heueheuheu bır ınternet sıtesı onerıde bulunmuş. anne tırnak makası kullanmaya korkuyorsa, bebeğinin tırnaklarını dişleriyle kesebilir diye heheueheuheuh
ya yanlışlıkla parmağını ısırırsak nolcak bizimki yıkar valla ortalığı
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heueheuheu bır ınternet sıtesı onerıde bulunmuş. anne tırnak makası kullanmaya korkuyorsa, bebeğinin tırnaklarını dişleriyle kesebilir diye heheueheuheuh
canım henuz kabızolmadılar ama mıçışka sorunları yaşayınca zeytın yağlı çubuk operasyonu yapıyoruz:))) gayette etkılı oluyor.Bebısler kabız oldugunda napıyorsunuz
ehueheu o patlamalara bakalım bebek izin verecekmı. tam işin ortasındayken viyaaakkkk diye bır ses:))sen ne yapmayı düşünüyosun valla ben eşime güvenemiyorum adam kaç aydır bekliyo patlama yaşayabiliro yüzden benim korunmam şart
canım azalmış ne guzel:))) ama ilaç kullanmayı dusunduğune gore yınede gaz sancıları var demekıkı, e bı dene bakalım belkı tamamen rahatlarsınız.cnm bende mama veriyroum dr um gazlı bebek olduğunu duyunca conformişden verdi iyikide vermiş o eski cıyak cıyak ağlamarı azaldı şükür olsunki...
kabızda yapmadı benimkini yaradı yani bize...acaba bende nurse gaz ilacına dönsemmi onu düşündüm...
heueheuheueh ağzı olan konusuyor ıste. valla ben hastaneden gelır gelmez kesmıstım. ama acayıp uzuyor ya, her hafta kesıyorum yanı bır hafta kesmıyeyım resmen tırnak uzatmışta manıkur yapmıs gıbı oluyor .ya yanlışlıkla parmağını ısırırsak nolcak bizimki yıkar valla ortalığı![]()
masallah tam sevmelik olmus artik annesitatlı kızım
Eki Görüntüle 256309
canim kendinde olcebilirsin az cok bir cm fark atar en fazla ben esimle olcuyoruz duz bi zemine yatiripben 1ay dolmadan doktorumuza gitmiştik oyüzden aylık kontrolde hastaneye değil sağlık ocağına gittik salak gibi ordada yazmıyolarmış sadecekendilerine yazıyolarmış o yüzden bilmiyorum yani![]()
canim sutun nasil bilmiyorum ama benim az oldugundanmidir nedir manuel olanlar cekmedi arkadaslariminkinde denedim ama aventin manueli cok iyi cektigini soyluyolar beni cekmedi gerci sut az ondan olabilir bilmiyorumayyy maşallahh kızlar bebişleriniz çook çook tatlı ..
yaa iyi ki bu forum var merak ettiğim çoğu şeyin cevabı burda hep birlikte büyütelim bu çocukları kaçmayalım forumdan.....
kızlar ben de pompa almak istiyorum burda kesin konuşulmuştur ama hızlı hızlı okuduğumdan yerini bulamadım..
benim amacım 1-2 saat bi yere gidebilmek emzik olarak da beni kullanıyo kendisi.. haftaya doktor kontrolum olucak oraya götürsem orda başedemem götürmesem evde kesin ağlar karnı tok bile olsa meme vermeyince yıkıyo ortalığı.. işe başlayınca da kullanırım diye düşünüyorum. hangi pompayı tavsiye edersiniz manuel mi elektrikli mi medelanın midisi nası sizce?
tesekkur ederiz teyzesi daha ne fotograflari var resmen fotograf galerisi oldu pc ama napalim benim kiz uyumuyo hep ilgi istiyo bende resim cekiyorum bol bolmaşallah ya ilk pozu süper yakalamışsınız gerçekten, tam çerçevelik...
Ben de avent in manuel olanı var, memnunum ama sen işe başladığında seni çok yorar mı manuel pompa bilemem.
