2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tüm cevaplarınız için teşekkürler...çok fazla yetişip takip edemiyorum bu çocuk beni çokk yoruyo ama çok tatlı teyzeleri..bi sorum daha olucak ben sezeryan oldum ya dikişimin biraz üstü dikişimin boyunda şişti ve hafif bi sertlik var birazda kızarık..sizdede oldumu böyle şeyler.bide ağrılar giriyo zaman zaman.ayrıca canım acıyo ya hani vajinal muayne falan yaptıramıyorum.doktor dediki bi ara gel smear testi yapalım.acaba bişey çıkarmı.yani arada bi alttan ağrılar saplanıyo bekarlığımdan beri oluyodu bunlar.böyle kemiklerin içine ağrı giriyo sanki..acaba sizdede oluyomu böyle şeyler.üşütmekten olabilirmi. bu arada ben doğumdan beri şortla yatıyorum hep belim açık ayaklar çıplak..ay bilemiyorum korktum..yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler miniklerinizi çokk öptüm

aynı şişlik bendede oldu canım bende üşütmüştüm kendimi şişti ve çok ağrıdı bide dar iç çamaşırı giyme iç çamaşırın göbek üstü olsun ben göbek üstü giyince çok rahatladım bide ayaklarını ve belini çok sıcak tut canım inan sıcaktan pişiyorum ama ayağımda hep çorap sırtımdaad hep atletim var

ben de doğru hesaplayamadım kırk bitince ertesi gün yaptım bir şey olmaz yap gitsin suyuna biraz tuz altın çiçek yaprakları kırk taş vs. ne bulursan artık.. kırkınız hayırlı olsun..:34:

Gunaydin herkese
Patricia mirac in gozu nasil oldu bence senin elinden degil zaten olacakmisda ondandir canim

Bizim 40 mizda yarin ne yapilir nasil yapilir hic bilmiyorum valla ????

Gunaydin herkese
Patricia mirac in gozu nasil oldu bence senin elinden degil zaten olacakmisda ondandir canim

Bizim 40 mizda yarin ne yapilir nasil yapilir hic bilmiyorum valla ????

benim bildiğim kadarıyla bi suyun içine 40 tane taş altın pirinç ben bide kağıt kalem koyucam çok okusun diye bu suyla bebişi önce yıkıcam fincanla üstüne 40 defa su dökücem kalan suylada ben gusül abdesti alıcamkendi üstümede 40 fincan su dökücem su azaldıkça eklicem suyun üstüne sonrada kırkımız bitti korkumuz bitti diyicem 3 kere bu kadar:62:

kübra canım aynısı bende de oldu doktor enfeksiyon dedi antibiyotik verdi ve batikonla oraya pansuman yaptık şimdi çok az kaldı ama şimdi de çoooook kaşınıyor oralar yahu. kızlar benim de ayrıca kaç gündü
r vajinam yanıyordu bir baktım ki aynayla dudaklar kıpkırmızı hep tahriş off o kadar çok dikkat ederim ki hşjyene falan da kaç kez çamaşır değişiyorum ben bile bilmiyorum yine misafirim var gelip konuşamıyorum bile doğum hakyemi bile yazamadım hiç bişeye fırsat yok ama gerçekten hem çoook zor hem çok tatlı bişeymiş.

kızlar tüm cevaplarınız için teşekkürler...çok fazla yetişip takip edemiyorum bu çocuk beni çokk yoruyo ama çok tatlı teyzeleri..bi sorum daha olucak ben sezeryan oldum ya dikişimin biraz üstü dikişimin boyunda şişti ve hafif bi sertlik var birazda kızarık..sizdede oldumu böyle şeyler.bide ağrılar giriyo zaman zaman.ayrıca canım acıyo ya hani vajinal muayne falan yaptıramıyorum.doktor dediki bi ara gel smear testi yapalım.acaba bişey çıkarmı.yani arada bi alttan ağrılar saplanıyo bekarlığımdan beri oluyodu bunlar.böyle kemiklerin içine ağrı giriyo sanki..acaba sizdede oluyomu böyle şeyler.üşütmekten olabilirmi. bu arada ben doğumdan beri şortla yatıyorum hep belim açık ayaklar çıplak..ay bilemiyorum korktum..yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler miniklerinizi çokk öptüty

