2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar.

annem yarin gidecek cok bunalimdayim. acaba evayida caktirmadan bavuluna koyup yollasammi onla diyorum:)))))))

seni çok iyi anlıyorum canım benim annemin gittiği gün eşimde gece görevindeydi bizim evde nerdeyse temmuzdan beri hep birileri vardı annem gidince eşimde gece evde olmayınca o kadar kötü oldumki ağlaya ağlaya bi hal olmuştum ama alışıyosun sadece anne olduğunu ve sana muhtaç olan bi bebeğin olduğunu düşün bu sana güç verir canım ve herşeyin üstesinden gelirsin

merhabalar...
15 ağustos pazartesi günü 38+3 de epıdural sezeryan ıle 50 cm 3350 gr olarak dunyaya merhaba dedı oglusumuz..
ertesı gun AB0 kan uyusmazlıgına baglı sarılık artısı nedenıyle dogum yaptıgım hastenenın tam donananımı mevcut olmadıgından ( ki ozel hastane ) dogum hastahanesıne sevk edıldık bır gece fototerapı aldıktan ve serumlardan sonra degerımız 5.1 e dustu ve taburcu edıldık bugun ku kontrolumuzde degerın tekrar 10.7 ye yukseldıgı yarın sabah tekrar bakılacagı ve yukselme devam halındeyse tekrar fototerapı ıcın yatıs yapılcagı soylendı..bol bol emzırıyorum bu sure ıcın de tabıı..
lutfen dualarınızı eksık etmeyın yarın kı degerımız normal sınırlarda cıksın ..yavrumun her yerı kan almak ıcın serum ıcın acılan morluklarla dolu:43:
Allah herkezın evladını korusun dogum yapmamıs olanlarada hayırlı saglıklı dogumlar dılıyorum..

disheciğim allah sağlıklıca uzun ömürlü etsin oğluşunu şimdi okudum doğum yaptığını inşallah atlatır oğluşun
analı babalı büyüsün inşallah:nazar::emir_bebek:

kızlar bızım ga z damlamız ılk hastaneden cıkarken doktorun verdıgı BIOGAİOydu bıttı bıtecek.sımdı esımden ıstedım de ZINCO alayımmı dedı.doğru mu yazdm bılmıyorum da.ZINCO kullananlar var mı? memnunmu bebıslerınız*

ya kızlar hakıkaten sakınan göze çöp batarmış.
sabah miraçın gözünün ucunda çapak var diye aldım önemsemedim ama biraz önce uykudan bi uyandı gözünün içi iltihap dolu, şok oldum görunce resmen elim ayağım dolandı. hemen kaynamış suya batırdığım pamukla temizledim ama ardından biraz daha aktı. varmı bir bilgisi olan. yarın için randevu almak istedim ama doktorumuz hastanede değilmiş. eşimi aradım gece nöbetçi dr gidelim diye karar verdik. of ya offf insanın nasıl moralı bozuluyor. kendi basıma gelse bukadar üzülmezdim. acaba mikropmu kaptırdım çocuğa, ya okadarda dıkkat edıyorum ellerime:(((((

çok şeker olmuş canım elbisesi çok yakışış tü tü tüh maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
hakikaten benziyo meleklerimiz :53:
aralarında 3gün var

maşallah cnım çok güzel olmuş :)

hahaha bıde emzık dusurme durumu var dımı. ben o devreye gelebilirsem şey yapmayı dusunuyorum.
hanı kucuk çocuklara gözlük takınca düşürmesinler diye kafa arkasından bağlarlar ya oyle bişey yapmayı dusunuyorum.

cok ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii masallah:nazar:

Saat 3 e kadAr ancak dayandim mafis durumdaydim ne yemek ne tuvalet durmadi hic aradim babasini gel dayanamiyorum ddim geldi hepinize de tesekkunedrim destek oldunuz sap gibi agladim yaaa kiz agliyo ben agliyorum yuh bana son gunlerde de iyice uykusuzluktan yorulunca tahammulum kalmadi
Aslinds herkes ben gibi hele patricia hic lafini etmiyirum annem gitti ondan mi bugun huysuz acaba bidbende gergnim ondan da olabilir yarina geliyolar ya aksam yemeginden somra geleceklermis annesi ben hallederim demis mis mis gorucez artik
Patrica hakkaten cok iyi arastiriyosun fene bir gece ve sabahin ustne haokaten cokncguclusun bravo
Annen icin uzuldum cok aci ya yanlis tedavi inanamiyorum hale bak
Nurayturhan ve sdhkn kizlariniz cok tatli masallah :)
Ben biraznuyuyayim

benimki resmen elini yiyor ..tok olduğu halde..neden yapıyor anlamıyorum...

