• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım:nazar:2günde ortalama 2 kat artması gerekiyortdu değilmi? canım birde hani bizi liste yaptın ya,yan taraflara numara yazılamazmı acaba kaç kişi olduk diye görmek için.

yapmaya çalışayım canım
sadece bende hamileyim diyenleri eklemedim açıkcası
bilgilerini yazanları ekledim bi de sayfalar ilerledikçe gözden kaçırdığım olabilir bana özelden mesaj atarlarsa yeni bilgi vermek isteyenler hemen eklerim

iki günde iki kat evet:nazar:
senin 300 lerde mi çıkmıştı

yapmaya çalışayım canım
sadece bende hamileyim diyenleri eklemedim açıkcası
bilgilerini yazanları ekledim bi de sayfalar ilerledikçe gözden kaçırdığım olabilir bana özelden mesaj atarlarsa yeni bilgi vermek isteyenler hemen eklerim

iki günde iki kat evet:nazar:
senin 300 lerde mi çıkmıştı
canım numaralı liste seni uğraştırcaksa yorma kendini.benim cuma 316 dıydı

canım numaralı liste seni uğraştırcaksa yorma kendini.benim cuma 316 dıydı

numaralandırmayı yaptım bile:65:

cuma 316 320 desek
pazar 640
salı yani bugün 1280 olması lazım gerçi yukarıya doğru yolu var
hayırlı haberlerle dön inşallah:nazar:

numaralandırmayı yaptım bile:65:

cuma 316 320 desek
pazar 640
salı yani bugün 1280 olması lazım gerçi yukarıya doğru yolu var
hayırlı haberlerle dön inşallah:nazar:
canım eşim tel. ile öğrenmiş 1800 küsuratı vardı.:nazar:..çok mutluyum.:52:inşallah en kısa zamanda keseyide görürüz.aslında 1500lülerde kese görülüyor sanırım ama benim randevum cuma günü...

sevindim senin için cnm allah bir avazda kurtulmak nasip etsin,
haticecim bende çalışıyorum ama doğumdan sonra ayrılırım artık
çünkü 2 bebekle çok zor çalışılır

sevindim senin için cnm allah bir avazda kurtulmak nasip etsin,
haticecim bende çalışıyorum ama doğumdan sonra ayrılırım artık
çünkü 2 bebekle çok zor çalışılır

ben devam ederim galiba kızımı babaanne bakıyo artık yeni bebişide annanne ban bakım konusunda eşimde yardımcıdır hayırlısı artık birde ben doğum kiloları veremeden oldu bakalım ne olacak ay okadr çok şey varki peşpeşe olunca

bu arada bende cuma gününe aldım randevu
aslında bir sonraki hftya mı alsaydım diyede düşünmüyor değilim

merhaba arkadaşlar çizelgeyi yaptım ama benimki gözükmedi çok acemiyim galiba :)) nasıl gözükücek anlıyamadım bu arada Allah hepimizin yardımdıcı olsun inş sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

Babanne çok yakın annemde uzak sayılmaz arabayla bırakıp alacam artık bakalım hayırlısı canım aslında ben 2 sen daah düşünmüyordum ama hayırlısı böylemiş artık eşim hep çok istemiştir

canım eşim tel. ile öğrenmiş 1800 küsuratı vardı.:nazar:..çok mutluyum.:52:inşallah en kısa zamanda keseyide görürüz.aslında 1500lülerde kese görülüyor sanırım ama benim randevum cuma günü...

gözün aydın maşallah:nazar:hayırla gelsin inşallah:emir_bebek:
cuma günü keseyi de görürsün inşallah

merhaba arkadaşlar çizelgeyi yaptım ama benimki gözükmedi çok acemiyim galiba :)) nasıl gözükücek anlıyamadım bu arada Allah hepimizin yardımdıcı olsun inş sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız

nes22 sen bilgilerini verdin mi
tabloya ekleyim seni de

Back