aynıları bende de var.dıkısın 1 parmak ustu acıyor benım dokundugumda.sertlık şişlık hepsı mevcut.alttan ağrılar saplanırdı bıranda gelır gecerdı ama epeydır olmuyr ben 1 sene once smear yaptrmstm şükür brsy cıkmadı terettut etme herkese yapılıyor bu test.bnmde 21 ınde rahım toparlanmısmı dıye bakılacak alttan bakarlar heralde.şortla gezıyorum demıssın benım uzerımdekı şort demeye şahit istiyor valla:)uzerımdekı de aynen o biçim cok sıcak burası bırde gece 4 e kadar balkonda yatıyorum.

ozelımde yazan arkadaslar maıl adreslerınızıde yazın fotoları yollamam ıcın tektek herkese yazmayayım dedım burdan okuyan maıllerını yazsınlar ozelıme

awezcim bebiş nasıl nasıl geçti geceniz

uyumadı pek benim de dikişlerim ağrıdı durdu sütüm hala gelmedi.emzirmeyi deniyorum almak da istemiyor boş oldugunu fark etti kızıyor gelmiyor diye.şimdi tekrar deneyeceğim.bir gelse ikimide rahatlayacağız.

uyumadı pek benim de dikişlerim ağrıdı durdu sütüm hala gelmedi.emzirmeyi deniyorum almak da istemiyor boş oldugunu fark etti kızıyor gelmiyor diye.şimdi tekrar deneyeceğim.bir gelse ikimide rahatlayacağız.

sen gelmesede süt ver bebişe o emdikçe gelir süt ağrın oluncada minoset içebilirsin doktorum bana vermişti bide antibiyotik verdiyse ihmal etme iç onu oda rahatlatıyo

kızlar benim kızın gözünde çapaklanma var dr ilaç verdi onu sürüyodum o daha kötü yaptı şimdi hem sulanıyo hem çapaklanıyo napsam ki ya adam gibi bi çocuk doktoruda bulamadım ki yaaa

canım demlenmiş çayı pamukla ılıkılık pansuman yaptım ben ve sonuç iyiyidi
doktorum bana çayı önermişti..sor istersen doktora bir çayla pansuman yapalım mı diye yine de ben de işe yaradı

ay dur dur eliyle bıde o iple oynar boğar allah korusun kendını. yok vaz gectım fıkrımden.

hahaha bıde emzık dusurme durumu var dımı. ben o devreye gelebilirsem şey yapmayı dusunuyorum.
hanı kucuk çocuklara gözlük takınca düşürmesinler diye kafa arkasından bağlarlar ya oyle bişey yapmayı dusunuyorum.
ay çok hoşsun yaa:66:
benimki resmen elini yiyor ..tok olduğu halde..neden yapıyor anlamıyorum....
canım daha anne karnında başlıyolar parmak emmeye. aşşinalar yani
ya kızlar hakıkaten sakınan göze çöp batarmış.
sabah miraçın gözünün ucunda çapak var diye aldım önemsemedim ama biraz önce uykudan bi uyandı gözünün içi iltihap dolu, şok oldum görunce resmen elim ayağım dolandı. hemen kaynamış suya batırdığım pamukla temizledim ama ardından biraz daha aktı. varmı bir bilgisi olan. yarın için randevu almak istedim ama doktorumuz hastanede değilmiş. eşimi aradım gece nöbetçi dr gidelim diye karar verdik. of ya offf insanın nasıl moralı bozuluyor. kendi basıma gelse bukadar üzülmezdim. acaba mikropmu kaptırdım çocuğa, ya okadarda dıkkat edıyorum ellerime:(((((
canım geçmiş olsun bu saate kadar hala yoksun merak ettim seni yatırdılarmı yoksa dicem ama göz için yatırırlar mı ama sizin kaka probleminizde vardı inşallah yapmışlardır testi