çok güzel olmuş..bende çerceve aldım..ama foto koyamıycam...çoğaltmaya vaktim yok...

Daha önce hiç görmemiştim,çok güzel bi hatıra herkes için.

canim sakin elinle dokunma mikrop kapabilir goz damlasi var bebekler icin steril bez ve ondan alip bezin dost kosesini manti yapar gibi e parmaklarinla topla ortasina asla dokunmadan goz damlasini dok temizle ben surekli yapiyorum cunku kendi kirpikleri kaciyo hep gozune

cok tatli ya masallah en buyuk sizsiniz sanirim topikde bu arada benim kiz parmagini degil elini emiyo zaman zaman

masallah bebegin cok seker bende nurayin kizia benzetmistim ilk gorusde oda ayni seyi demis cercevende cok ozelmis hayirli olsun bu arada Allah kabul etsin

bencede

Teşekkür ederiz teyzeleri...Mevlütte giyeceği kıyafetiyle çektim ki o günün hatırası olsun herkese...

merhaba kızlar
dün doktor kontrolümüz vardı ve boyu posu maşallah yerinde yavrumun:nazar: 3080 gr 47 cm doğan oğlum 1 ayda 5100 gr ve 55 cm olmuş:nazar: çok korkuyodum sütüm yetiyomu diye ama maşaallah 2 kilo almış ve 8 cm uzamış oğlum:))
dünden beri oğlum sürekli emmek istiyo ama süt gelince çok sinirlemiyo bende son çare olarak emzik verdim ve rahatladı meğer canı emzik istiyomuş memeleri değil hehehhee

off yarın misafirim gelicek evi toplamam lazım yarın için bişeyler hazırlamam lazım. yardım edicek kimse yok. annem sadece kısır getiricek o kadar oda kolayına geliyo herşeyi yaptıktan sonra kısırı yapmakta ne var. kayınvalidemde sen bugünden herşeyini pişir yarına bırakma diyo sinir oldum yaa temizliğini de yaparsın diyolar. annemde kayınvalidemde demiyolar bu kız iki çocukla evi temizleyip ikramlıkları nasıl hazırlasın:19: kimin umrunda:19: daha evi anca toparladım bu saat oldu düşünün bertuğ kalkıyo onu emzir yok altını temizle ee uyumuyo uyanıkkende gidip iş güç yapamıyorum evde abisi var başbaşa bırakamıyorum ee büyük oğlumda anne acıktım yok oyun oynayalım yok çişi anca bu saat oldu ortada bişey yok.
Maşallah oğluna canım yaa :nazar::nazar: 1 ayda 2 kilo tü tü tüüü:nazar::nazar::nazar:
Bizim kızda şöyel çabucak kilo alsa da akranlarını yakalasa keşke:26:
bebeğim 35 günlük ve 2 gündür burnu tıkalı.doktora gittik sütten oluyormuş.okyanus suyu verdi.fakat halen bir düzelme yok.sizin bebeklerinizde de böyle bir sorun oldu mu?olduysa ne yaptınız?geçici mi?kaç günde geçer acaba? bebeğim hırıltılı nefes alıyor ve çok zorlanıyor.cevap yazarsanız sevinirim
Bizim de tıkanıyor canım serum fizyolojik sıkıyorum ardından 1-2 dk sonra otribebe ile çekiyorum hiç birşey kalmıyo açılıyo, sabah akşam yapabilirsin. Otribebe çok rahat çekiyo gerçekten, almadıysan öneririm.

aynen canım gerek yok düşürsün varsın alır sokarız geri ağzına:) bu arada 12 sene sonra bebeğin olduğunu bilmiyordum
Allah bağışlasın canım sağlıkla büyütün
dur sallamışım 10 sene :) 30 yasındayım:)