Valla bizimki de her zaman değil ama daralınca kucakta fayda etmiyo, odadan çık yürü etrafa bakıyor resmen kesiliyo sesi, tık yok
Valla ben de bilinçli güldüğünü düşünüyorumi konuşurken dinliyo resmen, auu, huu diye sesler çıkarıyotatlı tatlı konuşunca da gülüyo
![]()
canim ben zeytin yagi koyuyorum mamasina 1 cay kasigi cogu arkadasda aynisini yapiyomus cok iyi geliyorBebısler kabız oldugunda napıyorsunuz
ilgincmisheueheuheu bır ınternet sıtesı onerıde bulunmuş. anne tırnak makası kullanmaya korkuyorsa, bebeğinin tırnaklarını dişleriyle kesebilir diye heheueheuheuh
benim minnakin tirnaklarini babasi kesiyo![]()
ya yanlışlıkla parmağını ısırırsak nolcak bizimki yıkar valla ortalığı![]()
canım henuz kabızolmadılar ama mıçışka sorunları yaşayınca zeytın yağlı çubuk operasyonu yapıyoruz:))) gayette etkılı oluyor.
ehueheu o patlamalara bakalım bebek izin verecekmı. tam işin ortasındayken viyaaakkkk diye bır ses:))
sorma canım benımkıde epey dolmus durumda, zaten hamıle kalmadan once bir düşüğüm vardı 3 ay o zamandan kalma ettı 12 ay, e daha once zaten tup bebek denemelerımız vardı yanı sen buna ıkı senenin bir senesi çok az, son bir seneside hiç olmadı dıyebılırsın:))))
o yuzden bende hıc guvenmıyorum ama gercı ben cok zor hamıle kaldım hanı bılmıyorum yıne hemen hamıle kalırmıyım o yuzden doktor kontrolunden gecırmem lazım yumurtalıklarımı. eğer yıne eskısı gıbı duzenlı çalışmıyorsa pek korunmayı dusunmuyorum yanı takvim yontemıne talım. bu zamana kadar hamıle kalabılmek ıcın bu yontemı kullandım bundan sonrada kalmamak için kullanırız napalım artık :) ama aslında en guzelı 3 aylık ığne aklında rahat olur hem.
canım azalmış ne guzel:))) ama ilaç kullanmayı dusunduğune gore yınede gaz sancıları var demekıkı, e bı dene bakalım belkı tamamen rahatlarsınız.
heueheuheueh ağzı olan konusuyor ıste. valla ben hastaneden gelır gelmez kesmıstım. ama acayıp uzuyor ya, her hafta kesıyorum yanı bır hafta kesmıyeyım resmen tırnak uzatmışta manıkur yapmıs gıbı oluyor .
şimdi bile şöyle tam anlamıyla sarıldığım anda başlıyo bizim kız ağlamaya nerden anlıyosa artık valla yapabildiğimiz kadar yapıcaz artık bide ben evlendim 1.5 ay sonra hamile kaldım eşim hatunu aldık mürüvetini 1 ay gördük şu kırkın çıksada bende mürüvet görsem diyo bakalım kızından ne kadar fırsat bulacakta görecek mürüvet işin aslı benimde hiç halim kalmıyo akşama kadar ev işi bebek derken kırkımız çıkınca valla napacam bilmiyorum o yorgunluğun üstüne bide o gelecek offf offf
maşallah ya ilk pozu süper yakalamışsınız gerçekten, tam çerçevelik...
Ben de avent in manuel olanı var, memnunum ama sen işe başladığında seni çok yorar mı manuel pompa bilemem.
Valla bizimki de her zaman değil ama daralınca kucakta fayda etmiyo, odadan çık yürü etrafa bakıyor resmen kesiliyo sesi, tık yok
Valla ben de bilinçli güldüğünü düşünüyorumi konuşurken dinliyo resmen, auu, huu diye sesler çıkarıyotatlı tatlı konuşunca da gülüyo
![]()
rezene içiriyorum canım..Bayanlar bebıslere anason cayı veren varmı gaz ve gece uykuları ıcın ?
kızlar ben bişi sorucam ya şimdi 3 gün sonra kırkımız çıkacak bizim eee sonrasında ilişki durumu var ve ben korkuyorum:18::18: nasıl korunucaz bide o var bi akıl verin bana ya![]()
heueheuheuehueheu oooo senın ısın cok zor ozaman adamda bekarlığın bırıkımı var bıde hevesı kursağında kalmıs zaten garıbanın heuehuh
benımkı zaten daha doğrusu ıkımızde bıkmıs durumdaydık senelerdır ha babam bebek tutturucaz dıye gunlerce yapınca doyuyor ınsan hatta bıkkınlık gelıyor.artık bebeğe bol bol anason muskat cevızı falan verırsın![]()
bencede bilinçli gülüyortlar..tabi bilinçli gülmedikleride oluyoır..heleki kahkası kesin bilinçliilgi görünce gülüyor..