merhaba kızlar
dün doktor kontrolümüz vardı ve boyu posu maşallah yerinde yavrumun:nazar: 3080 gr 47 cm doğan oğlum 1 ayda 5100 gr ve 55 cm olmuş:nazar: çok korkuyodum sütüm yetiyomu diye ama maşaallah 2 kilo almış ve 8 cm uzamış oğlum:))
dünden beri oğlum sürekli emmek istiyo ama süt gelince çok sinirlemiyo bende son çare olarak emzik verdim ve rahatladı meğer canı emzik istiyomuş memeleri değil hehehhee

off yarın misafirim gelicek evi toplamam lazım yarın için bişeyler hazırlamam lazım. yardım edicek kimse yok. annem sadece kısır getiricek o kadar oda kolayına geliyo herşeyi yaptıktan sonra kısırı yapmakta ne var. kayınvalidemde sen bugünden herşeyini pişir yarına bırakma diyo sinir oldum yaa temizliğini de yaparsın diyolar. annemde kayınvalidemde demiyolar bu kız iki çocukla evi temizleyip ikramlıkları nasıl hazırlasın:19: kimin umrunda:19: daha evi anca toparladım bu saat oldu düşünün bertuğ kalkıyo onu emzir yok altını temizle ee uyumuyo uyanıkkende gidip iş güç yapamıyorum evde abisi var başbaşa bırakamıyorum ee büyük oğlumda anne acıktım yok oyun oynayalım yok çişi anca bu saat oldu ortada bişey yok.
allah yardımcın olsun canım
esteda seni şimdi faceden ekledim canım
şu face olayı nedir yaa bişeylerden mahrum mu kalıyorum
selam kızlar geçmişe sadece göz atabildim hepinize çok teşekkür ederim