Saat 3 e kadAr ancak dayandim mafis durumdaydim ne yemek ne tuvalet durmadi hic aradim babasini gel dayanamiyorum ddim geldi hepinize de tesekkunedrim destek oldunuz sap gibi agladim yaaa kiz agliyo ben agliyorum yuh bana son gunlerde de iyice uykusuzluktan yorulunca tahammulum kalmadi
Aslinds herkes ben gibi hele patricia hic lafini etmiyirum annem gitti ondan mi bugun huysuz acaba bidbende gergnim ondan da olabilir yarina geliyolar ya aksam yemeginden somra geleceklermis annesi ben hallederim demis mis mis gorucez artik
Patrica hakkaten cok iyi arastiriyosun fene bir gece ve sabahin ustne haokaten cokncguclusun bravo
Annen icin uzuldum cok aci ya yanlis tedavi inanamiyorum hale bak
Nurayturhan ve sdhkn kizlariniz cok tatli masallah :)
Ben biraznuyuyayim
canım yaaa benımde gozlerım senı arar oldu sabahtan berı efsun nerelerde dıye. dayan bebişim gececek bu gunler diyenlere inanma ben kabullendim artık ömrüm böyle gececek. helekı su ankı göz iltahabından sonra iyicene ikna oldum sorunların hıc bıtmeyeceğine. analık bu olsa gerek.annenmi gitti :( allah yardımcın olsun canım. benım eşim bir haftadır mesaide o yuzden yemekte yapmıyorum şirkette yıyıp gelıyor zaten ev dandini dastana. sadece bebeğimle ilgileniyorum. uyuduğu zaman koltukta koyuyorum yanıma,nete giriyorum. asıl şimdi iyiyiz kızlar, zamanla gunduz uykuları azalacak o zaman ne halt yıcez. şimdi hadı yedır uyut.o zaman sürekli ya kucakta olacak yada senı yanında ıstıcek. anamız ağlıcak açıkcası.

merha ba bayanlar bu zeytın yagı operasyonunu nasıl yapıyorsunus anlatabılırmısınız yanlıs bısey yapmıyız dunden berı yapmadı kakasını lutfen bırınız acıklasın denıyım yavrum kıpkırmızı anne sutu yetersıesı z oldugundan mama takvıyesı alıyo yavrum ıkınmıkdan bı hal uyku uyumuyo yavrum yardım edın teyzelerı rahatlatıyım azda olsa :(
canım nette ve sitede cok orneğini bulabilrisin ama ben kısaca şöyle diyeyim, kulak çubuğunu alıp iyicene zeytınyağını yediriyorsun, sonra yavas yavaş bebişin poposuna sokuyorsun zaten akabınde mıçlar cıkıyor. uc dortkere tekrarla bebeğin içinde birikmiştir iyicene rahatlasın. ben peçete yada gazete kağıdını kürdan şeklinde yaparak uyguluyorum oyle içim daha rahat oluyor ince olduğundan.

cnm neden bahsediyosunuz anlamadım bu yazdığın şeyler hastalık belirtisi mi?benim oğlumda çok karın ağrısı çekiyor ve kakayla birlikte su geliyor.dr gaz sancısı dedi başka birşey demedi metsil kullanıyoruz.acil beni de bilgilendirirsen çok sevinirim. metsilmi kullanıyorsun. canım gaz damlalarını haftada bır değiştirerek kullan çünkü her bebekte farklı ılaç etkı edıyormuş. uygun olanı bulunca onda kalırsın canım.
insallah kısa zamanda duzelır yawrun ama zor gunler yaaa

valla canım hastalık demeyelımde 6. aylarda geciyormuş. laktoz ıntoleransı dıye aratırsan cok net bulabılırsın acıklamaları. ama şöyle diyeyim bazı bebeklerde süt şekerine(laktoz) alerjisi oluyormus yanı sindirim sisteminde enzimlenemiyor buda aşırı ağrı yapıyor. allatanda cok asırı gaz cıkartıyorsa bı kaka testı yaptır. ben yaptırıcam ama mama geldi, bakalım bu mamaylada iyi olursa teste bile gerek yok.
selam kizlar.

