2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bide öyle deneyim
ama yine narlık tisörtümü giyim ben :hulya:

olmazmı bacım
artık her yerimde ağrı var
ninem gibiyim kaydirigubbakcemile

aynen ninemi bile geçtim kıçımı kaldırcak halim yok,,
artık utanıyorum yauuuukaydirigubbakcemile3

git uyu canım dinlen gel hadi e e e e eeeeeeeee uyusunda büyüsün ninli biran önce doğursun ninni

diyosun gece nasıl uyucam...meltemin dedigi zobbi gib gezerim artık sabah tek

ay eşime sinir oluyorum horul horul uyuyo ne duyarsız ba bakar bu kadın nie dolanıyo
ayrıdsımı var sancısımı var..
yok uyuyo bide agır uykusu varkii..

Gecmisi ancak okudum kizlar, Bizim evde de nar var cürümeye basladi ben üseniyorum onu ayiklayip da yemeye

Facebooke da herkesi kabul ederseniz kabul ettiklerinizin arkadaslari da sizi gördügü icin arkadaslaik teklif eder o yüzden ben herkesi kabul etmiyorum kabul edecegim kisilerin arkadaslarina bakiyorum önce eliu yüzü düzgün insanlara bemnziyorlarsa kabul ediyorum eger taniyorusam bir de. kabul edecegim kisinin arkadaslari arasinda serseri tipler varsa kabul etmiyorum.

Neyse benim beebis cok ac kaldi daha sabahtan beri bisey yemedim kendime güzel bir kahvalti hazirliyim.

Kahvaltidan sonra gecmisi tekrar okur katilirim size :))

benim yiigenleri ailem bide ocak annelerii

bende kabul etmem hatta bazen tanıdgım erkek akrabalırım tanıdık eş dost ekliyo tanıyorum bişey olmaz...
ama eşin yanlış anlar die kabul etmiyorum..

julicim şimdi önüne bi tepsi al narları parçala bir tabağa ayıklayıp tabağa doldur sonrada kaşıkla ye ben öyle yapıyorum leke felanda olmuyo hiç biyer

biz yoğurtlusunu yapıyoruz,eşimin icadı,ama gene de ayıklarken heryere saçıyorum,eşim hiç saçmıyo ben saçınca topluyo zavallım:tomato:

canımfecoobuk tan degil kk den arkadaşlık etti fecbook sadece çoçukluk arkadaşlrım var

Kızlar geçmiş yine çok uzun olmuş epsine bakamadım.Bebişim şu an 2 kilo.34+2deyim.Z.kamilden memnun kaldım.Doktor olarak habibe ayvacı'yı ve zeki şahinoğlu'nutavsiye ediyorum çok tatlı bir doktor.Z.kamilde muhakkak alt muayene yapıyorlar.hiç yaptırmamıştım ama orda kaçış yok.alıştım bende.

hadi hayırlısı çok sevindim
canım yaa dikkat et kendine geçmiş olsun

evet yaaa sabahlara kadar muhabbet ediyolar
bide sabahın köründe kalkıp gene geliyolar, hayret ediyorum
hangi ara uyuyo bunlar
biz hem muhabbet edip hem uyuyoz canım

canım geçmiş olsun
Allah korumuş
ayyyy canım ebeler dövüyolamış bile annemle kaynanam dedi banada valla o masadan kalkarda o ebeyi bi dolarım elime onu doğurttururum valla klavaoposu yiyosa vursun bakim
anaam ne cadısın kız sen öyle
bana bağırsalar ağlarım otururum yerimde heral
:roflol::roflol:

bocuk

ne canıını sıkıyosun

ama nereye şikayet edebiliriz

keşke ismini hatırlasaydın

gerçi şimdiye atılmıştır siteden

kızlar ben bi uyumuşum gece ayrılınca
sabah namazı kılmak için kalktım
sonra bi daha yattım kalktığımda saat 13.00 tüdelikafaduldendelikafadulden
enerci doluyum şimdi evi süpüreceğim totomu kaldırabilirsem

hoyacarnosa

canım zaten canım yanıyo bide onlardanmı azar işiticem valla o can havliyle onları hastanelik ederim

bende süpürsem iyi olacak ama canım hiç bişi yapmak istemiyo bugün :umursamaz:

kak culi kak temizleyek anacım
doğuracağımız falan tutar ALLAH KORUSUN
evimiz temiz olsundelikafadulden

kak culi kak temizleyek anacım
doğuracağımız falan tutar ALLAH KORUSUN
evimiz temiz olsundelikafadulden

hiç kalkamıcam
mecalim yok
dün süpürmüştüm
bbugün idare etsin
yarın bakarız
ayy yarında gezmeye gidicem ağdaya falan
ctesi kocama kaldı sositososito

hadi kalkın temizliğe bende gaza geldim eve gidince bende yapicam temizlik bide müzik açık oynaya oynaya yapın hemencik biter

evin temizmiş işte ben de sandım ki bii haftadır süpürmüyon
kalk hoya kalk kaldır bakalım totoyu
iş yap iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…