2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
selamlar
bende yarın doktor çıkışı yetiştirebilirsem zamanı aşımı olucam herkesede tavsiye ediyorum +ları çok daha fazla

Canım geçmişi okudun mu bilmiyorum ama birkaç saat önce de yazmıştım. Ben bayağı bir araştırdım. Doktorum da kesinlikle olmalısın dedi. Ben de bu sabah oldum. Eşim de oldu. Rahatladık. Özellikle bebeği düşündüğüm için oldum. Çünkü o da aşılanmış oldu böylece...

mehlikasu
Aman fatura ödenir unutulur gider iyiki yangin olmamis .Tam bebek gelirken cok zor olurdu.Bu ay unutkanlik olmasi cok normal sen genede daha dikkatli olmaya bak.

hepmavi
Katiliyorum ya ölü sayisi 300 kisiyi gecince asi yapilsin yapilmasin tartismasimi olur.Üstelik asi olanlardan kimseden kötü bi haber gelmedi. Bi zamanda güneydogunun köylerinde cocuklara cicek asisi yaptirmiyorlardi aileler.Bi spekülasyon olmus kisirlastiriyor diye.Kac tane cocuk ölmüstü simdi o cocuklarin boyunca cocuklari var ya .Yani 1980 lerdeki zihniyet bitmemis hala Biz ne olacagiz bakalim.Yarin gene soracagim doktoruma.Kadini delirtene kadar sorayim napim :)

Julicim
Kimsem yokki gelsinler.6 görümcem var cok iyidir aramiz sagolsunlar kardesten ileriler bana ama hepsinin okulda kücük 2 ser cocugu var onlari birakamazlar Annem cok kolay gelebilir yani simdi karar verse sabah 8 ucaginda burda ama o normaldede gelmiyork kalkip bana yardima gelsin. Bir ara söyleniyordum ona ama sonra dedim insan kendini bilir.Simdi bu halde benim yapacagim is var yapamayacagim is var belki oda kendini gelip bana yardim edecek kadar güclü bulmuyor .Aman sonra bide ona bisi olur buralarda ugrasiriz. Son hafta buzluga yemek hazirlayacagim.Bi kac saatligine birini parayla cagririz olur gecer biter artik.Ben iste degilimde insan arkadas istiyor yanina ya.Ne kadarda olsa Türkiye de olunca gelenle gidenle iki cift laf edilir.

sağol cnm,haklısın,Allah sağlık sıhhat versin yeter ki,para çalışılır kazanılır,
cnm ben de çok dikkatliyim normalde gece yatmadan önce de kontrol ederim ocağı falan,
ama ütüyü ilk kez fişte bıraktım,nasıl unuttum ben de anlamadım,
hatta acaba eşim mi unuttu dedim ama o da ütü yapmamış,dün sabah ben yapmıştım fişte takılı bırakmışım..

bocuk
Bende diyorum ne miki si allam ya :))))))) Herhalde uyanigin biri esim yok yazina denk geldi.Bu kadar mesajda sapik piyangosu sana ciksin.
Facebookta kendinizi kapatabiliyorsunuz.Arkadaslik teklifi veremiyor kimse.Yada arada bi tanidik olacak sizde kayitli onunla mesaj cekecek size.Ayarlarda var .
Bizim facebook grubunuda isterseniz gizli yapalim bu kadar kisi yeterli diyorsaniz gizleriz sadece bizim davet verdigimiz gelebilir.

merhaba arkadaşlar geçmişi oku oku anca bitirdim...

mehlikasu geçmiş olsun Allah korumuş canım bizde bugün eşimle sabah evden birlikte çıktık öğlene doğru çaydanlığın altını kapattıkmı diye bir soru takıldı aklımıza o da çok kötü bişey kapıcıyı arayıp doğalgazı kapattırdık dışarıdan :)) ama benimde bir kaç kere eşimi eve yollamışlığım vardır ütünün fişini çekmedim galiba diye.....

Julliet şu alarma takıldım ben... senin midenden geliyor olmasın o zil sesi kaydirigubbakcemile2 anladın sen onuuuuu :)))

ınanmıyorum ya bocuk
,sapık mı cıktı sana
hey allahım ya ne ınsanlar var
ocak annelerınden mı hoslanıyomus
gelsın ben ıyı gosterırım ona,arkasına bakmadan kacar
gerızekalı sey

ınanmıyorum ya bocuk
,sapık mı cıktı sana
hey allahım ya ne ınsanlar var
ocak annelerınden mı hoslanıyomus
gelsın ben ıyı gosterırım ona,arkasına bakmadan kacar
gerızekalı sey

