozamancanım benim oğlum kendi isteğiyle başladı
bana kalsa 2 yaştan önce başlamayacaktım ama wc nin kapısına gidip çiş diyince başladık
şimdi arada kaçaklarımız oluyor özellikle sinirlendi mi söylemiyor
mesela oraya tırmanma oğlum düşeceksin dediğimde altına işeyip bana ceza veriyo
tam bitmedi yani
bide bende sorun çıkarıyo ama ben işteyken anneme hiç sorun çıkarmıyo bi damla kaçak bile olmuyo
canım 6-8 öğün yiyeceksin dedi
mideni çok doldurmayacaksın 2 saatte bi bişeyler yiyip çok açlık hiç hissetmeyeceksin
günde 1 yumurta iyi pişmiş
ve 2 ceviz , 4-5 badem yada 5-6 fındık birini seç günde birini yiyeceksin dedi
hepsini yemek yok bu miktardan fazlasına da gerek yok dedi
ara öğünde meyve yanında kalsiyum al dedi
mesela bi lokma peynir yada yoğurt
aklıma geldikçe yazarım
13 haftaya kadar bunu uygulayacağız 13 den sonra başka şeyler yapacağız dedi
kızlar merhaba ben kaıntım çok arttı uzuyor rsmen tuvalette hep ıslağım ve kasık ağrılarım çok rahatsız edici
yarın doktora gidiyoruz bakalım üzgünüm
aman dikkat naciye bünyeni bilmemde bende kızımda öyle yedim hep yerdim bebekde lacakya anam 22 kilo almışım kızım 2.900 doğdu hep bendeydi aynı hataya inş bunda düşmem
sağol emelcim ya benim kızmda aynı tuvaltlerle kapılarda çiş çiş diye bende pek dikate almıyorum eğilerek yapıyo hep her geldiğindede haber veriyo sanki bande başlıyayım ozaman
birde bu 13 haftalık beslenmede ana öğünlerde ne yiyon
3 köfte büyüklüğünde et( et,balık,tavuk,köfte)
1 tabak sebze yemeği
yağsız sınırsız salata
günde 10 dilimi geçmeyecek şekilde ekmek
1kepçe çorba 1 ekemek sayılıyo bu arada
saatlik listesi yok yaşıam tarzına göre yiyorsun
mesela ben kahvaltıda yağsız tost yemeye başladım mideme iyi geliyo
bu arada midem bulanıyo ama kusacak gibi değil sürekli bi bulantı hissi var bende
emel banmı dedin canım bu akşam kesin yapacam haber verim doktora haftaya falan giderim artık
aa kızn mı olacak hani ekşi kız derler tatlı erkek hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?