dün sabah erkenden kontrole gittik kemik problemim vardı malum.doktor hemen aldı ve çatı muayenesi yaptı kemikte değişim yoktu olmasını zaten beklemiyorduk ondan sonra esnekliğimle ilgili bir şey yaptı ve kesin kararla normal doğum yapamayacağım belli oldu istersen gene de deneyebilirz dedi ama epizyo hariç onlarca iç dikiş gerekecek ve günlerce ayaklanman mümkün değil dedi.kendisi de normal doğumdan yana olan doktorum kararı size bırakıyorum dedi.biz de dışarı çıktık düşündük ve bu durumda beklemenin bir anlamı olmadığına karar verdik bekleme sürecinde normal doğum başlaması hayati risk taşıyormuş gidip doktorumuza haber verdik.günlerce genel anestezi mi epidural mi diye herkesi bunaltan ben zorunlu spinal olacağımı öğrendim astım hastası olduğum için genel anestezi yapamayacaklarını söylediler.
odaya çıktık hazırladılar damar yolu açtılar(tam eziyetti bir sürü damarım patladı-damarlarım çok ince) odada beklemeye başladık ağla ağla patladım o arada.sonra aniden geldiler hadi gidiyoruz diye.eşime el salladım ameliyathane önünde ve içeri geçtim.titriyordum.o kadar güleryüzle karşılandım ki herkes etrafımda pervane oldu.sakinleştirmeye çalıştılar sonra doktorum geldi bana spinal yapılırken elimi tuttu sarıldı anne gibiydi o an benim için.sonra yatırıp başladılar tek tek anlattılar bir anda o kadar sakinleştim ki(sanırım bana sakinleştirici verdiler).çok kalabalık bir ameliyathanede herkes gülüyordu anestezi uzmanı hazırsan birkaç saniye sonra bebeği görebilirsin dedi.nefesimi tuttum ağlamasını bekledim(oğlumun kordonu boynuna dolanmış) nihayet ağladı onu giydirlerken izledim yanıma getirdiler gördüm sonra biz babamıza gidiyoruz dediler gitti oğlum.benim dikişlerim için doktorum sağolsun estetik cerrah çağırmış dikişlerim yapıldı yarım saat sonra odaya çıktım en ufacık acı ağrı vs hissetmedim
oğluma kavuştum henüz sütüm gelmedi biraz üzüldüm ama her mamadan önce deniyorum gene de.dün gece zor geçti çok sancılandım karnımda yumurta gibi şekiller oluştu.aşırı bastı vardı hemşireden sondayı çıkarmasını istedim tuvalete kendim gitmem gerek dedim.önce pek yanaşmadı ama çıkarttı meğer sonda tıkanmış ve idrar torbam devasa olmuş rahimi mideme kadar itmiş o çıkınca tuvalet gaz vs tüm ihtiyaçlarımı giderdim ve ağrılarım bitti.bugün eve geldik ağrım var ama dayanılmaz değil kalkabiliyorum işlerimi yapabiliyorum umarım en kısa zamanda sütüm gelir oğlumun ağlamasına dayanamıyorum.hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 257494
hayırlı olsun canım çok tatlı bi meleğin var :nazar::nazar::nazar:
ben cok uzak kalmısım muhabbetlerden ya..arada sorular soruyorum cevapta veren yok:( gecmıse gıdıyrum tek tek bakıyorum sorular yanıtsız:) 2gundur aşırı basım agrıyor sureklı uyukluyorum evde koltuktan yataga yere atıyoru kendımı sıcak cok hala burada.bu sıcakta benı ezıyor.gece yatak odamızda yattık eşimle(aylar sonra ilk kez) cam balkon heryer acık tabı.ılk kez üşüyerek uzerıme örtü almaya kalktım ve usumenın benı bukadar mutlu edecegını bılmezdım:)yatak odamız hamam ya.sıcaklardan kendıme gelemedım hala bıde loğusalık ateşi sırtım alev alev bıryere yaslanmak benı ateşlendırıyor:) şuan oğlum mızmızlanıyor ona bakmam lazım.gögüslerım sızlamaya basladı sanırım Atlas ım acıktı.bu arada ılk kez kendım yıkadım annem suyunu dökuverdı.haftaya gıdecek annem gıtmeden kendım yıkamayı öğrenmelıyım.ılk yıkamam başarılıydı söylemeden edemıcem.MAŞALLAH BANA:61::nazar:
ben banyo yaptırmayı çok seviyorum
:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah sana bende kendim yıkıyorum eşim su döküyo sadece belli bi süre sonra alışırsın sadece yıkarken bebişi bolbol konuş bebişle yoksa korkuyo çok
ben banyo yaptırmayı çok seviyorum zehrada çok seviyo ama daha çıkarırkenbasıyo çığlığı zor giydiriyorum görende biyerine bişey oldu sanar öyle ağlıyo korkutuyo beni
canım heykel de atatürk alt geçidinde bir fotoğrafçı var o basıyor.biz yastığa bastırmıştık resim ve yazı güzel olmuştu.adını hatırlamıyorum dükkanın oraya yaptırabilirsin
teşekkürler canım pulla yapmayı düşünmüştüm artık ama bastırayım demi daha orjinal olur:)
Awez ciiim allah bagislasin masallah pek seker :)))
Patricia ciim valla sana zeyna gozuyle bakiyorum ben uykusuzluktan pes ettim bugun beli 1-2 gune alisirim herkes oyle diyor
Esim geldi allahtan ona sattim 2 saat uyudm da rahatladim banyo yaptirdik uyuyo simdisanirim bugun kakadan boyleydi yada annemn gittigini anladi ondan cunku annemle cok cilveleniyorlardi :))
alışıyo insan alışıyo ben dün 1-2 saat fazla uyumuşum gece uyuyamadım:52: az uykuya alışıyo insan
kızlar tüm cevaplarınız için teşekkürler...çok fazla yetişip takip edemiyorum bu çocuk beni çokk yoruyo ama çok tatlı teyzeleri..bi sorum daha olucak ben sezeryan oldum ya dikişimin biraz üstü dikişimin boyunda şişti ve hafif bi sertlik var birazda kızarık..sizdede oldumu böyle şeyler.bide ağrılar giriyo zaman zaman.ayrıca canım acıyo ya hani vajinal muayne falan yaptıramıyorum.doktor dediki bi ara gel smear testi yapalım.acaba bişey çıkarmı.yani arada bi alttan ağrılar saplanıyo bekarlığımdan beri oluyodu bunlar.böyle kemiklerin içine ağrı giriyo sanki..acaba sizdede oluyomu böyle şeyler.üşütmekten olabilirmi. bu arada ben doğumdan beri şortla yatıyorum hep belim açık ayaklar çıplak..ay bilemiyorum korktum..yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler miniklerinizi çokk öptüm
benim hiç öyle bişey olmadı bende açık yatıyorum ve çorap giymiyorum bence doktoruna sor
kızlar bizim kırkımız dünmüş ben yanlış hesaplamışım bugün kırklasam nolurki
neolacak 41 le sende:52:
pes etme canım sık sık emzir banyo yaptın mı oda çok süt getiriyo