annem yarin gidecek cok bunalimdayim. acaba evayida caktirmadan bavuluna koyup yollasammi onla diyorum:)))))))

canım yaaa oyle deme kıyamam ben ona. ben sabah bı çemkirdim kendi kendime. sabahlamanın ve viyaklamanın vermıs olduğu stresle ah dedım senı neden yaptım ben dertsız basıma dert aldım dedım kendı kendime. buna eşim duymuş teee mutfaktan gucune gıtmıs adamın. sonradan bende cok pişman oldum töbe ettim bisürü.
asıl annen gidince birbirinizin keyfine varacaksınız:)))) allah kolaylık versın.

seni çok iyi anlıyorum canım benim annemin gittiği gün eşimde gece görevindeydi bizim evde nerdeyse temmuzdan beri hep birileri vardı annem gidince eşimde gece evde olmayınca o kadar kötü oldumki ağlaya ağlaya bi hal olmuştum ama alışıyosun sadece anne olduğunu ve sana muhtaç olan bi bebeğin olduğunu düşün bu sana güç verir canım ve herşeyin üstesinden gelirsin

yaa sende boyle deyip uzme beni:)) esimde bazen boyle dayanamadigim anlarda evanin agzindan bir sarki yaziyor bana aglayasim geliyor. annecigim annecigim biliyorum altimi aliyorsun bana mama veriyorsun cok yoruluyorsun ama keske bunlari ben yapabilseydim. ama ben daha kucucugum. konusmayi ogrenince sana bunlar icin tesekkur edecegim diye. sonra sabaha kadar emse oturuyim diyorum yorgunda olsam:))

dur sallamışım 10 sene :) 30 yasındayım:)

canım yaaa benımde gozlerım senı arar oldu sabahtan berı efsun nerelerde dıye. dayan bebişim gececek bu gunler diyenlere inanma ben kabullendim artık ömrüm böyle gececek. helekı su ankı göz iltahabından sonra iyicene ikna oldum sorunların hıc bıtmeyeceğine. analık bu olsa gerek.annenmi gitti :( allah yardımcın olsun canım. benım eşim bir haftadır mesaide o yuzden yemekte yapmıyorum şirkette yıyıp gelıyor zaten ev dandini dastana. sadece bebeğimle ilgileniyorum. uyuduğu zaman koltukta koyuyorum yanıma,nete giriyorum. asıl şimdi iyiyiz kızlar, zamanla gunduz uykuları azalacak o zaman ne halt yıcez. şimdi hadı yedır uyut.o zaman sürekli ya kucakta olacak yada senı yanında ıstıcek. anamız ağlıcak açıkcası.

canım nette ve sitede cok orneğini bulabilrisin ama ben kısaca şöyle diyeyim, kulak çubuğunu alıp iyicene zeytınyağını yediriyorsun, sonra yavas yavaş bebişin poposuna sokuyorsun zaten akabınde mıçlar cıkıyor. uc dortkere tekrarla bebeğin içinde birikmiştir iyicene rahatlasın. ben peçete yada gazete kağıdını kürdan şeklinde yaparak uyguluyorum oyle içim daha rahat oluyor ince olduğundan.

valla canım hastalık demeyelımde 6. aylarda geciyormuş. laktoz ıntoleransı dıye aratırsan cok net bulabılırsın acıklamaları. ama şöyle diyeyim bazı bebeklerde süt şekerine(laktoz) alerjisi oluyormus yanı sindirim sisteminde enzimlenemiyor buda aşırı ağrı yapıyor. allatanda cok asırı gaz cıkartıyorsa bı kaka testı yaptır. ben yaptırıcam ama mama geldi, bakalım bu mamaylada iyi olursa teste bile gerek yok.

canım yaaa oyle deme kıyamam ben ona. ben sabah bı çemkirdim kendi kendime. sabahlamanın ve viyaklamanın vermıs olduğu stresle ah dedım senı neden yaptım ben dertsız basıma dert aldım dedım kendı kendime. buna eşim duymuş teee mutfaktan gucune gıtmıs adamın. sonradan bende cok pişman oldum töbe ettim bisürü.
asıl annen gidince birbirinizin keyfine varacaksınız:)))) allah kolaylık versın.

