2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emelcim bencede dah tazayken bilgiler baştan almadan 2 sini büyütü çıkarız bende öyle düşünüyprum birde wc eğitimine ne zamn başaldın tecrübelerinia nlatsan bende başlasam ii olacak

canım benim oğlum kendi isteğiyle başladı
bana kalsa 2 yaştan önce başlamayacaktım ama wc nin kapısına gidip çiş diyince başladık
şimdi arada kaçaklarımız oluyor özellikle sinirlendi mi söylemiyor
mesela oraya tırmanma oğlum düşeceksin dediğimde altına işeyip bana ceza veriyo
tam bitmedi yani
bide bende sorun çıkarıyo ama ben işteyken anneme hiç sorun çıkarmıyo bi damla kaçak bile olmuyo

Emelcim ben tam22 kilo aldım 64 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim şimdide 69 kiloyum çok almam alzım sen diyetisyenden söylediklerini bizede uygulatırsın

canım 6-8 öğün yiyeceksin dedi
mideni çok doldurmayacaksın 2 saatte bi bişeyler yiyip çok açlık hiç hissetmeyeceksin
günde 1 yumurta iyi pişmiş
ve 2 ceviz , 4-5 badem yada 5-6 fındık birini seç günde birini yiyeceksin dedi
hepsini yemek yok bu miktardan fazlasına da gerek yok dedi
ara öğünde meyve yanında kalsiyum al dedi
mesela bi lokma peynir yada yoğurt
aklıma geldikçe yazarım
13 haftaya kadar bunu uygulayacağız 13 den sonra başka şeyler yapacağız dedi

selam
ben 2010 ağustos annesiyim biz çok mutlu hamilelik geçidik topicçe:)))) inş. rabbiminde izniyle hepiniz bebelerinize sağ sağlim kavuşursunuz. takip edicem sizi çok duydulandım okurken

sağol emelcim ya benim kızmda aynı tuvaltlerle kapılarda çiş çiş diye bende pek dikate almıyorum eğilerek yapıyo hep her geldiğindede haber veriyo sanki bande başlıyayım ozaman

birde bu 13 haftalık beslenmede ana öğünlerde ne yiyon

Bu arad testi yine yapamadın bu akşam inş çıkışta eczane kapılıydı kız karedeşime deim aldı bugün akşam yaparım

kızlar merhaba ben kaıntım çok arttı uzuyor rsmen tuvalette hep ıslağım ve kasık ağrılarım çok rahatsız edici
yarın doktora gidiyoruz bakalım üzgünüm

Canım akıntı derken normal akıntımı ben kızmda ilk kahve rengi leke ile başlamıştı tam
10 gün kanama olmuştrum hastanede yatmıştım bence akıntı normaldir kasık ağrıları bendede oluyo arara takma kafana git doktora ama hayırlısı bişe olmaz

Kızlar ben doymuyorum ya sureklı acım yıyorum 1 saat sonra tekrar karnım acıkıyor hemde nasıl duramıyorum sızınde varmı boyle sorunlarınız hayatta yemek aklıma gelmezdı hamılelıkten once sımdıde aklımdan cıkmıyor boyle gıderse ben 100 kılo olurum ya.

aman dikkat naciye bünyeni bilmemde bende kızımda öyle yedim hep yerdim bebekde lacakya anam 22 kilo almışım kızım 2.900 doğdu hep bendeydi aynı hataya inş bunda düşmem

kızlar merhaba ben kaıntım çok arttı uzuyor rsmen tuvalette hep ıslağım ve kasık ağrılarım çok rahatsız edici
yarın doktora gidiyoruz bakalım üzgünüm

canım akıntın kırmızı renkte degılse korkma derler doktorlar kahverengı akıntı okadar onemlı degıl kırmızıya donusurse kotu, yarın doktoruna sorarsın. Aklına takılanları bır kagıda yazda barı unutma senın doktorun okudugum kadarıyla yogun cok gec randevu verıyoda aklında bısey kalmasın.bende kalp atıslarını duymaya gıtıgımde elımde notumla gıtcem cunku unutuyorum eve gelınce aklıma gelıyor onu sorcaktım bunu sorcaktım dıye.takma kafana canım allahın ıznıyle bebısınde bısey yoktur ınsallah

aman dikkat naciye bünyeni bilmemde bende kızımda öyle yedim hep yerdim bebekde lacakya anam 22 kilo almışım kızım 2.900 doğdu hep bendeydi aynı hataya inş bunda düşmem

ya bende ondan korkuyorum neden boyle oldum ben anlamadım sporda yapmak ıstemıyorum hanı ılk haftalar dusuk tehlıkesı falan oluyor ınsan korkuyor cunku kalp atıslarını duymaya gıttıgımde soylıcem doktora yuruyus yapıyımmı dıye ben yoksa şişerim boyle ya. Ay sısmanları sımdı anlıyom eskıden derlerdı duramıyom karnım acıktı nasıl duramazlar derdım sımdı ben oyle oldum. Gercı az az sık sık yıcem artık baska care yok

3 köfte büyüklüğünde et( et,balık,tavuk,köfte)
1 tabak sebze yemeği
yağsız sınırsız salata

günde 10 dilimi geçmeyecek şekilde ekmek
1kepçe çorba 1 ekemek sayılıyo bu arada

saatlik listesi yok yaşıam tarzına göre yiyorsun
mesela ben kahvaltıda yağsız tost yemeye başladım mideme iyi geliyo
bu arada midem bulanıyo ama kusacak gibi değil sürekli bi bulantı hissi var bende

cnım ya sen bi test yapsan ben burda çatladım meraktan
bence direk b hcg baktır

ya emel bende bunda öyle kızmda bulantı falan yoktu ne yesem hiç fark etmezdi ebndede kusma yok ama baş ağrısı oluyo birde miğde yanmsımı desem bulantımı desem yiyecek tavsiyelerini bekliyoruz

ilk oğlumda ayva iyi gelmişti bana bi de şeftali
ama şimdi yok
çok yazmak ta istemiyorum birinin canı çeker diye
ama yağsız tost iyi geldi
tatlı dan nefret ediyorum mutfakta toz şeker bile görmeye tahammül edemiyorum nolcak benim halim

Kızlar merhaba. Benim de reglim 11 Aralık. Bu aralar akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi deil. Hafif sıvıla karışık. Pek bi belirtim de yok sankim gebelik ya da adet üzerine! Bu neden olabilir. İlk gebeliğim düşük olmuştu ilk haftalarda. O zaman da akıntı oluodu böle. Ama belirtiler çoktu. Adet olcam derken gebemişim meğer! Adtetten önce de akıntı olu omu sizlerde. Sankim bende olmuodu da!!.. Testler negatifi gösterdi bu arada! Bİ DE VAJİNADA ıslaklık ve genişilik olur mu gebelikte. İlk haftalarda falan. Ben de o da var bu iyi bişi mi bilmiorum da. İlk gebeliğimde böle oldu. Düşük oldu sonra . Bununla ilgisi de yoktur di mi düşüğün vajinada ıslaklık ve genişlik hissetmek falan. Karışık oldu ama. Bildiniz tahmininiz varsa yazar mısınız.....

aa kızn mı olacak hani ekşi kız derler tatlı erkek hayırlısı

inşallah dermişimm
sağlıklı olsunda gerçi ekşi de yiyemiyorum midemi yakıyo
su içmiyorum dr 2 litre en az iç dedi
afdersin çişin şeffaf olsun dedi
nerde su midemi bulandırıyo içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…