ay çok hoşsun yaa:66:

canım daha anne karnında başlıyolar parmak emmeye. aşşinalar yani

canım geçmiş olsun bu saate kadar hala yoksun merak ettim seni yatırdılarmı yoksa dicem ama göz için yatırırlar mı ama sizin kaka probleminizde vardı inşallah yapmışlardır testi

allah yardımcın olsun canım

şu face olayı nedir yaa bişeylerden mahrum mu kalıyorum

hayırlı olsun canım çok tatlı bi meleğin var :nazar::nazar::nazar:

ben banyo yaptırmayı çok seviyorum

ben banyo yaptırmayı çok seviyorum zehrada çok seviyo ama daha çıkarırkenbasıyo çığlığı zor giydiriyorum görende biyerine bişey oldu sanar öyle ağlıyo korkutuyo beni

teşekkürler canım pulla yapmayı düşünmüştüm artık ama bastırayım demi daha orjinal olur:)

alışıyo insan alışıyo ben dün 1-2 saat fazla uyumuşum gece uyuyamadım:52: az uykuya alışıyo insan

benim hiç öyle bişey olmadı bende açık yatıyorum ve çorap giymiyorum bence doktoruna sor

neolacak 41 le sende:52:

pes etme canım sık sık emzir banyo yaptın mı oda çok süt getiriyo

canım ben daha yeni face açtımda eşimden izin koparıp o yüzden esteda daha önce demişti faceden ekleyelim diye onu ekledim seninkinide ver özelden senide ekleyeyim benimkini kapattım ben sadece ben ekleyebileyim diye şimdide açamıyorum:1: sen bana yolla adresini özelden ben ekliyeyim seni kızımın adıyla açtım ben az öncede eşimi aradım taş topla gel bize diye nasıl yapacak bilmiyorum artık bugün 41lencez kızımla:1::1: benim kızım çıplak kalınca çok korkuyo ya ama bildiğin gibi değil banyo yaparken sıkıntı yok soyarken titriyo resmen korkudan ya kıyamam yavrum yaaa

canım demlenmiş çayı pamukla ılıkılık pansuman yaptım ben ve sonuç iyiyidi
doktorum bana çayı önermişti..sor istersen doktora bir çayla pansuman yapalım mı diye yine de ben de işe yaradı

bende deniyeyim o zaman çayı ağlıyomuş gibi akıyo nasıl yapıcam pamuğu batırıp gözünemi sürücem ben

Back