haha saka canim benim. hepimiz insaniz arada ne oluyor yahu dedigimiz oluyor. saka yoluylada olsa bunlari ifade etmessek bunalima gireriz. zaten o kucucuk varliklari sevmeyenmi var. annem zorla alsa verirmiyim ben:))

hımmmm ay bendemı oyle yapsam yahu bu şekilde biberonlar mahfoluyor, her defasında yapış yapış:S:37:

heueheuehue daha ne istiyorsun mamadan tasarruf yapıyor uşak:) vallahı şu aralar ne yaparlarsa, dr lar bıle normal diyor.

ne oyunu oynuyorsunuzkı el kadar bebeyle:)
bende dun dusundum ya bı ara 3 ten 7ye kadar uyumadı, acaba dedım nasıl oynatabılırım. sonra zorla uyuttum çocuğu:)

kızımla oynuyorum kız:)))o 2.5 yaşında

yaa sende boyle deyip uzme beni:)) esimde bazen boyle dayanamadigim anlarda evanin agzindan bir sarki yaziyor bana aglayasim geliyor. annecigim annecigim biliyorum altimi aliyorsun bana mama veriyorsun cok yoruluyorsun ama keske bunlari ben yapabilseydim. ama ben daha kucucugum. konusmayi ogrenince sana bunlar icin tesekkur edecegim diye. sonra sabaha kadar emse oturuyim diyorum yorgunda olsam:))

haha saka canim benim. hepimiz insaniz arada ne oluyor yahu dedigimiz oluyor. saka yoluylada olsa bunlari ifade etmessek bunalima gireriz. zaten o kucucuk varliklari sevmeyenmi var. annem zorla alsa verirmiyim ben:))

ayyy üzmek için söylemedim canım ben yanlış anlama geçicek bugünlerde ilk günlerde zorlanınca 3. gün alışıyosun vücudun bağışıklık kazanıyo resmen bak ben 42 kiloyla hem evin hem bebeğin hakkından geliyorum üstelik dırdırımla eşimi de hallediyorum hepsinin hakkından geliyorum sende gelirsin eminim ben

temizliğimi yaptım ikramlıkları hazırladım çok şükür çocuklarda sessiz durdular bertuğ uyudu batuhanda yanımda yada odasında oynadı:))
yarında üstten yine geçerim o kadar
ama belim koptu valla hızlı hızlı yaptım her işi sakin durmuşlarken bitiriyim diye motor takmış gibiydim

selam kızlar geçmişe sadece göz atabildim hepinize çok teşekkür ederim

dün sabah erkenden kontrole gittik kemik problemim vardı malum.doktor hemen aldı ve çatı muayenesi yaptı kemikte değişim yoktu olmasını zaten beklemiyorduk ondan sonra esnekliğimle ilgili bir şey yaptı ve kesin kararla normal doğum yapamayacağım belli oldu istersen gene de deneyebilirz dedi ama epizyo hariç onlarca iç dikiş gerekecek ve günlerce ayaklanman mümkün değil dedi.kendisi de normal doğumdan yana olan doktorum kararı size bırakıyorum dedi.biz de dışarı çıktık düşündük ve bu durumda beklemenin bir anlamı olmadığına karar verdik bekleme sürecinde normal doğum başlaması hayati risk taşıyormuş gidip doktorumuza haber verdik.günlerce genel anestezi mi epidural mi diye herkesi bunaltan ben zorunlu spinal olacağımı öğrendim astım hastası olduğum için genel anestezi yapamayacaklarını söylediler.
odaya çıktık hazırladılar damar yolu açtılar(tam eziyetti bir sürü damarım patladı-damarlarım çok ince) odada beklemeye başladık ağla ağla patladım o arada.sonra aniden geldiler hadi gidiyoruz diye.eşime el salladım ameliyathane önünde ve içeri geçtim.titriyordum.o kadar güleryüzle karşılandım ki herkes etrafımda pervane oldu.sakinleştirmeye çalıştılar sonra doktorum geldi bana spinal yapılırken elimi tuttu sarıldı anne gibiydi o an benim için.sonra yatırıp başladılar tek tek anlattılar bir anda o kadar sakinleştim ki(sanırım bana sakinleştirici verdiler).çok kalabalık bir ameliyathanede herkes gülüyordu anestezi uzmanı hazırsan birkaç saniye sonra bebeği görebilirsin dedi.nefesimi tuttum ağlamasını bekledim(oğlumun kordonu boynuna dolanmış) nihayet ağladı onu giydirlerken izledim yanıma getirdiler gördüm sonra biz babamıza gidiyoruz dediler gitti oğlum.benim dikişlerim için doktorum sağolsun estetik cerrah çağırmış dikişlerim yapıldı yarım saat sonra odaya çıktım en ufacık acı ağrı vs hissetmedim
oğluma kavuştum henüz sütüm gelmedi biraz üzüldüm ama her mamadan önce deniyorum gene de.dün gece zor geçti çok sancılandım karnımda yumurta gibi şekiller oluştu.aşırı bastı vardı hemşireden sondayı çıkarmasını istedim tuvalete kendim gitmem gerek dedim.önce pek yanaşmadı ama çıkarttı meğer sonda tıkanmış ve idrar torbam devasa olmuş rahimi mideme kadar itmiş o çıkınca tuvalet gaz vs tüm ihtiyaçlarımı giderdim ve ağrılarım bitti.bugün eve geldik ağrım var ama dayanılmaz değil kalkabiliyorum işlerimi yapabiliyorum umarım en kısa zamanda sütüm gelir oğlumun ağlamasına dayanamıyorum.hepinizi öpüyorum
$309841_10150299616249192_711184191_7474896_1745417822_n.jpg

