kızlar tüm cevaplarınız için teşekkürler...çok fazla yetişip takip edemiyorum bu çocuk beni çokk yoruyo ama çok tatlı teyzeleri..bi sorum daha olucak ben sezeryan oldum ya dikişimin biraz üstü dikişimin boyunda şişti ve hafif bi sertlik var birazda kızarık..sizdede oldumu böyle şeyler.bide ağrılar giriyo zaman zaman.ayrıca canım acıyo ya hani vajinal muayne falan yaptıramıyorum.doktor dediki bi ara gel smear testi yapalım.acaba bişey çıkarmı.yani arada bi alttan ağrılar saplanıyo bekarlığımdan beri oluyodu bunlar.böyle kemiklerin içine ağrı giriyo sanki..acaba sizdede oluyomu böyle şeyler.üşütmekten olabilirmi. bu arada ben doğumdan beri şortla yatıyorum hep belim açık ayaklar çıplak..ay bilemiyorum korktum..yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler miniklerinizi çokk öptüm
aynı şişlik bendede oldu canım bende üşütmüştüm kendimi şişti ve çok ağrıdı bide dar iç çamaşırı giyme iç çamaşırın göbek üstü olsun ben göbek üstü giyince çok rahatladım bide ayaklarını ve belini çok sıcak tut canım inan sıcaktan pişiyorum ama ayağımda hep çorap sırtımdaad hep atletim var