dur sallamışım 10 sene :) 30 yasındayım:)
canım yaaa benımde gozlerım senı arar oldu sabahtan berı efsun nerelerde dıye. dayan bebişim gececek bu gunler diyenlere inanma ben kabullendim artık ömrüm böyle gececek. helekı su ankı göz iltahabından sonra iyicene ikna oldum sorunların hıc bıtmeyeceğine. analık bu olsa gerek.annenmi gitti
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
allah yardımcın olsun canım. benım eşim bir haftadır mesaide o yuzden yemekte yapmıyorum şirkette yıyıp gelıyor zaten ev dandini dastana. sadece bebeğimle ilgileniyorum. uyuduğu zaman koltukta koyuyorum yanıma,nete giriyorum. asıl şimdi iyiyiz kızlar, zamanla gunduz uykuları azalacak o zaman ne halt yıcez. şimdi hadı yedır uyut.o zaman sürekli ya kucakta olacak yada senı yanında ıstıcek. anamız ağlıcak açıkcası.
canım nette ve sitede cok orneğini bulabilrisin ama ben kısaca şöyle diyeyim, kulak çubuğunu alıp iyicene zeytınyağını yediriyorsun, sonra yavas yavaş bebişin poposuna sokuyorsun zaten akabınde mıçlar cıkıyor. uc dortkere tekrarla bebeğin içinde birikmiştir iyicene rahatlasın. ben peçete yada gazete kağıdını kürdan şeklinde yaparak uyguluyorum oyle içim daha rahat oluyor ince olduğundan.
valla canım hastalık demeyelımde 6. aylarda geciyormuş. laktoz ıntoleransı dıye aratırsan cok net bulabılırsın acıklamaları. ama şöyle diyeyim bazı bebeklerde süt şekerine(laktoz) alerjisi oluyormus yanı sindirim sisteminde enzimlenemiyor buda aşırı ağrı yapıyor. allatanda cok asırı gaz cıkartıyorsa bı kaka testı yaptır. ben yaptırıcam ama mama geldi, bakalım bu mamaylada iyi olursa teste bile gerek yok.
canım yaaa oyle deme kıyamam ben ona. ben sabah bı çemkirdim kendi kendime. sabahlamanın ve viyaklamanın vermıs olduğu stresle ah dedım senı neden yaptım ben dertsız basıma dert aldım dedım kendı kendime. buna eşim duymuş teee mutfaktan gucune gıtmıs adamın. sonradan bende cok pişman oldum töbe ettim bisürü.
asıl annen gidince birbirinizin keyfine varacaksınız:)))) allah kolaylık versın.