selam kızlar geçmişe sadece göz atabildim hepinize çok teşekkür ederim

dün sabah erkenden kontrole gittik kemik problemim vardı malum.doktor hemen aldı ve çatı muayenesi yaptı kemikte değişim yoktu olmasını zaten beklemiyorduk ondan sonra esnekliğimle ilgili bir şey yaptı ve kesin kararla normal doğum yapamayacağım belli oldu istersen gene de deneyebilirz dedi ama epizyo hariç onlarca iç dikiş gerekecek ve günlerce ayaklanman mümkün değil dedi.kendisi de normal doğumdan yana olan doktorum kararı size bırakıyorum dedi.biz de dışarı çıktık düşündük ve bu durumda beklemenin bir anlamı olmadığına karar verdik bekleme sürecinde normal doğum başlaması hayati risk taşıyormuş gidip doktorumuza haber verdik.günlerce genel anestezi mi epidural mi diye herkesi bunaltan ben zorunlu spinal olacağımı öğrendim astım hastası olduğum için genel anestezi yapamayacaklarını söylediler.
odaya çıktık hazırladılar damar yolu açtılar(tam eziyetti bir sürü damarım patladı-damarlarım çok ince) odada beklemeye başladık ağla ağla patladım o arada.sonra aniden geldiler hadi gidiyoruz diye.eşime el salladım ameliyathane önünde ve içeri geçtim.titriyordum.o kadar güleryüzle karşılandım ki herkes etrafımda pervane oldu.sakinleştirmeye çalıştılar sonra doktorum geldi bana spinal yapılırken elimi tuttu sarıldı anne gibiydi o an benim için.sonra yatırıp başladılar tek tek anlattılar bir anda o kadar sakinleştim ki(sanırım bana sakinleştirici verdiler).çok kalabalık bir ameliyathanede herkes gülüyordu anestezi uzmanı hazırsan birkaç saniye sonra bebeği görebilirsin dedi.nefesimi tuttum ağlamasını bekledim(oğlumun kordonu boynuna dolanmış) nihayet ağladı onu giydirlerken izledim yanıma getirdiler gördüm sonra biz babamıza gidiyoruz dediler gitti oğlum.benim dikişlerim için doktorum sağolsun estetik cerrah çağırmış dikişlerim yapıldı yarım saat sonra odaya çıktım en ufacık acı ağrı vs hissetmedim
oğluma kavuştum henüz sütüm gelmedi biraz üzüldüm ama her mamadan önce deniyorum gene de.dün gece zor geçti çok sancılandım karnımda yumurta gibi şekiller oluştu.aşırı bastı vardı hemşireden sondayı çıkarmasını istedim tuvalete kendim gitmem gerek dedim.önce pek yanaşmadı ama çıkarttı meğer sonda tıkanmış ve idrar torbam devasa olmuş rahimi mideme kadar itmiş o çıkınca tuvalet gaz vs tüm ihtiyaçlarımı giderdim ve ağrılarım bitti.bugün eve geldik ağrım var ama dayanılmaz değil kalkabiliyorum işlerimi yapabiliyorum umarım en kısa zamanda sütüm gelir oğlumun ağlamasına dayanamıyorum.hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 257494

maşallah maşallah küçüğüme ne kadar tatlı allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