Yavrucaklarim
Idrar yolu iltihabi gecmezse sezeryan yapilmiyor mu? Bende mantar cikti ilaci kullandim bitti bakalim yarin ne diyecek doktor.Eger mantar gecmezse bebek normal dogumla dogarken onada bulasiyormus.Agzinda pamukcuk oluyormus o zamanda beslenmesi sorunlu oluyor bende kafayi ona taktim

sağol cnm,aynı durum bende de oluyor çoğu zaman,evden çıkıyorum sonra aklıma bişeler takılıyor geri dönüyorum ocağı falan kontrol ediyorum,
ya bu unutkanlık başa bela valla:1no2:

julii benim tahminim nem ve sıcaklık ölçme makinasının sesi

ohh bitti temizlik ev temizmiş bee boşuna süpürdüm :sinifsinif:
kız culi sulu süpürge alsana evde toz moz kalmıyo
ben arnicanın aldım çok mükjemmel değil ama farenjitim var çok iyi oldu
en azından öksürmüyom
fiyatı da ucuz 135 lira
şimdilik idare ediyo sonra thomas alacam para bulursam

maşallah hadi gözün aydın bende yarın doğum hastanesine gitçem kan idrar tahlili yaptıracam özelde çok para anacım

benim de izne ayrılınca büyük çaplı temizlik yapmam lazım,pencereler gene kirlendi yaa,kocişe sildirecez artık yalvar yakar,koca göbikle pencere teplerine çıkamam
öyle valla kocilerin ellerinden öper camlar :hulya:
ben bayramda sildirdim ohh rahatladım
valla benden temiz yapıyo benimki

anaam ödü kopmuştur meltem abla sizinkilerinakannehir
siz de mi ben gibim oldunuz
eşim bana yatakta dönerken iş makinesi gibisin dediakannehir
mehlikasu canım ütünün otomatik kapanma özelliği vardır belki baksana
belli bi dakika kullanılmazsa kendiliğinden kapanıyo
ütü sıcak mıydı farkettiğinde
ben de ilk evlndiğimizde unuttuydum kendi kapanmış fatura da çok gelmedi

iyi fikir meltem abla

kızlar benim arada sarı akıntım oluyor,yarın kontrole gidince soracam,test yaptırırım inş. enfeksiyon yoktur.
benim drum hiç test mest istemiyor,sadece ilk aylarda istemişti sonra b irdaha istemedi

hepmavi
Katiliyorum ya ölü sayisi 300 kisiyi gecince asi yapilsin yapilmasin tartismasimi olur.Üstelik asi olanlardan kimseden kötü bi haber gelmedi. Bi zamanda güneydogunun köylerinde cocuklara cicek asisi yaptirmiyorlardi aileler.Bi spekülasyon olmus kisirlastiriyor diye.Kac tane cocuk ölmüstü simdi o cocuklarin boyunca cocuklari var ya .Yani 1980 lerdeki zihniyet bitmemis hala Biz ne olacagiz bakalim.Yarin gene soracagim doktoruma.Kadini delirtene kadar sorayim napim :)

Meltemcim ,

Çocuk felcinin bittiği en son Avrupa ülkesi hangisi biliyor musun?Ve en son ne zmaan sona erdi ?

Ben söyleyim:Türkiye,çocuk felcinin en son sona erdiği Avrupa ülkesi.Ve 90ların sonunda anca çocuk felci bitmiş.Çünkü aşılamaya en çok direnen ülke yine Türkiyeymiş.

Şu anda çocuk felcinin hala devam ettiği ülke NİGERYAlmaz:

Ve şu anda tüm Dünyada domzu gribinden ölümler azalmış durumda çünkü büyük ölçüde aşılama gerçekleti ve insanalr temizliğine,sarılıp öpüşmemeye dikkat ediyorlar.

Türkiyede ise domuz gribi diye bir salgının olmadığını düşünneler çoğunlukta.Hatta insnalar verilen rakamların domuz gribinden ölenler olduğuna inanmıyor.Bkanlık sadece rakam verdiği i.çin.Ama medya araştırıyor.Hakikaten ölen bir sürü insan var.Daha 3 gün önce Rizede biri 4 aylık ,diğeri 7 aylık 2 hamile bu gripten hayatını kaybetti.

Bebisini görememisin ama olsun saglikli ya ins.haftaya görürsün sen de napailim. ben pazartesi görürüm bebisimi heralde cünkü zaten verdikleri randevular ya ayda bir y ada en kisa 2 haftada bir benneyaptımki

Ben H1N1 asisi olmak istemiyorum. Bakalim doktorumun da asi ol diyecegini hic sanmiyorum

hoya belli bir süre ısınıyor ,ışığı yanıyor sonra kapanıyor kapanırken tık diye bir ses çıkıyor,sabah o sesi duydum odaya girdim bi baktım ütü fişte takılı yani hala çalışıyordu cnm,

ben de olacam aşı karar verdim
hepmavi maşallah çok güzel açıklıyorsun
şimdiye kadar eşim ikna edememişti
ama mantıklı açıklamadı
ol ol ol dedi ben de olmam dedim
ama olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…