rezene içiriyorum canım..
canım dr.una 40ın çıkınca muayeneye gittiğinde sana uygun olanı anlatır ve önerir
selam kizlar
birtek son sayfayi okuyabildim gecmise bakamadim herkes korunmadan falan bahsetmis bende 2 korunmayla hamile kaldim 1 hafta oncede regl oldum ne yapiyorsaniz korunmak icin banada soleyin. psikolojim bozuldu.
bu inci olayi ne yahu anlamadim bide:))
herkesler nasillar bu arada?? ben sonunda bunalima girio bebegin karyolasini alip annemin yanina koydum. zira kendisi cumartesi gidiyor bir hafta tatil yapiyim dedim. annemle iken saolsun hic derdi yok gece. benleyken uyumak bilmiyor. o gidince ne olucak bakalim.
bu arada sevgili doktorumuz bize d vitamini vermeyi unutmus. 3 tane pediatrist gordu evayi 3 u de unutmus ya ben napiyim buranin saglik sistemine. bende diyorum burda vermiyorlar ilac. babamizda calistigindan daha hala alamadik. asida 2. ayda basliyorlar ama bizim kiz konserlere gide gide zaten kazandi heralde bagisiklik mikroplara hehe:))
nuk marka emzik kullanıyorum..,
prima premium 1 numara kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım bebişimin çişi çoğu kez kıyafetlerine sızdı halbuki numunelerini beğendiğim için eşimi heme gönderip aldırmıştım birde yoğun bir plastik kkusu var ve bacaklarda lastik izi yaptı.. öncesinde huggys 2 numara vardı ona devam edicem şimdi..
oh maşallah kuzuna:))
11 mi okumak gerekıyormuş. bende 8 biliyordum o yuzden 8 okuyordum. bazende uyuyana kadar allah ne verdıyse okuyorum saymadan 50 60 oluyordur heralde:)))) allah kabul etsin
kızlar güvenli uyuma yastığı almış mıydınız? Kayınvalidem tutturmuş al kullan diye, dün bütün gün gezmiş ama beğendiği modeli bulamayınca sipariş etmiş. Gerek yok dediysemde anlatamadım. Siz kullanıyor musunuz?
evet yaaa 3 aydan önceki gulucukler refleks oluyormuş, tıp böyle diyor ama bızım buyuklere kalsa melekler gulduruyormuş. :))) kım bılır ne gosterıyorlar bebışleri guldurmek için:))
ya bızımkıde gulucuk atıyo uykusunda flanda gülüyo
huriler raks edıyo oglusuma dıyorum gülüyo herkes
bıde benım sesıme daha cok reflex verıyo konusunca hıı hıı dıyo bıde aglarken anneee dıyo sankı :)) hatta gorumcem bıle anne dedı dıyo
ayy her hallerı cok guzel bı su aglamaları olmasa gaz sancısı tuttumu anamı aglatıyo falla(
senerd canım acaba sen yan yatma yastığındanmı yoksa boğulmayı onleyıcı yastıktanmı bahsediyorsun hanı şu delikli olandan. bunu yuz ustu yatıranlar tavsıye edıyor canım ya cocuk buyudukcede kullanılabılır gıbı gelıyor bana, almayı dusunuyorum bende ay başına. ama kayınvalıden alıyorsa bırak alsın :)
kızlar galıba benım meleğim birazda olsa alıştı emziğe. 12 de yedirip yatırdım. tam 3kere gaz sancısıyla uyandı. daha gözlerini açmadan hemen ağzına tıktım emziği bir iki pışpışladım tekrar daldı. bu emzik gercekten işe yarıcak galıba.dün ilk dakikada ağzından atıyordu ama bu gun en az 15 dk kalıyor ağzında zaten sonrada dalıyor uykuya.
şu an oturma odasındayım , odanın halını bi gorseniz :) zaten küçücük benım salonum:) kocaman dondy kenarda duruyor, orta sehpanın üzerinde bebekle ilgili ne arasanız var :) şiringa içince nursa şurup, yanında zinco damla,onun yanında burun açıcı damla,bir bideron su, bir bideron anne sütü :) bunlar uyandığında kullanılacak şeyler tabı ağız bezi önlük saymıyorum bile. rezalet yanı:)