NURAYCIM bursalıymışsın bende bursada oturuyorum bi söyliyim dedim:)

kızlar bişi sorucam hatta bişeyler..sizinde bebeklerinizin göz altları torbamı yani şişmi..yani benimki doğduğundan beri öyle de acaba geçmiycekmi..bide ya arada bi öksürüyo hapşırıyo acaba hastamı yoksa önemsiz bişeymi.sanırım bunu sormuştum ama yeni cevaplar için tekrar sorayım...

cnm bnm oğlumda aynen tarıfındekı gıbı.goz altları şiş bırazcık yanı bız goz altı diğerine azcık daha fazla şiş.öksürük hapşırık bızde de mevcut.özellıkle hapşırık peşpeşe 2kez bırde.gun ıcınde 4 kez falan oluyor.

cnm bnm oğlumda aynen tarıfındekı gıbı.goz altları şiş bırazcık yanı bız goz altı diğerine azcık daha fazla şiş.öksürük hapşırık bızde de mevcut.özellıkle hapşırık peşpeşe 2kez bırde.gun ıcınde 4 kez falan oluyor.

bizimkinin gözü şiş değil ama hapşırık oluyo peşpeşe 3 4 kez bile olduğu oluyobende üşüdü diye habire örtüyorum ondan sonra

ben cok uzak kalmısım muhabbetlerden ya..arada sorular soruyorum cevapta veren yok:( gecmıse gıdıyrum tek tek bakıyorum sorular yanıtsız:) 2gundur aşırı basım agrıyor sureklı uyukluyorum evde koltuktan yataga yere atıyoru kendımı sıcak cok hala burada.bu sıcakta benı ezıyor.gece yatak odamızda yattık eşimle(aylar sonra ilk kez) cam balkon heryer acık tabı.ılk kez üşüyerek uzerıme örtü almaya kalktım ve usumenın benı bukadar mutlu edecegını bılmezdım:)yatak odamız hamam ya.sıcaklardan kendıme gelemedım hala bıde loğusalık ateşi sırtım alev alev bıryere yaslanmak benı ateşlendırıyor:) şuan oğlum mızmızlanıyor ona bakmam lazım.gögüslerım sızlamaya basladı sanırım Atlas ım acıktı.bu arada ılk kez kendım yıkadım annem suyunu dökuverdı.haftaya gıdecek annem gıtmeden kendım yıkamayı öğrenmelıyım.ılk yıkamam başarılıydı söylemeden edemıcem.MAŞALLAH BANA:61::nazar:

ben cok uzak kalmısım muhabbetlerden ya..arada sorular soruyorum cevapta veren yok:( gecmıse gıdıyrum tek tek bakıyorum sorular yanıtsız:) 2gundur aşırı basım agrıyor sureklı uyukluyorum evde koltuktan yataga yere atıyoru kendımı sıcak cok hala burada.bu sıcakta benı ezıyor.gece yatak odamızda yattık eşimle(aylar sonra ilk kez) cam balkon heryer acık tabı.ılk kez üşüyerek uzerıme örtü almaya kalktım ve usumenın benı bukadar mutlu edecegını bılmezdım:)yatak odamız hamam ya.sıcaklardan kendıme gelemedım hala bıde loğusalık ateşi sırtım alev alev bıryere yaslanmak benı ateşlendırıyor:) şuan oğlum mızmızlanıyor ona bakmam lazım.gögüslerım sızlamaya basladı sanırım Atlas ım acıktı.bu arada ılk kez kendım yıkadım annem suyunu dökuverdı.haftaya gıdecek annem gıtmeden kendım yıkamayı öğrenmelıyım.ılk yıkamam başarılıydı söylemeden edemıcem.MAŞALLAH BANA:61::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah sana bende kendim yıkıyorum eşim su döküyo sadece belli bi süre sonra alışırsın sadece yıkarken bebişi bolbol konuş bebişle yoksa korkuyo çok

Back