ay sorma benim kocada beni deli diyo cocugu yataginda salliyo zaten hic bir ise yetisemiyorum bide yatak sallama icat edecek basima dedigin gibi bir saat bakmak oyun gibi geliyo onlaraEki Görüntüle 256260
canım allah kolaylık versın, evet hatta ılk 4-5 ay bebeklerde hıc bısey aalışkanlık yapmaz dıyor cok bılmış dr lar:))
bırde gelıp bıze sorsunlar dımı. aslında alışkanlıktan zıyade ıhtıyaç duyuyorlar sarılmaya sırnasık seyler:))) ben bu yuzden bu hafta sonu chıcco nun yenı doğanlardada kullanılabılen kangurusunu alıcam. anca o zaman ev ısı yapabılıcem sanırım.ama senınkının dolaştırma olayı fena olmuş. bız henuz oturduğumuz yerde sevısıyoruz:) babası gezdırıyor evın ıcınde valla kızıyorum sakın alıştırma dıye, ayakta sallamayada o alıstırdı zaten. tabı gunde bır saat kucağında olunca sallarda gezdırırde.:)
gazinida cikartiyorum ama yinede gunduz uykusu cok hafif benimkinin suanda da kucagimda kestiriyo yine ay deli oluyorumBenim kizim da sesli guluyor bazen, cok komik ve cok hosuma gidiyor.Henuz babasina denk gelemedi ama...Konustukca keyfi yerindeyse O da cevap vereiyor garip sesler cikariyor. Uzamanlara gore bu bebek seslerini taklit etmek gerekiyormus, bebekle baglanti kuruyormusuz.![]()
canim bende chicconun gaz onleyici hani dumduz degilde basi egik olan varya bi ondan var birde cam biberonu var gaz onleyici olandan diyosan o bende gaz onlemedigi gibi kizim hep agzindan tasiriyordu mamayi emerken bende cam olani kullaniyorum artik memnunumkızlar bısey sorucam
bu chicconun akış ayarlı bıberonundan kullanan varmı???
bana hediye geldi set olarak.
sormak istediğim şu, emziğinde hanı delik gibi bişey oluncamı akış ayarlı oluyor? kutusunda almanca yazıyordu attım ama 0+ yazmasına ramen deliği buyuk geldı acaba yarlı olanındanmı dıye dusundum.
ay anlatabıldımmı bılmıyorumkı:)
bu arada kizinada koca bi masallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)