- 21 Eylül 2009
- 9.727
- 9.787
- Konu Sahibi sevcangoksel
özgecım gozun aydın cnm
normal yapmana ayrıca sevındım
masallah ogluna allah analı babalı buyutsun
normal yapmana ayrıca sevındım
masallah ogluna allah analı babalı buyutsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kk teyzoşları. Oğluşum 11.01.2009 pazartesi saat 18.05 itibariyle aramıza katıldı. 39. haftada doğdu bebişim. Hastaneye kontrol için gitmiştik ama 4 cm açılmayla yatışımız yapıldı. 4-5 saatlik suni sancıdan sonra normal doğum yaptım. 3350 gr,50 cm doğdu hayatperim...opuyorumnanaktan Rabbim tüm hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin. Daha sonra görüşmek dileğiyle :lepi:
|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli
--|womarch|36+6|28/01/2010|09/01/2009|Erkek|3480 gr,50 cm|Berkay|spinal anestezi sezeryan|
herkese selam..haberim yokken doğum yapan annelere tebriklerr..ben cuma akşamı suyum ve hemen ardından sancılarım gelince apar topar doğum yaptım,ctesi 00.45de :)) oğluş 2 gün yoğun bakımda kaldı ciğerlerinin gelişimi için ve bizimle birlikte taburcu oldu pazar günü.Biz erken mi geç mi , burcu ne olsun derken,kendisi geleceği günün seçimini yapıverdi :))
işte bu da ilk resmimiz,hemşireler şapkamızı yanlış takmış ama :))
http://www.medipol.com.tr/medipol/includes/bugundog/9572.jpg
|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli
--|womarch|36+6|28/01/2010|09/01/2009|Erkek|3480 gr,50 cm|Berkay|spinal anestezi sezeryan|
herkese selam..haberim yokken doğum yapan annelere tebriklerr..ben cuma akşamı suyum ve hemen ardından sancılarım gelince apar topar doğum yaptım,ctesi 00.45de :)) oğluş 2 gün yoğun bakımda kaldı ciğerlerinin gelişimi için ve bizimle birlikte taburcu oldu pazar günü.Biz erken mi geç mi , burcu ne olsun derken,kendisi geleceği günün seçimini yapıverdi :))
Merhaba kk teyzoşları. Oğluşum 11.01.2009 pazartesi saat 18.05 itibariyle aramıza katıldı. 39. haftada doğdu bebişim. Hastaneye kontrol için gitmiştik ama 4 cm açılmayla yatışımız yapıldı. 4-5 saatlik suni sancıdan sonra normal doğum yaptım. 3350 gr,50 cm doğdu hayatperim...opuyorumnanaktan Rabbim tüm hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin. Daha sonra görüşmek dileğiyle :lepi:
Allah analı,babalı büyütsün inşallah...geçmişler olsun....a.s.a.s.Merhaba kk teyzoşları. Oğluşum 11.01.2009 pazartesi saat 18.05 itibariyle aramıza katıldı. 39. haftada doğdu bebişim. Hastaneye kontrol için gitmiştik ama 4 cm açılmayla yatışımız yapıldı. 4-5 saatlik suni sancıdan sonra normal doğum yaptım. 3350 gr,50 cm doğdu hayatperim...opuyorumnanaktan Rabbim tüm hamişlerimize kolay doğumlar nasip etsin. Daha sonra görüşmek dileğiyle :lepi: